78986
  • Carlos
    Nem.
    Sima AH-ban vásároltam be, farmoltam act 2-t egy hétig, semmi normális nem esett, meguntam. Ennyi.
    Act 3-hoz nem volt kedvem. Valahogy olyan most menjek neki megint aminek már 30x nekimentem érzésem volt. Ott áll a barbár act 3-ban és elvan ott.
  • HolyZoly
    Dammit, hotfixelik a "több NV stack egy pakkból"-bugot. Pedig mostanában már hajtottam is rá :)
  • ShaiHulud
    te is bevasaroltal rmah ban, mint force? mert o azt mondja hogy attol ment el a kedve hogy bevasarolt aztan whats the point. meg hogy az az erzes hogy muszaj venni cuccokat.

hat szerintem maganak/magatoknak basszatok el igy. esnek hasznalhato lootok, nem muszaj venni ahban. neha 1-1 itemet esetleg ami mar tenyleg ratyi rajtad, azt is eleg goldahban. az lenne talan jo hogy a crafting hasznalhatobb lenne, mert sajnos azt meg midnig sokallom, foleg hogy ilyen random az is.

na meg coop kell tolni haverral akivel ki tudjatok egesziteni egymast, en pl tankolok wizzel, o meg tolja a damaget ezerrel dhval.

engem azon kivul hogy meg a jatekot is elvezem, az is hajt hogy na essen valami jo cucc, amit vagy hasznalni tudok vagy rmahba betolni :) amugy meglepo hogy milyen itemeket mennyiert megtudnak venni egyes penzes emberek:D
  • Különc
    "Am nálatok se megy a játék?"

El tudom olvasni, sajnos ezzel mellé lőttél, én csak arra világítottam rá, hogy telibe szarod az egészet és egyből behánysz a topikba (mint sok más ember, elismerem) ahelyett hogy elolvasnál 1 azaz EGY fél mondatot.

Azért a kert végi pottyantósnál lehetne tovább látni a dolgokat
  • jazzy
    Ő pont jól értette, egyébként tényleg ki is írja, ha az óra január 2-t mutat a jobb oldali kiírás MINDIG FRISS, nem 3 napos hírek vannak kint és ha megpróbálsz belépni is kiírja, hogy maintenance.
  • Sunrider924
    Abban nincs semmi szokatlan(nekem), de a dupla loot az mar erdekesebb
  • elitehun
    Vagy talán el kéne tudd olvasni azt amit más ember ir
  • Voyager5
    Hmmm. Nekem pont az "ellentéte" volt :D
    5ös valorral 2db champ pack is elfelejtett rare-t dobni.
  • Különc
    Akkor még mindig marad a login képernyő mellett lévő fél tenyér nagyságú szöveg, a jobb alsó sarokban a Windows óra és dátum és mikor megpróbálsz belogolni akkor is kiírja, hogy "server is down for maintenance"

Ezek közül hogy jöhetsz azzal, hogy mert az óra 3-át mutat? Vagy még mindig gyorsabb megoldás hülyeséget kérdezni fórumon mint kinyitni a szemed, és nem csak nézni hanem látni és egy kicsit olvasni, érteni?
  • elitehun
    az órámon néztem meg a dátumot ami valamiért azt irja hogy 3.-a van...
  • Sunrider924
    O es maris hotfixeltek amivel a tegnap en is talalkoztam, hogy ugyanazon champion pakkbol nem csak 1 mob dob lootot. Nahat ezt a sebesseget.
  • Különc
    Szerda van és van egy kis szöveg a login képernyő mellett, ha ez magyarázatra szorul...
  • elitehun
    Am nálatok se megy a játék?
  • elitehun
    ja szerintem is
  • Avenger
    Szerintem pozitívum, hogy elismerik.
  • BlazeH
    http://www.diablofans.com/blizz-tracker/topic/228796-end-game-solutions/

"Hindsight is 20/20 I suppose, but we believed pre-release that the item hunt would be far more sustainable, and would work to be a proper end-game for quite a while. That didn't turn out to be true, and we recognize that."

Nem hangzik jól...
  • megut3
    Valakinek tapasztalatok a witch dokiról? Kicsit bővebben? Fejlődés,farmolás: könnyűsége, gyorsasága, élvezhetősége.
    Mennyire felszerelés igényes?
    Kilátások a PvP re?

