Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Get a life!
Regards,
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
DH-t ugyanolyan sokba kerül ütõsre megcsinálni..másrészt pedig, kinek mi a fölösleges..plusz jön majd pvp is.De én ezt a vitát lezárom.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ally meg csak a boss miatt volt bent, mert tankolta a Sigebreakert 😛
Nem úgy eljutni odáig, azt hiszem most húzom a többi kasztot egy darabig, meg act1-ben farmolgatok még, mert innen már nagyon necces a dolog a jelenlegi gear-rel act2ben egyedül. Az 5ös valor is úgy lett meg, hogy beadott egy csomó kite-olható champ group-ot, talán ha kettõ társaságot kellett kikerülnöm: egy teleportos cultist jóembert Magda elõtt közvetlen, neki a minionjait valami csoda folytán leöltem, de magával a fõnökkel nem bírtam sehogy se; meg egy méhecske csoportot még jóval korábban akiket valahol a pálya elején hagytam zümmögni. A többi valami isteni csoda folytán se fast, se invu, se jailer/waller/vortex/fagyasztós nem volt, vagy ha mégis az utóbbiból volt pár rajtuk, akkor is olyan kombóban, ami még kezelheto, még a Tunnel of the Rockwormot is végig kite-oltam vagy 3x, pedig ott aztán nem sok hely van... Azért sok arany elment javításra, meg kellett egy teljesen kipucolt pályarész rohangálni a felszínen, mikor a mortaros kompániák üldöznek, azt a technikát már szinte tökélyre fejlesztettem.
Pedig elköltöttem egy millát majdnem a templarra, amit valaki említett, hogy legyen neki 100k hpja, hát kb mint sz.rnak a pofon, nem sokat ér így se. Most átskilleztem gyógyítósról lassítósra, aztán meglátjuk... Az alapprobléma a dps (gondolom), de ahhoz jócskán farmolnom kell, hogy valami értelmesebbet tudjak venni. Crit se ártana még asszem.
Közben kiesett a pályafutásom 3. legendary-ja is egy mini-event ládájából act2-ben, persze ez is vacak: Maximus, szóval én nem izgatnám magam amiatt, akinek még nem esett egy se...
Statok:

Tehát: As re gyúrtam crittel és a FoT-t használom a crites rúnával. ergó a spiritem szinte kifogyhatataln, mivel a statok nagy része ezekre megy el a def nem túl jó de a Kick-et tudom spemmelni, így szinte sose ütnek meg és a fegyómmal együtt 90 a life/spiritem (life per hit-et helyettesítve)
Act 3 ban szinte már minden elitet le tudok ölni.
Azért kérdezem, mert most akarok egy nagyobb fejlesztést de nem tudom, életképes lesz-e ez így, fõleg majd 1.03 után. itt egy kép is

Használtam galvanizeot, de mivel pár hit vagyok fölösleges, vagy megölöm és felveszem a gömböt, vagy meghalok, több arcane powerre nem igazán van szükségem, a blizzard pedig nem a main damage source, az a hydra meg a piercing orb, így a 20% damagere sincs szükségem.. Így ez maradt.
A nyúkálósakkal megint azt csinálom, hogy hydrablizzard és elszaladok a fenébe, gyorsan meghalnak. Madarakat viszonylag könnyû avoidolni, engem inkább azok a célbadobós gerelyhajító patások idegelnek ki..
én cold blooded-et használok, spammelt blizzarddal az is nagyon erõs.
glass cannon-t inferno elején kikapcsoltam (addig végig ment), lehet hogy megpróbálom visszahozni.
kékek így is rögtön lecsapnak általában, azon a 10%-on már nem fog múlni 😊
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Amúgy a blurt azért sem használom, mert csak melee ellen véd, és engem leginkább az act3 madarai és a mérgezõs nyúlkálósai zavarnak... meg az elitek általában, de azoknál 20% nem oszt nem szoroz. 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ehh.. le kéne cserélni nekem is hydrára diamond skint, csak jelenlegi játékstílusommal kb 2-3 percenként menti meg az életemet.
jobban kellene bujdokolnom a több sebzésért 😊
BEAST: Engem nem 1 hitelnek, talán kell még kis hp neked, de ha meglátom õket blizzard hydra és elfutok messzire tõlük, ha nagyobb hely van oldalazok és nem talál el, de van, hogy egyszerûen az arcába teleportálok, lõje csak a decoyokat 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Invulnerable minionnál gáz, azokat általában kihagyom, de köv patchben megcsinálják, hogy a hydra azt lõje akin nincs shield, akkor jó lesz.
nem para, hogy nincs erõs single target skill? bossoknál, sárgáknál?
(egéren az armor tényleg egyedi 😊 )
A legjobb blizzard kétség kívül ez. 80 arcane powered van, 45 túl sok. Passzívnak nincs hely, hogy növelje vissza 100-ra amit lehúz a force armor. A fagyasztás elitekre rövidebb ideig hat, ha egyáltalán hat ( nem mind fagyasztható ), a nagyobb pedig engem annyira nem érint, 45ért rakok egy nagyobbat, vagy 40ért rakok 2 kisebbet, ami összességében "hosszabb", tehát tovább lassít. Szerintem ez jobb.
BlazeH: Igen, elég a bal gombot spammelnem, jobban kézre esnek kiteolás közben a billentyûk.
Van értelme annak amit mondasz. Csapatban lehet tényleg jobb így. 😊 Én azért sem használom már a blizzardot, mert különben nem lenne mindig apm arra amire éppen kellene (teleportokra leginkább) 😊 Lehet majd megnézem énis az ap csökkentõ rúnával... bár a diamond skint nem szívesen cserélném le rá. :o
Ez volt a régi.

