Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali

DH-nál az increased sentry damage by xx % az vonatkozik a sentry-k által lőtt cluster arrow-ra is vagy az csak a síma lövésüket növeli?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

PetruZ
Van még egy havas rész az Act V-ben is (jobb fent a Ruins).
De valóban, az első végigjátszás után már nem szükséges a kampányt tolni, adventure módban játszik mindenki, ami teljes szabadságot ad az összes térképen.
Igazából nem értem a kérdést. Hogy érted, hogy "csak az alapot"?. Ha a fősztorit játszod, ott nincs különbség az alap diablo 3 és a reaper of souls között, csak annyi, hogy a kiegészítővel jött egy ötödik act.
Egyetlen havas "pálya" az act 3, tehát biztos, hogy voltál rajta, amennyiben végigjátszottad a történetet.

A végig vitelhez egy megjegyzés: Nem tudom, hogy mennyire mélyedtél bele, de a diablo esetében az a kijelentés, hogy "végigvittem", elég értelmezhetetlen. A játék lényege gyakorlatilag a sztori módon kívül van, az adventure módban, amit a végtelenségig lehet játszani.

Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2017.01.17. 08:58:59
Lenni írásod kicsit kínai fogalmazás 😊 Tessék állítani nehézségi fokozat kihívás szint, akkor lenni nem fél délután 😄

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

sziasztok meg vettem a diablo 3 egybena kiegészitövel fél délután végig vittem az a kérdés hogy az alapba láttam havas pályát itt nem volt hogy lehet ebben elinditani csak az alapot?
Köszönöm szépen.

Lentebb pár sorral van válasz. Old Ruinsban rögtön a teleport kör után van a D1 teleport. A térkép is mutatja
Ma van egy olyan gond hogy XI fokon Bountiban egy idő után lefagy és hiba üzenet nélkül kidob a start menübe. Minden elveszik amit addig elértem
Sziasztok! Egy valószínűleg hülye kérdés: Hogyan játszhatok a Diablo 3-ban a Diablo 1 pályáin, hol találom ezeket? Köszönöm.

Megoldódott a képi megjelenés probléma. Köszönöm! A videó meghajtó program eggyel előbbi változatát telepítettem újra már tökéletes minden helyszín és nem szaggat, teljesen fel van minden húzva, ja és a Nvidia vezérlő panel globális beállításait is felhúztam.
Sziasztok! Ki tudna az alábbi probléma megoldásában segíteni? A SET dungeonról van szó. Ezerszer megnéztem a videókat, de sajnos béna vagyok hozzá, egyrészt nem értem hogy kell a szörnyeket összecsalogatni, vagy elengedni? Másik az idő ezt képtelen vagyok megoldani pedig ezerszer is neki futottam, így viszont a szezon szinteket nem tudom teljesíteni - ez eléggé kitolás velem!
oneal1
sziasztok

egy spanommal akartunk most dio-zni, de miután belép a játékba, azt írja neki hogy amerikai szerveren van fennt.

a launcherben europara van állatva.

tud valaki erre megoldást?

!Forza Ferrari!

Az is lehet, hogy tesója szimplán berakta magát (akár véletlen is lehet) "busy"-nek olyankor sem engedi meghívni az illetőt (tapasztalat).

Am igen az sem mindegy, hogy ugyanabban régióban kezdtetek-e karit, alapból nekem US-re szokta rakni a launcher magát patchek után pl. erre sem árt odafigyelni.

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

egy szerveren vagytok? season minkettotok karija? vagy nonseason? ezekre lesni kell

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

soo277
huu ezt nem nagyon értem
belépünk a játékba,meg akarom invitálni,de nem lehet
Utoljára szerkesztette: soo277, 2017.01.15. 16:31:51

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Jani Hun
kicsit bövebb info kéne, mikor nem tudod invitálni? lehet hogy torment nehézségen van, és még nem oldotta fel.

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

soo277
Sziasztok
tesoom most kezdte a dio3 at,hogyan tudunk 1üt játszani?
miért nem tudom invitálni?
elöröl kezdtem én is 1 szinten is vagyunk stb.....
köszönöm

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

A Blizzconon 2017 második felét jelölték meg körülbelüli időpontnak. Ha nem is télen, de szerintem ősznél hamarabb nem fog kijönni. Olyat én még nem láttam, hogy a bejelentett időpontnál hamarabb adtak volna ki bármit is, föleg nem a Blizzard.<#idiota>
Szerintem nem várnak addig. Tavaly november végén ha jól tudom már fullra kész volt a férfi necro, a nőihez meg már csak a szinkron hiányzott, tippre szerintem március vagy április körül jönni fog, ami kb. Season 10 kezdete lesz.

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

Még nem rakták bele a nekromantát. Az majd csak valamikor év végén fog jönni.
sziasztok !
Nemrég újra felraktam a diabló 3 - mat.
Tudomásom szerint visszajön a D2 - ből a nekromanta, fel telepítettem a hozzátartozó patchet
de a karaktert nem találom, a boltba sem látom hogy lenne kiegészítője a diáblónak, akkor hogy érhetem a nekromantát.
A portál az Old Ruins területen található act 1 de a térkép is mutatja.

