78986
  • Savmacska
    Én fogom elérni ? Egy kicsit gondolkozzál már.... minek kell emlegetni a nevem ha 2 napja hozzá sem szóltam a fórumhoz ? Térj már észhez ki/kik produkálják itt magukat, és miért lesz bezárva.... Vicces egy gyerek vagy te.
  • Savmacska
    Ahogy Te is engem... folytatom amit elkezdtél édes öcsém.
  • j0nNyKa
    ne aggódj, téged is jelentett :)
    btw el fogja érni, hogy bezárják alólunk a topicot, erre van egy bambim.
  • unknown nick
    "btw a savmacska pattog a modi topicban, es mar annyira a modok idegeire megy az allando diablo topic hisztijevel, hogy bezarassal fenyegetoznek :)"

Menjen a picsába savmacska, hogy a legidegesítőbb manus szarakodik egy teljes fórummal???? Nehogy már...bannolják őt.
  • unknown nick
    "Hmm tegnap act 3 on elmentem azmodanig v 2x monkal, es komolyan 4 db lvl 60 as item esett(magic+rare):D Pedig volt par pack:D Tudom bugos, de azert ennyire:D"

Hmm én mindig 4-es tímmel megyek. 1 run alatt 2x kell eladni a vendornál a szar rare-kat. Van hogy 1x :)
  • Aradebil2
    elég lenne pár olyan arc mint pl athene (aki egyébként nagyon szimpatikusan viselkedik d3 óta, neki is jött ki egy kripptipphez hasonló videója) akiknek arról szól a game h keressék az exploitokat
  • unknown nick
    "Ez 1xűen abból adódik, hogy a blizz baszott bármit is tesztelni."

Nem tudja azt kitesztelni és szűrni pár noob amerikai teszter, amit pár 100e emberke hoz ki együttesen a gémből. Lehetetlen szvsz előre becsülni merre megy majd a tömeg, max csak sejteni.
  • j0nNyKa
    ticket rendszerben
  • megut3
    Jonnyka
    Ők a ticket rendszerben csevegtek? vagy valami e-mail címen?
  • Savmacska
    Mivan, te tudsz kedves is lenni ?!
  • j0nNyKa
    nagyon szívesen!
    egyébként nem akarlak elszomorítani, múltkor linkeltem egy ugyanilyen esetet, akkor az arcnak 5 nap alatt sem hozták helyre, és kb. a 6. - 7. levélnél tartott
    remélem, neked nagyobb szerencséd lesz..
  • Mazsul
    Köszönöm :))
  • Savmacska
    És ha nem kapod ? :P
  • j0nNyKa
    Dead Blizzard!

Fuck you very much. Gimme back my account.

xy
  • megut3
    Stipi stopi segítek.
  • Mazsul
    Nem tudna nekem segíteni valaki, aki jól fogalmaz, és vágja az angolt? 500k gold-al köszönném meg, ha visszakapnám az accountomat
  • megut3
    Note: The Diablo III Starter Edition will not be available without a Guest Pass until further notice.

Ezt írja, szal még nem indult el...
  • nagy1miklos
    Úgy néz ki mégsem, épp most csináltunk egy accot de csak a megvételt adja fel, wowra lenne free.
  • Mazsul
    Megpróbálok, de az angolom katasztrófális...
  • j0nNyKa
    példáulj írj nekik levelet
  • Mazsul
    Ez a másik, amit kaptam.

Greetings David,

Account Name: [email protected]
    BattleTag: CoolFrog#2770

An auction associated with this Diablo III account has encountered an issue and has been cancelled for the protection of the parties involved. While we strive to minimise any auction cancellations and regret the inconvenience it may cause, keeping the auction house safe and secure is something we take very seriously. Any funds used to participate in this auction will be returned to the buyer, and the item will be returned to the seller in the Diablo III auction house “Completed” tab.

Thank you for your understanding in this matter. Please feel free to post/bid on the item again and otherwise continue to use the Diablo III auction house as you normally would.

Regards,

Blizzard Entertainment
    Diablo III Customer Support
    http://eu.battle.net/support

To stop receiving Diablo III Auction House emails, click here.
  • Fpocok
    guestpass amúgy nem korlátozott időben, csak szintben.

mazsul. Nem ír konkrétat... valami AHS dolog, vedd fel kapcsolatot velük.
  • Fpocok
    Tudtommal már van starter edition... szóval nem kell guestpass... bárki kaphat, aki regel bnet accout.
  • megut3
    Igen, neked szántam. Én úgy olvastam a neten, hogy az csak ideiglenes, bár lehet én tudom rosszul...
  • Mazsul
    Sziasztok. Ledobott előbb a Dió szerver, és ezt az email-t kaptam.

