Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regards,
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A fokarimmal amugy letoltam tegnap T13-on, nem volt rossz, de sokat hozzatett volna ha a palyak tenyleg ugy neznek ki mint az 1-ben, nem csak ujrafelhasznalt d3 palyak lettek volna, legalabb atszinezhettek volna oket, ez igy kisse illuziorombolo volt.
Regards,
Van itt olyan játékos, aki csak HC módban tolja? Esetleg csapat is érdekelne.
Én szépen komótosan két óra alatt mentem végig, nagy szintű kövek, follower, meg ilyesmik nélkül és abszolút bejött a nosztalgia faktor. Bár ez nálam inkább a régi zenének köszönhető (ezeket bent hagyhatnák véglegesen), meg a régi grafikai elemeknek (klasszik diablo font, régi ikonok), mint a játékmenetnek. Nem mondom, hogy nem lehetett volna ez jobb is, de évente egyszer jó lesz.
namarmost ha hf ringet adok neki meg lv70 fegyoba a levelrefes kavicsot hogy gyorsabban lemenjen az csalasnak szamit es nemszamolja friss karinak? vagy a lenyeg csak a friss karin van?
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Látom megy már az eszmecsere az új szezonról, akkor már hogy ne csak azon morogjunk, hogy "hú ez így nem jó, úgy nem jó, stb", feldobnám a kérdést: Ki milyen karival kezd neki S9-nek?
Én őszintén szólva 2 között filóztam a monk meg a cruzi, a monk már kisujjamon jön ki, meg a felturbózott Rabid Strike nevű fist weapon-je egy kicsit el lett bacarintva ahogy olvasom, a cruzit már nézegettem ki is próbáltam annó S7-ben a thorns set-et, és meglepett, hogy amennyire ránézésre hánytam tőle pont annyira bejött mikor kipróbáltam pedig még hiányzott is hozzá pár cucc, meg a cruzinak a 2 kezes kard amit turbóztak úgy néz ki működik is, kérdés mire lesz elég...
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Viszont egy tabra az inventoryba rászánom magam, hogyan lehetne ezt a leggyorsabban lezavarni?
Hozzám is jött egy Blizzard alkalmazott, hogy hát csesszem meg, a Diablo 3 ott porosodik már mióta, és majdnem kiütötte a fogaimat úgy kényszerített hogy játsszak az új szezonnal!
1. Nem kötelező szezonozni.
2. A karid nem lesz kuka, hanem átkerül a simákhoz.
3. A Diablo mindig is ilyen játék colt. Farm, grind, farm, grind, loot, happy, farm, grind
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ezt az egész szezonozás dolgot nem is értem, rákényszerítenek,hogy húzz fel egy új karaktert aztán meg kuka...és nem kis idő amíg felcuccolod,hogy életképes is legyen
Már évek óta erröl szól ez a játék, ahelyet, hogy megkapnánk a negyedik részt inkább mindig varnak még egy gombot az öreg kabátra...
Csak a jóisten tudja, hány bört akarnak még lehúzni erröl a szerencsétlen játékról
Utoljára szerkesztette: jarlaxxe, 2017.01.05. 09:40:55
Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
http://www.icy-veins.com/forums/topic/26271-season-9-seasonal-journey-overview/
Ez miatt a következő szezontól nem lesz külön jutalom tárhely csak azoknak akiknek eddig nincs még meg a 10 tab.
Akiknek megvan a max tárhely azok nem kaphatnak többet, ők csak cosmetic cuccokat kapnak (pet, keret) semmi mást.
Ezért aztán én be is fejeztem a szezonozást, nekem nem kellenek ilyen értelmetlen baromságok.