Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

En szerintem maganak a spelleknek a sebzeset nem noveli.
Az attack speed az utesi sebesseged noveli meg,ergo gyorsabban utsz ezaltal tobbet utsz adott ido alatt->megno a leadott sebzes.
A spellek a base weapon dmg-e alapjan sebeznek tehat ugyan ebbol kiindulva nem sebeznek tobbet csak tobbet tudsz loni adott ido alatt ezert tobbet sebzel.(ray of frost mivel channelinges alapbol nem fog ez alapjan tobbet sebezni,blizzard meg fegyo dmg alapjan sebez+ a spellhez le is van irva hogy hiba castolsz tobb spellt ugyanoda nem fog a sebzesuk stackelodni)
Carlos
Az Act 1 inferno barbárral nem vészes. A szopás act 2-nél van. De ott nagyon.

Þór vígi þessi rúnar

Laza
Még most próbálgatom. Igazából nekem az 'alap' +110%-os attack speeddel (+35% cucc, +75% Frenzy ... átváltozással meg még +25%) a stunolás folyamatosan bejön, így pl az az elit, akit ütök az kb meg sem tud mozdulni 😊
HP visszatöltésre a Revenge-t használom, a fehér egyedeket meghagyom, azok mindig vissza tudnak tölteni. Egyébként az armorom meg a HP-m nyomom még. Majd meglátjuk mi lesz késõbb, próbálgatom.

A csonti király már megvolt, különösebb probléma nélkül eljutottam hozzá 5 stack buffal. Az elitek néha szopattak, de 2-3 halál után azért mindig megvolt. Volt ami elsõre is 😊

Passzívnak most a +crit és crit dmg, a + armor és a master skillek 30 sec-re csökkentése van bent.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Különc
Én a Dpst keveslem, crit, crit dmg alapon van

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Tinman
Hasonlót használnok barbárnál.

Attack speed növelés mindig hasznos, hiszen adott idõn belül esetedben 13%-al több támadást vitelez ki a karid... és mivel % van megadva ezért minél nagyobb az alap DMG annál nagyobb lesz az effektív DPS.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
Nem vagyok egy Wizard mágus, de szerintem némi élet nemártana...
Ok, hogy a DH meg a Wiz papírkari, de azért az a HP nekem nagyon kevésnek tûnik.

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
Most, hogy megértettem a kérdést, tényleg érdekes. 😄 Mondjuk valószínûleg hat rá, különben wizardnak nem lenne sok mindenre jó a frenzy shrine. Szóval lehet úgy van a skill sebzése számolva, hogy a karakterlapon lévõ sebzésbõl kalkulálódik, nem pedig a fegyver tényleges sebzését és sebességét szorozgatja fel a játék a szorzókkal.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Kandurex
Javaslatok várnék, hogy merre fejlõdjek, mert ezzel a wizard -al szanaszét kapnak inferno act ii. 😞

mit toljak meg?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Avenger
Gondolom akkora már a sebzésed, hogy az a 13% attack speed többet hoz a konyhára, mint a másikon a sebzés meg az int együtt.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

edios
sziasztok,

valaki be tudna avatni, hogy wizardnak ez a látszólag egyáltalán nem wizardos amulet tényleg megnövelné a sebzését? (pl. ray of frostnál és blizzardnál, v akármelyik más spellnél)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Az alpára baromnál, meg a menj és verd ki egy videóra dumánál se jobb?
Elolvastad azokat a beirásait is amiket már töröltek és amikre válaszoltam?

De a végén még legyek én a rosz, csak mert megnéztem ahogy valaki végigmegy act-2, HC-ban, és ellent mertem mondani egy olyan embernek, aki nem nézte végig és sületlenségeket beszélt.
mondjuk psy is "te szerencsétélenezhetne" máshol is.A madárnál az sem jobb 😄 személyeskedés mind2.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Én viszont láttam, és az 5-ös nephalem stacket nem a hódok hordták oda neki. Legalább 15 champion packot láttam ahogy leölt. De persze tudom a chaten irták, hogy mindet kikerülte...

Most komolyan azon vitatkozol velem amit én végignéztem, te meg nem?
Maximus4
Legyél olyan szíves,és vegyél vissza ebbõl az alpári stílusból,vagy hamar a fórumon kívül találod magad!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Frankie87
Nem láttam, de kérdezték tõle chat-en, és ott mondta, hogy pár elite-et került... ha nem hiszed tedd fel ezt a kérdést ott a chaten... ha nem i Õ, majd más válaszol...

41k hp-ból csak le bírok adni h ne 50resim legyen 😊 Elköltöttem 80k-t linkelek képet mire jutottam

Get a life!

ToCsEk
kösz

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Milyen videóra te szerencsétlen? Stream-et néztem, végigverte a championokat, miket került ki? Nézted te egyáltalán vagy csak az eszed játszod?
j0nNyKa
utóbbi, illetve nem is kell diablo, elég ha átjutsz act4-be, azt hiszem

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

ToCsEk
nightmaren hogy meg tudjam nyitni a póni lvlt izualt kell farmolni planért vagy csak meg kell ölni diablot és utána fejleszteni x goldért a botot?

