78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#47815 monkkal én elindultam a crit chance és crit dmg irányba. kétkezes fegyó, 24 crit chance 206 crit dmg. még gyűjtöm a zsét jobb cuccokra, de most először látok 70k dmg eket röpködni a monkom felett.
dex, vitára gyúrok most, allres és arcane ressel egyetemben.
act 1 eddig is sima volt, act 2 most lett élvezhető. act 3 nál érzem hogy jó az irány de kevés még a kari. nagyon remélem ezt is lenerfelik mint az ias-t, mert akkor már tényleg leszokok a játékról. :-) -
#47814 És monkkal?
Ami ezekből eddig van:
600 loh (kínkeservesen tudom csak tovább növelni néhány százzal max, azt is milliókért)
mantrával 1500 life regen
850 allres (már ezt sem tudom sokáig növelni szerintem horribilis összegek nélkül)
6000 armor (szintén nem látok nagy növelési lehetőséget, ez is a dex->armor passzívval és pajzzsal jön ki)
Esélytelennek tűnik... -
gosumofo #47813 az egyik jobb lehetett a másiknál mert az egyik márkanevét kivezetik a piacról a következő fél évben -
#47812 meg zene és videólejátszó/kategorizáló, podcast feedkezelő, stb. stb.
Szerintem egyik se jobb a másiknál, de tényleg legyen elég a hitvitából :) -
#47811 legalábbis funkcióban. -
#47810 pedig centire ugyanaz, ha az itunes matchet nem számítjuk. -
#47809 köszi -
#47808 ezt a hozzaszolasodat szivesen belinkelnem par komolyabb mobilos / apple-os / egyaltalan technikai forumra :D
zune = itunes, nice!
sose adja isten, hogy barmifele hasonlosagot mutasson a 2, mondom ezt ugy, hogy ezt a zune cuccot eletemben nem lattam, de van ra egy bambim, hogy jobb is (nekem is, meg a zune-nak is)
btw nalam mar ott veri a kijelentes a biztositekot, hogy ezek szerint a zune a microsoft winmobilos letolto szolgaltatasa, namost az itunes az kurvara nem ilyesmi (appstore mar inkabb)
de ah, nem is akarok belemenni a temaba, lenyeg hogy mostmar a kollega is boldog authenticattor tulajdonos -
#47807 legyen, semmit, nem tilthat, semmire -
1Darton1 #47806 Mondtam én, hogy egy kis föld körüli utazással megoldódik a dolog.
A battle.neten van útmutató, illetve faq, pofon egyszerű egy kis angoltudással.
-
#47805 de mondom amúgy, nem értem én se, hogy miért bonyolítja ennyire a user, mikor kb. pont a wp7-nek van a legértelmesebben megdizájnolt appkeresője beépítve.
Erre ilyeneket csinál, hogy a saját földrajzi helyi beállításait(!) változtatja meg nem is tudom hol... na mindegy. -
#47804 Na sikerült... Késő van már nekem is :) Köszönöm a segítséget mindkettőtöktől! Annyi még hogy,legyen bepipálva ugye hogy mindig kérje ezt a kódot? És valamit le kell jegyeznem papírra a későbbiek miatt? (Ki tilthat a battlenet valamiért ha valamit félre írok? Mikre figyeljek oda?) -
gosumofo #47803 ms cuccok windows messengertől kezdve xbox letöltéseken át a zune boltjáig mindig is régió parásak voltak, ha nem amerikai reggel használod akkor 1 csökkentett funkciójú szar
hogy miért venne vki ilyen telefont magyarországon azt nem értem
win8 is egy élmény lesz kb 1 üres szar itt, odaát meg minden contenttel tele :D -
#47802 zune=itunes. -
#47801 azon gondolkozok, hogy egy atkozott ingyenes programletoltest hogy lehetne bonyolultabban megoldani :D
de most komolyan. mondd azt hogy ez a zune akarmi ez.. jo. -
#47800 eu.battle.net-en tudod hozzárendelni az auth. ID-jét az accodhoz. Onnantól kezdve mindig az ideiglenes kódot kell beírnod, ha belépsz a játékba. -
