Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az rontja el, hogy nem esik (mondjuk) Act 1-ben olyan amivel életképes lennél Act 2-n.
Mert milyen jó inferno act 2-ben goblint farmolni, és mi esik? Hát nem az amivel Act 3-ban elleszek, hanem az, amit már hell act 4-ben is a merchant vitt el, vagy bezúztam a kovácsnál.
Hát köszi...
Þór vígi þessi rúnar
És akkor csak pár fanatikus marad, attól a pill. az Ah nem ér semmit.
Teljesen igaza van ZÓÓÓcsinak nincs motiváció.
És ezzel a játék lényege tûnt el.
én is kb. úgy támadok, mondjuk nekem jobb klikken van a hungering, azt szintén folyamatos nyomvatartással lövöm, elengedem a jobb klikket, és rábökök a smoke screen gombjára (2) - így sosem tapasztaltam késést
ha meg ugyanezt a nether tentacles-szel csinálom, akkor annyi a változás, hogy shift + bal klikket tartom lenyomva, de ott sincs soha késés
ami jobban bassza a szemem, hogy a 1,5 seces smoke screen miért jár le jóval hamarabb, mint az 1 seces global cooldown? 😄
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
BattleTag: zydar#2910
De az, hogy Butchert 100szor leverjük és 54es eladhatatlan szemét akkor valami baj van.
De ezen kár vitázni mert ezt a Blizz is elismerte.
Ezen változtat majd az 1.3 patch
Nekem is lenne egy kerdesem, mert nekem ez az akadaly, semmi mas. Szoval alaphelyzet, lovok mondjuk Hungering arrowt. Egyszer kattintok onnantol lenyomva tartom az adott skill gombjat es csak hooverezek az egerrel. Kozbe kellene egy smoke screen mert ram fokuszalnak a mobok. Elnyomom a smoke-ot de nem adja be instant, hanem meg lo 2 Hungeringet es megfekudtem, mert kozbe lekopott/leutott a mob. Olyan mintha lenne egy rohadt skill que ami 2-3 lepesre elore betarolja amit nyomkodsz ergo hiaba kellene nekem 0.5 masodpercnel a ss a que-be ott van meg elotte 2 masik skill. Probalom reflexre fogni, meg hogy benazok de szerintem van itt meg mas is. Kicsukjuk a latenciat is, mert bar nekem szokatlanul magas de haveromnak is es neki nem akkora problema.
Azt remelem hogy ennel is valmai rejtett delay van mint a vault bugnal. Ha van valami tanacsod szivesen vennem. Ezen mulott az este a Belial kill.
más: rájöttem, miért zavar ez az egy-hit dolog kurvára
egyrészt azért, mert világ életemben HCztam diabloban, és egyszerûen az egom nem viseli el, hogy minden szúnyognál fekszem
másrészt, és ez a rosszabb: egyszerûen egy csomó aspektusa teljesen kiesik a játéknak...
hp, mint olyan, hp regen, life leech, armor, resistek, hp töltõ kutak, protection shrine, a spelljeim 80%-a, többféle gearelõdési / fejlesztési lehetõség, HC játékmód, stb.
mi marad? agyatlan damage + crit + attack speed stackelés, amibõl ugye az attack speedet 1.0.3 után elfelejthetem - tehát agyatlan damage + crit stackelés
ezen kívül agyatlan farmolás, hogy... hát, hogy mégtöbb damage + crit legyen a karakteremen
félek, ez így nem fog évekig (az elsõ kiegészítõig se) tartani :/
Itt a goldon kívül csak a rengeteg szemét esik.
Rá vagy kényszerülve AHra.
Pont a játék lényegét vették el ezzel az AH-ás förtelemmel.
Legalább a kovács gyártana valami értelmeset (és akkor szívesen farmolna az ember), de az is csak random szemetet gyárt
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Jó játékot😊
hogyisvanez?
Szerintem nyeld mar le a bekat es ha nekem nem akarsz hinni akkor olvass mas referenciat, nem egy es nem 10 dh tolta be diablo-t infernon rohelyes gearbe, mindenkinek ez a problemaja, hogy tul olcso a kari ahoz amilyen sebesseggel haladni lehet vele.
Amiota rerolloltam dhra semmit nem oltem a kariba, kaptam egy ket cuccot kolcson/masik karimrol ami osszesegeben nem eri el az 1 milla erteket se. Ahogy 60 lettem Butcherig rohantam haverommal coopba es le is vertuk elsore. Masnap elmentem Magdat megolni es kozbe megoltem minden championt amit talaltam. A tegnap Kullet oltunk coopba es Belial is p2 50%. Ennyire nem kell rsi/vit gear a DHnak. De ha neked jol esik felesleges koroket futni akkor nyugodtan gyurjad a resit vagy a vit-et, sok sikert/jo kinlodast.
Szégyen a Blizzárdra hogy ilyen játékot add ki.
A kovács szakma l@faszt se ér.