Előre is köszi ;)
  • Carlos
    Egyetértek ezzel. Énis ezért nem léptem be már vagy egy hete.
  • Avenger
    Aztán ha megy is a szerver, az AH nem fog. :D Bár ne legyen igazam.
  • Frank99
    server status zöld, oszt' még sem megy Európa....
  • Frank99
    bocs 49262-re akartam...

de frenzy/sidearm is jó :-)
  • Sunrider924
    Nem volt egyszeru ujra eloasni, de ha jo az angolod akkor a kerdeseidre itt a valaszeffective health topic
  • skinnyman
    10 armor = 1 res
    Ugyanakkor a sebzéscsökkentés log alakú függvény (végtelen armor/res tart az 1.0-ás sebzéscsökkentéshez), így hogy melyikkel jársz jobban, tudni kell az aktuális armor/res értékeidet is.
  • Traky70
    Erre esetleg van tippje, kalkulátora valakinek? Köszi.
  • j0nNyKa
    mf gear swap-hez:
    For example we implement one of the options and could… maybe buff up NV stacks with additional magic find, which could/would compensate for MF lost due to any solutions. We don’t want anyone thinking we’re trying to take their magic find away. We’re trying to help alleviate some of the complaints about tedium and loss of inventory space while helping you keep the benefits.
  • Különc
    Megint nincs AH, megint nincs miért belépni, iáiáó
  • j0nNyKa
    de most itt a kollega 50 korul akadt el a bevasarlassal, es neki lett segitve.
  • oneal1
    nem is az 50es szinten jelent nagy lóvét a bevásárlás, hanem mikor már több hete 60as vagy és 800 allresről akarsz növelni, hogy legyen 1000, de közben ne veszíts hp-t és még kis DPS-st is akarsz növelni.
    Na itt már nincs spórolás
  • simon7108
    okosan kell AH-zni.
    én jelenleg 50-es vagyok DH-val és még ha nem is erőlteted meg magad buyoutra fullos cuccot tudtam magamnak eddig venni max 100k-ból(tehát minden cuccot nem csak 1-et)
    próbáld úgy,hogy kiválasztod a tárgyat amit akarsz.írj be lvl minimumot meg maximumot.(ne csak a saját szintedre keressél.55 lvl-en simán jó még az 50 lvl-es item is)
    válaszd ki a statot ami kell rá.strength,vitality allres vagy GF(neked abból nem ártana ha nincs elég aranyad) és írd be,hogy miből mennyi legyen rajta minimum.az szerint írd,hogy jelenleg milyen cuccaid vannak.én álltalában 10-20-al szoktam többet írni mindenből mint amim van.ha nincs jó árban ilyen akkor lejjebb viszem.(a lényeg,hogy rosszabb ne legyen). keress.a buyout-ot állítsd úgy,hogy az árakat a legnagyobbtól a legkisebbik írja ki(a buyout árakat) és lapott egészen addig amíg meg nem találod a legkisebb buyoutot(utána már állt nincsenek buyout itemek) és nézd szépen sorban őket visszafelé.
    ezzel a módszerrel még egyszer sem költöttem full gearre 100k-nál többet.sőt 100k-t is csak most közelítettem meg amikor elértem az 50 lvl-t.előtte simán bevásároltam 50k-ból mindent.
  • Különc
    Ezt se értem
  • Frank99
    kösz a segítséget.
  • Frank99
    na ugye, lehet választ kapni, csak hallgatni kell...

:-)
  • Susarc
  • Hegi90
    adj nekem stormshieldet :D
  • jazzy
    Wizard > all.
  • Különc
    Ezt most nem értem 8(
  • jazzy
    Blizzard hydra még barbárnak is jobb!
  • Jabar
    1et értek.
  • Különc
    Szerintem a Frenzy/Sidearm verhetetlen még mindig
  • Psychedelic #49262
    Hellre nem kell neki semmi kb csak hp, fillérekért lehetne venni, vit+socket, meg vit str itemeket, dmg meg böven elég neki, csak normális skilleket kéne használni, wrath of berserk + earthquake, azzal a dmg-el is 5 mp alatt ölne le egy champion group-ot. De tippre már ezt multkor is elmondtuk neki, bár lehet hogy az vmi másik frank volt de kétlem, de még mindig nem sikerült neki vit geart venni. Szar legendarykra költi a pénzt, ahelyett hogy venne sima kék itemeket. Mert kétlem hogy az a 2 ami rajt van esett volna, vagy ha esett is tuti szemét, mert mind az ami ezekre a szintekre esik. Kevés a hp-ja, vicc szinten kevés, de mindenbe piros gemet rak...