Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rage
Ha tudnák, hogy 40 perc múlva jó lesz...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Amúgy ezt nem értem én se, miért kell 10 másodpercenként újrapróbálkoznom miért nincs egy queue, mint WoW-ban, bejelentkezem kiírja, hogy még 40 perc és addig eltakarodok most csinálni, de ez hogy itt kell ülnöm és várnom a csodát...

unknown nick
Berakhattak volna egy queue-t, ahol látod mennyi van hátra, amíg bejutsz.

rage
Na már eljut a hero list-ig, s ott áll.
Alakul...😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Egoraptor
HáHá, tényleg nagy<#eplus2>

clio1616v
rájöttem mit csináltak ezek az idióta hozzánemértõ blizzárdosok...

most már nem Error 37-et íratnak ki a login ablakba, hanem azt láttatják velünk mintha továbblépne authentikálva és nem tölti be a hero listát...

ügyes blizz...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Nem értem mi a baj 😊 15-e elõtt olvasgatam a fórumot, s vártam, hogy mikor fogok tudni játszani. Most várom, hogy mikor tudok játszani, s olvasom a fórumot. Mikor ér véget a béta, s indul a játék?
Broafka
az a baj, hogy vagy jó cuccom van, hogy leszedjem õket és farmolgassak, vagy jó MF cuccaim vannak... Ha erõs vagyok de kell a cucc, akkor 60X kell újracsinálnom hogy essen valami értelmes. 50% MF-fel viszont elég kb 2-3 kör és van valami jó, de kell hozzá 2-3 óra is, mire sikerül bárkit is kinyírnom... :S

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

clio1616v
mi különbség van, ha copyzom a jelszavam? 😄DD

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

yesname
Ez óriási 😄
Please make Diablo 4 Simpler

Én most jutottam eld oda Hell-ben Ac 2-ben, hogy farmolgatnom kell gear után. Szerencsére a helyzet nem vészes, sõt igazából jó, mert sokat kell taktikázni és figyelni. Azonban nem ártana, ha nem tudnnak lecsap 3-4 ütésbõl (DH).

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

mert copyztad a jelszavad.Ne copyzgasd hanem írd be, és akkor 15-20. próbára beenged amúgy...(olyankor az elsõ pipa után vár vár picit...de beenged) 😄 de ez akkor is nonszensz, kaphatna pár haragos feljelentést blizz whehe, csak hogy a jövõben megoldják ezt a gixert...így hogy a fogyasztók nem balhéznak komolyabban, így szerintem nem veszik annyira fontosnak a dolgot.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

clio1616v
az authentikálás pipa aztán áll és login info incorrect...

Jó értem ,de egy ilyen tõkével rendelkezõ cégnek nem hiszem ,hogy ez kiküszöbölhetetlen problémát jelenthet! Vagy Én is gondolkodok csak ilyen módon? Komolyan olyan érzés mitnha a Német Merci gyár mûködik de a kecskeméti merci gyárban nem tudnák össze raknia rendszert 8))
Broafka
vagy inkább a távolság. Valszeg az egész szeró kezelés Amcsiból van végezve. Szerintem kb olyan lehet mintha egy szõke nõnek magyaráznád, hogy a gépbõl kijövõ lyukas tálca nem pohártartó...

rage
Lehet, a játékosok száma.

De Én értem nem értek a serverekhez se ilyesmikhez oylan szinten ,hogy megmondanám ez mért van ,de az amcsi servereknek megy itt nem mi a kül?
De Én értem nem rétek a serverekhez se iylesmikhez oylan szitnen ,hog ymegmondanám ez mért van ,de az amcsi servereknek emgy itt nem mi a kül?
rage
Szerintem egyszerûen nem bírja el a login szerver a beérkezõ kéréseket...

Broafka
ez tényleg nevetséges. és érdekes módon mindig ilyen délután 5-7 között haldoklik az egész. Szerintem van hogy egyszerre akar csatlakozni mondjuk 30 ember, és etõl már behal az egész. Reggel teljesen jól ment minden

setuh
Az acsiknal mer mutat nekem most 0-at?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

dzsoni ne kezd már te is ezt a jezzy féle félrebeszélést.Kifizette most van ideje, most szeretne játszani kész.
Hihetetlen, hogy páran még mindig nem fogják fel, hogy PÉNZT adtak a játékért...és ezért az eladónak szolgáltatnia KELL.Egyébként be lehet perelni és feljelenteni...ha valakinek van kedve egyébként, szerintem nyugodtan csinálhatja, azt hiszem a blizz fórumon is beszúrták már az EU-s fogyasztó védelmet, majd este még megnézem, screenshot stb-vel bizonyítod nem megy az a szar, kifizettted és kész.

Ilyen baromságot, hogy menj el hokizni addig, barátnõzni, lepkét kergetni ilyen nincs.Ha 2 zacskó lepke ürülékért adták volna a játékot, akkor nem lenne gond.Csak itt komoly pénzek pörögtek el...és bizony, ilyenkor már kötelezettsége is van az eladónak.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

ERROR 37
Fabio Capello
Nagy nehezen bejutottam, erre "Input limit reached" és vissza a loginra.

