Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
j0nNyKa
en is arrol beszeltem, bar engem, mint DH-t akartal kioktatni
nade sebaj, lenyeg, hogy a bena wizard ugyanazt megcsinalja, mint a DH, csak meg mellette bir is 1-2 utest
soul ripper ellen pl. kifejezetten fasza a wizard a blizzard-hydra-teleport harmassal, es a tennyel, hogy nem nyaljak le 1 hitbol... (ami amugy... kb. a mobok 0.0001%-a)
vagy a te jatekodban ez nem igy van?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Carlos
Act 1 támasztott fejjel ásítózva farmolható barbárral. (unom is piszkosul, mert semmi olyasmi nem esik ami jó lenne act 2-re).
Act 2 elsõ champ group kifektet....

Þór vígi þessi rúnar

elitehun
csak act 2-n (azt mondják). act 1-en jól elvagyok monkkal.
#41909: az lett volna a másik karik, de komolyan mondom hogy igy már nem zavar annyira 😄
greyfox
Személy szerint én dh-val kezdtem, de most, hogy mindenki azzal nyomja egyre kevésbé szimpi 😄

Steam: greyfox

TurboX
lenyûgöztél, kár hogy én solo wizardról beszéltem
sebaj
skinnyman
Szóval azt mondjátok hogy mind a barbár, mind a monk esélytelen infernon?
Jó hogy pont ez a kettõt nyitottam <#zavart1>

Regards,

holy84
lvl1 tõl g*ci imba !

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

DH hanyas szinten kezd játszahtóvá válni ? 😊

Get a life!

j0nNyKa
köszönöm szépen a segítséged, egyelõre tökéletesen boldogulok nélküle is, megoldhatatlan dolog pedig szimplán nincs
amint valami nem megy, neked fogok elõször szólni

TurboX
itt a - nem kell mindenhez odaállni, ranged vagy - megállapításon ment a vita

de hogy segítsek neked: a fenti felvetés néha megoldhatatlan
Szerintem a forumon lévõ embereknek sincs együttvéve 150misije nem hogy nekem 1 karira 😄 😛

Get a life!

j0nNyKa
ja, mert act3-ban mindenhol soul ripperek vannak
kb. az act3 1/3-ad részét szoktuk végigfarmolni, és ott egy darab sincsen
next..

jazzy
Az én játékomban nem csak soul ripperek vannak act3ban, eu szerveren játszok.
TurboX
ja, soul ripperek ellen..
Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
valóban, mivel act3-ban fogja 😊

TurboX
<#eljen>

aki abban a hitben él hogy a wizardjával majd felgíreli inf ac4-en a barbárját(vagy akármit) az csúnyán pofára fog esni.
Egoraptor
Naturally fast mobok... mert megérdemlem<#eplus2>

BEAST
De nem csak azokat, bármelyik olyan mobot ami még elite fast atrib nélkül is úgy sprintel körbe, hogy te tripla teleportal próbáltál elmenekülni. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TurboX
"De basszus, SENKI ele nem kell beallni ember. Ranged vagy, nem? Fogd azt a nyavalyas templart told fel a hp-jat 100k-ra es hasits act4ig"

próbáltad már(egy élteképes gear-rel rendelkezõ) wizard-al az inferno-s soul rippereket?

meg fog változni a világnézeted
antgecc
<#worship>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Carlos
pedig igazad volt neked is akkor.

Þór vígi þessi rúnar

A random loot generalast meg megettem, az affix komboktol mar behanytam( invu, reflect, shielding,vortex) de amikor a Buthcer fighton 1 percel a kezdes utan egett az egesz kibaszott terulet(szo sem volt enragerol) akkor tokom tele lett az rng-vel. Mielott valaki belekot, solo, 1,2es coop mindbe megvan a 2 perces acsi, tudom hogy kell leolni azt a rohadekot.
Tény, hogy ilyen, de egyetértek veled. Ennyivel meg is oldották a szavatosságot, content-et nem fogunk kapni csak kiegészítõben szóval, nem mondom, hogy sajnálom az érte kiadott 13k-t, de elvitte az agyamat a marketing. Én azt mondom 10+ év alatt jobbat is össze lehetett volna hozni...

