78986
  • Hegi90
    Akkor hullamvolgy, es legkozelebb ha nyilt terepen jon ellened egyszerre 4 elit, meggondolod h skip legyen belole...
  • Frank99
    odáig el kell jutni.

Act2 elején vagyok.
  • berlinboy6329
    Watch tower állat hely néha..Legutóbbi runon 5 unique pakk volt.Meg 1 goblin.Hát nem szart dobott mind?
  • Frank99
    nem vok hülye.

amit találtam mind eladtam, aztán a 3. körben a 6* agyonverés utáni javítás miatt a 3 run-on maradt 2000 gold....
  • Hegi90
    Hell act3 second heart quest...
  • Egoraptor
    Nekem RMAH köré fejlesztett hack&slash nem való,
    rájöttem.
  • Frank99
    amúgy W.Towerben egy db köcsög Zsákos frodó nem jött....
  • Hegi90
    "kerestem 2000-et a 3 run-on. király."
    Azt meg hogy a faszba? Gondoltal mar arra, h vendornak adod amit talalsz? Amugy meg szinte a legfosabb itemekt is el lehet adni 5kert.
  • Frank99
    3x verjem végig a nightmare-t?

utána vagy 10X a hellt-?
    akkor leszek majd jó infernóra?
  • Frank99
    jó tudni.

figyelem mások játékát, valszín gyengébb vok', valaki a múltkor leírta a barbi tankot, nagyjából ez alapján megyek. attól még idétlen a játék nagyon soxor. SŐT pofátlan.
  • GyaxyBoy
    Mostantól lehet adni venni goldor rmah ban?
    Azt csinálják most?
  • 1Darton1
    Valóban, neked a nightmare való, nem a hell. Ezt sajnos nem írja ki neked a játék, de megteszem én.
  • Fpocok
    Persze, hogy nem erről kéne. De ilyen elbaszott lett, ennyi... :S
  • 1Darton1
    És mindenkit leanyázol egy fórumon, aki okosabb nálad.
  • Frank99
    tudod, kezdem megunni.

55-ös barbival tegnap dobott először olyan cuccot, ami 1%-al jobb volt, mint amit vettem (hell)

viszont akartam egyet farmolni Watch Tower, 2x végigmentem, 3*-ra eltűnt a Watch Tover bejárat, helyette fogadott 3 db kék és egy db sárga Bika, 6 vagy 7 x-ra vertem őket agyon, fizettem 5000 goldot a javításért, kerestem 2000-et a 3 run-on. király.

ha visszajön az AH veszek euróért 10 milla goldot, és felszerelkezek.

DE NEM ERRŐL KELLENE szólnia egy játéknak a faszomba! Értitek????
  • Psychedelic #48966
    Sőt, életem sincs, családom sincs, se munkám, még anyám se szeret, viszont az én 45k hp-s barbárom végigmegy infernon, és még a végén pénzem is marad javításra!
  • Voyager5
    Most akkor milyen passivokkal tolod?
  • Sunrider924
    Nem en mondtam.
  • 1Darton1
    Hülye vagy!
  • Psychedelic #48962
    Imádom ezt a fórumot, jön xy és leirja, hogy bizony neki valami nem megy, 5 ember válaszol neki, hogy ök is olyan karival játszanak, és leirnak ezer dolgot arra, mit kéne csinálnia, de a vége mindig az, hogy mindenki hülye, és ez amugy lehetetlen, sőt akik tippeket adnak még a végén talán hazugnak is ki lesznek kiáltva. :D

