78986
  • Carlos
    Én Beta óta ezt pampogom.
    Igen, szép és jó, hogy gyárthatok 3kezes kardot 8 stattal, de ez kerül 1500 porba, 500 tűzlabdába és 250 patába és még csengessek 10 misit.
    Eredmény: az esetek 98%-ban egy rakás FOS.
    Akkor inkább bemegyek az AH-ba, széttúrom az agyam és megveszem 10 misiért ami ott van.

Ellenben:
    Akarsz 3 kezes kardot 8 stattal, próbálkozz:
    15 por, 5 tűzlabda, 2.5 pata :), 10K.
    Gyártanám mint a szart nagyüzemben. Hátha kijön a jóság. Lehet, hogy csak 100-ikra jön ki és elköltök egy valag pénzt, de akkor sem érzem magam lehúzva (annyira).
  • gosumofo
    de itt van mellé wow
    lehet csak egy content patch helyettesítőnek kell a diablo, ezen a 2d-s cuccon hosszú távon kevesebbet kell dolgozniuk mint 1 raiden :D
  • Tyler Durden
    Erre mondták többen azt már Dio3 megjelenés előtt, hogy nézzük meg 5 év múlva mennyien fogják játszani. D2-ben még pár éve /3-4/ húztam karaktert tradeltem, funoltam és elég rendes tömegek játszottak, itt szerintem ez a hosszútáv esélytelen..
  • Sunrider924
    Azon agyaltam tegnap, mikor mar semennyire nem kotott le az act1 farm es en is inkabb AHt scaneltem, hogy mennyivel lenne elvezetesebb a jatek ha teszem azt a craft koltseget mondjuk megfeleznek. Ez csak egy talalomra bedobott szam de a jelenlegi formajaban a craft tokeletesen ertelmetlen, mivel a belevert osszeg fuggvenyeben AHbol megkapom a garantalt cuccost.
  • megut3
    R4ptor
    Kösz a jó tippet. Amúgy tény, hogy nehéz megbízni az emberekben, de még hidd el van olyan, aki értékeli a bizalmat és nem kihasználja ;)
  • Carlos
  • jazzy
    A különbség csak az, hogy a d2 nem 1 hónapig volt izgalmas kieg nélkül, hanem egészen a kiegig bőven játszották. Nem ártott pár ráncfelvarrás, a 2 új karakter, a rúnák stb, de mindenesetre közel sem 1 hónapos játék volt.

Illetve ott volt kedve az embernek felhúzni, kipróbálni másik karaktert. Itt felhúztam monkot, nem tetszett, wizardot, tetszik, de nem húznék még 1 karaktert, mert unalmas, értelmetlen, drága.
  • Carlos
    Ezis elég érdekes:
  • Sunrider924
    Sajat viszonyitasi alapom nincs, de tobben irtatok hogy a d2 is az expansion utan lett jo. Hat kivancsian varom, mert a jatek lassan nekem is kifujt. Maradt meg 2 kari, amit felhuzhatok 60ig.
  • Carlos
    Énis hasonlót tapasztalok...
  • Aradebil2
    valaki tudja hogy a spectral blade pontosan hányszor attackol egy cast alatt? 3at?
  • Dr DeViLKiNG
    Valaki írt mostanában webformon ticketet? Érdekelne mennyi most a várakozási idő kb.
  • jazzy
    Nekem ugyan csak kb 20 ember van a friendlistámon, de a kezdeti délután minimum 15 onlineból mostmár 3-6 (ebből 3-5 menüben afkol) van. Már amikor fellépek, mert napi 1 act1 runnál és 15 perc ahzásnál többet nem logolok fel.
  • Sunrider924
    Hat ezelgondolkodtato.
  • r4pt0r
    Senki nem fog áátirányítani semmit, egy ismeretlen embernek, mivel smsen küldött kóddal ki lehet kapcsolni az authenticátort.

