78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#48981 Akkor hullamvolgy, es legkozelebb ha nyilt terepen jon ellened egyszerre 4 elit, meggondolod h skip legyen belole... -
#48980 odáig el kell jutni.
Act2 elején vagyok. -
#48979 Watch tower állat hely néha..Legutóbbi runon 5 unique pakk volt.Meg 1 goblin.Hát nem szart dobott mind? -
#48978 nem vok hülye.
amit találtam mind eladtam, aztán a 3. körben a 6* agyonverés utáni javítás miatt a 3 run-on maradt 2000 gold.... -
#48977 Hell act3 second heart quest... -
#48976 Nekem RMAH köré fejlesztett hack&slash nem való,
rájöttem. -
#48975 amúgy W.Towerben egy db köcsög Zsákos frodó nem jött.... -
#48974 "kerestem 2000-et a 3 run-on. király."
Azt meg hogy a faszba? Gondoltal mar arra, h vendornak adod amit talalsz? Amugy meg szinte a legfosabb itemekt is el lehet adni 5kert. -
#48973 3x verjem végig a nightmare-t?
utána vagy 10X a hellt-?
akkor leszek majd jó infernóra? -
#48972 jó tudni.
figyelem mások játékát, valszín gyengébb vok', valaki a múltkor leírta a barbi tankot, nagyjából ez alapján megyek. attól még idétlen a játék nagyon soxor. SŐT pofátlan. -
#48971 Mostantól lehet adni venni goldor rmah ban?
Azt csinálják most? -
1Darton1 #48970 Valóban, neked a nightmare való, nem a hell. Ezt sajnos nem írja ki neked a játék, de megteszem én. -
#48969 Persze, hogy nem erről kéne. De ilyen elbaszott lett, ennyi... :S -
1Darton1 #48968 És mindenkit leanyázol egy fórumon, aki okosabb nálad. -
#48967 tudod, kezdem megunni.
55-ös barbival tegnap dobott először olyan cuccot, ami 1%-al jobb volt, mint amit vettem (hell)
viszont akartam egyet farmolni Watch Tower, 2x végigmentem, 3*-ra eltűnt a Watch Tover bejárat, helyette fogadott 3 db kék és egy db sárga Bika, 6 vagy 7 x-ra vertem őket agyon, fizettem 5000 goldot a javításért, kerestem 2000-et a 3 run-on. király.
ha visszajön az AH veszek euróért 10 milla goldot, és felszerelkezek.
DE NEM ERRŐL KELLENE szólnia egy játéknak a faszomba! Értitek???? -
Psychedelic #48966 Sőt, életem sincs, családom sincs, se munkám, még anyám se szeret, viszont az én 45k hp-s barbárom végigmegy infernon, és még a végén pénzem is marad javításra! -
#48965 Most akkor milyen passivokkal tolod? -
Sunrider924 #48964 Nem en mondtam. -
1Darton1 #48963 Hülye vagy! -
Psychedelic #48962 Imádom ezt a fórumot, jön xy és leirja, hogy bizony neki valami nem megy, 5 ember válaszol neki, hogy ök is olyan karival játszanak, és leirnak ezer dolgot arra, mit kéne csinálnia, de a vége mindig az, hogy mindenki hülye, és ez amugy lehetetlen, sőt akik tippeket adnak még a végén talán hazugnak is ki lesznek kiáltva. :D
Én csak 1 tanácsot adok, ha valaki leirja itt a bánatát, hogy mi nem megy neki, mivel van gondja, még véletlen se válaszoljatok neki, mert rohadt nagy csapda, és a végén még ti lesztek a hülyék. -
Sunrider924 #48961 Lehet persze, mondjuk ajtot nem talaltam kint a nyilt terepen, de ha ilyen jol mukodik a dolog akkor ugy csinalok en is mint a viccben az egyszeri juhasz es beszerzek egyet.
