78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Dr DeViLKiNG #49341 Én is szeretnék venni nat gyűrűt 2 milláért, ami egyébként 20 körül kezdődik. -
#49340 Miért takarta ki a saját goldját? Szerintem fake! -
#49339 OP item -
#49338 xD, kár hogy megint csak redditröl hoztam a képet, nem saját -
#49337 Esetleg egy millával támogathatnád a fejlődő DHk szövetségét... Én vagyok az elnök, vegyél fel :D -
#49336 Én sem értem, hogy ki veszi meg 150 millióért? Az egyik haverja, hogy aztán kirakhassák a fórumokra? :D -
#49335 TIED? Hatalmas grat :D -
#49334 ez nem az a kép ahol 1000euroért adott el itemeket, fönt írja hogy gold ah.. -
who am I 7 #49333 de gold ah-ban adta..vagy én látom rosszul, hogy megvette 2M-ért és 157-ért eladta?:D:D:D:D:D:D:D:D de ki az az állat, aki 157M-et kifizet ezért :D -
Psychedelic #49332 A legszebb, hogy aki berakta 1,9 milláért az milyen boldog lehetett hogy ennyit keresett, és végre több hét fórum sírás után, hogy nincs pénze javítani, mert minden megöli act3-ban, és neki amugy se esik semmi, végre megvan pár napi javításra a pénz. :) -
#49331 Goldról van szó, nem Eurorol -
NikeCortez #49330 igazábol fake, mert 250 Euro a max és az 75 ezer forint kornyéke.... -
Sunrider924 #49329 Kapufa -
#49328 nemértem -
fakanal #49327 Ki kell allni belole. Barbar buffal van 1100+ resem, es kb ugyan ugy fogy a hpm. Szoval WASD ... -
#49326 Tényleg ez volt a reakcióm:
-
ShaiHulud #49325 akar duplajara is, foleg ha hasznalsz +% bonuszt valami skillbol/passivbol. na meg az armort is toljad az is fontos a life on hit, life/sec melett. a megfelelo egyensuly a lenyeg, amit vagy erzel vagy kitheorycraftolod, vagy lemasolsz valaki mast. -
#49324 ? 156millát keresett 1 itemen :D -
NikeCortez #49323 ?? -
#49322 nah neeee -
Sunrider924 #49321 Nekem van kedvem es ha csak 1 konkret statra vadaszok akkor nem gond a kereses, de probald ki hogy nem stat alapjan filterezel mondjuk hanem buyout es akkor maris nagy egyetertesben leszunk mi ketten.
Mondok meg egy aprosagot, eloszor en sem tudtam es erdeklodve bongesztem a topicokat amiben AHbotrol irnak, aki mindig perfekt idozitessel licital tul teged. Aztan megkaptam a valaszt hogy mikent is mukodik a maximum bid fogalma. Eltelt par het azota de meg mindig naponta szuletnek a hasonlo topickok az AH scanner botokrol -
Lantee #49320 Persze, próbálok minél messzebre szaladni a fénykardoktól, de mondjuk egy barlangban körüldobálnak 4-5 ilyennel, és vége. Aztán ott van még a molten, ami szintén pillanatok alatt szétkap. 680-as resistet lehet még jócskán feljebb tornászni? -
HolyZoly #49319 Volt régen egy guide valahol, hogyha belövöd a keresett item fix statjait, azaz a te példáddal élve String of ears-t keresel, az ah-ban: 52-52 level közötti legendary belt, allres(11), loh(55) és damred(18) statokkal, akkor csak string of ears-t listáz ki, abból is a használhatóbb damred-eseket, és akkor még lehet játszani a többi stattal is. (Persze kinek van kedve armory-t böngészni minden keresés előtt?)
Sajnos igazad van, azt hittem a 10 itemes limit visszafogja majd ifjabb Vér Istvánt és társaságát, de a WoWval ellentétben egy(három) AH-ban tömörültek a szétszóródás helyett. -
ShaiHulud #49318 hat nem tudom nekem a hc mar ott halott otlet hogy nem lehet offline jatszani... -
#49317 Ha úgy tudna tankolni mint egy MMO-ban, akkor a rangednek egy helyben kéne állnia, egy féltéglát tennie a billentyűzetre és ennyi lenne a játék
Itt néha kattintania kell, hogy arrébb álljon -
#49316 Kerüld a "diszkógömböt" messziről és szélsebesen -
NikeCortez #49315 A Barbár most tényleg tank itt?
Valaki tud tankolni Barbárral? Mármint megtudják védeni a Rangedeket?! Most én vagyok pancser Barbár vagy tényleg jön egy ranged és automatice (még dps-t nem tolt a ranged)rámozdul az egész csoport...
esetleg ötletek? -
#49314 Részben igazad van de az is tény, hogy a d3 droprendszere full el van b@szva és az AH köré van építve ez az én meglátásom.
