78986
  • 1Darton1
    Ha jól sejtem hellen farmol.
  • MEdievil
    Hellen runnolja.
    De szerintem egy ilyen wizzy simán alkalmas infernó act1-re szóval én sem értem az act3-as kirándulást.
  • Aradebil2
    fölös azmodant runolnod amíg nem peccselik act3-4-et ilyen gearrel atomgyorsan tudod farmolni act1et, és kb rare-k 1/3a ilvl61+
  • Moyko
    LV60 Kezdő Wizard élmények :

Stat egyéb:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

HP: 32K,
    DMG: 24K,
    DEF: 5,2K,
    Alapra : Blizzard/Venom hydra + Arcane Orb
    Archonnal farming -
    Aura : Enchant Weapon + Force Armor

A lényeg: ezek segítenek életben maradni:
    Life per kill 3K
    Healthglobe + 9K
    Javaslat:
    Hell : Act3 Azmodan run, elötte a barakkokban 3-5 perc alatt meg van az 5-ös Valor, aztán teleport le Azmodanhoz.
    Egy run olyan 10-15 perc, ha alapos az ember, Archonnal sokkal kevesebb.
    Nekem ez : 40-50K gold alsó hangon.
    A dropot nem méltatom, nagy ritkán esik 1-2 db 61 LV item. De könnyű és gyors pénz szerzés.

• Tyler Durden
    Nahh bocsi csak eddig runoltam. Hát ha nem gond, hogy én lehet megfingok monkkal az elején akkor elfogadom (: PM-ben küldtem egy tag-t.
  • gosumofo
    akkor ne linkeljél sehova
  • Savmacska

Piac topic-ba sajnos nem tudok linkelni :) ...nem enged be
  • AntiHero
    profil/játékon belül
  • gosumofo
    belépés előtt kattints a karakteredre
  • do2
    hol lehet megnézni mennyit játszottam eddig ?
  • gosumofo
    szegénynek semmi köze az egészhez, activision öltönyösöket kéne szidni
    modern warfare sem robert bowling miatt lett szar, mégis őt savazta a nép, aztán le is lépett
    itt is ha kiutálja a fél net az alap csapatot, nem lesz jó vége, mert magát a játékot is balfaszok fogják csinálni, nem csak a fenti döntéseket
  • Egoraptor
  • Carlos
    Sajnos ezt már többször bizonyították... :(
  • Avenger
    Na barbárral kivégeztem hell diablot, 24 óra játékidőbe telt. Igaz még csak 59es szintű vagyok. :) Azt vettem észre, hogy a champ/elit pakkok jobban mennek barbárral, de a bossok wizard-al voltak könnyebbek. Jöhet a gear szerzés inferno-ba. :(
  • Marfy
    Nem úgy tűnik hogy a kezükben tartják és át látják a dolgokat. Kezd valami amatőr bandára hasonlítani az egész gárda...
  • antgecc
    Ez már release után 2 héttel kiderült.
  • AntiHero
    "Holnap végre megkapjuk az 1.03a javítást, aminek a Witch Doctorok és az ő medvéik nagyon örülnek.

A villámgyors javítás miatt viszont kimaradt az Act3/4-es lootok finomhangolása. Aggodalomra semmi ok, máris készül az 1.03b, amit talán még a héten megkapunk."

Ennyire bambák a Blizzárdnál?
  • skinnyman
    Itt találod
  • tarti19
    Elhasalt a csávó:)
    Az a gondom, hogy 1 misiből csak 900-1100 all resre 9,5K armorra meg 62K hp-ra jövök ki. igaz, hogy a dps csak 4,5K, persze így majdnem halhatatlan vagyok, csak nagyon sokáig tart a mészárlás:)
  • nagy1miklos
    Értek köszi, ezek szerint megint a hiányos angol tudásom miatt nem találtam rá.
  • zsotesz
    van androidra, google play-ről letölthető
  • nagy1miklos
    Srácok most nézegetem blizz honlapot, lehet én értek félre valamit de most úgy látom hogy nem túl nagy a telefonválaszték amire lehet mobil au-t szerválni. Mivel jelenleg nem kapok fizikait és egyébként is tervben volt a telefoncsere gondoltam egyszerre megoldom a problémát de az általam nézegetett telefonokat (oprendszert) mintha nem látnám a letöltési lehetőségeknél. HTC one, sony-ericsson xperia neo. Mindkettő androidos de nem találom az erre az oprendszerre való mobilau-t.
    Valahol tudok ezekhez szerezni progit?
  • j0nNyKa
    neked is megölhetem, ha gondolod
  • Különc
    2 egykezes karddal volt egy kicsit nehéz, shieddel nem annyira.

