78986
  • Rehom
    Amúgy miért mindig az EU serverrel van a legtöbb gond? valaki esetleg megosztaná a gondolatait?:)
  • Sunrider924
    Nekem az tetszett tegnap hogy vendorozas utan ott ragadt az Item sold a kepernyon, akarmit csinaltam, relog sem segitett, tok vicces volt.
  • Avenger
    Ja de láttam, 9 találat volt ezekre a paraméterekre, abból nyolc darab 4 mill+ egy darab meg 100k buyout, szóval landolt is a ládámban. :D
  • j0nNyKa
    There was an error switching heroes. (Error 3006)
    yay \o/
  • Avenger
    200+ int, ~90 vit, ~4% krit esély sisak ilyen sokat érne? 3-4 millió alatt nem is látok AH-ban.
  • MEdievil
    Első 2 napon tényleg igaz volt a 4% act1-re aztán szépen ninja nerfeltek megint.
  • Sunrider924
    A linkelt topicban van egy hsz, ami nem kevesebbet allit, mint hogy a blizzard hivatalosan kijelentette hogy a dropp rate mindig az AH stabilitasanak a fuggvenyeben fog valtozni. Ennel tobbet errol egyelore nem talaltam.
  • Carlos
    Mert abból van a bevétel, hogy szopsz és nem abból, hogy játszol.
  • Susarc
    "fasza".....mi az anyámért szopat a Blizzard minket??
  • Dr DeViLKiNG
    Na, sikerült bevásárolni ahban, amíg rengeteg embernek nem ment(senki ne kérdezze nekem miért ment, mák volt). :D
  • Marfy
  • Marfy
    Ugye hogy ugye...
    Tegnap játszottam a kis demonhunterrel, léptem a szinteket, fel akartam frissíteni a cuccaimat, mert az elitek nem nagyon akartak hullani és akkor esett le hogy még is honnan
    53as szinten hell act1ben járok, itt lvl 40-45 körül cuccok esnek, ezekkel sokra nem megyek, akkor jöjjön az AH, hopp az meg nem megy már 2 napja.
    Számomra még az az érdekes, hogy az US AH megy, még is miben más az EU hogy már napok óta tökörésznek vele.
  • Carlos
    Hát igen... erről szól ez a játék. És nem arról, hogy hogy legyen fun játszani vele.
    AH, AH, AH.
    És hiába sírtok itt vagy akár a hivatalos fórumon. Kiszúrják a szemünket valami eye-candy faszsággal és elégedettek leszünk pár napig. Aztán suttyonban alánkvágnak. Immáron sokadszor.
    Ez a játék kuka nem vitás.
  • berlinboy6329
    Én is észrevettem,h mióta csak 61 <= itemeket veszek fel és mióta szar az AH,azóta megfogyatkozott a számuk az inventoryban.2 Run,alig találtam valamit.Előtte meg ömlöttek.Legutóbb kb 7-8 itemet találtam,amiből 2-3 volt 61 felett.
  • Sunrider924
    Mas tema, kicsit meg forro:
    Ok, test of 4 of my friends and me.

Act1: 2012 items, 31 of them were ilvl 63 (1,54%).
    Act2: 1784 items, 49 of them were ilvl 63 (2,74%).

We haven't tested act3 (doing atm). As u see, we're not talking about RNG which matters in 100-200 items, we're talking over 1700/2000+ items, and look the %, doesn't fit with the "hotfix" they said.

I got 63 items ilvl 63 on act2 in less than 400items the day of that hotfix. So YES they nerfed it again. They're lowering the % of nice items to make them more valuable in RMAH. Pathetic.

And the worst of all, is that they're doing all 'in secret' just praying us to don't pay attention to it.
    Forras
  • Sunrider924
    Tessek
  • Sunrider924
    Copy pasteltem egy egysoros hsz-t modositas nelkul, azt irja a csoka hogy 3700E minden mas ami ezutan kerult leirasra errol szol. Tehat nem ertem milyen linket akarsz.
  • j0nNyKa
    google "Add me ingame, i will help you make some $$$, made 3700E so far, havnt told anyone how, but you see to need it :-P" 1. találat. nehéz.
  • who am I 7
    ja durva..én azért nem vennék mérget a 3700eur-ra...de azé link? :D bár ha azt nézzük 10 db 200 euros item is nagy zsé..ettől függetlenül, szerintem árazodnak befelé, mert durva itemek is voltak már 80Euré..szóval én úgy vélem, annyira durván nem fogy a 200euros sáv...és a jövőben mégugyse fog..50-100 eur még ok
  • Sunrider924
    Az engem nem izgat, en azon kepedtem el, hogy ekkora osszeg az nekem hany havi fizetesem. Akinek valaszolt a csoka az egy olyan illeto aki a hozzszolasa alapjan a real-life meglehetoseget akarta megoldani RMAHval es most az AH szarkodas miatt oriasit bukott. Arra kapta ezt a valaszt.
  • skinnyman
    Ez már valami kibaszott vicc ami az AH-val van. Nélküle kb értelmetlen a játék, semmit nem lehet csinálni.
  • Avenger
    Vagy be kell fizetni nála egy millió goldot a tippjeiért előre? :D
  • Sunrider924
    Talaltam egy ilyen hsz-t hivatalos d3 forumtopicban:

Add me ingame, i will help you make some $$$, made 3700E so far, havnt told anyone how, but you see to need it :-P

Ha az a 3700E az eurot jelent, akkor en most kicsit leestem a szekemrol ...
  • who am I 7
    ja még csak 4 vagyok :( ..másrészről a tiéd volt vicces (nem tudom miért nem volt érthető, neked is nehezen megy az értelmezés:D), tradenél,craftnál stb-nél is ugyanúgy csak fizetőeszkőz lenne :D ez volt nekem vicces, nem az, h most ki mit ért az "értékén".Talán így érthetőbb...mr.érettségintúlvagymár
  • ozzz
    Érdekes, hogy 6 órát dolgoztak rajta mert 5-11ig ugye és kb ugyan annyira nem jó. :D
    Remélem azért valami csak lesz már, talán ennyire leterhelt most mer mindenki megrohamozza hirtelen.
  • ozzz
    Ez is játékosok közti trade csak nagyban mint egy piac, ami nekem tetszik benne, hogy mindig találok valami jót megfelelő árért, mert sokan használják és nem csak 4-5 személyes csoportok között megy a dolog. Ugyan úgy ez visszafelé is, mindig eltudom adni valami jobb cuccomat ha elég türelmes vagyok előbb utóbb mindig lesz rá vevő.
    Én "kraftolásra" is szoktam használni a goldot, arra is ugyan úgy kell. Főleg a kraftoló papírok a drágák ha éppen nincs belőle elég és kell a jobb drágakő mivel azt megvenni még drágább lenne. :)

Szerintem elég jól egyensúlyban van a szerezhető gold és item. Azért nem bánom, hogy ilyen "dropolás", mert igen is ne az legyen hogy leverek mindig valami fő dögöt és attól kapom meg a jó cuccot. Legyen változatos és múljon jobban a véletlenszerűségen. Ha pedig nem kapok jó cuccot egy fél Act végigvitele után sem, akkor a szerzett goldbol meg eladott cuccokból amit ott összejött abból veszem meg az AH-n.

Szóval szerintem nem tökéletes még, de egész jó az egyensúlya meg van értelme, hogy így működik.
  • j0nNyKa
    nincs most az érettségin szövegértés? azon túl vagy már?
  • who am I 7
    akkor is csak egy fizetőeszköz lenne... de mind1
  • Fpocok
    Vásárolni sem tudok, úgy hogy hagyom a fenébe most.
  • Fpocok
    Nálam megy az AH... igaz, hogy egyik cuccomat sem látja :D
  • NikeCortez
    ....
  • Különc
    Játék megy, AH nincs
  • j0nNyKa
    a goldnak ugyanúgy lehetne értéke, ha nem lenne ah
    javítás, CRAFTOLÁS, gemek fejlesztése, illetve játékosok közötti trade alapja..
    így csak egy fizetőeszköz, semmi más
  • Avenger
    Azt mondjuk tényleg nem értem, hogy normál és hc mellett miért nem csináltak egy ladder opciót is. Nem lenne az olyan nagy munka. Bár gondolom kell a kiegészítőbe is valami. :)
  • ozzz
    Mondjuk lehet szidni a rendszert, hogy kell az AH ha nehezebb szinten is haladni akarnánk. De engem pl azért nem zavar mert így kihívás és így van értelme annak, hogy sok goldot szerzek játék közben és van is mire elkölteni.
    Most ha annyiból állna a gold használat, hogy a kereskedőhöz odamegyek és veszek valami szemetet 40-szeres árért, annak nem látnám értelmét, így azért több van. Különben meg értelmetlen lenne a gold ha nincs AH alapú karakter fejlesztés, kb már 40es szintöl. Csak halmozódna és nem lehetne vele mit kezdeni.

Jó ez így legalább nem lehet olyan hamar bedarálni a gamét, kis kihívás. :)
    Gondolom ez is volt a célja a készítőknek.
  • Omlás
    Be nem jelentett "véletlen ladder reset" mekkora hiszti lenne belőle
  • tarti19
    Volt ilyen, csak először van az, hogy RMAH...

• NikeCortez
    a Blizz nem volt ilyen...már szoktak menni ebben az időben a szerók.

ez csúsztatás lesz... :S
  • who am I 7
    szerintem 11 után...
  • Fpocok
    Szólna valaki,ha esetleg már be lehet lépni szerverre...