Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
Na ez a legjobb kérdés! Miért mindig az EU-szerverekkel van a probléma? Mert itt a legbirkább a népség, vagy a törvények miatt legyintenek rá? Egyszerûen hihetetlen, hogy csak mi szívunk.
Tudom, hogy USA-ban is vannak gondok, de összehasonlíthatatlan a kettõ. Azért ez már tényleg sok!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Azt írja ki hogy túl BUZI a szerver! Hát én is így gondolom 😄

Nah kár volt kilépni a karakter listáig... 30008 as 30006 os hibával nem enged be kiléptem a login képrenyõig, 37 es és 73as hibával nem enged ki. Ha már játszotok maradjatok is bent !

Get a life!

Frankie87
Csiszár Jenõ junior?

tarti19
Mi lepte meg õket? Másik 2 régióban tökéletesen fut a játék, csak az eu régióval baszakodnak állandóan? Hogy is van ez?

Fpocok
Random az árusoknál. Ment ACT2-be ott két vendor is árul a városban.

Parasite Eve 2, best game EVER!

CalebJoe
bótosnál ahol a potion-t veszed
A hivatalos oldalon meg virít a zöld nyíl, hogy minden rendben. Legalább sárga lenne, könyörgöm.

Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB

Én úgy voltam vele, ha már eu-ban élünk, akkor eu-s szerverre megyek játszani, de ugyanaz a ping van itt is mint amcsin sokszor. Vicc..

BattleTag: zydar#2910

Amúgy meg a starter editiont is be lehetne szüntetni, õk is csak foglalják a helyet a szerveren.

Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB

AntiHero
Hol lehet azt a festéket megvenni amivel eltünik a tárgy? (átlátszó lesz)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
király

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Carmang
Nem a géppark lett kevés egyik napról a másikra, hanem valami technikai probléma van.
Múlt hét bármelyik estélyén simán tudtam loginolni.

Fpocok
Vótmá.
De azért linkeljétek még ezt a köcsögöt sokszor...

PiszkosFred
Oket lepte meg a legjobban szerintem, hogy ennyit adtak el a jatekban az elso napokban. Azert 12 ev utan, mikozben ez a stilus "kihalo felben", es kozben mar felnott egy uj feszbukos generacio, a fene sem gondolta, hogy mindenki diablozni akar. Elszamoltak nagyon, most meg pislognak, es probaljak megoldani, de egyelore a jatekosallomany csak no es no.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ki ez a homár<#nevetes1>
Haver mondta,hogy koreaban állítólag bemonták a tv-ben hogy be fogják perelni a blizzardot<#idiota><#banplz>
Aradebil2
fuuuuu

kár hogy valami nagy rivális játék nem jött ki elötte pár héttel
sz4bolcs
Ez nem igaz. Az igazán értékes, és értékálló itemek rare-bõl kerültek ki, és a játék legritkább tárgyai voltak. Megvolt benne az, hogy még a legmagasabb szinten is érdemes volt rare cuccokat fölvenni. Ez mellett értelmesen volt balance-olva a rare/unique/set itemek erõssége. sirdond-nak, és yesname-nek igazuk van.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

ezek nem csináltak b tervet de még egy szaros error 37 feliratot sem tudnak átirni legalább ne azt dobná be mindig
Aradebil2
addig kezdjünk egy kis flamet😄

Fpocok

CalebJoe
és 3 év nem volt elég hogy felkészüljenek a rohamra
unknown nick
Online game ott van dobozon. Klasszikus értelemben nem single player game.

Hát ilyen színvonalú "szolgáltatással" biztos, hogy csökkenni fog a játékos állomány<#hehe>

CalebJoe
A válságra meg a marketingre meg szarok õk is szarnak ránk, én megtiszteltem õket azzal hogy megvettem a játékukat õk meg megajándékoznak egy ilyennel<#idiota>

Hegi90
már 3 évvel ezelõtt elpofázta a blizzard, hogy ez lesz.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

hát igy biztos 😄
s0n1c
csökkeni = csökkenni
TurboX
na, ezt a pakkot fektesse meg valaki wizardal infernon..

kénytelen voltam skippelni, de a következõ ajtó mögött ugyanez a csomag jött velem szembe reflect dmg-molten-fire chains-teleporter módosítással..

azt hiszem erre mondják hogy gg
s0n1c
Szerintem inkább pontosan hogy jól felmérték és kevesebb szervert használnak, mert elõbb-utóbb úgyis csökkeni fog a játékos állomány.
gerey
De jó, hogy nem léptem ki amikor itt hagytam a gépet. Még irtam is ide délután 4 fele, már akkor is kb 6db 37-es után engedett be...

remélem a netes játékokat is beszabályozzák vagy mittudom én és ilyenkor büntessék meg öket
Aradebil2
mivé lett a világ,felháborító

akkor vegyenek fel embert meg vegyenek gépet 15 ezerbõl már futja rá már 3hete lassan ez megy
Engem csak egy dolog miatt zavar az egész. Ha ez online game lenne, egy szót sem szólnék a szerverek miatt. De hogy azt a rohadt single player-t - csak azt játszom - mi a tökömnek kellett feltenni a szerverre? Úgyis megvettem volna, nem warezoltam volna le!!! Így velem is kibasznak, meg azzal is, aki az online game-t szeretni. PÉNZÉHES BLIZZARD. Ezt is megéltük.

2.7 -es AS-el monknak már jó a 1300 life/hit? 😄
rage
"We are aware that some login attempts are currently resulting in an Error 37 message. This message is caused when the login servers are at full capacity.Trying again may allow you to enter the game and pass login, however we, and our networking teams are monitoring this situation closely right now. When we have any further updates on this issue we will let you know."

Mondom, egyszerûen nem bír el a szerverparkjuk ennyi játékost.
Nyilván délelõtt meg éjjel kettõkor könnyebb bejutni, mint este hétkor.
Nem jól mérték fel a szerverek kapacitását.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Tinman
Halál pontosan u.e. a helyzet nálam is... iroda is stimmel.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Értem én, hogy vannak fennakadások, de azért na...
Esküszöm sokkal nyugodtabb lennék, ha kiraknának egy közleményt, hogy "bocs srácok, de 2 hétre le kell lõnünk a Diablo 3-at, mert ki.....tt nagy szopó van a BattleNet-tel" Aztán a nép rátudná és nem próbálkozna belépni. Esküszöm várom a Torchlight 2-t...Legalább valamivel elütném az ilyen lyukas órákat<#idiota>

faszom a 15 rugoból adjanak vissza 5 mer én nem ezért fizettem error 37
Délelõtt, kora délután teljesen jól ment. Most fél órája kidobott. A karakter szintje megmaradt, de a quest-ekbõl a tegnap délutáni az utolsó...
Minõsíthetetlen.

Érdekes hogy akkor nem volt elfoglalt a szerver mikor be kellett nyelni a játék árát. De most õszintén, nem kellett volna feltünni az eladásokból, hogy valószinûleg sokan akarnak majd játszani?<#wow3>
Sáska

Régebben értetlenül áltam az aukciós ház elõtt, mondom em meg minek, de mostanra rákaptam az ízére.<#vigyor2>
a kiba... kur....életbe hogy megint nem jó egész nap nem ment vagy csak most hogy jáccanék?
Frankie87
Úgy ,hogy azért kellet az utolsó idõkbe várni rá még többet többet ,hogy egész legyen mire kijön 8)
Frankie87
Az ember hazajön, és ahelyett, hogy játszana megint csak 37-el szenved...
Megint kiadtak egy félkész játékot...