78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#47654 Én Beta óta ezt pampogom.
Igen, szép és jó, hogy gyárthatok 3kezes kardot 8 stattal, de ez kerül 1500 porba, 500 tűzlabdába és 250 patába és még csengessek 10 misit.
Eredmény: az esetek 98%-ban egy rakás FOS.
Akkor inkább bemegyek az AH-ba, széttúrom az agyam és megveszem 10 misiért ami ott van.
Ellenben:
Akarsz 3 kezes kardot 8 stattal, próbálkozz:
15 por, 5 tűzlabda, 2.5 pata :), 10K.
Gyártanám mint a szart nagyüzemben. Hátha kijön a jóság. Lehet, hogy csak 100-ikra jön ki és elköltök egy valag pénzt, de akkor sem érzem magam lehúzva (annyira). -
gosumofo #47653 de itt van mellé wow
lehet csak egy content patch helyettesítőnek kell a diablo, ezen a 2d-s cuccon hosszú távon kevesebbet kell dolgozniuk mint 1 raiden :D -
#47652 Erre mondták többen azt már Dio3 megjelenés előtt, hogy nézzük meg 5 év múlva mennyien fogják játszani. D2-ben még pár éve /3-4/ húztam karaktert tradeltem, funoltam és elég rendes tömegek játszottak, itt szerintem ez a hosszútáv esélytelen..
-
Sunrider924 #47651 Azon agyaltam tegnap, mikor mar semennyire nem kotott le az act1 farm es en is inkabb AHt scaneltem, hogy mennyivel lenne elvezetesebb a jatek ha teszem azt a craft koltseget mondjuk megfeleznek. Ez csak egy talalomra bedobott szam de a jelenlegi formajaban a craft tokeletesen ertelmetlen, mivel a belevert osszeg fuggvenyeben AHbol megkapom a garantalt cuccost. -
megut3 #47650 R4ptor
Kösz a jó tippet. Amúgy tény, hogy nehéz megbízni az emberekben, de még hidd el van olyan, aki értékeli a bizalmat és nem kihasználja ;) -
#47649 -
#47648 A különbség csak az, hogy a d2 nem 1 hónapig volt izgalmas kieg nélkül, hanem egészen a kiegig bőven játszották. Nem ártott pár ráncfelvarrás, a 2 új karakter, a rúnák stb, de mindenesetre közel sem 1 hónapos játék volt.
Illetve ott volt kedve az embernek felhúzni, kipróbálni másik karaktert. Itt felhúztam monkot, nem tetszett, wizardot, tetszik, de nem húznék még 1 karaktert, mert unalmas, értelmetlen, drága. -
#47647 Ezis elég érdekes:
-
Sunrider924 #47646 Sajat viszonyitasi alapom nincs, de tobben irtatok hogy a d2 is az expansion utan lett jo. Hat kivancsian varom, mert a jatek lassan nekem is kifujt. Maradt meg 2 kari, amit felhuzhatok 60ig. -
#47645 Énis hasonlót tapasztalok... -
#47644 valaki tudja hogy a spectral blade pontosan hányszor attackol egy cast alatt? 3at? -
Dr DeViLKiNG #47643 Valaki írt mostanában webformon ticketet? Érdekelne mennyi most a várakozási idő kb. -
#47642 Nekem ugyan csak kb 20 ember van a friendlistámon, de a kezdeti délután minimum 15 onlineból mostmár 3-6 (ebből 3-5 menüben afkol) van. Már amikor fellépek, mert napi 1 act1 runnál és 15 perc ahzásnál többet nem logolok fel. -
Sunrider924 #47641 Hat ezelgondolkodtato. -
r4pt0r #47640 Senki nem fog áátirányítani semmit, egy ismeretlen embernek, mivel smsen küldött kóddal ki lehet kapcsolni az authenticátort.
Plusz én más helyébe a játékot se adnám oda senkinek, mivel csak 2x lehet vissza kérni a cuccokat blizztől, utána kitiltanak a pénzes ahból. -
#47639 authenticator az egy program, ami x (kb 20) másodpercenként generál egy kódot, amit minden egyes belépésnél meg kell adnod
azt nem fogod a gsm hálózaton forwardolni :)
de mondom, ha találsz valakit, aki szívesen segít ebben, áldásom rátok :) -
#47638 És remélem a repair árakat is megtartják... :)
Csakhogy fun legyen... :) -
gosumofo #47637 ha olyan formában lesz ahogy legutóbb beszéltek róla, casual x perces deathmatch respawnnal, és össz stat róla egy win counter lesz, akkor nem sokáig -
megut3 #47636 Igen, én is hasonlóra gondoltam.
