78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
megut3 #47975 A kis szintű(tizen ennyi mennyi) rare cuccokat bezúzni éri meg? -
#47974 Igen.
Nekem küldött erről a címről. -
#47973 A paypal küld erről a címről emailt? [email protected]
"We have noticed that you have not confirmed your e-mail address yet. This simple procedure takes no more than a few minutes.
Why should I confirm my email address?
Safety is our highest priority. By confirming your e-mail address, you can help us protect you by ensuring that this e-mail address belongs to you." blablabla -
#47972 barna shield -
#47971 Én linkeltem.
Szvsz low gearben Act 1-2-n ellehet vele lenni, viszont 3tól, nagyon kell a durva resist, crit chance, life on hit.
Hasonló builddel farmolgatok én is, csak decoyokra kihegyezve (teleport, mirror image(duplicates)), mert szar a crit chancem. Passivban nincs is critical mass, helyette van Illusionist. Érdekes lehet még egy fire-ös weaponnal is conflagration passivval. -
#47970 jah, köszi, azt nem néztem úgy :)
-
1Darton1 #47969 Talán, mert meg kell nyitni a chat ablakban egy beszélgetést. -
#47968 Nekem ez a megoldás sosem működött... shift+klikk az aranyon a complete- ben...
-
#47967 az nem rossz... én act3 első questtel szinteztem minden karakterem. kiszaladok a lépcsőig, mobok lejönnek, én lecsapom őket, visszamegyek az ajtón, leave game - resume game és újra... -
celgene32 #47966 Kimaradt hogy 55-on ad 100-130K XP-t Hell-en. -
celgene32 #47965 Egesz jo XP 51+ korul: (ha volt sorry)
Quest: The Broken Balde - Festering Woods-nal ahol le kell menni a 2 crypt-be a 2 beacon-ert. Ebbol asszem jobb oldali ahol a sok az idezos mob.(amelyik nem a hidas crypt)
Vann bent kb 70-80 mob + elite.
1 perc kitakaritani 100-130k Xp.
(+19% XP gem fejeseben) -
Nelson85 #47964 Most nyomtam le Diablót infernón. kb 13 perc alatt, erre kapok 3 kibaszott lvl 52-es!!!!!!!!!!! rare-t. gg kibaszott nagy GG a blizznek. -
#47963 minden jó item ott lapul a mobok zsebében, csak ember legyen a talpán, aki elveszi tőlük :) -
#47962 u jelly? -
#47961 Gondolom nem találom most fel a spanyol viaszt és tuti nem mondok újat, de nekem most esett le. Ez a gold ah egy rakás khaki. Minden értelmes item az RMAH-ban van 100 eur-ért. :D Gold-osban meg nincs semmi.
Fajentos. -
#47960 What if Blizzard Made SNES Games? -
gosumofo #47959 -
#47958 nem lett javítva már.. nemtom, 1-2 patch-csel ezelőtt? -
Dr DeViLKiNG #47957 Ez így működik release óta? -
#47956 haha, elindult az új patch az USA szerveren, már jönnek is az új exploitok:
I noticed once I got to "hell", I was invited by a friend to join his game.. He was an Act a head of me, but it still let me enter the game. Once I left his game, my own game now jumped to that act as if I did it myself... So I am assuming this is a glitch.. That people can jump to further Acts that they've never completed before just by being invited to a friends game.. unless this is supposed to happen?..
-
Sunrider924 #47955 Tegnap valaki linkelte a youtube vidit az inf act3at tankolo wizardal. Mivel 2 napja erosen szopo agra rakott a jatek, gondoltam kiprobalom, nem kell meg nekem ugy sem 700 all resi act1hez. Most mit mondjak, elkepesztoen jol mukodik a dolog, ratyi gearben(25k hp, 320 a legkisebb resi, 21k dmg, 400 liferegen) tankoltam minden affix kombot. Nagyon nem tankolni akartam a wizard-al, amikor felhuztam 60ra, de jobb a jatekelmenyem igy ezerszer. 3as coop act1 elejetol northern highlandsen mar 4es lett, butcher utan 400k tiszta haszon, amiben volt 3 vagy 4 halal a teljes menetben. Amilyen furcsanak hangzik a meele tank wizard annyira bejon most. -
HolyZoly #47954 Ez könnyű, olyan hülye vagyok, hogy az immune-okat is sebzem :D -
#47953 Na tényleg :) Egyébként is, ha mindenre immune, akkor hogyan jött le az életcsíkjából 20 pixel? :D -
#47952 nem is az a fura, hogy diablo 2-es affixei vannak? :D -
#47951 Hét affixes mob? Itt valami nem stimmel :) -
1Darton1 #47950 Egy low level ratyi lezsendari pajzs nem akármekkora mák! -
Savmacska #47949 Asszép! gz -
Susarc #47948 rohattt mákos!:D:D
-
HolyZoly #47947
Röviden: immune to you :)
(egyébként egy invulnerable minionos champion volt velük, kiírt tulajdonságok nélkül) -
Dr DeViLKiNG #47946 Én ezzel húztam a dht az elején! -
#47945 15ös szinten még el is hordanám dhval egy darabig :) -
#47944 óó dzsiszászkrájszt micsoda item....
-
#47943 utóbbi időbe kb sehogy nem tudok moderálni, mert nincs hova felrakom a banlistet...
azért mondom, "mondanám" . :D -
#47942 ha hiszed ha nem, beszéltük pár emberrel topicon kívül, hogy ahogy te moderálsz odaát, az egy nagyon jól működő story - de mivel antiheroval igazából baj nincsen, így nincs oka a cserének
meg mellesleg most komolyan: tök nyugi van mostanság. -
#47941 Mondanám, hogy lemoderálom, ez a topicot, meg a WoT-ost is... :) -
#47940 huh köszi, legközelebb már így csinálom:) -
#47939 eladás után shift + klikk az aranyon, amit fizettek érte
sajnos ha már elküldted magadnak az aranyat, akkor nincsen
(és mellesleg ígéret sem, hogy mikor lesz ez implementálva) -
Savmacska #47938 Ah-n belül Completed fülön kivül nem nagyon :\ -
Droughert #47937 Lehet hisztinek nevezni, de amit Elixir művelt nem volt ide való, és bőven a moderálható kategóriába esik. A másik, hogy szerintem nem ő fogja elérni a bezárást, hanem azok akik felkerülnek/tek a moderátor topicba. Nincsenek nagy szabályok sg-n, nem lenne nehéz betartani őket. Ha bajod van a másikkal, és nagyon nem bírsz magaddal ott a privát üzenet, lehet használni. -
#47936 nincs semmilyen trükk/exploit hogy meg lehessen nézni hogy mit adott el az ember?:(