78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#48016 amenyiben te karddal akarsz hadonászni wizarddal, akkor persze -
#48015 azon gondolkodám, hogy ha arcane dmg van a weaponomon, akkor a wizard lassítós passzívja hat azokra a mobokra amiket megütök? -
#48014 Bocsi, nem lehetett kihagyni ... megkövetlek :) -
baxxterboy #48013 gondoltam hogy lesznek ilyen hasznos hozzászólások is. :) -
#48012 Valaki megtréfált és leragasztotta? Nézted? :D -
baxxterboy #48011 A minap belépek a játékba, nem fagy le, csak nem tudom mozgatni az egeret... mi lehet a hiba? -
#48010 Az miért van DH-nál, hogy a táskámban lévő xbow -900 dmg-vel gyengébb mint ami a kezemben van (pedig egyértelműen erősebb lenne), viszont ha megcserélem őket akkor nő a dmg-em, és a másikra meg -1300-at ír? :)
(úgy néztem, h kikapcsoltam a Sharpshooter skillt, az is érdekesen szokott módosítani) -
#48009 De ha fölös slotod van akkor lehet kipróbálnám a helyedben az arcane orb, arcane orbitot, vagy a ray of frostos sleet stormot is. -
do2 #48008 közben megint jó lett a frissítésem, nem tudom miért nem megy ez elsőre neki.
Azért ha lesz új frissítés megint sírok egy sort itt:D -
Sunrider924 #48007 1h + shield komboval tolom, a sebesseggel nincs gond. Ha berakom a companiont akkor nincs magic weapon, mert pont azt akarom cserelni valamire ami meg dob a builden.
@ Voyager - nekem se hudehajde a critem, talan 17,5% crit chance, a crit damage is keveske 150%, de egyelore jol muzsikal. -
Droughert #48006 Amúgy nézz szét itt is, hátha segít.
http://us.battle.net/support/en/article/diablo-iii-patch-troubleshooting-pc -
#48005 Ezt a buildet lehet kipróbálom este, bár nekem a crit chancem fos, az pedig eléggé musthave :D -
Droughert #48004 Megelőztél -
#48003 tessek -
#48002 sparkflint? picit több dmg. + ha lassú fegyód van akkor a venomos magic blade nagyon tud osztani -
do2 #48001 Hát felfrissíti a diablot zöld lesz, rányomok a a plyare, kidobja hogy Updating blizzard launcher 0% és azon marad hiába várok sokat.
Bezárom kezdek mindent előről, és megint csak 0% Ez minden patchnél előfordul. A sokadik próbálkozásra meg mindig sikerül.
-
#48000 Launcher auto patchel 5 mp alatt nálam.
A hiba az ön készülékében van. -
#47999 ... es ezt minden patchnel le is irod
nem lehet hogy nalad van a hiba?!
google nem segit? egyaltalan mi a konkret bajod? mert azzal, hogy "orakat szivsz", nehez barmit is kezdeni. -
do2 #47998 Honnan lehet leszedni a legfrissebb patcht ? Hihetetlen hogy minden frissítés után szívok órákat mire végre rendesen felpeccseli magát és frissíti is.
Nagyon kivan a tököm ezekkel a frissítésekkel.
-
Sunrider924 #47997 Annyira el lehet vele lenni, hogy 3as coopba veletlenul oszehuztunk 2 pakkot is champion es rare boss, ott aztan volt minden affix egymas hegyen hatan. A vegen amikor lement szol a Dh hogy ez nehez szules volt, erre a barbar mondja, hogy bazzeg nem is lattad hogy 2 pakk volt? Mondjuk volt horde es illusionist affix is.
A life on hit az erdekes, nekem most a magic weapon van atrakva hogy gyogyitson, a spectral bladen a bleedet raktam. Vakartam is a fejem hogy act1be annyira nem need a magic weapon de mit rakjak akkor helyette? Az egesz build a critre cd csokkentesrol szol mi lenne az ami ehez meg hozzatesz? Teleportos mirrorhoz mas passzivok kellenek nekem most a crit cd csokkentes nagyon bejon. Nem tudom ha pontosan lemasoltam a linkelt buildet, en most igy tolom Meele wiz tank -
True story bro' -
Bigpigrib #47995 de mire odaérnél hozzá elkap a vortex;) -
Bigpigrib #47994 http://www.diablowiki.net/Health_Globe -
#47993 mikor átmész egy health globe-on, 2500-zal többet gyógyulsz -
#47992 Srácok, az a "Health Globes Grant +2500 Life", az mit is csinál pontosan??? -
"Diablo 3... (it's basicly Diablo 2 with less features...)" -
#47990 :DD
-
#47989 Numerous websites are reporting that the open beta test for an upcoming Korean RPG title, Blade & Soul, achieved higher users percentages (20.35% vs. 17.74%) than Diablo III, last weekend in Korean Baangs.
érdekes..
forrás -
#47987 Hatvanason jobb ha hozzászoksz elején az 50 ezerhez, közepén az 500 ezerhez, végén az 5 millióhoz. Kettőt rádütnek annak a javítása kerül 5ezerbe, ne csodálkozz hogy semmit nem kapsz annyiért :) -
gosumofo #47986 -
#47985 Hmm elertem 52 es szintre es mar nem tudok jo cuccokat venni 5000-ert az AH-ban...
Eddig mukodott...... -
1Darton1 #47984 Az elején aláírod, hogy az orosz rulettben éles lőszert használnak, aztán meglepődsz, hogy tényleg.
Ez az újfajta katasztrófaturizmus, hogy tömik a vízfejű gyerek zsebét, mert nézhetik streamen, ahogy meghal a karaktere, nagyon izgalmas. Már-már irigylem, hogy az ilyen alapvető emberi gyengeségekre építő ötletek nem nekem jutnak eszembe. -
#47983 Hát elég fos a játék.Egyszer a csaj halt be wizarddal úgy,hogy a pain monger el se találta,aztán ott a sok DC,semmiből előtűnő dolgok,mint az arcane sentry akkor sebez,mikor még ott sincs vagy a semmiből felrobbanó darázsgolyók,most meg ez..Semmi jele nem volt,mikor jön...Meg a rengeteg Rubberbanding.mostanában nagyon sok van belőle. -
Savmacska #47982 Volt fodrásznál -
#47981 Kungen megint "érdekesen" halt a wizarddal.
Az új DH-ja lassan 60-as :D
-
Rehom #47980 diablo -
#47979 Már megoldottam, tényleg csak a confirm miatt küldték:)
Bíztam benne, hogy pénz állt a házhoz, azért akarják, de nem:) -
#47978 Sose azt nézd, hogy milyen címről küld e-mailt, hanem a levélben lévő linkeket, és NE magát a kiírást, hanem a tényleges linket.
A paypal mindig https-es protokollt használ, a domainben meg elvileg szerepelnie kell a paypal.com-nak. -
#47977 VAGYIS NEM. Nem tudom. Nézd meg ezt
Mondjuk én mindig a rendes paypal.com ról megyek be. -
#47976 Add el őket, nem éri meg craftolni alacsony szinten, majd a 6 affixes lvl10es cuccokat
Fpocok köszi