Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Alakul...😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
most már nem Error 37-et íratnak ki a login ablakba, hanem azt láttatják velünk mintha továbblépne authentikálva és nem tölti be a hero listát...
ügyes blizz...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Please make Diablo 4 Simpler
Én most jutottam eld oda Hell-ben Ac 2-ben, hogy farmolgatnom kell gear után. Szerencsére a helyzet nem vészes, sõt igazából jó, mert sokat kell taktikázni és figyelni. Azonban nem ártana, ha nem tudnnak lecsap 3-4 ütésbõl (DH).
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Hihetetlen, hogy páran még mindig nem fogják fel, hogy PÉNZT adtak a játékért...és ezért az eladónak szolgáltatnia KELL.Egyébként be lehet perelni és feljelenteni...ha valakinek van kedve egyébként, szerintem nyugodtan csinálhatja, azt hiszem a blizz fórumon is beszúrták már az EU-s fogyasztó védelmet, majd este még megnézem, screenshot stb-vel bizonyítod nem megy az a szar, kifizettted és kész.
Ilyen baromságot, hogy menj el hokizni addig, barátnõzni, lepkét kergetni ilyen nincs.Ha 2 zacskó lepke ürülékért adták volna a játékot, akkor nem lenne gond.Csak itt komoly pénzek pörögtek el...és bizony, ilyenkor már kötelezettsége is van az eladónak.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
ERROR 37
basszák meg, 5 hónap múlva valszín nem fognak vele annyian játszani mint most.
NEM MOST KÉNE mûködnie??????????
alig vártam az iroda után hogy zúzzak egyet, erre tessék. a gyerek 15 perce lépett ki, neki ment, erre baxod ez fogad.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Machines? valami ilyesmi
...vagy nem.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egész hamar meglett másfél szint.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Szerintem blizz annyiban hibas hogy ugyanott hosztolja az EU szerokat ahol a wowot is hosztolta , emlexem mennyit szoptunk anno wow@eu -n a franciak es kozvetve a blizz toketlensege miatt.
Ugy vagyok vele, hogy ha kijon warezban valami offline crack/privat szero akkor en valtani fogok, ez a diablo tanulopenz volt , blizz is tud szart csinalni , a jo jatekot ellensulyozza a szar DRM megoldas
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
fenebe 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
BattleTag: zydar#2910