78986
  • BetonK
    Az fasza..
  • McHaals
    van olyan ember, aki inf act1-et farmolja, és esett már neki olyan cucc, ami jó valamire? mert én csak ilyen középfos cuccokat kapok, ah-ból kell öltözködnöm...
  • Carlos
    mindenből a duplájára. :)
  • BetonK
    no egészen könnyen letoltam inf act 1-et barbárommal, 350-430 res-ekkel és 8800 dps-sel, most az a kérdés, miből mennyire van szükségem act 2-ben? :)
  • clio1616v
    te vagy a legjobb diablós :D

egy igazi expert
  • Különc
    Legyozhegyetlen? Akkor elég jò vagyok
  • sata75
    o/
    nem ugrik be, nagyon régen olvastam:(
  • j0nNyKa
    igen, amikor nem a fórumot bújom, elég nagy könyvmoly vagyok :)
  • Voyager5
    Van olyan ember aki azt nem ismeri? :D
  • Sunrider924
    Ismered a regenyt vagy az emlitett litaniat?(mantranak irtam eloszor de magyar forditasban litaniakent szerepel)
  • j0nNyKa
    lol, ez nagy :)
  • skinnyman
    Semelyik ismerősöm nincs előrébb, publicba meg nem fogok bemenni, túl sok sztorit hallottam róla. De amúgy sem nagyon érdemes továbbmennem amíg szarok a drop rate-ek és veszteséges haladnom ott, majd ha javítják és feljebb gearelődök hogy ne legyen olyan elit csapat ami egymás után zsinorban 5-ször megöl, amire mondjuk egy ideig esélyem nincs szerintem. Amikor (buffolva) 11k armor-om és 850 allres-em van és úgy szednek szét hogy alig tudok hozzájuk érni, akkor tényleg nem tudom hogy mit mondjak erre az egészre. Majd ha 1000 allresem lesz akkor varázsütésre jó lesz minden? Kipróbáltam egy mantrával, és inkább csak mégjobban meghaltam a kevesebb dodge miatt.
    Persze, lehetnének kicsit jobb gearjeim 10-szer annyi pénzért mint amik vannak, de azzal sem lenne semmi garantált.
    Act2-n már kb semmi nincs ami meg tudna ölni, de a 3-on néha kapok olyan elit csapatokat hogy csak nézek.
  • Sunrider924
    Aztakurva, eppen azon agyaltam, hogy megdobjalak a Frank Herbert fele Dune regenyciklus adrenalin fuggoseg teoriajaval, erre diablofans forumon a Kripp javaslatai topicban az egyik hozzaszolo alairasaban ott van a teljes Bene Gesserit felelem elleni mantra. Szabalyosan kirazott a hideg, ez mar majdnem deja vu.
  • Omlás
    Ment a PÜ ;]
  • j0nNyKa
    adjálcsak battletaget, vagy mégjobb, vegyél fel!
  • Omlás
    Azám :] amíg van "adrenaliboost faktor" a játékban nálam kb addig fog kitartani, mikor elmúlik valszin kuka a game részemről. De egyelőre ez a veszély nem áll fent.