Greetings David,

BattleTag: CoolFrog#2770

This Diablo III account has been locked due to an auction related issue. Until this issue is resolved, the account will be unavailable for play and access to the Diablo III auction house restricted.

To recover this account, please contact our support team: http://eu.battle.net/support/article/contact.

Regards,

Blizzard Entertainment
    Diablo III Customer Support
    http://eu.battle.net/support

To stop receiving Diablo III Auction House emails, click here.

WTF? 1-2 órája akartam vásárolni RMAH-ban egy fegyót. Nem teljesen értem mi a gond. Help plz :(
  • Fpocok
    Akkora köcsög troll ez a játék :D : Este kezdtem új karaktert, már lvl31... és néha olyan imba cuccok esnek... olyan jó tulajdonságokkal... hogy ha azok 60asok lennének, mármint a statok... megnyalnám minden ujjam.
  • nagy1miklos
    Ha a vendégkódra írtad az miért élne csak két napig? Ha nem akkor bocs, nem volt címezve a válasz.
  • megut3
    Az csak 2 napig él. Bár én is azt kértem... Hátha tud valaki
  • nagy1miklos
    Egészen véletlenül maradt még valakinek egy vendégkódja? Pénteken megvettem a gamet de már nem kaptam hozzá a munkatársam fiának viszont még kellene egy.
  • Tyler Durden
    Jaja, most teszteltük és esés gomb. Még te is meglepődtél ^^ Teleszarja a szobát és jóéjszakát. Kedves blizz várjuk a nerfet :P
  • j0nNyKa
    hát, Ghom picit imba lett, 2 playernél 100k dpssel sem tudom olyan gyorsan megölni, hogy maradjon egy centi terület is harcolni ellene.. :\
  • Voyager5
    Hasonló statokkal inf act-1-et simán viszem, ha meghalok akkor fél kézzel telefonáltam valószínűleg :))
    Bár a buildem teljesen más.
  • Tyler Durden
    Ha tank barbod van az nem egy dps huszár. Nekem spec berserker nélkül sose megy le 11k dmg-el a goblin..
  • Moyko
    igen szerintem 2-3X sebzés kell oda minimum.
  • MEdievil
    Ha nem vagy nagyon ügyetlen (nem bántásból) akkor ilyen statokkal infernón act1-en nem szabadna lehetetlen elitekkel összefutnod.
    Ha még act3-4 lenne azt mondom rendben de act1 -ről van szó.
    Pár run után biztos esik valami ami fedezi akár egy heti javításodat is, jobban megéri hidd el.
  • Moyko
    Érthető, érthető... de reggel 8 kor fél álmosan, minden fajta hirtelen reakció nélkül le küldök 2-3 Run-t.

De véleményem szerint egyenlőre a játékélmény rohamosan zuhan. Ami nem feltétlen az időhiány vagy a statok, netán a játék technikai tudás oka. :(
  • BetonK
    Én most értem el infernoig a barbárommal, és a legnagyobb problémám act 1-ben, hogy még egyetlen treasure goblint se tudtam leütni, mindig elteleportál, pedig ütöm, de ezek szerint gyenge lennék a 8800 dmg-vel?! :)

Másik, hogy miért nem nyitja meg a böngészőm a piac topikot?
  • Aradebil2
    én is sokszor haltam, 1 nagyon egyszerű megoldás van: 2 pánikgomb (mirror image+teleport) illusionist rúnával--> csak nagyon elbaszott esetekben tudsz meghalni, és mivel elég magas a dps-ed akár magic weapont ki is veheted és maradhatsz a hydra+blizz+orb-nál. bár én ezek mellé 20yardos spectral bladet (+crit statokkal ATOMDURVA) + blizzardot használok
  • Aradebil2
    mea culpa, akkor ilyen statokkal azonnal takarodjon inf act1re:D nekem ennél gyengébb statokkal EZPZ
  • Moyko
    igazad van, de nekem deficites, ha 10 perc játék után 18K-20K a jávítás :D nem beszélve az idegállapotomról, ha harmadjára akadok össze egy-egy Impossible Group-val. :D