meg egyebkent az, hogy lassulva vannak, ugyanolyan jo kb., mintha befagynak, mert ugyis durvan burstolunk, kozben pedig kite-olunk - most az, hogy ezt a mobok lassu mozgassal kovetik le, vagy "neha lassu mozgassal, neha befagyva, neha full sebesseggel", kb. mind1, inkabb csak kiszamithatatlanabba, ezaltal nehezebbe valna a harc
DHmnak is van pl. a trapjere olyan runa, hogy lassitas helyett fagyaszt (vagyis lefog), de a szarnak a pofon tobbet er
btw: nem is vagyok benne 100%-ig biztos, hogy az eliteket lehet fagyasztani
errol ki mit tud?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Barátnõt meg ideengedtem játszani és 3 óra után kiesett neki egy legendary...
Én a snowbound runát használom gyakorlatilag a nagyobb terület és hosszabb idõtartalom egyben sokkal szabadabban használva.
F
vagy akar mondhatnam a boss harcokat is, amik meg siman tudnak 4-5 percig tartani, ott is vegig lassitva van az adott boss
probalkozott / probalkoztunk az erosebb, de tobb manas blizzardokkal is: jo volt a +sebzes, de elveszett az az elony, hogy konstans lassitva van minden, es amugyis a sebzest inkabb a hydra tolja, nem a blizzard
Egy ideje seeker magic missileokkal bohóckodok a lassító passzívval (a blur helyett van nálam). Néha egész jól használható kanyarlövésekre. 😄 Meg már kezdtem unni, hogy magamat végzem ki a piercing orbokkal reflectes mobokon. 😊
Az olyan nagy területeken, mint az act3 csatatere, kényelmes bár nem a leggyorsabb és nem árt hozzá a tripla teleport sem.
Blizzardhoz miért nem a 20% fagyasztós rúnát használod? A blizzard amúgy sem olyan spell amit spammelhetsz még azzal az ap csökkentéssel sem. :o
Get a life!

Ennél több def fölösleges, 4 ütésnél többet nem bírok ki úgysem. 34k hpm van jelenleg és 4,4k armorom force armorban, amúgy ilyen 2k körül, meg 300 allres.
Nem tudom hogy bírod ki, én egy idõre kivettem a blizzardot de nem tudtam kiteolni rendesen slow nélkül, arcane orb build slowja nem volt elég és kevés volt az arcane powerem is hozzá.. 20k absorbot meg kevésnek tartom a crites build nélkül, arra nincs cuccom.
"Jelenleg sok értelme a defnek nincs se dhn se wizardon, csak top gearben max, mert ami utolér úgyis megöl, ami nem ér utol úgysem üt meg. "
Én pl Blizzard helyett diamond skint használok, hogy ha lehet ne üssék túl az össz hp-mat, így van értelme még a force armornak és az illusionist passzívnak is. 😊
engem egyebkent nem az erdekel, hogy 1v1ben mi lesz op mi ellen, inkabb erdekes, hogy milyen csapatos pvp dolgokat kapunk, amikben esetleg lehet ertelme a gearen kivul a jo osszjateknak is

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA