Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
én sem nézlek le, amiért paraszt vagy, te se nézz már le, amiért DH-val akartam játszani, köszi
ha ennyire lófasz könnyû kaszt, csinálj egyet, vonulj el vele inferno act4-be, és beszélgessünk el róla, ok?
csak mert elárulom: nagyon sokan rerolloltak DH-ra, merthogy az mennyire imba, és kb. most értek el abba a fázisba az emberek, hogy vakarják a fejüket: miért nem bír ki egy ütést sem? "jajistenem ezisnehéz"

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Inferno-ig el lehet jutni egyébként AH nélkül is, legalább is most már Act 3 végén vagyok hellen, és nem használtam AH-t, nightmare végn vettem 1 botot, de negyed óra után találtam egy jobbat.

Inferno meg úgyis a fanatikusoknak van, azt szerintem végig sem viszem a patchig.

Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB

Carlos
Jó karakterrel indultál, ennyi.
megnézném a kommentjeidet, ha Barbárral indultál volna. Te se tolnád nagyarcúan a "élvezem a játékot act4-en" dumát, mert hacsak nem veszel a kínaiaktól milliókat, akkor neked is a farmolás jutna osztályrészül hogy gear-t vegyél.

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
nem lehet, hogy valami performance gond miatt van ez az "ability lag" ? fpsed hogy áll ?

Ismét egy DH véleményét hallottuk...
Omlás
Viszont ha esett volna 20 az jobb lenne ? <#idiota>....

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

AH nélkül nem is lehet továbblépni, mert egyszerûen nem esik olyan cucc, ami tényleg segítene az adott szinten. Sok embernek meg nincs ideje és kedve milliókat kifarmolni. De ha nem teszi akkor képtelenség továbbmenni.

BattleTag: zydar#2910

70 óra játékidõ, 1 legendary item 😊
Biztos nem a real money action house miatt olyan a drop rendszer, amilyen. Á, dehogy 😊

Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB

nagyon jól látod nekem is ez az érzésem már vagy 8-10 napja.....iszonyat hosszú ideig készítették és mintha még mindig nem lenne teljesen kész........

Azon agyaltam hogy talan shutter stepping(skilling)el megoldhatom hogy ne ragadjon be a skill que. Talan. Mar 2 napja keresem a megoldast. Azzal nem tudok mit kezdeni, hogy a mobok tamadas animacioja szerver oldali...
jazzy
"Na látod itt a lényeg a Diablo 2 pont az volt a szép hogy hetekig farmoltuk, hogy essen valami."

Hány hete van kint a játék?

Farmolj magadnak, senki nem kötelez ah használatára, d2ben is volt amit eladtál.
És az a vicc, hogy 250 mf-el sem esik jobb, mint 100-al. Jó item-hez mindenképp mák kell.

valamit félre értettél MAGAMNAK farmoltam, a játék élményért, nem a vendornak meg az AHnak.
valószínû nem játszottál a diablo 1-2vel
Remélem igazad lesz, nem szívesen dobnám félre a Diót, egyik nagy kedvencem. De ez így nem igazán köt le.

Carlos
Ezért lenne jó tudni az aktuális %-okat.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ez nekem sem tetszik. Nem azt mondom, hogy lépten nyomon überjóságok essenek, de azért 30-40 butcher run-ból azért legalább 3-4 nem ártott volna.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Énis meguntam az Inf. Butcher farmot 5-ös valor-ral.
Semmi épeszû dolog nem esett nekem sem. Kidobott 3 rare-t egy csomó kéket, de csak a merchant örült ezeknek.

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
hát pedig szerintem az a pár %-os drop növelés nem fogja megváltani a világot, de ne legyen igazam

Pont ezért farmolsz pénzt, hogy meg tudd venni a megfelelõ gear-t a kövi act-ra AH-ból. Tehát nem azért játszol, hogy megtaláld a jobbnál jobb cuccokat, hanem hogy megvedd más kimákolt dropját. Ez nagyon nem tetszik.

Legalább lenne valami módszer amivel lehet fejleszteni a meglévõ gear-t, de nincs mert Mystic-et kivették 😄. Így annyira buta, egyszerû lett a játék, hogy esténként fél óra játék után csukódik is le a szemem annyira monoton..

A legtöbb ember szerintem nem azért vette meg a game-t jópénzért, hogy aztán pénzt farmoljon non-stop.

