78986
  • who am I 7
    meddig nem jó AH?
  • jazzy
    Nekem a fordítottja esett, 1050 dps, semmi stat, ugyanilyen 1h crossbow. Azt nem vendor vitte el, hanem valaki 19 euroért, úgyhogy jobban jártam :D
  • Aradebil2
    legyen má Ah fegyót kell vennem:(
  • Susarc
    átbaxott:D
  • Dr DeViLKiNG
    Vendor instant elvitte.
  • j0nNyKa
    cain meghalt...
    ... vagy mégsem ?!
  • Susarc
    nekem ha valami 63-as és fegyver az mind ilyen...büntető statok és atomlow dps...köszönjük!:)))
  • j0nNyKa
    nem hiszem hogy elviszik annyiért sem sajnos, ekkora sebzésű fegyverem nightmaren volt
  • Fpocok
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

majdnem tényleg :D
  • BlazeH
    Így viszont sajnos csak 0.25 :)
  • j0nNyKa
    4x ekkora damage, és 250 euró :)
  • Psychedelic #49010
    Nézem mi zajlik itt, és én úgy látom ez zajlik, szenvednek az emberek, aztán persze mindig vagy a játék hülye vagy mások beszélnek hülyeséget.
    Arra nem gondoltál, hogyha rossz a kérdés, arra csak rossz válaszokat lehet adni?
    Hagyjuk is a témát, pont úgy csak hülyeséget tudok mondani, mint azok akik eddig irtak neked.
  • Dr DeViLKiNG
    "majdnem..."
  • Moyko
    Speciál inf.ACT2-n nekem csak a menekülös Wizard volt élet képes.
    Ilyen : Frost Nova, Teleport, (42K Hp - 30K Dmg - 6K armor - 300 Res.)
    Van hogy percekig rohangálok egy-egy Pack-val.
  • Sunrider924
    Atvarialtam, most van 745 loh, 38k hp, 461hp/sec, egyedul a crit az nincs sehol, 8%. Meglatjuk.
  • Voyager5
    Én speciel act2 elején feladtam a melee wizardot.
    Egyszerűen szar a gearem hozzá, kéne sok loh, egy rakat HP, min 1k+HP regen, 30%+ crit chance.
    Raktam össze más buildet, azzal viszem most act3-mat.
  • j0nNyKa
    dobsz egy battletaget? hcn értékelnék néha magam mellett egy normális barbárt
    mondjuk engem átevett a fene infernora, mert nem bírok magammal, és egyelőre nincs is baj, de jobban érezném magam, ha lenne tankom
  • Sunrider924
    Talan azt kellene nezd, ami a forumon zajlik ne mindig abbol indulj ki hogy nalad hogy tortent amikor te segiteni akartal. Valoban en annyira de annyira ellent mondtam bizonyos tippeknek, csak sajnos nem is en voltam aki megcafolt nehany nagyon tuti javaslatot, megtettek masok helyettem. Meg mindig tartom azt a velemenyt, hogy ha valaki nem erti a kerdesem akkor az, hogy az o velemenye szerint mi es hogy az nem segitseg, es megsertodni meg mas hasonszoru dolgokat postolni az nem a segito szandek jele. Nezd meg Shai Huludot. megtehette volna hogy annyit ir, 800 resivel neki minden mukodik act2be. Ehelyett o mar ki is talalta hogy miert nem mukodik nekem az en karim. Es veheted mindet sorba aki hasonlo modon otletelt. Vagy vegyed frissen Kandurexet. Allitja (es rosszul) hogy ez a build/stat stb nem mukodik act2/act3 stb mert rangedbe kellene. Tudom hogy nehez az altalanositasbol diferencialni es mindenkinek a karaktere szent es serthetetlen, ezert inkabb visszaszivtam az egeszet, ugyanis a kerdesem arnyalatnyit se szolt arrol hogy milyen build. Erted?
  • Psychedelic #49003
    Hidd el, elolvastam, nekem nincs melee sorcom, én csak annyit láttam az egészből, felvetsz 1 problémát, páran válaszolnak, de senki nem tud neked olyat mondani, amit elfogadj. Nem gondolom, hogy bárki arra pocsékolná az idejét, hogy téged félrevezessen. Senki nem hülyézett le, leirtak pár skillt mit kéne használni, hogyan csináld, az újabb felmerült problémákra újabb választ kaptál ettől függetlenül te végig ugy válaszoltál, mintha ök hülyének akarnának nézni pedig szerintem nem ez volt a szándékuk.

Nemtudom kinek a készülékében van hiba, lehet az enyémben, és amit irtam nem csak rád vonatkozott, de én azt látom, hogy itt sokan irnak arról, hogy ez meg az a gondjuk, és ha kapnak valami ötletet, azt nem fogadják meg, hanem jönnek az ők is tudják, meg ne okoskodjunk dumával. Akkor nem kell megkérdezni itt semmit, ha a végén ugyis megyünk a magunk feje után. Velem is volt ugyanez, hogy valaki kérdezett barbárról, mutatta milyen skilleket használ, elmondta a gondját, én leirtam inkább mit használjon, de csak jött a nem nem, mert ez jó meg az jó, aztán 5. nekifutásra csak berakta azokat a skilleket, és hirtelen kiderült, hogy neki is 5 mp volt megölni egy champion packot.

