Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skinnyman
T13-on nalam a legtobb szorny azert tobb volt egy utesnel full Inna setben is - par masodperc alatt persze hullott mindegyik igy is 😊

Regards,

TBTPumpa
Torment 12-n is? <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

mooo
70-es fegyverrel tormenten is egy ütés mindenki, tehát ugyanolyan gyors...
skinnyman
Ha a gyorsasag a cel, akkor egyaltalan miert torment-en mesz? Ugyanugy jo peldaul normal is nem? Ugy pedig gondolom nem okoznak nehezseget a szornyek sem.

A fokarimmal amugy letoltam tegnap T13-on, nem volt rossz, de sokat hozzatett volna ha a palyak tenyleg ugy neznek ki mint az 1-ben, nem csak ujrafelhasznalt d3 palyak lettek volna, legalabb atszinezhettek volna oket, ez igy kisse illuziorombolo volt.

Regards,

Sziasztok!

Van itt olyan játékos, aki csak HC módban tolja? Esetleg csapat is érdekelne.

WinT
Hát ha nektek az a cél, hogy minél gyorsabban végigrohanjatok rajta, csak hogy megegyen a pet, ne csodálkozzatok rajta, hogy nem élvezitek. 😊
Én szépen komótosan két óra alatt mentem végig, nagy szintű kövek, follower, meg ilyesmik nélkül és abszolút bejött a nosztalgia faktor. Bár ez nálam inkább a régi zenének köszönhető (ezeket bent hagyhatnák véglegesen), meg a régi grafikai elemeknek (klasszik diablo font, régi ikonok), mint a játékmenetnek. Nem mondom, hogy nem lehetett volna ez jobb is, de évente egyszer jó lesz.
Elfogadja. HF ring-amulet kombó 70-es fegyver GOE kővel torment fokozaton 30-35 perc alatt végig lehet rohanni és kb 45-48-as szinttel fejezed be.
a d1 dungit lv1 friss karival kell letolni hogy legyen butcher pet.
namarmost ha hf ringet adok neki meg lv70 fegyoba a levelrefes kavicsot hogy gyorsabban lemenjen az csalasnak szamit es nemszamolja friss karinak? vagy a lenyeg csak a friss karin van?

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

mooo
Végig, de semmi extra. Többet vártam.
Jani Hun
demon hunter, ugy ahogy eddig, 😄6 szezont toltam ebböl 1x cruzaderrel, a többi DH volt, többi nem köt le😄

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

TBTPumpa
Diablo 1 dungit végigvittétek már? 😊

mooo
Ezer éve nem toltam wizardal, úgyhogy az lesz valószínűleg 😊
Hali!

Látom megy már az eszmecsere az új szezonról, akkor már hogy ne csak azon morogjunk, hogy "hú ez így nem jó, úgy nem jó, stb", feldobnám a kérdést: Ki milyen karival kezd neki S9-nek?

Én őszintén szólva 2 között filóztam a monk meg a cruzi, a monk már kisujjamon jön ki, meg a felturbózott Rabid Strike nevű fist weapon-je egy kicsit el lett bacarintva ahogy olvasom, a cruzit már nézegettem ki is próbáltam annó S7-ben a thorns set-et, és meglepett, hogy amennyire ránézésre hánytam tőle pont annyira bejött mikor kipróbáltam pedig még hiányzott is hozzá pár cucc, meg a cruzinak a 2 kezes kard amit turbóztak úgy néz ki működik is, kérdés mire lesz elég...

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

WinT
Holnap délután 5 órakor indul az új szezon, addig nem tudsz valóban.
és hogy álljak neki? nem is lehet season karit indítani
Sziasztok, nem tudom felmerült-e már kérdésként, de az anniversary keretében a Diablo 1-es eventben ezt a retro kinézetet lehet valahol ki/be kapcsolgatni?

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

WinT
Én is így álltam hozzá sokáig a szezonozáshoz, de érdemes adni neki egy esélyt. Az a helyzet, hogy a szezonban teljesítendő feladatok adnak némi motivációt meg fun faktort a játékhoz. A síma karikkal néha már belefásul az ember néha a sok farmolásba. Kárba meg nem vész semmi ahogy lentebb is írták, mindent megkapsz a végén.
most nem kinevetni kell! ott a karim azt szinteztem fel és cuccolom és még mindig nem mindenem Ancient és közel sem olyan statok vannak ami kellene és nem is beszélve a kövezésről......és most még szezononként mégegyszer kezdjek új karit és farmoljak azoknak is? ez így elég nonszensz! szerintem hülye ötlet volt,mert aki akar játszani az a sima karijaival is fog! Nekem is van monk meg WD kivételével az összes kariból RIFT 60-70-es ,szóval nem értem mi értelme ennek!