Carlos
Egyébként pontosan!
Farmolnám én inferno Act 1 végét (kinzókamra butcher-rel), ha esne valami ami jó lenne ACT 2-re. De lószar az ami ott esik.
Tehát amit tehetsz, eladod a szart és szép lassan összeharácsolsz annyit amit elköltesz AH-ban, vagy indítasz egy DH-t és kifarmolod a gear-t a másik karinak.

Þór vígi þessi rúnar

antgecc
Eszontam már 2 hete is, de megkaptam a magamét, hogy ez dijablo, ez ilyen.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Szerintem ennek a jateknak egyetlen egy hibaja van de az oriasi, a RANDOM generalt dolgok. Mit igert annak idejen a Blizzard? hogy hosszu hetekig(honapokig?) farmoljuk majd hellt hogy betegyuk a labunkat inferno elejere. Kerdesem csak az hogy minek?? SEMMI nem esik hellen ami jo infernora, de nem azert mert nem lehetett volna megoldani az atmenetet, hanem mert egy lusta gamedesigner igy akart szavatossagot adni a jateknak , majd a RANDOM genralt szar megoldja,juhuu, milyen egyszeru. Eresszuk ra a rng-t a loot generalasra, az affix kombokra, a boss encounterekre es milyen fasza lesz az hajajaj...
Carlos
Mi számít kicsinek?
Egy 200 fõs játékfejlesztõ cég kicsi?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
legjellemzõbb az, hogy cheat-tel toltuk a játékot, mert nem azt kell nézni, hogy minden oké-e hanem hogy minden trigger mûxik-e.
Nincsenek-e pályahibák, grafikai hibák, trigger hibák, stb. Ehhez egy olyan kari kell, aki vagy örökéletû vagy túltápolt.
Ha jól megnézed a blizzard játékokat, akkor NAGYON ritkán van olyan, hogy elcsúszott textúra, alpha hiba, nem triggerelõdõ esemény stb. Erre vannak ráálva. LEHESSEN VÉGIGJÁTSZANI.

Ergó kevesebb idõ/energia/ember marad arra, hogy te józsi, ha paraszt user vagyok és barbárral megyek, akkor bizony act 2 lehetetlen...

Þór vígi þessi rúnar

greyfox
Nem hinném, hogy egy Blizzardnal ugyanúgy mûködik, mint kicsiben 😊

Ezt viszont tényleg elbaltázták, eddig azért elég jól balanszoltak más játékaikban.
Szerintem hamarosan javítják, +dmg resist lesz ebbõl a meleek-nek.

Steam: greyfox

Vagy pedig blizzard fail on playable( but not optimal)builds?
Egoraptor
Miért, tesztelték? Nekem ez új<#eplus2>

Carlos
azt hittem action per minute...

Þór vígi þessi rúnar

Ha a 40k hps, hasonló más statos barb haver simán bírja a3-at, akkor ez nagyon user fail.

antgecc
Mesélj 😊

Devil_Gy
apm = attack power / méter 😊

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Carlos
Sajna ismerem a játékfejlesztésbeni tesztelést és sajna van tippem hogyan nyomták ezt a blizz-nél is...

Þór vígi þessi rúnar

Jo ez a barbar point of view, de monk se (volt)jobb. Le lettunk hulyezve mert nem evidens(?) hogy ne hasznaljunk shieldet, hanem jatszunk ninja-like(rofl). Ehez kepest egyetlen monkot se lattam, aki shield nelkul csinalta volna vegig. GG blizzard.
antgecc
Hát nemtom, nekem barbár jóval szenvedõsebb. Több apm kell a dh-hoz, de ha az megvan, akkor jóval könnyebb.

Carlos
nálam is szarakodott... egyszer 56 ,azátn megáll és 1300 lol

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
komment:

I have a 60 Barb that has around 750 resist all, 62k hp, and 9k armor. I can't touch act3 inferno.
If i were to sell the gear on my barbarian, I'd have roughly 25-30 million.
Here's the thing...I farmed this gear on my demon hunter in act 4 inferno, who is currently wearing act 4 hell blue quality items.

