Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Belial-t nem bírom kinyirni a 22es wizardal 😄DD

Get a life!

skinnyman
Az 1.03-ban még nem buffolják a legendary cuccokat, ha az a patch kész, utána fognak csak változtatni rajtuk, szóval szerintem nem mostanában lesznek buffolva, inkább 1-2 hónapot mondanék neki minimum.

Regards,

Én is épp ezt akartam kérdezni, mert esett ma egy fist weapon. Az 1.0.2es patchnote-ban pedig nem láttam róla semmit. Frostshock-on pedig írtak az 1.0.3-ról, hogy miket változtatnak, de ilyesmi nem szerepelt benne.

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

ebben igazat adok

Hegi90
akkor más megközelítésbõl: mit veszthetsz azzal, ha késõbb identify-olod?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

én pont az ellenkezõjét kaptam meg, nem fog hatni a patch a már kiesett legendásokra, de ne legyen igazam

Hegi90
várj vele. A konkrét statokat csak identifyvel kapod meg.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
hol?

Hülye kérdés következik! 😄 Szóval, következõ peccseben buffolják a legendary statokat. És nyilván az eddig kiesettekhez nem nyúlnak csak az újonnan esett looton lesz jobbb a stat (szerintem). A kérdés az. ha most esett nekem egy legendary, várjak-e az indentifivel, a peccsig vagy az hogy milyen statot ad egy item az már a dobás pillanatában rajta van csak még nem látni?
FrostBite
Az elõbb esett, kicsit elkerekedtek a szemeim.

nyugodtan skippeld, legalább nem offolod szét a topikot kocsma style-ba, vagy van még egy lehetõség, normálisan válaszolsz.Bár gondolom az nehezedre esik.
DH-t ugyanolyan sokba kerül ütõsre megcsinálni..másrészt pedig, kinek mi a fölösleges..plusz jön majd pvp is.De én ezt a vitát lezárom.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

jólvan, jó úton haladsz, 2.0 feletti attack speedet feltétlen tartsd meg, olyan 1000 körüli LoH-hal már egész szépen tudsz majd haladni act 4ben

Ez a build csak a crittes rúnával mûködik. vannak elitek amik hozzám sem érnek, mert folyamatosan rúgom õket. pl Belial phase 2-ben csak annyit tud csinálni hogy röpköd neki a falnak 😄 és mivel spemmelem a kicket 3k-tak gyógyulok folyamatosan. All res meg tervben van a pajzsom pl most nem is ad semmit, azt szeretném lecserélni min 100 allres-re (allres meg fire)
Ally meg csak a boss miatt volt bent, mert tankolta a Sigebreakert 😛
armorod elég, sõt, cserélj + all resistes healing mantrára. attacks per secondod brutál jó, szerezz be 800-900 Life on Hitet és kb mehetsz szólózni diablot. ja igen a build, mystic ally nem él 2 mpet se, nem érdemes használni, blind viszont kéne, jobb klikknek se látok túl sok értelmet, berakod a +dmg runás deadly reachet és fél percenként frissíted (+15% dmg nonstop)

Jelentem, megfeküdt a Butcher és Magda is, elõbbi kb harmadik próbálkozásra, de egy teljesen bemákolt fighttal, legalább 5 dodge-ot beadott olyan szituban, mikor már vártam a utolsó kenetet, a boszi pedig másodikra, mert elsõre belefutottam a legyekbe a nagy effektözönben, de az amúgy sima ügy volt.

Nem úgy eljutni odáig, azt hiszem most húzom a többi kasztot egy darabig, meg act1-ben farmolgatok még, mert innen már nagyon necces a dolog a jelenlegi gear-rel act2ben egyedül. Az 5ös valor is úgy lett meg, hogy beadott egy csomó kite-olható champ group-ot, talán ha kettõ társaságot kellett kikerülnöm: egy teleportos cultist jóembert Magda elõtt közvetlen, neki a minionjait valami csoda folytán leöltem, de magával a fõnökkel nem bírtam sehogy se; meg egy méhecske csoportot még jóval korábban akiket valahol a pálya elején hagytam zümmögni. A többi valami isteni csoda folytán se fast, se invu, se jailer/waller/vortex/fagyasztós nem volt, vagy ha mégis az utóbbiból volt pár rajtuk, akkor is olyan kombóban, ami még kezelheto, még a Tunnel of the Rockwormot is végig kite-oltam vagy 3x, pedig ott aztán nem sok hely van... Azért sok arany elment javításra, meg kellett egy teljesen kipucolt pályarész rohangálni a felszínen, mikor a mortaros kompániák üldöznek, azt a technikát már szinte tökélyre fejlesztettem.

