Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nade sebaj, lenyeg, hogy a bena wizard ugyanazt megcsinalja, mint a DH, csak meg mellette bir is 1-2 utest
soul ripper ellen pl. kifejezetten fasza a wizard a blizzard-hydra-teleport harmassal, es a tennyel, hogy nem nyaljak le 1 hitbol... (ami amugy... kb. a mobok 0.0001%-a)
vagy a te jatekodban ez nem igy van?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Act 2 elsõ champ group kifektet....
Þór vígi þessi rúnar
#41909: az lett volna a másik karik, de komolyan mondom hogy igy már nem zavar annyira 😄
Steam: greyfox
Jó hogy pont ez a kettõt nyitottam <#zavart1>#zavart1>
Regards,
Get a life!
amint valami nem megy, neked fogok elõször szólni

de hogy segítsek neked: a fenti felvetés néha megoldhatatlan
Get a life!
kb. az act3 1/3-ad részét szoktuk végigfarmolni, és ott egy darab sincsen
next..
aki abban a hitben él hogy a wizardjával majd felgíreli inf ac4-en a barbárját(vagy akármit) az csúnyán pofára fog esni.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
próbáltad már(egy élteképes gear-rel rendelkezõ) wizard-al az inferno-s soul rippereket?
meg fog változni a világnézeted
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Farmolnám én inferno Act 1 végét (kinzókamra butcher-rel), ha esne valami ami jó lenne ACT 2-re. De lószar az ami ott esik.
Tehát amit tehetsz, eladod a szart és szép lassan összeharácsolsz annyit amit elköltesz AH-ban, vagy indítasz egy DH-t és kifarmolod a gear-t a másik karinak.
Þór vígi þessi rúnar
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Nincsenek-e pályahibák, grafikai hibák, trigger hibák, stb. Ehhez egy olyan kari kell, aki vagy örökéletû vagy túltápolt.
Ha jól megnézed a blizzard játékokat, akkor NAGYON ritkán van olyan, hogy elcsúszott textúra, alpha hiba, nem triggerelõdõ esemény stb. Erre vannak ráálva. LEHESSEN VÉGIGJÁTSZANI.
Ergó kevesebb idõ/energia/ember marad arra, hogy te józsi, ha paraszt user vagyok és barbárral megyek, akkor bizony act 2 lehetetlen...
Þór vígi þessi rúnar
Ezt viszont tényleg elbaltázták, eddig azért elég jól balanszoltak más játékaikban.
Szerintem hamarosan javítják, +dmg resist lesz ebbõl a meleek-nek.
Steam: greyfox
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Þór vígi þessi rúnar
I have a 60 Barb that has around 750 resist all, 62k hp, and 9k armor. I can't touch act3 inferno.
If i were to sell the gear on my barbarian, I'd have roughly 25-30 million.
Here's the thing...I farmed this gear on my demon hunter in act 4 inferno, who is currently wearing act 4 hell blue quality items.
Ettõl szánalmas az egész...
Þór vígi þessi rúnar
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5642264212
Per Aspera Ad Inferi.
Kicsi a térkép még a nyilt terepen is, Csak a fölsõ két sarokban veszed észre hamarabb az ellenfelet ha bárhol máshol van (fõleg lefele) akkor a Mob elõbb lát mint te õt! Távolsági vagy gyors ellenfélnél ez kb a halálodat jelenti!
ÉS én pont segíteni akarok mert PONTOSAN UGYAN AZ FOG TÖRTÉNNI wizzardal mint barbárral. Ha AH-ból nem cuccolod fel akkor ugyan úgy megáll az élet act2 elején.
Wizzard Defenzív skilljeit meg pontosan elmondtam hogy mûködnek ha nincs cuccod azok se érnek semmit ha van akkor jók.
Nem azt mondom hogy nem lehet mert én is meg tudom csinálni csak azt hogy ne fessük már úgy le mintha valami olyan lenne hogy: Mob jön utánnad te meg hülyére lövöd és nincs gond lazán farmolom infernót mert ez nem így megy. PONT.
F
Templar AI odamegy, feltartja a népet én szépen lövöldözök. Ha valami közeljön, akkor smoke screen, trap, iszkiri...
Jópofaság. Trükkös, nem egy paraszt barbár odaáll és üt játékélmény, nehezebb sokkal.
Þór vígi þessi rúnar
Get a life!
A cd meg azert van hogy az a mob amelyik lerohan akkor se tudjon belelapitani a talajba, es fuss el a fenebe onnan, kiteolj, ez a jatek errol szol gyakorlatilag minden classon, kite kite kite.
A barbar haverom azert hagyta abba, mert nincs kedve AHbol venni azt a geart amivel haladni tudna, van annyi jatektapasztalata hogy gearelve menne neki is act2, de ettol a fail AH politikatol (neki is) felfordult a gyomra