Ettõl szánalmas az egész...

Þór vígi þessi rúnar

Ok, akkor hagyjuk ennyiben,tulbeszeltuk. En azert kozben haladok act4ig rangeden ha nem banod.
Hagyjad mar, tegnap nem tudom mi a franc volt, de a latenciam nagyon elszallt, atlag 85 milisec amivel jatszom, tegnap hell Belialnal kezdte 250ms es odavissza ugrandozott 160tol 300ig. Haver mindig mondta TSen most menj onnan, mindjart robban, de nekem effektiv nem volt hogy lereagaljam mert a kepfrissites alapjan egyik pillanatban meg tokjo volt minden, kovi pillanatban vorosen villog a kep , survival acsi de latni nem latom hogy mi volt. Igy azert eleg vicces idoziteni a defense cd-ket. Hiaba kertem havertol megerositest, neki nem volt latencia gondja, de latta o is hogy szaggatok, mert egyszerre akartuk aktivalni drowned temple-nal a ket pillart es csak annyit mondott hogy szerinte nem 300 milisec az amit o latott hanem sokkal sokkal tobb.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

MEdievil
De nem fogod fel hogy Act3-4 ben a szörnyet nem kérheted meg arra hogy álljon már ott amíg te jól lefagy/tûz/akármized.
Kicsi a térkép még a nyilt terepen is, Csak a fölsõ két sarokban veszed észre hamarabb az ellenfelet ha bárhol máshol van (fõleg lefele) akkor a Mob elõbb lát mint te õt! Távolsági vagy gyors ellenfélnél ez kb a halálodat jelenti!

ÉS én pont segíteni akarok mert PONTOSAN UGYAN AZ FOG TÖRTÉNNI wizzardal mint barbárral. Ha AH-ból nem cuccolod fel akkor ugyan úgy megáll az élet act2 elején.

Wizzard Defenzív skilljeit meg pontosan elmondtam hogy mûködnek ha nincs cuccod azok se érnek semmit ha van akkor jók.

Nem azt mondom hogy nem lehet mert én is meg tudom csinálni csak azt hogy ne fessük már úgy le mintha valami olyan lenne hogy: Mob jön utánnad te meg hülyére lövöd és nincs gond lazán farmolom infernót mert ez nem így megy. PONT.

F

Carlos
Ezt csinálom énis... pedig nem olvastam utána a DH-nak.
Templar AI odamegy, feltartja a népet én szépen lövöldözök. Ha valami közeljön, akkor smoke screen, trap, iszkiri...
Jópofaság. Trükkös, nem egy paraszt barbár odaáll és üt játékélmény, nehezebb sokkal.

Þór vígi þessi rúnar

Jézus...<#fejvakaras>

Get a life!

De basszus, SENKI ele nem kell beallni ember. Ranged vagy, nem? Fogd azt a nyavalyas templart told fel a hp-jat 100k-ra es hasits act4ig. A legtobben itt cseszik el, en friss DHval tanulom hogy SOHA nem engedek meele tavolsagba semmit, erre a templar tokeletes soloba, coopba meg ott vannak a tobbiek, akikkel ki lehet sakkozni hogy ugyanez mikent oldhato meg.
A cd meg azert van hogy az a mob amelyik lerohan akkor se tudjon belelapitani a talajba, es fuss el a fenebe onnan, kiteolj, ez a jatek errol szol gyakorlatilag minden classon, kite kite kite.
A barbar haverom azert hagyta abba, mert nincs kedve AHbol venni azt a geart amivel haladni tudna, van annyi jatektapasztalata hogy gearelve menne neki is act2, de ettol a fail AH politikatol (neki is) felfordult a gyomra
MEdievil
Pont hogy nincs most mondtad hogy még csak NM-en van!
És nekem is van barbárom szintén Act2-nél hagytam abba vele a játékot 😉
Lényeg hogy mint mondtam ne állíts olyat ami nem igaz, ráadásul mondtam hogy annyi elõnye azért akad hogy nem kell mindenki elé beállni.

F