HC karakterrel iszonyat szívás életben maradni nem, hogy előre haladni... ha nem megfelelő cuccokban haladsz, azt viszont csak AH-ból tudod szerezni mert szintes dropp NINCS... ha nem vásárolnék AH-ból akkor 50+on a karakterem 44 körüli cuccokban lófrálna mert egyszerűen nem esik nagyobb szintű cucc, nagyon nem zavarna ha esne csak használhatatlan lenne de nem esik egyáltalán :D...
Szeretem a kihívásokat de ez már olyan szintre emelt szop@tás ami minden csak nem szórakoztató -
#49313 Ha kiállsz belőle nem öl meg, próbáld meg -
Sunrider924 #49312 Az AHval itt ugyanaz a problema, mint amit en a wow-ban is tapasztaltam. Nem irom le hogy milyen eletkor az, amelyik szerintem nem erti hogy is mukodik az AH es hasznalhatatlan szarokkal spammeli tele az egeszet, raadasul tularazva es akkora mennyisegben hogy nekem nincs kedvem felorakig hamozni a sok szar kozul mi is az az 1-2 ami hasznalhato. Pl String of ears legendary belt. A sok akarkinek egybol csillan a szeme LEGENDARY>>>250euroooooo, ja nem, 20milliiooooo gold, ja hogy ez sem. A hasznalhato verzio az ott kezdodik hogy 19-20% melee dmg reduction, ehez kepest AHban van 10 oldalnyi belole amin 12% vagy kevesebb van. Ja es ha mar szar, akkor meg jo dragan is adjak. A wowban is el tudtak baszarinatni az AHt azok akik esz nelkul floodoltak mindenfelet de itt meg annal is roszabb, szerintem. -
Lantee #49311 Monknál mire érdemesebb gyúrni? AllRes-es cuccokra, vagy egy fajta resre, és az "egyenlítő" skillt használni?
Az a baj, hogy csupa olyan cucc van rajtam, ami szuper AllRes-es (össz res. 680), de pl. az arcane pillanatok alatt kinyír, illetve a sebzésem sem valami brutál. -
ShaiHulud #49310 nekem az a meglatasom hogy el van kenyelmesedve az atlag gamer. mi a jobb, farmolni adott content legnehezebb fokozatat gond nelkul jobb itemert, vagy farmolni adott content legnehezebb fokozatat szepen lassan haaldva actonkent, ahogy fejlodik a gear honapok alatt? elso eset a dio2 masodik eset a dio3. -
#49309 Akkor még alacsonyabb volt az ingerküszöb -
#49308 Az AH-ra talán rá van kényszerítve az ember, de a pénzesre semmiképp. Ha esik jó cucc, de nem kell, akkor megy az ah-ba. Az ott szerzett pénzen meg veszek magamnak jó cuccokat. Most ezt-azt berakok pénzes Ah-ba is eladni, mert extra 10 slot és nem kerül semmibe. A gyűjtött pénzből meg jöhet majd a d3 kieg, vagy valami jóság, ha meg annyira durva cucc esik, akkor megy ki paypalra. Ez így teljesen rendben van, igaz act 3-4ben nem tudok haladni, de majd ha haverok is ott járnak akkor majd coopban toljuk, és még fun is lesz. -
ShaiHulud #49307 de nem ertem, diablo2 ben mi volt? ott is farmolas ment honapokon, eveken at a jo cuccokert, ott sem esett minden farol valami geci jo item. -
#49306 Nekem is. -
ShaiHulud #49305 de gyanitom nem a 4 random affixes itemek craftolasabol, az meg hogy nem esik mas recept... ofc 6 random szarossal meg legendary/set itemekkel lehet kereskedni, csak ahhoz kene a recept eloszor :D
-
#49304 Azért elég szépen "rá vagy kényszerítve" az ah használatra ...
Mondhatni kiadtak D3 névvel egy "teszt pénzes ah" rendszert ...
(ha más miatt nem a név miatt sokan megveszik meglehet nézni van e értelme ebbe az irányba "fejleszteni"...)
Nekem egyre inkább ez az érzésem :/
-
Traky70 #49303 Köszi. Nem annyira jó az angolom, de ezzel azért elboldogulok.
Köszönöm skinnyman válaszát is. -
#49302 Zsíros tízmilliókat szedtem ki craftingból, vicces, hogy még mindig akad aki azt gondolja, hogy a crafting nem használható :D
Most már azért írhatom le, mert nem ér semmit annyian jöttek rá, hogy jó és szarrá van craftolva minden és a középszintű itemek amik régen elmentek 1 milláért azok most 100-200kban mennek, csak a top itemek drágák.
De jobb ha tudjátok, aki 3 héttel ezelőttig craftolt, az jól járt, aki szajkózta, hogy használhatatlan, az beszopta.