Pedig elköltöttem egy millát majdnem a templarra, amit valaki említett, hogy legyen neki 100k hpja, hát kb mint sz.rnak a pofon, nem sokat ér így se. Most átskilleztem gyógyítósról lassítósra, aztán meglátjuk... Az alapprobléma a dps (gondolom), de ahhoz jócskán farmolnom kell, hogy valami értelmesebbet tudjak venni. Crit se ártana még asszem.

Közben kiesett a pályafutásom 3. legendary-ja is egy mini-event ládájából act2-ben, persze ez is vacak: Maximus, szóval én nem izgatnám magam amiatt, akinek még nem esett egy se...

Statok:

Valaki nyugtasson meg, hogy ezzel a buildel lehet kezdeni majd valamit act 4 ben is.
Tehát: As re gyúrtam crittel és a FoT-t használom a crites rúnával. ergó a spiritem szinte kifogyhatataln, mivel a statok nagy része ezekre megy el a def nem túl jó de a Kick-et tudom spemmelni, így szinte sose ütnek meg és a fegyómmal együtt 90 a life/spiritem (life per hit-et helyettesítve)
Act 3 ban szinte már minden elitet le tudok ölni.
Azért kérdezem, mert most akarok egy nagyobb fejlesztést de nem tudom, életképes lesz-e ez így, fõleg majd 1.03 után. itt egy kép is
jazzy
Pár cuccot cserélek csak, attól függ mi kell, de fõleg az mf geart használom, max act4 bossokra cserélek ha valami nem megy:

MF
Hpsabb
Damage

Defesebb geart tervezek majd mf nélkül magas damagel. Pénz kérdése.
jazzy
Igazából hála isten nincs olyan, hogy tökéletes build, én ezt preferálom, láttam másokat teleport nélkül, arcane missile-t meg arcane orbot használva a lassítós passzívval, aminek a nevét nem tudom, kipróbáltam.. hát nem jött be, nekem nem lassított eleget és folyton kifogytam.

Használtam galvanizeot, de mivel pár hit vagyok fölösleges, vagy megölöm és felveszem a gömböt, vagy meghalok, több arcane powerre nem igazán van szükségem, a blizzard pedig nem a main damage source, az a hydra meg a piercing orb, így a 20% damagere sincs szükségem.. Így ez maradt.

A nyúkálósakkal megint azt csinálom, hogy hydrablizzard és elszaladok a fenébe, gyorsan meghalnak. Madarakat viszonylag könnyû avoidolni, engem inkább azok a célbadobós gerelyhajító patások idegelnek ki..
edios
nagyon jók a cuccaid és/vagy bátor ember vagy, glass cannon diamond skin nélkül 😊
én cold blooded-et használok, spammelt blizzarddal az is nagyon erõs.
glass cannon-t inferno elején kikapcsoltam (addig végig ment), lehet hogy megpróbálom visszahozni.
kékek így is rögtön lecsapnak általában, azon a 10%-on már nem fog múlni 😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

BEAST
Nagyon szeretem a tripla teleportot, az egylövéses klónokat mindig kihagytam, de ki tudja, lehet ebben is tévedek, mint a blizzardnál. 😊

Amúgy a blurt azért sem használom, mert csak melee ellen véd, és engem leginkább az act3 madarai és a mérgezõs nyúlkálósai zavarnak... meg az elitek általában, de azoknál 20% nem oszt nem szoroz. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

edios
oks, köszi!

ehh.. le kéne cserélni nekem is hydrára diamond skint, csak jelenlegi játékstílusommal kb 2-3 percenként menti meg az életemet.
jobban kellene bujdokolnom a több sebzésért 😊

jazzy
#42390 -ben linkeltem buildet, régen használtam a venom magic weapont, de állítólag a force weapon erõsebb így átszoktam rá. Legalábbis a matekos okosok ezt mondták.
Magic weapont is venom runával használod? Azt vettem észre blizzard szépen stackeli a dot-ot az ellenen 😊

jazzy
Venom Hydra.