Plusz én más helyébe a játékot se adnám oda senkinek, mivel csak 2x lehet vissza kérni a cuccokat blizztől, utána kitiltanak a pénzes ahból.
  • j0nNyKa
    authenticator az egy program, ami x (kb 20) másodpercenként generál egy kódot, amit minden egyes belépésnél meg kell adnod
    azt nem fogod a gsm hálózaton forwardolni :)
    de mondom, ha találsz valakit, aki szívesen segít ebben, áldásom rátok :)
  • Carlos
    És remélem a repair árakat is megtartják... :)
    Csakhogy fun legyen... :)
  • gosumofo
    ha olyan formában lesz ahogy legutóbb beszéltek róla, casual x perces deathmatch respawnnal, és össz stat róla egy win counter lesz, akkor nem sokáig
  • megut3
    Igen, én is hasonlóra gondoltam.
    + Szerintem sokkal jobb az, ha az ember talán még egy pici hasznos is húz a játékból, ha már ott ül előtte napi pár órát...
  • megut3
    Hát nem tudom, ha túl maceráns lesz az egész, akkor inkább nem terhelem vele őt se és magamat sem. Bár a telón, egy átirányítást beállítani 12:00-4:00 ra nem tart semeddig. (Ingyenes, gondolom senki nem keresi olyankor, (ha mégis, azt is meglehet oldani) Meg be lehet a legtöbb telón állítani ezt automatára h. ekkortól eddig átirányítás.
  • j0nNyKa
  • greyfox
    Egész jól haladok act2-ben dh-val, champion packokat is leölve.
    Frost arrow-al, +trappel jól kiteolhatóak, tactival advantage+smoke screen a túlélésben és az újrapozicionálásban nagy segítség. Denevérrel nyomom, így a hatred sosem fogy ki, folyamatos lassítás garantált, és a sebzés is tetszetős, bár közel nem perfekt, ahogy a gearem sem.
  • Különc

Unatkoztam, és kipróbáltam valamit. Aztán rájöttem, hogy elakarom érni a 100 000-et fejes socket és Warcry rúna csere nélkül

Szerk: 40k hpst lehet vele tolni ha körbevesznek
  • BlazeH
    A PvP is felpörgeti majd gondolom.
  • gosumofo
    ezért fognak rendszeresen megjelenő kiegészítők fejlesztésével foglalkozni (már 1-2-re biztos megvan a kivágott anyag az alapjátékból..), mindig pörög majd az ah újra meg újra előről + mindenki éves? díjat fizet majd velük
  • j0nNyKa
    hát nézd, ha te találtál egy tökismeretlent, aki hajnali órákban neked authenticator kódot fog bemásolgatni valamilyen cseten / telefonon / fészbukon / stb.-n 20 mp-enként, aztán ha esetleg disconnectelsz / leesik a szerver / stb., újra és újra...
    nos, ha találtál ilyet, akkor ámen
  • megut3
    Kandur
    A blizzardnak az az érdeke, hogy erősödjön a real money, mert abból ők is keresnek. Akkor fognak sokat foglalkozni a játék fejlesztésével, ha nekik is megéri.
    Bár ez csak az én véleményem.
  • sata75
    annak mi köze most ehhez?
    ja semmi sry...
  • megut3
    Nem vágom pontosan az auth kódot, hogy mi akar lenni, de le lehet egyeztetni skypeon. Jonnyka, az meg h 2 ismeretlen ember, mit változtat a technikai részén?
  • megut3
    Miért rakná ki? Haverral pl így wowoztunk annó éveken keresztül...
    Legfeljebb küld egy értesítést, hogy veszélyben lehet az account, mert távoli IP címről is van használva.
  • j0nNyKa
    haverodék 2 tökismeretlen ember?
    jaaa... ja hogy nem.
  • Kandurex
    jobb is az így, inkább erősödjön a goldos ház...nekem nagyon nem tetszik a pénzes,

[apro](régebben lerészleteztem, h miért, szóval nem térek ki rá)
  • sata75
    azért mert két helyről játszanak nem fogják kivágni. haveromék is így tolják, auth kódot meg telefonon egyeztetik. nem értem miért ne lehetne megoldani...
  • j0nNyKa
    még ha az sms alertet és az authenticatort meg is oldjátok (nem fogjátok), akkor is a blizzard úgy kirakja az accountot "gyanus aktivitás" miatt, mint a huzat :)
  • megut3
    Találtam egy srácot, aki úgy néz ki, hogy segít a dologban ;)
    Nem mindenki az az átverős fajta, bár teljes mértékben érthető amit írsz... És manapság jogos is... :D
  • who am I 7
    a 2. a járható út, újreg full idegen..ki fogja oda adni neki az accountját? :D:D:D lol.15k csak a játék..meg a karakterek, itemek..havernak, ismerősnek még talán.De így..bátor na :)
  • megut3
    A Diablo III at Blizzard downloaderrel szedem, le lehet úgy állítani, hogy később folytatható legyen?
  • antgecc
    Tudható volt, hogy ez lesz.
  • BlazeH
    Nem. Fehéreket ne szedd össze.
  • Hentes75
    A karakternél lévő hátizsákot ki lehet nagyobbra cserélni?Vagy lehet bővíteni?Mert 15 percenként portálok a szemetet kiborítani.Már unom.