Én csak 1 tanácsot adok, ha valaki leirja itt a bánatát, hogy mi nem megy neki, mivel van gondja, még véletlen se válaszoljatok neki, mert rohadt nagy csapda, és a végén még ti lesztek a hülyék.
  • Sunrider924
    Lehet persze, mondjuk ajtot nem talaltam kint a nyilt terepen, de ha ilyen jol mukodik a dolog akkor ugy csinalok en is mint a viccben az egyszeri juhasz es beszerzek egyet.
    (Egyszeri juhasz all a mezon, latja hogy az uton jon egy taxi, megall a szoke no stopposnak, lehuzza az ablakot, az behajol, mire ablak fel, szoke no beszorul, taxis ki, szoke not hatulrol jol meg. Hummog a juhasz hogy neki is kell akkor szerezni egy ilyen ajtot).
  • Hegi90
    Esetleg húzdd be ajtóhoz, hogy az egyik oldalt te legyél, a másikon pedig az ominózus elit. Csak fantázia kérdése, egy egész kámaszutrát lehetne ilyenekből írni.
  • Hegi90
    Igen, már írták előtted ~10-en.
  • unusual
    Hmmmm.....Visszajött az AH,és nincs meg sem a gold-os,sem az RMH 10-10cucom....Érdekes.
  • Hegi90
    Ugyanez igaz chainerre is. Persze ha desecrator, akkor szopás, de az ilyen helyzetekre jó a tp.
  • Sunrider924
    Haladunk.
  • Hegi90
    óóó :)
    Akkor szorítsd magad sarokba, és nem kerülgetnek.
  • Hegi90
    Állj hozzájuk közelebb.
  • Sunrider924
    Meleg van, a molten helyett mortarra gondoltal.
  • Sunrider924
    Azzal kezdtem, hogy minden statomat megadtam, aztan odairtam hogy a molten affix az amire keresem a megoldast, leven a tobbit meg tudtam oldani. Rendben, legyen a meleg az oka hogy mar a sokadik ertetlenkedo utan nincs turelmem ujra es ujra leirni. Nyilvan a 3ik 60as karim utan majd jon es megmagyarazza egy tobbnyire read only user hogy infernon kiteolni kell, ki hitte volna? Szamold meg hany hozzaszolo mondott ertekelhetot es hanyan semmitmondo/ertekelhetetlen kozhelyet. Szerintem nem a moltent hagyom ki hanem ezt a forumot, ide feltenni egy kerdest az egyenlo kihivni magad ellen a josorsodat...
  • Hegi90
    a molten amúgy miért ellensége a melee-nek? Barbárként nekem felcsillan a szemem, mert el se találnak vele (mivel túl közel vagyok)
  • Hegi90
    örülj, hogy én szóltam a muszáj miatt, és nem a CV-dbe írtad így!
    másrészt nem is érdekel min vitáztok éppen, de az ilyeneken megakad a szemem.
  • j0nNyKa
    nem az ilyen napjaid voltal anno konstans -100?
    nyugizz mar, probald ki, amit leirt, aztan ha szar, hagyd ki a moltent
    nekem az a velemenyem amugy, hogy barmilyen erdekes / esetenkent eros is a melee wiz, nem igazan erre lett kitalalva, es jopar termeszetes ellensege van, es lesz is, geartol fuggetlenul - pl a molten, meg a tobbi, amit irtatok
    btw az emlitett (vitaindito) pakk valamilyen ranged builddel lement volna? akar ugyanabban a gearben, de mas, ranged alapu spellekkel?!
  • 1Darton1
    Igen, próbáld ki a ranged wizardot. Extrém ötlet, de azt mondják nem rossz.
  • Hegi90
    jepp.
    Amúgy kár volt ennyire nerfelniük infernot, elég lett volna, ha csak simán a drop ratet emelik úgy, ahogy most van, és kifarmolom magam rendesen. Így alig van már kihívás a játékban (mondom ezt úgy, hogy jelenleg act 3 elején tartok)
  • Sunrider924
    Probaltam, sot tovabb is mentem, mivel a resi gearben nincs sok critem(5%)ezert kidobtam a francba a critical masst es galvanizing wardot raktam, amivel 750 hp/sec a regenem. Emelle raktam a min 700 resit es ezzel rohogott korbe a moltenes problema. Nyilvan azert olyan erthetetlen a dolog a sok valaszolonak mert nyelvtanilag nem korrekt a "muszaly" es " meele", ez az, ami az erto olvasast akadalyozza...
  • Sunrider924
    Erolkodj meg, read only a baratod.
  • Noodlee
    Ilyenkor is ketyeg az óra AH-ban, amikor nem elérhető?
    Remélem :D
  • Noodlee
    Ha van normális allres cuccod DH-nak, és nem veszik meg, akkor szólj.
  • j0nNyKa
    "ennyi a foboss? ez lofasz"
    "..."
    "..."
    "..."
    "ja ok :O"