78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
1Darton1 #47735 Arra gondoltam, hogy közvetlenül nem biztosít hozzá semmit.
Épp elég dolgot adóztatnak meg közvetett módon, és ez sem fog kimaradni a sorból.
Abba meg inkább nem menjünk bele, hogy a felsoroltakat milyen színvonalon, és milyen költséggel biztosítja. Így is sokszorosát fizetem az államnak, mint amennyit rám költ, vagy valaha is rám fog.
De ez valóban nem ebbe a topikba való. -
Archenemy #47734 lehet árnyalni a képet, és én sem fogok most belemenni, csak arra céloztam, hogy hamis az a kép, hogy az állam "semmit nem csinál" -
#47733 800k/hó alatt nem kell adózni ingó "eladásából" (valójában te is csak bérled - ne menjünk bele).
téma lezárva. -
#47732 Szerintem ne menjünk át offba...
Viszont ajjajj... mit csináltál:
-rendőrség, mentők, oktatás... EZEKBEN KURVA SZAROK VAGYUNK, HALDOKLIK MINDEGYIK... talán nem ezt kellett volna felhozni pozitív példának. -
Archenemy #47731 "Milyen infrastruktúrát biztosított hozzá az állam, hogy adózni kellene utána?"
Pl.
- rendőrség, hogy nyugodtan diablózhass anélkül, hogy bemenne hozzád egy erősebb ember és elvinné a számítógépet diablóstul
- mentők, hogy ha szívrohamot kapsz diablózás közben, legyen aki újraéleszt
- diplomácia, hogy EU tagok és (többek közt emiatt) paypalt könnyen használó ország vagyunk
- oktatás, hogy tudj írni-olvasni-számolni, hogy most diablózhass a szántás-vetés helyett
- stb
nem azt mondom, hogy MO a legfaszább hely adózás szempontjából és minden király, de azért nem úgy van az, hogy ha az állam nem segít goldot farmolni, akkor ne is várjon el adót
nem mintha ilyen százeurós összegeknél számítana persze, csak az elv. -
clio1616v #47730 1452Gold/14,52€ -
#47729 Durva
ANTIHERO MERRE VAGY? -
#47728 Erre valaki tudna tippelni egy gold/RM árat?
-
#47727 kiezabuziamúgy?
-
#47726 az a baj az olyan trollokkal mint te, hogy szegényeknek mérhetetlen figyeleméhségük van, csak téged még le se szarnak itt, két kattintással párnaponta kidobnak mint a bűzlő szemetet, de amúgy senki rád se bagózik, úgyhogy szerintem jogos a felháborodásod -
Henty #47725 nem, most csak itemeket.
Talán majd később de erről nincs infóm.... tényleg valamit tudni már hogy mikor indítják be a gemek és craft itemek, gold stb kereskedelmét? -
#47724 kérdése volt, de már rájöttem hogy nem, dirgenél streamen ki van írva hogy később kezd streamelni -
Savmacska #47723 "Biggest noob in Europe playing hardcore" biztos megint meghalt szegény, és elege lett. Vagy rájött hogy mennyit kiárulhatott volna a halott hc karakterek gearjéből :P -
megut3 #47722 http://gamepod.hu/hir/diablo_3_kereskedj_valodi_penzert.html
Az igaz, hogy a karaktert is el lehet adni hivatalosan RMAH n? -
#47721 Hogy-hogy? -
#47720 "Lassan eléjutok DH-val infernora. Még mindig a glass cannon koncepció a nyerő?"
Glass cannon csak akkor, ha van ~200 millás bow vagy xbow-od. -
Dr DeViLKiNG #47719 Főleg ha ezt csináltam volna. :)
1,5 hete még csak annyi időm sincs, hogy 10 percnél tovább játszani tudjak egy nap. -
#47718 Már csak azért sem lehet a játékosokhoz alakítani a cuccot, mert akkor mindenkinek egyénire kéne szabni a játékot. Te is mást akarnál, meg én is.
Csak remélni lehet, hogy X hónap (év?) múlva olyan lesz a játék, amit a hibáival együtt is nagyon sokan fogunk szeretni. Óriási fába vágta a Blizz a fejszéjét, de tudták ezt jól. Akkor már azt is jegyezzük meg, hogy szinte bármelyik másik cég (-Valve) játékáról lenne szó, még ennyi változtatást sem kapnánk "Nesze bazzeg, itt van, játsszad, ha már voltál olyan hülye, hogy megvetted!"¢¢ -
#47717 "Már Bashiok is írta, hogy elismerik vmi tré van a drop-al, dolgoznak a problémán."