BEAST: Engem nem 1 hitelnek, talán kell még kis hp neked, de ha meglátom õket blizzard hydra és elfutok messzire tõlük, ha nagyobb hely van oldalazok és nem talál el, de van, hogy egyszerûen az arcába teleportálok, lõje csak a decoyokat 😄
BEAST
Gondolom venom hidra, mást nem igazán van értelme használni. :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

edios
ez milyen hydra is?

BEAST
Gyorsan kipróbáltam, de nagyon hiányzik a diamond skin, olyan mobok egyhiteltek (íjászok, meg quill beastek) amik eddig nem. 😄 Pedig tényleg jó lenne az a blizzard, de sajnos semmit sem áldozhatok be érte. 😊

jazzy
Bossnál a hydra single target skill, packoknál mind sebzõdik úgyis.

Invulnerable minionnál gáz, azokat általában kihagyom, de köv patchben megcsinálják, hogy a hydra azt lõje akin nincs shield, akkor jó lesz.
edios
tegnap óta nekem is ilyen a buildem, csak hydra helyett diamond skin van beállítva (még?).
nem para, hogy nincs erõs single target skill? bossoknál, sárgáknál?
(egéren az armor tényleg egyedi 😊 )

jazzy
60-at. Blizz ftw, imádtam 2ben is, hydrát is akartam mindig 😛
A legjobb blizzard kétség kívül ez. 80 arcane powered van, 45 túl sok. Passzívnak nincs hely, hogy növelje vissza 100-ra amit lehúz a force armor. A fagyasztás elitekre rövidebb ideig hat, ha egyáltalán hat ( nem mind fagyasztható ), a nagyobb pedig engem annyira nem érint, 45ért rakok egy nagyobbat, vagy 40ért rakok 2 kisebbet, ami összességében "hosszabb", tehát tovább lassít. Szerintem ez jobb.

BlazeH: Igen, elég a bal gombot spammelnem, jobban kézre esnek kiteolás közben a billentyûk.
BEAST
Hmm... blizzard nem 30%ot lassít alap esetben? Mert jóval lassabbak lettek a blizzardtól, mint az a passzív 30%-os arcane lassítástól. -.-

Más karakter nem hal meg ilyen látványosan, tehát ezzel megint csak a DH-nak kedveznek. A DH pedig igenis OP és nerfelni kell, különben felborul a világ egyensúlya. 😊

BEAST
Lehet csak rövidebb ideig tart rajtuk.

Van értelme annak amit mondasz. Csapatban lehet tényleg jobb így. 😊 Én azért sem használom már a blizzardot, mert különben nem lenne mindig apm arra amire éppen kellene (teleportokra leginkább) 😊 Lehet majd megnézem énis az ap csökkentõ rúnával... bár a diamond skint nem szívesen cserélném le rá. :o

Armor jobb katt-on?

jazzy
Készülve az attack speed nerfre új gear és új design, fõleg mfre megyek rá, nem pure statokra, 173 mf Valor nélkül (Force Armor off karakter láthatóság miatt, Force Weapon on):

Ez volt a régi.

j0nNyKa
ja hat jolvan, de akkor is marad a lenyeg: hiaba telik el az adott elit harc fele ugy, hogy 20% eselyed van fagyasztani, ha a masodik felere elfogy a mana, es full sebesseggel johetnek -> instant fekszunk mindketten 😊

meg egyebkent az, hogy lassulva vannak, ugyanolyan jo kb., mintha befagynak, mert ugyis durvan burstolunk, kozben pedig kite-olunk - most az, hogy ezt a mobok lassu mozgassal kovetik le, vagy "neha lassu mozgassal, neha befagyva, neha full sebesseggel", kb. mind1, inkabb csak kiszamithatatlanabba, ezaltal nehezebbe valna a harc

DHmnak is van pl. a trapjere olyan runa, hogy lassitas helyett fagyaszt (vagyis lefog), de a szarnak a pofon tobbet er

btw: nem is vagyok benne 100%-ig biztos, hogy az eliteket lehet fagyasztani
errol ki mit tud?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ne is mondd, nekem 80 óra lett egy legendary és egy set.
Barátnõt meg ideengedtem játszani és 3 óra után kiesett neki egy legendary...

