Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lostprophet
Okos kérdés ma estére: van még valakinek elfekvõben guest pass-a? Addig nem venném meg a játékot, amíg ki nem próbáltam 😊 16-a meg messze van még 😄

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

j0nNyKa
standard mosom kezeimet post
mondjuk az lehet, hogy most javították ki a hibát, és ezért most volt pofájuk írni róla, ami ugye jó hír

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

We've investigated several reported claims of "session spoofing," as discussed both in these forums and elsewhere on the Web. We treat these kinds of reports very seriously -- however, to date, we have yet to identify a single case of compromise that was the result of a player joining or participating in a public game.

Additionally, as we mentioned before:
Regarding this specific example, we've looked into the issue and found no evidence to indicate compromises are occurring in this fashion, and we've determined the methods being suggested to do so are technically impossible.

For clarity, when we say "technically impossible" it means we determined (after many, many days of research) that session spoofing, as described in the claims we've seen, cannot occur within Diablo III. To avoid confusion, read "technically impossible" as "technologically impossible."

kék post

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Tegnap bennt volt a múlt héten talált 1 kezes fegyver 4-6 millióig. 1 óra volt hátra belõle és nem volt rajta bid. Valami majom meg megvette buyouttal.
Ilyen ez az ah. 😄

berlinboy6329
Szeretnék venni egy Andi sityakot inttel...Megnzéem AH-n...Hmmm millió felett...Awesome,nincs pénz,na szerezzünk..Mi is ez a fegyver?Hmm..Nagypapi..Psy ezzel nyomta le legelõször a Butchert,awesome cucc..Statok..Vooááá,mekkora statok!😮OO

Csak pislogok....149str,90 vit +7% life,ignores dura loss,+7% dmg elitek ellen meg mittudomén..Na mondom ezt hány milláért fogom elpasszolni,mmmm....Nézzük...

Hát..Szaré'-hugyé' adják😞

Vannak,akik milliókért,de azok a statok semmiben sem különböznek a 10-20k-soktól.
Fail...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Nem.

de most ez a 103as peccs fog felmenni?vagy az még késõbb?

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Kerub
Épp most craftoltam el kb60k-t ami a patch után csak 300gold lett volna... f@sza 😄

Szerintem.

elitehun
igy van, végre tudom craftolni a kibaszott gemeimet XD
nem viccelek, rengeteg van belõlük.
Kerub
Na a mocsok nekem csak nem hajlandó patchelni, pedig ki/be léptem vagy 2× <.<

Szerintem.

Egoraptor
Pont most olvasom és tetszik is amit olvasok.
Ha ezeket mind betartják akkor az nagyon pozitív.

elitehun
"When we’re done, high level Legendaries should be flat out better than blue items, they’ll carry a good amount of power with them, and they should also be distinctive or memorable in the benefits they provide."

Csak tartanának már ott 😄
1.0.3 patch preview
Én is most patcheltem, és azóta unable to log in...

elitehun
nekem most patchelt valamit.
Kerub
Szeretnék belogolni USA serverre mert ott is van karim, de náluk már megjelent a patch. Van rá mód hogy felpatcheljem a clientemet anélkül hogy meg kelljen várnom a holnap reggeli updatet?

Szerintem.

Crokin
Act2 fistmonk, elite csapatokat nem skippelünk (kivéve ami tényleg lehetetlen 😊 Sorci+wd a konstans csapattárs, de egyedül is megy:

Act1-2-t is pajzsal kezdtem, de aztán mindig sikerült visszatérni a talált fist set-re 😊

Repatarurgyán

unknown nick
Ez röhej, hogy mindig az imbának nyilvánított fajba/class-ba nyúlok bele a Blizz gamekben, amit aztán agyon nerfelnek. SC-ben prot-ra ordítozta mindenki, hogy OP. Itt meg a DH-ra. Rohadtul nem szeretném, ha a HC-s karim lenerfelnék 😊

Pedig azért választottam DH-t, mert minden Poll-ban a legnépszerûtlenebb volt. LoL

Üdv all!

Láttam lent valaki linkelte az 0.03-as patch javításait.
Kérdésem az lenne, mivel nem vagyok angolos, így valaki leírná, hogy könnyebb lesz inferno? Valamint néztem item lvl-eket, van 61-tõl 63-ig... most akkor ez hogy is van?
Feltételezem nem csak nekem nem érthetõ.