+ Szerintem sokkal jobb az, ha az ember talán még egy pici hasznos is húz a játékból, ha már ott ül előtte napi pár órát... -
megut3 #47635 Hát nem tudom, ha túl maceráns lesz az egész, akkor inkább nem terhelem vele őt se és magamat sem. Bár a telón, egy átirányítást beállítani 12:00-4:00 ra nem tart semeddig. (Ingyenes, gondolom senki nem keresi olyankor, (ha mégis, azt is meglehet oldani) Meg be lehet a legtöbb telón állítani ezt automatára h. ekkortól eddig átirányítás. -
#47634 -
#47633 Egész jól haladok act2-ben dh-val, champion packokat is leölve.
Frost arrow-al, +trappel jól kiteolhatóak, tactival advantage+smoke screen a túlélésben és az újrapozicionálásban nagy segítség. Denevérrel nyomom, így a hatred sosem fogy ki, folyamatos lassítás garantált, és a sebzés is tetszetős, bár közel nem perfekt, ahogy a gearem sem. -
Unatkoztam, és kipróbáltam valamit. Aztán rájöttem, hogy elakarom érni a 100 000-et fejes socket és Warcry rúna csere nélkül
Szerk: 40k hpst lehet vele tolni ha körbevesznek -
BlazeH #47631 A PvP is felpörgeti majd gondolom. -
gosumofo #47630 ezért fognak rendszeresen megjelenő kiegészítők fejlesztésével foglalkozni (már 1-2-re biztos megvan a kivágott anyag az alapjátékból..), mindig pörög majd az ah újra meg újra előről + mindenki éves? díjat fizet majd velük -
#47629 hát nézd, ha te találtál egy tökismeretlent, aki hajnali órákban neked authenticator kódot fog bemásolgatni valamilyen cseten / telefonon / fészbukon / stb.-n 20 mp-enként, aztán ha esetleg disconnectelsz / leesik a szerver / stb., újra és újra...
nos, ha találtál ilyet, akkor ámen -
megut3 #47628 Kandur
A blizzardnak az az érdeke, hogy erősödjön a real money, mert abból ők is keresnek. Akkor fognak sokat foglalkozni a játék fejlesztésével, ha nekik is megéri.
Bár ez csak az én véleményem. -
sata75 #47627 annak mi köze most ehhez?
ja semmi sry... -
megut3 #47626 Nem vágom pontosan az auth kódot, hogy mi akar lenni, de le lehet egyeztetni skypeon. Jonnyka, az meg h 2 ismeretlen ember, mit változtat a technikai részén? -
megut3 #47625 Miért rakná ki? Haverral pl így wowoztunk annó éveken keresztül...
Legfeljebb küld egy értesítést, hogy veszélyben lehet az account, mert távoli IP címről is van használva. -
#47624 haverodék 2 tökismeretlen ember?
jaaa... ja hogy nem. -
#47623 jobb is az így, inkább erősödjön a goldos ház...nekem nagyon nem tetszik a pénzes,
[apro](régebben lerészleteztem, h miért, szóval nem térek ki rá) -
sata75 #47622 azért mert két helyről játszanak nem fogják kivágni. haveromék is így tolják, auth kódot meg telefonon egyeztetik. nem értem miért ne lehetne megoldani... -
#47621 még ha az sms alertet és az authenticatort meg is oldjátok (nem fogjátok), akkor is a blizzard úgy kirakja az accountot "gyanus aktivitás" miatt, mint a huzat :) -
megut3 #47620 Találtam egy srácot, aki úgy néz ki, hogy segít a dologban ;)
Nem mindenki az az átverős fajta, bár teljes mértékben érthető amit írsz... És manapság jogos is... :D -
who am I 7 #47619 a 2. a járható út, újreg full idegen..ki fogja oda adni neki az accountját? :D:D:D lol.15k csak a játék..meg a karakterek, itemek..havernak, ismerősnek még talán.De így..bátor na :) -
megut3 #47618 A Diablo III at Blizzard downloaderrel szedem, le lehet úgy állítani, hogy később folytatható legyen? -
#47617 Tudható volt, hogy ez lesz. -
BlazeH #47616 Nem. Fehéreket ne szedd össze. -
Hentes75 #47615 A karakternél lévő hátizsákot ki lehet nagyobbra cserélni?Vagy lehet bővíteni?Mert 15 percenként portálok a szemetet kiborítani.Már unom.