MEdievil
Pont azokon a mobokon nem ér semmit ami ellen jól jönne.
Én a snowbound runát használom gyakorlatilag a nagyobb terület és hosszabb idõtartalom egyben sokkal szabadabban használva.

F

unknown nick
nem op 😄

BEAST
Nem is a + sebzésrõl beszéltem, hanem a 20% esélyrõl, hogy befagynak a mobok a blizzard alatt. 😊

j0nNyKa
ha megengeded, hogy a neveben beszeljek: pedig nagyon is spameli, amikor egy elit harc tart akar 1,5-2 percig is, vegig tele van sz*rva a palya blizzardokkal, tehat siman megoldja, hogy a 1,5-2 percben folyamatosan lassitva legyen az osszes mob, ami nagyon-nagyon nagy segitseg
vagy akar mondhatnam a boss harcokat is, amik meg siman tudnak 4-5 percig tartani, ott is vegig lassitva van az adott boss
probalkozott / probalkoztunk az erosebb, de tobb manas blizzardokkal is: jo volt a +sebzes, de elveszett az az elony, hogy konstans lassitva van minden, es amugyis a sebzest inkabb a hydra tolja, nem a blizzard

BEAST
Nekem 30k hpm van, de sokszor még a diamond skin +20k elnyelésével is egyhitelnek force armor ide vagy oda. 😊

Egy ideje seeker magic missileokkal bohóckodok a lassító passzívval (a blur helyett van nálam). Néha egész jól használható kanyarlövésekre. 😄 Meg már kezdtem unni, hogy magamat végzem ki a piercing orbokkal reflectes mobokon. 😊
Az olyan nagy területeken, mint az act3 csatatere, kényelmes bár nem a leggyorsabb és nem árt hozzá a tripla teleport sem.

Blizzardhoz miért nem a 20% fagyasztós rúnát használod? A blizzard amúgy sem olyan spell amit spammelhetsz még azzal az ap csökkentéssel sem. :o

Wizard mellé milyen követõt ajánlotok ? lvl22

Get a life!

Hegi90
op dh

j0nNyKa
lol ezt a bugot tobbszor is megkaptam, de 0 hpn 😊

jazzy
A force armor azért jó, mert van annyi armorom belõle, meg annyi hpm azért van cuccokból, hogy ne kelljen igazán defes itemeket vennem, úgyis túlélem a 3 ütést. Az illusionist pedig ebbõl következik.

Ennél több def fölösleges, 4 ütésnél többet nem bírok ki úgysem. 34k hpm van jelenleg és 4,4k armorom force armorban, amúgy ilyen 2k körül, meg 300 allres.

Nem tudom hogy bírod ki, én egy idõre kivettem a blizzardot de nem tudtam kiteolni rendesen slow nélkül, arcane orb build slowja nem volt elég és kevés volt az arcane powerem is hozzá.. 20k absorbot meg kevésnek tartom a crites build nélkül, arra nincs cuccom.
BEAST
Mondjuk érdekes, hogy illusionist passzívot meg force armort használsz, pedig azt írtad.

"Jelenleg sok értelme a defnek nincs se dhn se wizardon, csak top gearben max, mert ami utolér úgyis megöl, ami nem ér utol úgysem üt meg. "

Én pl Blizzard helyett diamond skint használok, hogy ha lehet ne üssék túl az össz hp-mat, így van értelme még a force armornak és az illusionist passzívnak is. 😊

j0nNyKa
pvp is szerintem ugyanugy iszonyuan gear kerdese lesz, mint a pve, dehat meglatjuk, egyelore magat a pvp conceptet sem ismerjuk..
engem egyebkent nem az erdekel, hogy 1v1ben mi lesz op mi ellen, inkabb erdekes, hogy milyen csapatos pvp dolgokat kapunk, amikben esetleg lehet ertelme a gearen kivul a jo osszjateknak is

Tatyla
engem utál a játék benne van már majdnem 130 órám a DH-ba és nem esett se egy legendary se egy set item de semmi még altokkal se....

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

jazzy