Frank99
komolyan ez vicc.

basszák meg, 5 hónap múlva valszín nem fognak vele annyian játszani mint most.
NEM MOST KÉNE mûködnie??????????

alig vártam az iroda után hogy zúzzak egyet, erre tessék. a gyerek 15 perce lépett ki, neki ment, erre baxod ez fogad.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Kettõ vagy több monk esetében a mantrák együttesem hatnak, de két azonos mantra nem hatványozódik, jól sejtem?
Különc
Én ugyan bejutottam, ellenben nem enged játékot kreálni

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Frank99
az édesanyjukat azt megint.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

rage
Közepén kb
Machines? valami ilyesmi

annak mi is a neve? asszem act 3 elején van igaz?
PiszkosFred
Server megy. A login doglott megint. Kezd ciki lenni a dolog szerintem mar a Blizznek is, fejek fognak ott hullani, csak elobb rendbeteszik a rendszert...

...vagy nem.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fabio Capello
Remek, ideje játszani egy kis Error 37-et :]

Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem kell rá várnod vagy 8-10 évet, s ezt komolyan gondolom.
rage
Én a katapultokat ütöttem szét, meg a csatamezõre mentem ki
Egész hamar meglett másfél szint.

48on végeztem nightmarevel, és látom h még mindig ugyanazt a nehézséget adja be, aztán utána látom h 50 tõl elérhetõ a hell.. szóval tudnátok mondani questeket amivel gyorsan elérném azt a kb 1 szintet? 49 hez kell még kb 3 bar, csak nem tudom mit farmoljak, v merre menjek..
cifcuk
És itt még azt sem lehet megcsinálni, hogy adják vissza a pénzem, aztán majd pár év múlva ha akciós lesz újra megveszem, azonban nem szívesen adom fel a karakterem.

AZ klassz van pár nap szabim pontosan négy ha akkor se fog menni rendesen lehet elkezdek nézni valami másik gamet aztán megveszem hátha szabad idõmben azzal tudok is játszani 8(
Fpocok
MEgint...

Parasite Eve 2, best game EVER!

cifcuk
De itt az a probléma, hogy ebbõl a játékból eladtak kurvasokat kurva drágán. Abból a zsetonból nem igaz ,hogy nem lehetne normális szerverparkot építeni. Ez az activisionnak köszönhetõ pénznyelõ hozzáállás eredménye.

Tegnap nem volt jó lemaradtam valamirõl még mindig nem jó vagy megint nem jó? 8)
Fpocok
Na AZT MEGNÉZEM!

Parasite Eve 2, best game EVER!

ZsZso
Most már kezdem unni a 37es error -t...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

AnarchoiD
Az a baj hogy a te bocsnatkereseddel "**********juk a *****nket" :0 semmit nem segit egy bocsanatkeres elegtelen, megoldas kell.

Szerintem blizz annyiban hibas hogy ugyanott hosztolja az EU szerokat ahol a wowot is hosztolta , emlexem mennyit szoptunk anno wow@eu -n a franciak es kozvetve a blizz toketlensege miatt.

Ugy vagyok vele, hogy ha kijon warezban valami offline crack/privat szero akkor en valtani fogok, ez a diablo tanulopenz volt , blizz is tud szart csinalni , a jo jatekot ellensulyozza a szar DRM megoldas

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Mr_no_NaMe
Különc
Egy nõ, legalábbis a neve nõi user ötlete volt

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Aradebil2
nekem most retrieving hero list 5 perce,hátha beszenvedi magát😄 legközelebb nem lépek ki 2 game között, délelõtt tök franyeszul ment

Lammer
nagyon ritkan szoktam, de most bevallaltam egy 48-as melot... es ugye ezert a mostani napot kb ataludtam... es most azert igy 2,5 nap kihagyas utan, tolnek egy kis gamet... de error 37 😊

fenebe 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

unknown nick
Az a baj, hogy az EU szerverre jellemzõ ez csak! SCII-ben patch day-ek után nem mertem játszani, mert random disconnectek voltak ladderban (mára ez normalizálódott), ahol vissza esni könnyû, de feljebb jutni nem. Ezt a US szerveren nem igen tapasztaltam. Lehet az idõ eltolódás miatt.

Egyetértek alapvetõen veled. Bár én simán elfoglalom magam mással is, meg egyébként is "koca" diablos vagyok, azért azt jogos kritikának tartom, hogy minek is nekem felmenni bármilyen szerverre? Egyedül játszok, nem is akarok másképp és valszeg rengetegen vannak igy. akarnak egy pár hetet szórakozni a játékkal és ennyi. És ha ezeknek az embereknek nem kéne felmenni a szerverre, akkor nem is lenne itt semmi gond. Szal egy online játéknál az ember elfogadja, hogy túlterhelt a szerver, hogy kezdeti nehézségek, de akkor ez kicsit nehezebb, ha közben valójában te csak singlizni szeretnél. 😊

Igen, fõleg ha az ember sokkal kevesebbet keres mint az átlag.
Na most beengedett és mûködik az ah is.

BattleTag: zydar#2910