Bár múlt héten temettem egy 50-es monkot laggnak köszönhetően :S
    Van helyette 54-es barb jelenleg :] lehet vele mókázni rendesen a sok monk után jó volt kicsit váltani :)
  • 1Darton1
    Valakitől kérsz Ghom utáni mentést, és meg is oldódott az ügy.
  • Sunrider924
    Meg nem lattad general chaten azt a fajta szoveget, hogy looking for kind player for actx waypoint?
  • skinnyman
    Hm, tényleg csak 3-4-ről van szó. Aminek a nagy részét egyelőre cseszhetem a legyőzhetetlen Ghom miatt :S
  • BladeW
    A HC is addig volt érdekes (legalábbis a twitch.tv-s streameket illetően), amig meg nem lett az inferno diablo kill. Hosszútávon szerintem a HC szórakoztatóbb, viszont az egyik ismerősöm D2-t csak HC-ban játszotta, D3-ban, meg úgy van vele, hogy minek, ha nincs RMAH?
  • j0nNyKa
    pontosan, játékélmény
    ha már a lootra nem várok játék közben (arról már lemondtam), legalább magára a játékra odafigyelek
    scn mivan? bal gombon lighting ball -> bal gomb folyamatosan nyomvatartva, ezzel futok előre -> ha mobot látok, rátenyerelek a shiftre, szétb*szok mindent magam előtt -> mobok eltüntek, shiftről leszállok, szaladok tovább
    nem túl izgalmas..
    hcn más a helyzet, perpill hellen járok, de minden másodpercben át kell gondolnom, hogy mit csináljak - én ezt élvezem
    a mini szívrohamokat meg (amikor piros a képernyő) egyenesen imádom, adrenalinpumpa :)
  • 1Darton1
    Act2-ről szó sem volt. Act3-4 lesz fixelve az 1.0.3b-ben, ami remélhetőleg még a héten kijön.
  • 1Darton1
    Az nem a játék hibája, hogy meguntad. Megváltoztál, vagy a monotonitástűrésed már nem a régi.
    Ha egyszer túl nehéz, egyszer meg túl könnyű, mindeközben semmit nem teszel, hogy változzon a helyzet, akkor bizony veled van a baj.
  • Sunrider924
    A hc az meg inkabb retegjatek, meg jobban leszukiti a jatekosok szamat. Ide olyan valami kellene ami minnel tobb jatekosnak bejon. Egyebkent mitol olyan szorakoztato neked a hardcore demon hunter? Vagy egyszeruen csak a jatekelmeny az, ami megint megvan 1tol 60ig, es ami eltunik a jatekbol infernon?
  • j0nNyKa
    ezen én is agyaltam sokat, aztán rájöttem: a HC szórakoztató folyamatosan
  • skinnyman
    Ebben az új patchben az act2-től való drop rate-ek javítása benne van már? Nem látok rá utalást a patch notesban...
  • Sunrider924
    Van egy olyan oldala a dolognak, hogy mitol erezne magat motivalva? Ha azt csinalja amit te irtal, hogy 1,5 milla goldonkent vesz egy upgradet Ahbol lehet mukodne neki is, de szaraznak talalna. Definialni azt hogy kinek mi szorakoztato az nem egyszeru, es a d3 eseteben ugy fest a blizzardnak is beletort a bicskaja. Az edeskeves hogy van egy jatekos kemenymag, az soha nem volt eleg egy jatek uzemeltetesi koltsegeit se megteriteni, nemhogy nyeresegesse tenni.
  • Különc
    Azért munka, mert nehéznek véled a hell gearedben és nem hogy ügyetlen vagy, de geared sincs hozzá, vagy mert divatfika?
  • ShaiHulud
    es ez mar a nerfelt act2 joval nagyobbakat sebeztek korabban a mobok, tobb hpval. es erdekes mod mar akkor is vegig lehetett menni rajta.
  • Lantee
    Ööö...Diablo 2-t játszottam vagy 3-4 évig, és végig fun volt. Diablo 3 eddig fun volt, most már inkább munka. ;)
  • Lantee
    Nem sírok, egyszerűen abbahagyom. Vettem egy játékot, beleöltem kb.100 órát, ideje továbblépni. Eddig élmény volt, és JÁTÉK, de ha innen már nem az, akkor minek erőltessem?!

Akkor csak azt írtam, hogy nem milliókból öltözem fel hell-re, hanem néhány 10 ezerből, és mentem, mint kés a vajban...vagy valami ilyesmit.

Blade:
    DE! :D
  • Skill
    amúgy meg , ha valaki inkább kiveszi a pénzt a játékból mint hogy felszerelje rendesen a karakterét mit akar? el kell dönteni, hogy fun vagy munka.
  • ShaiHulud
    nem te voltal aki irta hogy miert sir a nep, hisz tok konnyu a jatek? (akkor meg hellen toltad:D) most meg a MAR nerfelt act2-n sirsz. oke:D
  • BladeW
    Ha 1 hét múlva végigdarálod infernon, megölve diablot, nem ugyanez lenne a végeredmény?
  • Lantee
    Azért vicces ez a Blizz, hogy mostanában 4-es partiban járom Inferno act1-et, aztán tegnap a nagy lendületben átcsúsztunk act2-re, és az első 5 méteren haltunk egymás után vagy 10x, úgyhogy szépen mindenki ki is lépett. Tényleg nem értem, hogy azon kívül, hogy szétidegeli a játékost, mi értelme van ennek?! Ez a tipikus egyszerű fejlesztő, egyszerű ötlete, hogyan toljuk ki a játékidőt: Legyőzhetetlen ellenfelek...igen, csak ma már nem 1994-et írunk, hanem 2012-t. Én is kiléptem, és inkább Dead Island felé vettem az irányt. Dio3 meg egy időre lecsúszik szépen az eBay-ezgetés szintjére. Ha valamit eladok, örülök, és bedobok RMAH-ba egy újabb itemet. Amig ki nem ürül a ládikám, én még egy métert meg nem teszek, mert egyszerűen ez már nem JÁTÉK.

uff
  • elitehun
    Ez hatalmas :D
    Fixed several game and service crashes (for Mac and PC)
    nem is tudtam hogy van másra is a játék :D
  • Voyager5
    Szerk. Evo helyett természetesen Temp. Flux.
  • Voyager5
    Azok a skillek amik Physicalok, azok megkapják az arcane attackot.
    Ergó ha pl spectral bladelsz arcane dmg-ű fegyverrel és evo bent van passivban, akkor mindenkit lassít akit ér.
    Pont ezért írtam a múltkor a fire dmgű fegyvert és conflagration passivot spectral blade kombóval, az ugye +10% dmg 3sec-en át. Nem tűnik rossznak.
  • Sunrider924
    Az egyik dolog ami miatt kidobtam a blizzardos lassitast az pont az volt hogy az invu, shielding, fast es teleport mobok ellen nem ert loszart se. Ezert az arcane lassitos dolgot be se probaltam eleve.
  • Aradebil2
    spectral blade?mert a magic weapon effectjei hatnak rá, akkor sima magic affixnek is kéne nem?