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Frankie87
Mi LolSL-el gyûjtjük...

antgecc
Sztem egy bant kaphatna is a kis nyominger.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Frankie87
Na... csak megsúgom, hogy nem egy elite-et került ki... HC ban szted kiürítette act-õt? Komolyan ennyire alpári hülye vagy?
Másik, szted arra amit a videóban csinált ki nem képes? Ütni kell, mikor mergezi a foldet kerülöd... ez aztan skill...

Te is menj aztan verd ki arra a videóra, milyen pro....

j0nNyKa
csak segítek gyûjteni a büntipontokat

Csak ez 1 baromság amit mondasz....

Kit érdekel, hogy belialt könnyü leölni, ha nem tudod elötte leölni a packokat.
Én is simán letudnám ölni soloban infernon diablot, lazán jó a gearem, de nem akarom megölni amig nem tudok végigmenni ugy a mappon, hogy leölök mindent.

Ha kikerülöd a champion groupokat, és csak a bossokat ölöd meg, az lófaszt nem ér. A másik pedig, hogy persze mindenki letudja ölni belialt, miután megvette ahbol az 1000+ dps fegyokat, meg az act 4 geart stb. Csianáld meg full act 2-t, ugy hogy csak act 1 meg act 2 gear van rajtad, és 600 dps fegyod van stb, és nem halhatsz meg. Ugyanis HC-ban nem volt rakat corpse runoló player, akik aztán aspectet farmoltak, meg DH-val act 3-at, hogy bepakolják a geart AH-ba, te meg megvedd.

Szövegértés müködik, én csak azt nem értem, hogy olyan emberek akik még act1-ben is szenvednek meg act2-ben alázza öket az elsö champion, miért mondanak olyat, hogy HC-ban, fullra takaritani act2-t és leölni belialt nem nagy dolog. Még SC-ban se tudjak megcsinalni az ide irogatok 90%-a, nézd csak meg a folyamatos sírást.
Különc
Nem ad vitalityt

j0nNyKa
ha nem megy az írás, nem írj. 😄

Most vettem egyet 3000g-ért: 1130armor 75dext 41arcane 60all 166armor, ennyiért ajándék volt.

Get a life!

Igen, szóval monkal érdemes nagy all res + valamelyik egyfajta res itemeket venni, igy barbár shoutal embertelen nagy resistet lehet csinálni.
Különc
Lightningra igen

Ha egy pajzson igy van hogy : 41 lighting resist és van még rajta 21 all resist akkor azt 62-nek vegyem ?!

Get a life!

Képben vagy, végigment egész act2-n és leölt minden packot ami szembejött, nézhetted volna a stream-et mielött okoskodsz.

És valóban rengetegen ölték le belialt innen a fórumon, HC-ban...
Wts / eladó diablo 3 sc és hc gold!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Devil_Gy
Persze, jó is meg nem is. Nem rinya, sztem jó lett nagyon a game, legalábbis én sokkal jobban élvezem mint a 2.t, de a bossokat kicsit lehetett volna még "morcosítani".
Ha van elég játéktér üresen bármilyen champ/rare pakkot le lehet vadászni fõleg ha 2en vagytok.

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

greyfox
Hát, nem kellett hozzá valami nagy stratégia 😄

Steam: greyfox

Frankie87
Nem mintha nagy szám lenne... sztem az itteni fórumozók közül is jó páran simán megölnék.
Én inkább azt nézném meg, hogy öli le a csapatos elite mobokat. Pl act II elejénél, amelyikek tüzet dobálnak...

Carlos
cserébe a champ group-ok szopatnak széjjel. Abban van a kihívás.

Þór vígi þessi rúnar

Devil_Gy
Nagyon easy volt. Picit sajnálom, hogy nincs elég kihívás a bossokba.

beirom 60-60, kiválasztom a vitality-t és akkor válogatok hozzá resisteket, és a legnagyobbat leütöm, az összes cuccal megnézem, ésa végén pedig passive skill-bõl kiválasztom h a legnagyobb értékû resist legyen az összes. De vitality-bõl, lehet le adok, mert van 41k hp-m és csak 11k dps-em. Vélemények ?! (remélem érthetõ voltam<#idiota>)

Get a life!

AntiHero
Meg is ölte 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

skinnyman
Minden egyes körben? Sima nightmare whimsyshire-ben?
Mit csinálhatok rosszul hogy nekem egy se esett az elsõ kör után, csak sima kékek?

Regards,

Frankie87
Jaja, WD-t.

Különc
Kripparrian most megy HC inferno Belialra Stream

azóta már megint újat csinált

How much can you take,before you snap?

van egy bizonyos exploit a játékban. miközben játszol és pausálod a játékot, majd közben másik géprõl belépsz az accodra és azzal ki is lépsz, akkor a pausált játékból kidob és megmenekülsz.
Kungen hell diablonál volt low hp-n becagelte és meghalt volna,de a fenti módszert használva megmenekült.

How much can you take,before you snap?

A barbija már pár napja halott 😊

Get a life!

Különc
Te valamit benéztél

Monk-al inkább all resis cuccokat keressek vagy egy resis dolgot, ami mondjuk olcsóbb is, és majd passziv skillel felhuzom mindet arra a szintre ?!

Get a life!

Halál elõtt pause, és egy másik gépérõl bejelentkezett, hogy kidobja a játék. (Elvileg, bár én sem láttam, csak olvastam róla)

Devil_Gy
Mégpedig? nem láttam érdekelne.