Bashiok egyébként mindig azt írja, amit a játékosok olvasni szeretnének és csak részben fog úgy megvalósulni ahogy a gamer akarja. Mondjuk az +++, hogy valamennyire a publikumhoz is alakítják a játékaikat. -
1Darton1 #47716 Ebben egyetértünk. Különösen akkor, ha ilyen szépen megfogalmazva vezeted elő. -
#47715 Kungen befejezte diablo3at? -
#47714 az is egy világi csicska -
#47713 ne csináld, még a végén savmacska [áthúzva]árulkodni[/áthúzva] reportolni fog ..!
oh wait. -
#47711 +1 -
who am I 7 #47710 szja..máris a demagógia :) ja az 16..valóban nem magas...csak a többi járulék, munkás és vállaló oldalra majd ott az áfa..az se magas ugye, csak nálunk a legmagasabb :D és akkor, hogy ezekből az adó pénzekből, miért jó nagy audikat bérelni, és önkormányzatonként, havi 1-2 millió (vagy 50-70m) prémiumokat szétosztogatni, abba tényleg ne menjünk bele, nem ide való.
Csak arra akartam utalni, h ha értelmesebb adóztatás lenne és felelősen bánnának a pénzzel, akkor lehet az emberek még a netes vackaikat is bejelentve megoldanák..így szerintem az esetek 99%-ban (ahogy devilking is meg én is) ezzel nem fogunk foglalkozni. -
Savmacska #47709 Te neked mibajod van hogy mindenkivel külön akarsz beszélni, aki ide ír ?!! -
megut3 #47708 attiGT, akkor te volnál olyan kedves, hogy tudjunk váltani pár szót x en vagy skypeon? Vagy ha tudunk akkor akár itt is az SG chaten -
1Darton1 #47707 Aha, szóval Te az adóról beszélsz. Arról így a vakvilágba beleordítva elég nehéz beszélgetni. Maga az szja mértéke nem különösebben magas.
Bár nem értem, hogy jön ez ide, mert elég speciális szabályok vonatkoznak az interneten keresett jövedelemre. Abban sem vagyok biztos, hogy úgy körvonalaiban ismered-e a magyar adótörvényeket.
A demagóg parasztvakító ökörködésből inkább kimaradnék. Az maradjon a politikusok és a bennük vakon megbízók dolga. -
#47706 doktor devilking low taktikája meg annyi, hogy lvl req reduced cuccokra keres rá, majd rakja be rmahba, emelett van pár olyan stat/item kombó ami egészen egyszerűen rmahban drágább, mintha goldért vennéd meg, és mivel goldot a hülye is tud csinálni, ezért átváltja azt rmahra. ennyi a nagy "titok" -
#47705 jó nagy nyomorék vagy -
clio1616v #47704 Egészed eddig azt hittem, kamu a valódi pénzes AH, de ma megkaptam az első eladásom összegét a francia Blizzard SAS-től. -
#47703 HP + res-t ajánlom inkább glass helyett.
LoH-ra is lehet kicsit Reflect miatt. -
who am I 7 #47702 Te melyik országban élsz?Mert nem MO-n az biztos. -
rogan99 #47701 Lassan eléjutok DH-val infernora. Még mindig a glass cannon koncepció a nyerő? Érdemes healtre, resistre gyúrni, esetleg LOT-nak van értelme ha már nem one hitelnek? -
1Darton1 #47700 Nem sikkasztanak el belőle egy fityinget se. Minek a mértéke szánalmas? -
1Darton1 #47699 Azért annyira nem bonyolult. Csak elég agymosottnak kell lenni hozzá, hogy egész nap keresd a hülyéket az ah-ban. -
who am I 7 #47698 az egy dolog..a másik, hogy egy csomót el sikkasztanak belőle, harmadik meg, hogy a mértéke szánalmas... -
1Darton1 #47697 Milyen infrastruktúrát biztosított hozzá az állam, hogy adózni kellene utána? -
#47696 50k, de lehet nem viszik el :/ -
#47695 több száz óra után második legendary :/