Még ha valaki hülye tanácsot is ad, vagy olyat amit te is tudsz már, azért még nem kéne leszarozni őket, mert nem azért irta le neked azt mert köcsög akar lenni. Persze ha valaki trollkodik az más.
  • Kandurex
    de érted...nem jó kasztnál próbálkozol, rossz skillekkel, hibás gear -el...egyébként voltál már act 3 ezzel a "tank" wizarddal? mert ott ez nem tank, hanem fűszál...a wizard ranged karakter...ez van. lehet vele tankolni, de jó gear -ben mindenki tank
  • Sunrider924
    Feladom, vegyuk ugy hogy nem kerdeztem semmit.
  • Kandurex
    de figyelj már...igen, van lehetőség tank wizre de irgalmatlan jó cuccok kellenek hozzá,...én a helyedbe kipróbálnám a ranged wizardot...ami elsőre hülyén hangzik, de egyeseknél beválhat ;)
  • ShaiHulud
    skill/build/liferegen/lifeonhit/hp/dps

lehet valasztani
  • Sunrider924
    Igen tank wizard, es nem visz el minden rare csak a molten, ergo erdekelt mennyivel kellene tobb resi :P
  • Sunrider924
    Jol van, akkor szerinted mi a keves? Mas affix kombokat megoltem, az emlitett kombokat meg ki kellett hagyjam, tehat?
  • Kandurex
    te most viccelsz? ez kb. a tank wizard skillei,...esélytelen vagy act 3 .ban,..talán act 2. de ott is elvisz minden rare pack..

gyorsan tanulj meg a wizardal játszani, ne barbárosdit próbálgass! a kulcs szavak: ranged és illuzió
  • Sunrider924
    Dobhatnal kepet a build/statokrol, de jol hangzik, szep a regened :)
  • Hali23
    Ja és Act 1 :D Van oda TP...
  • ShaiHulud
    ott a problema, hogy szerinted a resistanced a keves.
  • Sunrider924
    Statjaim es a buildem
  • Hali23
    Northern Highlands pályán szokta beadni elég gyakran.
  • Kandurex
    na most nálam a wiz amivel simán viszem az act 2 az úgy néz ki, hogy

5.3k armor
    700 allres
    26k hp
    33k dps

skillek:

teleport,mirror skin, hydra, arcane orb, force weapon, prismatic armor

pass: galv wiz, glass cannon, illuzionist

úgy megyek mint a kés a vajba, sehol nem halok, és egyetlen heal potiont se használok fel....jah hogy van 2.3k life regen / sec :))
  • Frank99
    nem olvastál pontosan...
    :-)
  • Psychedelic #48988
    Nemtudom, nekem van HC-ban 60-as barbárom, gond nélkül tudtam felhuzni és végigmenni vele hellen, filléres cuccokban. Javítással nincs gondom, mert nem halok, nem kell hellhez se resi se semmi, HP kell, megvettem pár kék vit + socket itemet, vagy vit str itemet, és 50 után már 40k+ hp-val futkostam, wrath of berserk meg earthquake pedig minden packot 5mp alatt megöl. És farmolom azt a contentet amire elég a gearem, jelenelg hell act3, dől a pénz, potyog az up loot, javitás nem kerül semmibe, ha meglesz a gear ami kell inferno act1-hez elkezdem azt tolni, ha ehez 100x kell végigmennem act3-on akkor 100x fogok, mert erről szól a játék, és senki nem mondta azt, hogy majd hellen csak 3x kell lefarmolnod act3-at és mehetsz inferno, aztán infernon 5x letolod act1-et és mehetsz act2, mert ez nem igy müködik.

Lehet engem köpködni, meg elmondani mindennek, de ha valakinek még hell is gondot okoz, az ne a játékban keresse a hibát.
  • GyaxyBoy
    Hol van ez a watch tower? Melyik act és melyik to és merre kell keresni?
  • Hegi90
    Ja, h nem infernorol beszelunk?
  • Sunrider924
    En a helyedben elgondolkodnek azon hogy miert akarok trollnak kinezni. Tessek innen indult az egesz hepaj, a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1197808379&no=48859]#48859[/URL] hszben feltettem egy kerdest, segitek, utolso sor a tobbit kihagyhatod. Nyugodtan porgesd vegig a valaszokat es dontsd el te, hogy kinek a keszulekeben van a hiba.
    Futottam par kort hivatalos forumon is, ott is vannak erdekes hozzaszolok, de az ertekelheto segitseg ugy fest hogy kielemzik a kerdezo buildjet, alternativat kinalnak helyette pontos szamokkal es magyarazattal hogy az adott otlet miert is mukodhet. Mutass ra arra a valaszra amiben ez benne volt es az en figyelmemet elkerulte.
  • Kandurex
    lehet h én látom rosszul, de mintha multiban sokkal jobb cuccok esnek,...hiába az van, hogy elméletileg ugyan az a drop...szinte minden jó cucc ami esett kizárólag multi közben volt, soha nem volt még olyan pl. h egykezes drop 800 dps+ felett lett volna a 100 óra single alatt, míg multiban ugyan ez 4-5 óra és majdnem tuti...
  • Frank99
    naja
  • 1Darton1
    Én vakon azt tippelem, hogy nagyon rossz a geared. Szánj rá egy kevés goldot, olyan 50-100k-ból inferno act1 kompatibilis barbárt lehet összerakni.