Sajnos nem megoldható, nem tudok bossokon húzni embereket, mert nincs elég DPS-em két főre, mindenképpen kell az övé is
  • j0nNyKa
    sc-n inferno kulle? segítek, ha gondolod, battletagemet látod
  • tarti19
    Valakit érdekelne kulle bá? Pure dps kerestetik:)
  • BladeW
    Nem bug, pont az új patchben javítottak a mobok waller AI-ján.
  • Tyler Durden
    Fasza guide, még neked is szenvedős volt?
    Monkom mellé lejöhetsz leölni, én elfexem gyorsan a fight elején és mozizok :P
  • skinnyman
    Ilyen már velem is volt, többször is.
    Amikor sorozatban rakják rád a falakat szűk helyen, főleg akkor fordul elő. És ha megtörténik, tényleg mozdulni nem tudsz, olyan mint a jail, csak legalább 3-szor annyi ideig tart. Különösen vicces ha közben alád molten-plague-arcane-olnak, de néhány nagyobbat ütő mob is elég általában a biztos halálhoz. Szerintem amúgy bug, ez így tutira nem normális.
  • Tyler Durden
    Kínai farmer vagyok és befalaztak a nagy falba.
  • Droughert
    Női karakterrel játszol? Mi volt a mob neve, Kőmíves Kelemen?
  • Különc
    Egy kis leírás Ghomhoz, akinek nem megy és barbár:

Amire szükség van: 12-15 000 dps (vagy több)
    800< all resist (főleg poison és physical)
    Wrath of the berserker, insanity rúnával
    Threatening Shout falterrel
    Revenge Provocationnel
    Furious Charge Dreadnaughttal
    Frenzy Maniackel, Smite-tal vagy Sidearmmal (itt nem annyira jó, mondom miért)
    Warcry Impunityvel

Patch óta a fight abban változott, hogy már két helyre rakja a gázt, ugye ezzel abban lett nehéz a fight, hogy ha meleeben ütöd, 2x olyan gyorsan "telitődik" magad körül a gáz, ami egy idő után túlságosan sok lesz, nagyon sokat sebez, wipe lesz a vége.

Épp most teszteltem le 2 egykezes karddal a fightot és meglepően nehéz volt, de nem lehetetlen, shielddel könnyebb a block és a + resistek, armor miatt.

Ahogy én csinálom: Ghom idéz 2 fika addot, azt vettem észre hogy néha akkor, ha nem vagy melee rangeben, néha random módon. A legfőbb dolog, hogy NE TÁMADD közvetlen az addokat. Miért?

Behúzod a bosst, a fenti statokkal legalább 6 gázt kikell bírni, míg nem kezd el vörösödni a kép kb fél percig. Amint az megtörténik, menjünk el a bosstol hogy ránk köpje a gookat. 2 is elég, de ha sikerül megcsinálnunk, hogy 4 legyen rajtunk az a kánaán. Húzzuk az addokat Ghomhoz és csépeljük Ghomot, mialatt szépen felhealeljük magunkat revenggel immár 5 targeten rajtunk. Több addot nem érdemes gyűjteni, mert akkor túl hamar teli lesz gázzal a terem.
    Ha elfogynak az addok, próbáljunk kicsikarni belőle újabbakat, ha nem proccol a revenge, akkor pozícionáljuk magunkat úgy, hogy charge-al minél több targeten menjünk keresztül.
    Szükség esetén CD-re nyomjuk a potit.

Vége húzós lesz és lehet hogy wipeol az ember rajta sokat 10% alatt, de megoldható
  • Tyler Durden
    Nem, nekem most az volt, hogy rámrakta a falat beleragadtam és jóéjszakát ^^
  • Savmacska
    De amúgy rohadtul örülnénk már ha befejeznéd ezt az állandó cirkuszolásodat, a többi forumozóval szemben, ha mi nem irunk semmit olyat amiből balhé lehetne, akkor neked minek kell felhoznod, vagy a nevünket irogatni ?!? Tiszta óvodás viselkedés, aki nem bír leállni. Kicsit nézzél már magadba, hogy ki generálja itt a feszültséget
  • Avenger
    Melee ellenfél körbefalaz, hogy ne tudj elszaladni, ranged meg maga elé teszi a falat, hogy ne tudd elérni, általában.
  • Savmacska
    Főleg hogy én hoztam fel az ötletet, te nagyokos....
  • Tyler Durden
    Hmm megint vmi elkerülte a figyelmemet. Eddig patch előtt volt, hogy az ellenfél hero vagy minion befalazódott. Most viszont simán van, hogy engem falaznak be, mozdulni nemtudok és die. Ez most bug vagy feature?
  • Tyler Durden
    Nahh igen, hasonló "remek" 5letek jutottak eszembe nekem is. Csak ezzel az a baj, hogy ha megint vért izzadsz vele, esetleg csak high end gearben játszható az egész, akkor ez + a remek itemdrop rendszer sírba is teszi a játékot.
  • Különc
    Pár példa szerintem:
    % Life felezése a cuccokon
    Revenge 5% healjét 2,5%-ra csökkenteni vagy ami durvább, szinthez kötött fix self heal
    Revenge-re rátenni x másodperc CD-t
    Warcry Impunity csak 25% all resistancet ad
    Warcry 20% armorja csak 12,5%-ot ad

Kb ilyen kreatív megoldásokat várok a Blizztől, ha nerfelni akarnak
  • jazzy
    Lehetne olyat, hogy elfelejted mi az a fórum és játszol?