Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
chat felett beállítások ikon, leave channel, ezt a következõ patchig minden belépésnél meg kell tenned

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

McHaals
igen, a chat ablak bal felsõ sarkában az ikonra kattintva leave channel asszem

MadWolf#11626

Crokin
Attól függ, party vagy solo. Amúgy jó(!) gearben biztos, a megfelelõ skillekkel.

Repatarurgyán

McHaals
az új peccs óta automatikusan beléptet a general csatornára... hogy ez mire volt jó? szerintem még a bizzard se tudja.

MadWolf#11626

Hedgehunter
El tudom tuntetni?
j0nNyKa
most nem szar, én játszom

Azt hiszem a normal után a hétvégén elkezdem a Nightmaret de azt már társakkal. Biztos jó lesz a multi.

A normált ilyen egyedülinek szántam az élmény miatt..😊
j0nNyKa
mert belép a játék a general chatre!!!!!!!

cifcuk
Elég lehetne már a rinyából. Az ember egy értelmes kérdést nem tud feltenni a játékkal kapcsolatban, mert utána érkezik 20 darab "error37" poszt és elveszik a kérdése vagy a válasza ha egyáltalán volt.

Elárulom, hogy majdnem mindig betudtam lépni 10-20 ctrl-v gyors jelszó beírás után, ez kb 10 perc. Ezenkívül mindenki tudja, hogy most szar, majd megcsinálják.

Ami itt megy az már simán belefér a flameelésbe a házigazda meg tehetne elenne valamit.

Hedgehunter
Miert latok a chatben jatek kozben masokat?????
j0nNyKa
ja akkor nem szóltam 😊
ha esetleg lesz következõ kör, és tudsz róla, szólj, és odaadom az accot

McHaals
ja már nincs is béta, akkor mindegy 😄

MadWolf#11626

McHaals
én szívesen kipróbálnám a bétát, ha van még hozzá accod

MadWolf#11626

McHaals
mondjuk én még befogom a számat, mert legnagyobb karakterem 40+, nightmaren, de látom-hallom azt, hogy inferno arról szól, hogy tudsz-e AH-ból cuccot venni, amivel esetleg túléled a második ütést...
és azt meg tapasztalom, hogy játék közben csak olyan cuccok esnek, amiket legjobb esetben is 10 szinttel lentebb tudtam volna használni. Ez egy vicc. a 21-es karakterem is az AH-ból kell öltöztetnem, hogy ne a fehér dagger legyen a kezében, mert jobb egyszerûen nem esik!

MadWolf#11626

j0nNyKa
nyomtam a bétát pár napig (tényleg, érdekel valakit?), végülis aranyos, jól összerakott cucc, biztos leköti majd az embert egy idõre
túl sok különbség az egyhez képest nincs, de az mondjuk nem is feltétlen baj

ZsZso
ditto!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

McHaals
de van más: egyre jobban várom a torchlight 2-t

MadWolf#11626

j0nNyKa
passz, gondolkoztam ezen sokat
ez az új bnet, ami az sc2, meg a dio alatt is fut nyilván egy jóval összetettebb rendszer, mint ami a wow alatt fut, gondolom ebbõl az összetettségbõl származnak ezek a problémák
én értem, hogy ez senkit nem nyugtat meg, és jogosan elvárható, hogy ha már õk írták meg a bnet 2.0-át, tudják már rendesen managelni is... na ja

marad a türelmes birka-várakozás, más nincs - szerintem azért nem olyan halálos problémák ezek, indulhatott volna sokkal szarabbul is

szerintem jópár éve (esetleg soha?) nem kapott még játék / rendszer / szerver akkora rohamot, mint a diablo 3 indulásnál, ahhoz képest nem lagfest, nem disconnectfest, pedig lehetne..

köszi
Tyler Durden
Wow rossz példa, az ami a vanilla startolásakor kellett a playereknek elszenvedni az is kritikán aluli volt..
Ráadásul itt is többen írták, hogy a kezdeti hype miatti nagy érdeklõdés miatt rohadnak a szerverek. Kérdem én, ha a kezdeti érdeklõdés nem lanyhul, akkor azt gyakorlatilag nem fogják tudni kiszolgálni? Egy ekkora cégnél ez nevetséges..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Szia !

Ha be tudsz jelentkezni a battlenet accodra, és ott digitálisan megveszed, kártyás fizetéssel, kb 5 perc múlva már aktiválódik, és töltheted is le a klienst. Ha 2,5GB lejött, már játszhatsz is, ha éppen beenged a szerver... háttérben tölti le tovább.
A blizzardos verzió globál, tehát bármelyik szerveren fut, az itthon kapható az csak EU-s. Karaktergenerálás elõtt nézd meg, hogy melyik szerverre léptél be.
Maak
Hogy megnyugtassalak benneteket amcsi szerok mentek gond nelkul tegnap is, mikozben mi szoptunk <#miaz> Haver nem tudott eu-n meg loginig sem eljutni, mondja atmegy amcsikhoz...kabe 10 perc jatek utan kiirta neki, hogy negyed ora es lelovik a szerot <#vigyor5>, szakadtam a rohogestol. Raadasul elotte eloadta, hogy mar x+1 levelet irt a blizzardnak, hogy mifele rendszer ez 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Nem rinyanak szanom, ezert nem is irkaltam egyik nap se rola, csak mekkora szar mar, jon a 2 haver TSen hallom oket, toljuk, kivagja oket, orakig probalkoznak de nem engedi oket vissza, es igen ahogy mas is irta, munka utan pihenni/lazitani/szorakozni akarunk a jatekkal, nem igazan hat meg a Blizzard problemaja. Tulajdonkeppen oriasi ongol amit csinalnak, a wow-ot 6+ eve tudjak managelni 10 millio feletti letszammal akkor mi amenykonek fossak most magukat ossze 1-2 extra login szervertol? Komolyan ekkora marhakat...
AnarchoiD
whooohooo 😉 mielott lelottek a szerokat volt egy aukcio amire bideltem 😉
1020 goldert egy lvl 57 es legendary kard 😉 hehe