(Egyszeri juhasz all a mezon, latja hogy az uton jon egy taxi, megall a szoke no stopposnak, lehuzza az ablakot, az behajol, mire ablak fel, szoke no beszorul, taxis ki, szoke not hatulrol jol meg. Hummog a juhasz hogy neki is kell akkor szerezni egy ilyen ajtot). -
#48960 Esetleg húzdd be ajtóhoz, hogy az egyik oldalt te legyél, a másikon pedig az ominózus elit. Csak fantázia kérdése, egy egész kámaszutrát lehetne ilyenekből írni. -
#48959 Igen, már írták előtted ~10-en. -
unusual #48958 Hmmmm.....Visszajött az AH,és nincs meg sem a gold-os,sem az RMH 10-10cucom....Érdekes. -
#48957 Ugyanez igaz chainerre is. Persze ha desecrator, akkor szopás, de az ilyen helyzetekre jó a tp. -
Sunrider924 #48956 Haladunk. -
#48955 óóó :)
Akkor szorítsd magad sarokba, és nem kerülgetnek. -
#48954 Állj hozzájuk közelebb. -
Sunrider924 #48953 Meleg van, a molten helyett mortarra gondoltal. -
Sunrider924 #48952 Azzal kezdtem, hogy minden statomat megadtam, aztan odairtam hogy a molten affix az amire keresem a megoldast, leven a tobbit meg tudtam oldani. Rendben, legyen a meleg az oka hogy mar a sokadik ertetlenkedo utan nincs turelmem ujra es ujra leirni. Nyilvan a 3ik 60as karim utan majd jon es megmagyarazza egy tobbnyire read only user hogy infernon kiteolni kell, ki hitte volna? Szamold meg hany hozzaszolo mondott ertekelhetot es hanyan semmitmondo/ertekelhetetlen kozhelyet. Szerintem nem a moltent hagyom ki hanem ezt a forumot, ide feltenni egy kerdest az egyenlo kihivni magad ellen a josorsodat... -
#48951 a molten amúgy miért ellensége a melee-nek? Barbárként nekem felcsillan a szemem, mert el se találnak vele (mivel túl közel vagyok) -
#48950 örülj, hogy én szóltam a muszáj miatt, és nem a CV-dbe írtad így!
másrészt nem is érdekel min vitáztok éppen, de az ilyeneken megakad a szemem. -
#48949 nem az ilyen napjaid voltal anno konstans -100?
nyugizz mar, probald ki, amit leirt, aztan ha szar, hagyd ki a moltent
nekem az a velemenyem amugy, hogy barmilyen erdekes / esetenkent eros is a melee wiz, nem igazan erre lett kitalalva, es jopar termeszetes ellensege van, es lesz is, geartol fuggetlenul - pl a molten, meg a tobbi, amit irtatok
btw az emlitett (vitaindito) pakk valamilyen ranged builddel lement volna? akar ugyanabban a gearben, de mas, ranged alapu spellekkel?! -
1Darton1 #48948 Igen, próbáld ki a ranged wizardot. Extrém ötlet, de azt mondják nem rossz. -
#48947 jepp.
Amúgy kár volt ennyire nerfelniük infernot, elég lett volna, ha csak simán a drop ratet emelik úgy, ahogy most van, és kifarmolom magam rendesen. Így alig van már kihívás a játékban (mondom ezt úgy, hogy jelenleg act 3 elején tartok) -
Sunrider924 #48946 Probaltam, sot tovabb is mentem, mivel a resi gearben nincs sok critem(5%)ezert kidobtam a francba a critical masst es galvanizing wardot raktam, amivel 750 hp/sec a regenem. Emelle raktam a min 700 resit es ezzel rohogott korbe a moltenes problema. Nyilvan azert olyan erthetetlen a dolog a sok valaszolonak mert nyelvtanilag nem korrekt a "muszaly" es " meele", ez az, ami az erto olvasast akadalyozza... -
Sunrider924 #48945 Erolkodj meg, read only a baratod. -
Noodlee #48944 Ilyenkor is ketyeg az óra AH-ban, amikor nem elérhető?
Remélem :D -
Noodlee #48943 Ha van normális allres cuccod DH-nak, és nem veszik meg, akkor szólj. -
#48942 "ennyi a foboss? ez lofasz"
"..."
"..."
"..."
"ja ok :O"