78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
megut3 #47855 Még valami, RMAH n lehet e olyat beállítani, hogy csak az eladás van engedélyezve még a vásárlás tiltva? -
#47854 Remélem csak elírás és elite akart lenni.
Mert akkor ez megint csak egy nerf-patch.
A cél az hogy a goldnak ne legyen értéke
és rászoruljunk az rmah-ra.
"Fixed several gold and leveling exploits"
Look! More hidden footprints. -
Bigpigrib #47853 Tök jó topik ez itt, amikor a játékról van szó:)
Eléggé szánalmas ez a folyamatos árulkodás:) -
megut3 #47852 köszönöm!=) -
chefshift #47851 Igen -
megut3 #47850 Tehát kivehető a rendszerből, és vehetek belőle kolbászt a szomszéd kisboltban, ha átváltom KP re?:D -
chefshift #47849 Paypalra utaltathatod. -
megut3 #47848 Srácok, azt szeretném kérdezni, h az RMAH-ban gazdálkodva lehetséges e játékon kívülre kiutalni és felhasználni a pénzt? Vagy csak blizzardon belül? -
sata75 #47847 érdekel, mert akármi is folyik itt, akkor is ez az egyetlen magyar nyelvű fórum ahol, ha ritkán is de érdemleges infóval gazdagodhat az ember...
(ja és ez jön be a munkahelyen:)) -
#47846 tenyleg, igazad van
az... gaz :/ -
#47845 ja, 2 napja kapcsoltam vissza a scriptet, errol ennyit
btw a savmacska pattog a modi topicban, es mar annyira a modok idegeire megy az allando diablo topic hisztijevel, hogy bezarassal fenyegetoznek :)
dehat ha erdekel, nezz at mod topicba -
#47844 Az csak a neves mobokra vonatkozik... Ami ugyebár baromi rika. -
sata75 #47843 mi történt már megint? már két napja nem volt semmi akció! :) -
#47842 óne, szerverleállás.
csak közölném, hogy a moderátorok már pedzegetik, hogy bezárják a topicot, úgyhogy csak ésszel.
addig is a holnapi patch notes
"Fixed a bug that was causing Unique monsters to not drop the appropriate amount of loot when slain"
ez remélem, az act3 - act4.. -
zsotesz #47841 szintén -
chefshift #47840 Engem se enged be. Kapom a fincsi error 3006 üzenetet... -
Droughert #47839 Akkor ezért nem mennek el az op. -lvles cuccaim? Fasza. -
#47838 Csak én nem tudok bejelentkezni?? -
#47837 Mekora gány ez az AH! Most vettem észre, hogy ha beraksz egy 60-as itemet, ami mondjuk ad -10 lvl req-t, akkor nem listazza az 50-es itemeknél, csak a 60-asoknál. Logikus... -
#47836 Áh hagyd mióta iphoneja van jobszombie lett, pedig azelőtt jóarc androidos user volt, rip :( -
#47835 minimum egy de ez valamikor 2-3,egyedül úgy farmolok hogy act 2 teljesen elejéről maghdáig... -
#47834 6pack után megtört az átok 7-8 pack 2-t dobott. -
#47833 Holnap jön 1.0.3a pcdome szerint,
kíváncsi vagyok hány új hibát hoz. -
#47832 Én is így voltam ezzel. Eddig 2-3 esett tízből hét pakkból. Bár most még nem teszteltem, de ha a fix egy esik csak tízből nyolcszor akkor tulajdonképpen nerf történt. -
#47831 Akkor eddig mákos voltam, 0 rare 5 valorral nekem még sosem esett. -
#47830 ha neked az nerfnek számít hogy eddig 0 garantált rare volt 5 valorral, akkor igen, nerfelték:) most már van 1 garantált rare 5 valor után -
fakanal #47829 Hmm. en patch elott vagtam le Glomot. Lehet ma megnezem. Az biztos dps az kell, mert enrage utan kb nem sok esely van megolni, Ahogy olvastam olyan 20k+ dps kell. Rarek tekintetebe nekem is volt ilyen. 5 buffal 1 rare. Aztan orultem, hogy van az oazinal secret level:D 2 pack + lada, Hat nem jott ossze..:D -
#47828 Act3on én Monkkal megragadtam Glom-on, barbival meg az elején agyoncsapnak gearelődnöm kell. Act2-ben tolom Khull runokat oázisban 5ös valor, majd megyek Terminus és végigírtom mind3 részt majd Khulle. Ez olyan 15 pack/run simán megvan. Tegnap ezt letoltam 5-6 alkalommal és minden ment a kukába..