#47799 nagy kár, mert nekünk a magyar oldal kell
De egyébként még most sem értem, hogy miért google->zune->telefon módszerrel akar valaki telepíteni, amikor egyrészt beírja a Zune-ba és akkor már (talán) egy földrajzi problémát meg is oldott vele. Vagy ami még egyszerűbb: kezébe veszi a telefont, megnyomja a zacskós gombot, aztán beírja, hogy battle.net, é bumm csokapik. -
#47798 Na sikerült át állítanom a régiót és felraknom a programot. Ez után mi a teendőm mert nem egészen egyértelmű. ( Ha valakinek gondot okoz a segítség nyújtás szóljon,mert akkor nem itt próbálkozok) -
#47797 he, innen vettem, a tagnak ugyanez volt a baja, a lenti link megoldotta neki. -
#47796 Én csak azt nem értem, hogy miért a Zune-on keresztül akarod felrakni az appot. -
#47795 Ezen már én is túl vagyok. De leírhatom még egyszer mi a problémám -
#47794 Eddig se ez volt a baja szvsz. -
#47793 update: 0.2 perc google utan itt a jo letoltesi link win 7 phone-ra:
szivesen. -
#47792 "Microsoft szar"
nana! -
#47791 Gondolom wp7-re akarod felrakni. A telefonon nem próbáltad még leszedni a Marketplace-ről? Akkor nem kell szórakozni a földrajzi beállításokkal. -
#47790 A zune a WP7 telefonokhoz van. De ettől függetlenül nem tudom miért nem akar működni ezen a földrajzi helyen. -
#47789 leghalvanyabb fogalmam sincs, hogy mirol beszelsz
en beleptem appstore-ba, letoltottem az authenticatort, es orultem mint majom a farkanak
ez a Zune dolog nagyon nem iOS-re van (de meg az androidon is csodalkoznek)
igy a hibauzenetbol feltetelezem, hogy valami Microsoft szar, tehat... windows mobile?
mert ezesetben a valasz egyszeru: "mit csodalkozol hogy azon a szaron nem mukodik valami ?!" :) -
Skill #47788 nekem pcs authom van. azzal kapcsolatban tudok segíteni. -
megut3 #47787 Srácok, a weblapon valahol ki lehet e kapcsolni, a diablo3 nak ezt a biztosnági rendszerét? (Hogyha másik IP ről jelentkezek be, akkor gyanús aktivitásnak véli, és letilt?) -
#47786 Te sem tudsz segíteni ? Itt kb mindenkinek van Authenticatorja valahogy csak összehozta a tömeg :/ -
#47785 :DDDD -
#47784 jelenleg nem is nagyon lehet megkapni a normálisabb darabokat 20 milla alatt... -
1Darton1 #47783 Menj át másik földrajzi helyre. -
#47782 Srácok,fel akartam rakni a telefonomra ezt az authenticator dolgot,de amikor tenném fel azt írja ki a Zune progi hogy a kért elem nem érhető el ezen a földrajzi helyen... Valakinek van ötlete hogy most hogyan tovább? Előre is köszi...
Üdv! -
Skill #47781 van itt olyan aki us szerveren tolja ? -
#47780 felig off
nagy kedvencem Penn Jillette nyilatkozott a videojatekokrol, eszmeletlen korrektul, mint mindig mindenrol
itt rovidebben, kivagva belole a lenyeg -
#47779 az uj op nati szet bonuszrol:
Yeah that was an unintentional change in 1.0.3, and we’ve been aware of it. We’re not quite sure what we’re going to do yet. We’re a bit apprehensive because we really don’t want to keep fiddling with people’s items, even though this makes the set quite good. On the other end, it was an unintended change and so correcting it isn’t quite the same as fiddling. In any case, it hasn’t been discussed fully and so we don’t know yet, and probably won’t know exactly what we’ll do until next week. -
gosumofo #47778 -
Dr DeViLKiNG #47777 Az már egy jóideje sold, csak még mindig ott van a listába valamiért. -
#47776 ja és 144 dex 1h fist weapon