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

j0nNyKa
sovány vigasz tudom, de igen, az könyvet dob, nem szettet buktál

Faradok. Mar a masodik nap hogy a 3as coop valahol act 1 felenel azert esik szet, mert elobb kivagja a barbar havert error 73al, aztan a dh-t, engem benthagy meg kicsit, aztan engem is kivag. Elmult este dh altomon tolom Kulle fejenek a kuldijet, insta vege, spawnol a rare construct boss, kinyirom, kihullik belole valami zold(gondolom konyv) de megnezni mar nemtudom mert error 73al kivag.
XeeN
Azzal az aprócska különbséggel, hogy õk élnek belõlünk és nem fordítva.

clio1616v
az hagyján, de a szopásnak is a rossz végén áll

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

pont ezt mondom. õk is olyan emberek mint mi. leszarják.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Megy
Csak akkor ha éppen mûködik a battlenet <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

sziasztok ha a blizztöl megrendelem ezt a digitális verziót akkor egyböl aktiválják az accountot vagy csak 1-2 nap mulva ?
j0nNyKa
na jó, de a részvényesek meg azt szarják le, hogy te mit akarsz, és az õ farkuk ebben a helyzetben sajnos sokkal nagyobb :\

XeeN
Én speciel lesz***m mit akarnak a részvényesek. Gyakorlatilag egy kiegyensúlyozatlan, súlyos szerver oldali problémákkal küzdõ játékot adtak ki. A blizz jól tudta mekkora kereslet lesz a játékra, fõleg ekkora hype után, de nagy ívben tojt rá. Tisztában vagyok vele, hogy senkit nem érdekel mennyire bosszantó ha 5-ös NV-t összeszenvedve éppen Bucsi(inferno) elõtt vág ki a játék...

ahol emberek vannak ott mindig is lesz/van gond. mind1 majd 8 után talán már lesz szerver. amúgy meg persze, hogy minden cég a profitra megy . a cég csak a részvényeseknek felel. azoknak meg a profit a lényeg. ha nekünk lenne blizzard részvényünk mi se akarnánk új szervereket.

clio1616v
már 8 😄

van ám fejetlenség ott is...

nem úgy kellene, hogy egy ekkora cégnek a presztizsét nem eljátszani és betenni egy reserve szervert? és akkor talán a patchet is fel lehetne tenni arra amin éppen nem játszanak így mi sem maradunk játék nélkül és õk is el tudják végezni a sebtapaszozást

de ez így már több sebbõl is vérzik...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

mák hogy 2kor keltem . már 6 és még nincs szerver . >.<

Fpocok
Ennyi? Baszki, én azt hittem, hogy a login hibákat orvosolják. Már coopba sem tudtam lépni, whisper sem mûködött...

Parasite Eve 2, best game EVER!

AntiHero
Diablo III Patch Notes
Diablo III Patch 1.0.2a – v.1.0.2.9858

General

Tooltips for the following class abilities have been updated to reflect changes made in patch 1.0.2 and previous hotfixes:
Demon Hunter
Smoke Screen (Skill Rune – Lingering Fog)
Monk
Fists of Thunder (Skill Rune – Quickening)
Mantra of Healing (Skill Rune – Boon of Inspiration)
Wizard
Energy Armor (Skill Rune – Force Armor)
Nigel Cutthroat has recently fallen on hard times and will now drop lower quality items when slain
Gold and quest experience rewards for replaying “Heart of Sin: Get the Soul of Azmodan” have been reduced
Gold and quest experience rewards for replaying “Heart of Sin: Go to the Keep” have been removed

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Vót mert láttam. Jól összefoglalja de nem mindennel értek egyet.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Fpocok
VÓTMÁ?

Monk infernon jó gearben, de dual wildben képes életben maradni?
Igy azért érdekes... játszani már lehet, de igy, kihagyom :\

Get a life!

Due to the issues we have been experiencing we are now bringing down the service and will start the maintenance after a short restart. The service will be offline for approximately 1 to 2 hours to complete the maintenance.
Fpocok
Fogjuk rá. Viszont sok minden nem megy. Nincs acsi rendszer, szóval én még várok.

ja de már fél órája 1 van...lol. akk jól emlékeztem.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

AntiHero
Már megy a szerver!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Devil_Gy
Gondoltak 1et és 1lett 😄

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Fyrex
ohh látom már lemaradtam, epic troll 😄 jól megcsinálták!

Avanti Crociati!

Fyrex

Avanti Crociati!