Ráadásul nemtom buziztak most vmi a droppokkal? Csempe pakkok 5ös valorral 1 rare-t dobnak. Zsinórban a 4. dob 1 sárgát, remélem csak pechem van és nem nerfelték már ezt is :S -
fakanal #47827 Hmm tegnap act 3 on elmentem azmodanig v 2x monkal, es komolyan 4 db lvl 60 as item esett(magic+rare):D Pedig volt par pack:D Tudom bugos, de azert ennyire:D
Act 2n en talalgattam 1-2 jo dolgot. 798 dpses 1h mace 800 LOH 135 dex IAS 5%. De vitaliti miatt nem adtam fel a picivel kissebb dpses cuccot.
Ami tetszett h egesz jol haladtam Heath of sin reszen 700 all res DW mellett. -
Sunrider924 #47826 Tegnapi 1 ora wizardon, elveszitem a checkpointot act1ben a pok boss utan disconect miatt, relog utan ujra kellene tolni pokos barlangot. Elso pakk invu-reflect-vortex-molten. Masodik Nightmarish-fast-molten-arcane enchanted. Harmadik pakk shielding-reflect damage-teleport-fire chains. Alt+F4, kapd be blizzard. -
#47825 thx -
#47824 Ez 1xűen abból adódik, hogy a blizz baszott bármit is tesztelni. Fogták azt itt a game toljátok. Csapó 1 volt az ias nerf, majd most jön a crit nerf, utána a barbira nemtom mit találnak ki, armor nerf? Hp nerf? Revenge nerf? Tegnap volt itt 1 link ami jól példázza, hogy hiba kelt el 7 milla példányban a játék, ha sokan már most lerakták, mert a bakancsuk tele lett az egésszel.
A jobb cuccok keresése is relatíve, tényleg annyira gyász a drop, hogy kínai farmerként senki nem fog napi 8-10 órákat runolni hátha esik vmi. Pl utóljára asszem Jazzyt láttam beírni, napi 1-2 órára belogol kis ah meg asszem act1 run azt kilép.
Én kb 2 hete folyamatosan runolom act2-t napi 8-10 órában /kínai farmer üzemmód/ és nem esik semmi. Legdurvább item amit el tudtam lőni ahban kb 500k.. Az átlag playernek aki napi 1-2 órát játszik kb annyi esélye van jó itemet találni mint a 3 lábú sünnek a 6 sávos autópályán.. -
clio1616v #47823 jelenleg feltoltam 1200 fölé az allres-t, mennyi a max?
+80 allres-nél többet egyik cucc se ad ha jól láttam a wizarddal meg +40%, az +112 fegyveren nem láttam még szintén allres-t a többire elvileg +80 a max? -
#47822 jah, tetszik a nicked -
#47821 mondjuk a sok nerf előbb - utóbb szétbassza a játékot, elhiszem, h fontos volt az IAS csökkentése, 200k dps meg ilyenek miatt, de simán el lehet arra a szintig vinni, hogy egyszerűen ne érje meg a jobb cuccok keresése... -
megut3 #47820 =/
Szerintem nem fogja engedni.
Főleg, hogy ha jól tudom, azt belogolás után kell kiválasztani, hogy hova akarok csatlakozni.
És beloggolni így nem enged. -
Skill #47819 egyikőtök tolja usa serveren . hátha. akkor legalább tudjátok egy időben is. -
#47818 Szerintem nerfelni fogják. A Sweeping Wind/Cyclone kombó elég magas crit chance-el elég táp. Én csak 30% critet raktam össze, 1kezes + pajzs kombóval van 13k dmg. Namost a 30% crit miatt elég szépen fosom a tornádókat, ami viharos sebességgel szedi szét a jónépet. Persze van olyan affix kombó ami így is szopat (: -
#47817 Mondom vár meg a patchet amiben nerfelik. Ha nincs felesleges 50 millád gear upgrade-re, akkor nem fogod leverni.
-
megut3 #47816 Tud valaki megoldást arra a problemre, hogy egy sráccal 2 en próbálunk 1 accal játszani, de az, hogy én távoli gépről jelentkezek be a játék számára gyanús tevékenység(gondolom account lopásra gyanakszik) és letilt.
Ha erre nem lesz megoldás, valaki küldene egy tryal kulcsot?:D Ide: [email protected]
köszi ;)