Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tegnap nem tudtam eljutni a játékig.
ma inkább elmentem moziba, gondoltam úgyis errorokat látnék. most hazaértem, error, nem tudok játszani, miközben a barátaim játszanak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nekem eddig tartott a türelmi idõ, blizzard megítélése most romlott a szememben.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Avanti Crociati!
könyvelõként az elmúlt 2 hétben csináltam 50 céges zárást, elõtte 70 db 1153-at.
nekem azért fizetnek, amit kiadok a kezembõl.
ma az összes kész. bedobok 2 sört, asszony maradj talpont-néz, a gyerek szintet lépett este 7-ig...
erre én?????? várom a jó édes.. !!! ???
ez van!!!!!!!!!!!!!
ui. az asszony megvolt reggel... mielõtt valaki..
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
a kurva anyátok.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Authenticating > pipa
Retrieving hero list > .... percekig semmi
wtf? <#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
hazajövök melóból és ez vár... azért fizettem ki 10ezer forintot, hogy pár órára kikapcsolódjak
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ez egy vicc....
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Még egyszer elolvastam amit írtál, akkor nincs tippem
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Inf,A1,Q9
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Avanti Crociati!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
ez mndennek teteje este 10-kor
Szerintem a Superstition egy kicsivel jobb, mert azért 20% -al kevesebb sebzés jól jön a pöcs kaszterek meg a lándzsások / íjjászok ellen. Most szoptam ellenük, kellett potizni.
Þór vígi þessi rúnar
Miért olcsóbb a gameshop.hu-nál a játék 1,5k-val, mint a cdgalaxisnál? Vásárolt náluk valaki? Rendben volt minden?
Köszi,
Valakinek megadta?
Parasite Eve 2, best game EVER!
693.6, 1.40 speed, +22 max dmg, +166+385 arcane dmg, 120 vit, +17% attack speed, 1145 life after kill, +socket-ben egy flawless square ruby.
passzív:
Tough as Nail, Nerves of Steel, Superstition.
Þór vígi þessi rúnar

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Ezmeg itt egy Butcher kill:

Þór vígi þessi rúnar
Dondark#2841
De ki is léptem, idõm már nincs játszani.
Látom, hogy alapból beléptet a General chat-be. Nincs HUN-1 vagy valami ilyesmi channel?
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4211047233?page=179#3577
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
van rá esély hogy holnap (mivel elseje van) szállítanak diablo 3at nagyobb hipermarketebe, vagy kisebb számtech boltokba? esetleg tipp hogy hol lehetne szerezni még?
a cdgalaxis, 576, és további 250 online elõjegyzésre most nem kérek tippet, az nekem is megvolt! 😊
Avanti Crociati!
Most raknak fel valami új patchet, és elõreláthatólag éjfélig lesznek gondok. Szóval ma sem lesz már játék... de jó
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...