78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Savmacska #47694 Már megint az autentikátorral zavarod itt az embereket ? Állítólag már találtál aki segit, akkor miért kérdezed meg minden 2. embertől h nem-e segit neked ?! -
megut3 #47693 Nem azzal kapcsolatban kérdeznék...
Kérlek ne légy ilyen mogorva! =) -
Savmacska #47692 Végre egy értelmes ember aki nem ejrót ír.... -
Dr DeViLKiNG #47691 Nem adok tippeket. Így is túl sokan ismerik a taktikám. -
megut3 #47690 Dr DevilKing van skypeod vagy x fired? Beszélhetnék veled pár szót?
Priviben elküldök valamit. -
Dr DeViLKiNG #47689 Senki? -
Betonfal83 #47688 Adózni ki fog belőle? :) -
Dr DeViLKiNG #47687 Hétvégén 2 nap alatt 100 euró jött be olyan 2,5 milliónyi cuccból. Megy az rendesen. :p -
megut3 #47686 Az miért lehet, hogy a "Installer Tome 2.MPQE" file 0 KB os és a telepítésnél e miatt meg is akad?
Blizzard downloaderrel szedtem le a jatekot. -
Savmacska #47685 Jó sok played time van benne, ennyire nehéz lenne wd-vel haladni ?! -
#47684 Szerintem az valami aszalt polip. -
Sunrider924 #47683 Jah szerintem is vicces :) -
#47682 És én válaszoltam, hogy nem lvl, hanem stat függő az, hogy mennyit ér az item. Még mindig nem értem, hogy mi a problémád, de most már ott tartok, hogy nem is érdekel :) -
#47681 *popcorn szmájli* -
Sunrider924 #47680 Mar ertem hogy jon ki neked az a szam, a rovid tavu memoriad az bamulatos. Eleinte arra tippeltem, hogy tevedtel es dark mod helyett a pinket kapcsoltad be, de mostmar kristalytiszta a dolog. Gyere segitek emlekezni # 46974 -
who am I 7 #47679 jól hangzik, adokg 5000 goldot 1 milláé -
#47678 Mennyi az annyi Testvérem??? ;) -
Bigpigrib #47677 sőt szerintem még egy 3. eset is volt (de a részleteire már nem emlékszem túlzottan) -
#47676 Mikor javítottál ki? :))Nem emlékszem semmi ilyesmire, én csak puszta jóindulatból írtam, hogy ne vegye komolyan senki amit írtál, mert azért annyira nem gyakori az RD.
Kicsit rá vagytok feszülve a dolgokra, lazítani kéne :D -
Bigpigrib #47675 Volt ilyen dolog a wowban, 2 x is.
-
Sunrider924 #47674 Tokre nem vagom hogy amire valaszoltal annak mi koze ahoz amit irtal. Arra voltam kivancsi hogy ezentul majd mindig belem kotsz mert egyszer ki mereszeltelek javitani? Annyira nem izgat a dolog amugy, csak miheztartas vegett. -
Skill #47673 eladó gold. eddigi árakhoz képest jóval olcsóbban! -
#47672 Kicsit kellemetlen lenne, mert azokat utálom a legjobban.
Tegnap pl. 20-30 elite csoportból 1 kapott RD-t.
Mondjuk ez kifejezetten szerencsés stat, általában 10-ből 1 rd nálam.
Valamennyit amúgy segít a life on hit item. -
Lantee #47671 Most nézem, hogy milyen cuccokat pakoltok fel több százezer ill. 1-2 millió aranyért. Én meg nem merek 10-20K-nál többet kérni semmiért, de úgy látom, hibáztam! Szóval érdemes eladás előtt kicsit túrni az AH-t, hogy mennyiért pörög az adott item. Basszus..ha ezt előbb látom, most lenne pár millióm, és nem fájna a repair cost. :) -
#47670 vmi ráült a fejedre..(: -
#47669 ma wd-vel is elértem infernóra :)
más, ma voltam dh-val először pónilanden ott nincs semmi boss? -
BlazeH #47668 Akkor ezek szerint csak nekem nincs szerencsém :) -
Sunrider924 #47667 Akkor most ori-hari? -
who am I 7 #47666 valóban nem, csak 10ből 8 elit kap ref dmgt, mspeedre pedig alapból gyorasbbak mint az alap mobók.10ből 8 szintén kap mortart 10ből 9 pedig vagy jailer vagy waller.kb így. -
1Darton1 #47665 Ugyanúgy pörög az rmah, mint az elején, és az árak sem estek túl sokat. Viszont kifogytak a nagy spekulánsok raktárai, és a dropnerf sem tett túl jót neki.
Ha helyreteszik act3/4-et, akkor megint lehet szakítani rajta. Mivel ez az Ő zsebükre is megy, nincs kétségem, hogy tesznek valamit. -
#47664 Még szerencse, hogy ez nem így van.
-
Savmacska #47663 -
#47662 Úgy tudom, hogy max 3-mat. Amúgy eléggé underrated skill. -
megut3 #47661 Jazzy,
Találtam egy srácot, aki azt mondta, hogy segít a dologban. De ha te valóban kevesebbet nyomod mostanság, akkor lehetséges, hogy inkább téged kérnélek meg. Számíthatok segítségre, vagy verjem ki a fejemből? ^^ -
Sunrider924 #47660 Meg annal is kiralyabb, leven hogy infernon a DH minden eliten kap reflect damage es fast/teleport affixet garantaltan. -
#47659 A DH elementál lövése a gömbvillám rúnával 60-on is olyan király, mint végig a szintezés alatt? Most 53 vagyok, de még mindig szinte a legjobb és leghatásosabb támadásom. Kiteolni is tök jó vele, mert olyan gyorsan megy mint ahogy futok, így csak magam elé lövöm és a hátam mögött jövő elitet folyamatosan sebzi. Na meg tömegoszlatónak a legjobb :) -
#47658 Sok user gearjében benne volt akkor is a pénz.. csak nem hivatalos úton. A cuccot nem veszed meg, a cuccot béreled a Blizzardtól határozatlan időre. Ergo alldelt csinálhatnának ha akarnának.. bár nem fognak.. de akkor több patch, több item, több újítás fog kelleni.. -
#47657 nem lesz alldel amíg userek pénze van benne a gearben.sajna -
#47656 pont most akartam linkelni én is, nagyon jó dolgokat mond! -
#47655 Garantálta az újrajátszhatóságot az alldel is, amit többször írtam már meg lehetne oldani is csak fordítottan, max szintet növelni, cuccokat berakni, új ötleteket, modifiereket, rúnákat, gemeket, karaktereket, eventeket, meg még mittudomén, csak sokkal egyszerűbb volt simán törölni mindent. Ott sem hagyták ott az emberek mondván, hogy de szar mindenem odavan, a nagy diablosok már várták az alldelt, mert nem volt mit csinálniuk a végén. Itt még lenne mit csinálni, de én mint nem Monaco hercege inkább eladom a monkom cuccait, minthogy játsszak vele..