Köszönöm

Na hazaertem, itt a gyuru, szamokra nem emlekeztem pontosan
Igen ugyanazon a két-három helyen 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

j0nNyKa
az en ismeroseim kozul mindenki mast farmol, a goblint tudtommal egyik sem
lentebb volt linkelve egy inferno guide, azon belul is van egy csomo farm guide, jopar kozuluk eleg hasznalhato

Miért nem ez megy most a goblinnal? Aki teheti azt farmolja.

Tyler Durden
Megmondom neked 2 módon: sehogy és dehogy..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Tyler Durden
*5-ös írás..<#eljen>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Carlos
patch 1.03 infó amiket irtam lentebb ezt próbálja javitani majd.

Þór vígi þessi rúnar

skinnyman
Hát ez poén. És ez ellen terveznek valamit tenni vagy inkább még most indítsak egy ranged-et?

Regards,

Tudom, arra céloztam h minden melee karival sikerült minden elsõre. Nekem nem áll kézre, de emiatt le ne csessz <#ejnye1> Megyek vissza a 43as barbáromra 😊

Get a life!

greyfox
1 szer nyomtam a q-t, de már nem volt poti, a második meg afk..

Steam: greyfox

j0nNyKa
normalon? dhval? elment a net, vagy what? 😄

Carlos
Én 1x diablónál, mert pöcs voltam és elfelejtettem beállítani a potit.

Þór vígi þessi rúnar

greyfox
Elképesztõ, nekem nagyon durván hullott minden boss dh-val.
2x haltam meg normalon. 😄

Steam: greyfox

penge96
Srácok, nem tudjátok, hogy a suttering-es problémára van-e valami megoldás? Vagy jön patch rá? (Elég sokan tapasztalták)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Carlos
A DH nem melee kari... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Butcher-nél most wipeolgatok a kis dh-val 😄 Nekem nem jön be... összes többi melee kasztal nem szopt@am ennyit mint ezzel. Ez van 😊

Get a life!

Carlos
Flawless Square
3 Square + 20,000 gold + 2 Tomes
to
2 square + 100 gold + 2 Tomes

jó kis nerf...

Þór vígi þessi rúnar

TurboX
"lenyeg, hogy a bena wizard ugyanazt megcsinalja, mint a DH, csak meg mellette bir is 1-2 utest"

értem, akkor legyen ez az a pont ahol dobjuk a vitát
<#idiota>
j0nNyKa
nagyon sok mondatot ki lehetne emelni, tenyleg sok a faszasag
ezeket ha rendesen, hibamentesen, atgondoltan bepakoljak, meg a kovetkezo nagyobb patch-be tolnak class balance dolgokat, meg uj legendary-kat, en elegedett leszek

WTB/vennék inferno materialokat (ami 60as cuccok betörésekor keletkezik)
WTS/eladó diablo 3 gold.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Carlos
Ezen meg felvisítottam: "graveyard zerging" <#banplz>

Ezen meg besírtam: "We’re currently evaluating repair costs between 4x and 6x their current values." <#ijedt>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Énis így tudom.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Pontosan, ezt is belátták:
"Inferno balance right now has a difficulty gap in which Act I feels about right, but Act II feels like trying to bust through a brick wall."

Þór vígi þessi rúnar

Elvileg most egyáltalán nem eshet iLvl 62-63 cucc act 1-ben, nem?

Pappa#2573

j0nNyKa
na, most folyathatod ugyanazt, max 2-3%-kal tobb eselyed lesz a jo dropra! 😄
de ugy overall vegigolvasva a design preview-t: tetszik, jo uton haladnak

Carlos
Én már hetek óta act 1-et farmolom... unom szarrá az agyam... De semmi se esik...

Þór vígi þessi rúnar

jóféle

jazzy
Megyeget solo Wizarddal is.

j0nNyKa
tudod mi lesz, szanaszet lesz exploitolva inferno act1, es mindenki ugyanazt a (2-3) helyet fogja unasig farmolni
de ne legyen igazam..

szép😄

act1 hell, skeleton king most hunyt el , solo wizard

Carlos
Okosítják a droppot... belátták, hogy vannak jobban gear függõ kasztok akik unják a farmot hell act 4-ben, mert nem élnek meg Inf Act 1-en, de semmi se esik. Haladás...

p.s.: Mondjuk jó lenne tudni, hogy eddig mennyi volt, mert ha az iLvl 62-es tárgy Inf Act 1-en eddig 7%-al esett, akkor a 8-al sem vagyunk túlságosan kisegítve...

Þór vígi þessi rúnar