Sziasztok! Hol található a Diabló1 bejárata, lentebb volt erről szó.
Közben meglett. Meg kell adni a célszemély email címét, és oda küldik az aktiváló kódot.
Küldtem privátot, hogy azért mégse ide...
Oldalán ne találom, hogy azt honnan lehet leszedni... tudnál pontos linket?

https://www.twitch.tv/sp1gu

Működik, v7 open beta van a 2.4.3-hoz, de csak a 32 bites klienssel megy.
Hali! Tudja esetleg valaki, hogy működik battleneten a GIFT küldés? Úgy értem, meg lehet venni digitálisan a játékot, és van ajándékba küldés opció. Mi van ilyenkor, elküldik az aktiváló kódot emailban? Vagy hogy jut el ahhoz akinek adnám?
gurubefree
sziasztok

olyan problemam lenne , hogy ujratelepites utan a lancher-bol inditom a jatekot ( eu region ) akkor is US-re tesz ! Hogy lehet ezt orvosolni ?? Elore is koszonom

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Nod az most működik? Vagy mizu vele?

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Vagy a feeling meg a zene miatt 😊
Inkább márcsak achievment miatt érdemes többször, nem?

Direkt beléptem az előbb, hogy megnézzem, mert én is csak egyszer csináltam meg.
Ott van a bejárat ugyanúgy, slay the dark lord, azt írja.
Január végéig bármennyiszer végig lehet rajta menni. Utána kiveszik és csak jövőre lesz ismét elérhető.
Pedig máshogy írták.

De.
Elég menő volt ez a kis évfordulós event, nekem tetszett! 😊
Most ha egyszer végigtoltam, akkor többször nem is fogja engedni?

Nem ertettem miert problemazol a nagy egerkurzoron de most latom hogy nalad a video beallitasoknal nincs is ott az opcio(erdekes), ebbol gondolom hogy neked automatikusan a nagy egerkurzort adja.
mooo
Minden full maxon,de a lowfx meg bepipálva? <#nemtudom>
Van az nvidia kontroll panelben játék optimalizáló, e között a diabló 3 is megtalálható, végig zongoráztam, de semmi nem változik. Egyelőre nem olyan vészes, láttam hasonló videókat itt a fórumon is, lehet hogy kissé nagyobbak az igényeim a minőséget illetően. Mondjuk azt nem értem miért nagyobbodott meg az egér kurzor, Mint írtam a diabló 1 zenéje szól, ezt is a patch hozta?
Elso blikkre vga driverhiba, de mint mondtam nem vagyok kepben GeForce fronton, allitolag van valami gameoverlay funkcio valahol a driverben probald meg kapcsolgatni ki es be es nezd meg mi valtozik. Amit meg lattam forumokon mas jatekokkal kapcsolatban hogy a legfrisebb GeForce driver nem mindig a legjobb, ha elozo verzioval nem volt ilyen problema akkor esetleg megerheti visszarakni(?), nem tudom ha mas jatekban is elojon nalad ilyen problema es egyaltalan mennyit jatszol diabloval hogy megerje emiatt buheralni a geped.
Amit irtam a 64 bites kliens gebasz az jelenleg is tart, mindenki tukon ulve varja a hotfixet, lehet neked is megerne kivarni hatha az megoldja nalad is ezt a mosodast.
Küldöm a fotókat nem a legjobb minőségűek, de igyekszem.
Szia! Szép napot kívánok és boldog újévet! Köszönöm hogy segíteni próbálsz! Sajnos sok jót nem halottam a Win10-ről, meg valami kém programokat is tartalmaz, de ez lehet hogy nem igaz.
Tegyuk fel hogy nem szivatsz, tehat: Print screen gomb->Paint->Ctrl+V. Ha nem fullscreen jatszol akkor a desktopodat "fenykepezi" le, de ez csak cache tarolodik ha stabil "fenykepet' akarsz akkor kell a Paint amibe bemasolod majd elmented magadnak tovabbi felhasznalas celjabol.
@ cleric, kar ide eroltetni a fostiz teoriat, dx11hez nem kell windows 10, dx9hez meg plane nem. ha neked tetszik hasznald de a jatek kliens jelenlegi problemai nem OP renszer fuggo lehet forumozni es nezegetni ki milyen specc alatt utkozik a problema(k)ba
Játékon belül van rá gomb, alapból úgy emlékszem F12, de átállítható. A Documents/Diablo III/Screenshots vagy valami hasonló nevű könyvtárba menti.
Csak kíváncsiságból: miért nem Windows 10-et használsz? Mára sokkal jobban támogatott, mint a 7. A Windows 7 64 bites verziója sose volt olyan jó, mint a 32 bites.
Sajnos nem tudokkészíteni, mert nincs ilyen programom, illetve a "PrintScreen gombbal nem lehet, ha ebben tudnál segíteni előre köszönöm.
Csinalj mar egy ingame screenshotot amikor a jatek ugy nez ki ahogy leirod.
A DirectX frissített, és van még egy probléma, hogy a zene teljesen a Diabló 1 es.

Ah el van ez a jatekkliens teljesen bacva, elobb orultem hogy vsync kikapcsolassal helyrejott minden es megy jol a multi erre ramcsatlakozott egy jatekos es azonnal kezdodott a szaggatas. Mivel egy mob erosebbnek bizonyult lejjebb kellett venni a nehezseget es mit ad isten azonnal visszakaptam a frameratet, gg blizzard....