Az AH egy fapados szutyok.
Farmolhatod te az inferno act1 hetekig még véletlenül se esik semmi, csak a AHbol tudsz fejlödni, az egész játék csak a pénz farmolásbol áll.
Aki mást mond az még nem jár az inferno act2nél.
Hellig szorakoztató a játék de az után, majd talán az 1.3 patch rendezi ezt a blizzárd szégyenét.
És nég mielött a fanatikusok leharapnák a fejem nem az inferno NEHÉZSÉGéröl beszélek
Get a life!
Get a life!
Regards,
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
DH-t ugyanolyan sokba kerül ütõsre megcsinálni..másrészt pedig, kinek mi a fölösleges..plusz jön majd pvp is.De én ezt a vitát lezárom.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ally meg csak a boss miatt volt bent, mert tankolta a Sigebreakert 😛
Nem úgy eljutni odáig, azt hiszem most húzom a többi kasztot egy darabig, meg act1-ben farmolgatok még, mert innen már nagyon necces a dolog a jelenlegi gear-rel act2ben egyedül. Az 5ös valor is úgy lett meg, hogy beadott egy csomó kite-olható champ group-ot, talán ha kettõ társaságot kellett kikerülnöm: egy teleportos cultist jóembert Magda elõtt közvetlen, neki a minionjait valami csoda folytán leöltem, de magával a fõnökkel nem bírtam sehogy se; meg egy méhecske csoportot még jóval korábban akiket valahol a pálya elején hagytam zümmögni. A többi valami isteni csoda folytán se fast, se invu, se jailer/waller/vortex/fagyasztós nem volt, vagy ha mégis az utóbbiból volt pár rajtuk, akkor is olyan kombóban, ami még kezelheto, még a Tunnel of the Rockwormot is végig kite-oltam vagy 3x, pedig ott aztán nem sok hely van... Azért sok arany elment javításra, meg kellett egy teljesen kipucolt pályarész rohangálni a felszínen, mikor a mortaros kompániák üldöznek, azt a technikát már szinte tökélyre fejlesztettem.
Pedig elköltöttem egy millát majdnem a templarra, amit valaki említett, hogy legyen neki 100k hpja, hát kb mint sz.rnak a pofon, nem sokat ér így se. Most átskilleztem gyógyítósról lassítósra, aztán meglátjuk... Az alapprobléma a dps (gondolom), de ahhoz jócskán farmolnom kell, hogy valami értelmesebbet tudjak venni. Crit se ártana még asszem.
Közben kiesett a pályafutásom 3. legendary-ja is egy mini-event ládájából act2-ben, persze ez is vacak: Maximus, szóval én nem izgatnám magam amiatt, akinek még nem esett egy se...
Statok:

Tehát: As re gyúrtam crittel és a FoT-t használom a crites rúnával. ergó a spiritem szinte kifogyhatataln, mivel a statok nagy része ezekre megy el a def nem túl jó de a Kick-et tudom spemmelni, így szinte sose ütnek meg és a fegyómmal együtt 90 a life/spiritem (life per hit-et helyettesítve)
Act 3 ban szinte már minden elitet le tudok ölni.
Azért kérdezem, mert most akarok egy nagyobb fejlesztést de nem tudom, életképes lesz-e ez így, fõleg majd 1.03 után. itt egy kép is

Használtam galvanizeot, de mivel pár hit vagyok fölösleges, vagy megölöm és felveszem a gömböt, vagy meghalok, több arcane powerre nem igazán van szükségem, a blizzard pedig nem a main damage source, az a hydra meg a piercing orb, így a 20% damagere sincs szükségem.. Így ez maradt.
A nyúkálósakkal megint azt csinálom, hogy hydrablizzard és elszaladok a fenébe, gyorsan meghalnak. Madarakat viszonylag könnyû avoidolni, engem inkább azok a célbadobós gerelyhajító patások idegelnek ki..
én cold blooded-et használok, spammelt blizzarddal az is nagyon erõs.
glass cannon-t inferno elején kikapcsoltam (addig végig ment), lehet hogy megpróbálom visszahozni.
kékek így is rögtön lecsapnak általában, azon a 10%-on már nem fog múlni 😊
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Amúgy a blurt azért sem használom, mert csak melee ellen véd, és engem leginkább az act3 madarai és a mérgezõs nyúlkálósai zavarnak... meg az elitek általában, de azoknál 20% nem oszt nem szoroz. 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ehh.. le kéne cserélni nekem is hydrára diamond skint, csak jelenlegi játékstílusommal kb 2-3 percenként menti meg az életemet.
jobban kellene bujdokolnom a több sebzésért 😊
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
BEAST: Engem nem 1 hitelnek, talán kell még kis hp neked, de ha meglátom õket blizzard hydra és elfutok messzire tõlük, ha nagyobb hely van oldalazok és nem talál el, de van, hogy egyszerûen az arcába teleportálok, lõje csak a decoyokat 😄