Viszont egy tabra az inventoryba rászánom magam, hogyan lehetne ezt a leggyorsabban lezavarni?
Igen, sajnos elég durva.
Hozzám is jött egy Blizzard alkalmazott, hogy hát csesszem meg, a Diablo 3 ott porosodik már mióta, és majdnem kiütötte a fogaimat úgy kényszerített hogy játsszak az új szezonnal!
Senki nem kényszerít semmire 😄
1. Nem kötelező szezonozni.
2. A karid nem lesz kuka, hanem átkerül a simákhoz.
3. A Diablo mindig is ilyen játék colt. Farm, grind, farm, grind, loot, happy, farm, grind
PiszkosFred
Annyira nem ujdonsag ez, ev(tized)ek ota ezt csinaljak, maximum te talalkoztal vele most. 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

édes Istenem! hát ez totál értelmetlen! és kinek van erre ideje??? akkor nekem nem lesz 10 slot 😞

ezt az egész szezonozás dolgot nem is értem, rákényszerítenek,hogy húzz fel egy új karaktert aztán meg kuka...és nem kis idő amíg felcuccolod,hogy életképes is legyen
jarlaxxe
Ugy bizony, és utána jön a season 50-60-70-80, stb és minden kezdödik elölröl.

Már évek óta erröl szól ez a játék, ahelyet, hogy megkapnánk a negyedik részt inkább mindig varnak még egy gombot az öreg kabátra...

Csak a jóisten tudja, hány bört akarnak még lehúzni erröl a szerencsétlen játékról
Utoljára szerkesztette: jarlaxxe, 2017.01.05. 09:40:55

na ezt nem értem! kell 4 új karit indítani és mindegyikkel lenyomni az acsikat?
Teljesíted a season journey szükséges feltételeit még 4 seasonben.
hogyan tudok még 4 stasht szerezni? akkor lesz 10
Kint van a 2.4.3 eu liveon.
WinT
Én ezt nem értem... nem, szerdánként jöttek eddig a patchek mindig, nem ma kellett volna? Hát pénteken már új szezon start.
Akkor, most nem fog bekerülni a challange rift és az equipmant manager?
Alig várom, hogy holnap végre PC elé kerüljek és nekiugorhassak 😄

Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?

mareggel nincs 2.4.3. bosszanto 😛

TBTPumpa

TBTPumpa
Patch 2.4.3 áttekintés

Még ebben a hónapban érkezik! Sok újdonság és ugye a Diablo 1. 😊

NeoMaN
Szívesen válaszolnák, de nem érthető a kérdésed.

mi az hogy elérhető egy set item a seasons jerneyben?
Turn-based RPG

Carmang
Mit mond 1 percnél?
- Time based RPG ... Get redy for it... ?

TBTPumpa
Boldog 20. születésnapot Diablo!

hát nekem ahoz nincs türelmem 😊
Január 6-án indul az uj szezon, indiíts egy karaktert.

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

de nekem 1 db season karim sincs 😄 akkor ez sosem lesz meg
A season journey-ben a Conqueror-t teljesíteni kell (Guardian már nem szükséges). A feladatokról sok leírást lehet találni, itt az egyik:

http://www.icy-veins.com/forums/topic/26271-season-9-seasonal-journey-overview/

és hogy kell szerezni?
Ha az első oldalon van 5 és a másodikon 1, akkor még 4-et szerezhetsz, szezononként 1-et.

hmm akkor kövi szezontól meglesz nekem is a 10?
Ha a stash tabokra gondolsz akkor összesen 10 (2 oldal, oldalanként 5 fül).
Ez miatt a következő szezontól nem lesz külön jutalom tárhely csak azoknak akiknek eddig nincs még meg a 10 tab.
Akiknek megvan a max tárhely azok nem kaphatnak többet, ők csak cosmetic cuccokat kapnak (pet, keret) semmi mást.
Ezért aztán én be is fejeztem a szezonozást, nekem nem kellenek ilyen értelmetlen baromságok.

TBTPumpa

hmm mennyi chest lehet maxban? nekem van egy teli oldal és egy fül a következő oldalon...
WinT
Van itt valaki akinek van egy tökös UE DH-ja és tudna nekem segíteni valamelyik este behúzni ezt a cursed chestes 350 killes conquestet? Már csak ennyi hiányozna a +1 stashez de Monkkal képtelenség megcsinálni, max 280-ig jutok.
nehany ora alatt megvan.