Haverral 1 hétig farmoltuk Butchert (inferno), semmi nem eset de még eladható se.
Meg várjuk az 1.3 patchet, ha nem lesz változás megy a kukába sajnos
jazzy
Gratulálok! Az elsõ mondatoddal cáfolod a másodikat. Ehhez kell a tehetség.
Igen valami nagyon el van baszva. Ezt én is szoktam tapasztalni igen sokszor(és döglök is miatta rendesen). Meg olyat, hogy lemegyek valaki flagén, és amíg be nem fejezõdik az animáció(1-2 másodperc), addig nem tudom elnyomni, és már fekszek is.

Szerintem a felhaborodasunk azert van, mert a jatek tobb mint 3 hete kint van ehez kepest nagyon nincs atgondolva/befejezve, surgosen patchelni kell benne dolgokat holott mi azt remeltuk hogy egy kesz termeket kapunk. Megkockaztatom hogy 2 honap mulva tekljesen mas jatekelmenyt fog adni, mas kerdes hogy ki fog addig kitartani. Aztan jon majd a 2 kiegeszito, szoval a potencial az megvan benne, nem kell temetni.
-erek leállnak ? vége a játéknak.

Az új fiókom: DevLupius

Elb@szott ötlet az AH, a drop system arra épül fel, rád kényszerítik az Ah használatát, tulajdonképpen másnak farmolod ki a cuccokat.
Diablo lvl25 -ös cuccokat dobál normálon, mennyenek a jó ku.... a*** -ba, azokkal a cuccokkal kéne a nightmare -t kezdeni és így tovább.
És mi lesz 10 év mulva mikor a szerv

Az új fiókom: DevLupius

Azert van ez mert nem linearis gear progress van hanem random dropp, ezzel az olcso megodlassal akarnak szavatossagot. Es amint latod van par fanatikus ember akinek ez megfelel, csak dicserni tudom a kitartasukat.
Carlos
Nem az AH rontja el a játékélményt.
Az rontja el, hogy nem esik (mondjuk) Act 1-ben olyan amivel életképes lennél Act 2-n.
Mert milyen jó inferno act 2-ben goblint farmolni, és mi esik? Hát nem az amivel Act 3-ban elleszek, hanem az, amit már hell act 4-ben is a merchant vitt el, vagy bezúztam a kovácsnál.

Hát köszi...

Þór vígi þessi rúnar

Hallod Devil erre van valami otleted? #42452
botyika
nekem is ez a gyanúm. bár nekem igazából az egész játék egy kicsit más mint képzeltem. kb act 1 tetszik, act 2 még soso, de act 3 és act 4 egyáltalán nem az esetem.
Tegnap haverom 400k goldból gearelte fel új demon hunterét 100k dpsre ahból. Tényleg nem ér semmit(ja és rohadjon meg az összes ranged).

Egyre több ember fogja ezen a szinten befejezni.
És akkor csak pár fanatikus marad, attól a pill. az Ah nem ér semmit.
botyika
hát igen. nekem is hasonlóan alakult. elmentem infernóig, azóta kb bese léptem egy hete a játékba. pénzt nemakarok farmolni, esni-kelni se akarok különösebben, jó item meg sose esett még.
az act1-el van baj egyszerûen rosszul van programozva, nem tudod magad fel gearelni csak az AHbol.
Teljesen igaza van ZÓÓÓcsinak nincs motiváció.
És ezzel a játék lényege tûnt el.
j0nNyKa
hm, érdekes amit írsz
én is kb. úgy támadok, mondjuk nekem jobb klikken van a hungering, azt szintén folyamatos nyomvatartással lövöm, elengedem a jobb klikket, és rábökök a smoke screen gombjára (2) - így sosem tapasztaltam késést
ha meg ugyanezt a nether tentacles-szel csinálom, akkor annyi a változás, hogy shift + bal klikket tartom lenyomva, de ott sincs soha késés

ami jobban bassza a szemem, hogy a 1,5 seces smoke screen miért jár le jóval hamarabb, mint az 1 seces global cooldown? 😄

Egyet kell értsek, nincs motiváció. Nem esnek jó cuccok. Pénzt farmolni mindennap munka után meg UNCSIIII. Ah elrontja az egész játék lényegét.

Adolog erdekessege amikor egy lvl requirement reduced itemet kapsz. Havernak tegnap Belial farmolas kozben esett egy fegyo, amin 4-5 sor stat volt mind 150es ertek felett es lvl 48as szinkovetelmenye volt. Hat kellett kis ido amig megtalaltam hogy hova gurult az allam, mert leesett...
Igazat adok neked, annyi kikötéssel,hogy én szeretném kiverni a mobokbol a geart nem meg venni. nekem errõl szólt a Diablo 1-2.
De az, hogy Butchert 100szor leverjük és 54es eladhatatlan szemét akkor valami baj van.
De ezen kár vitázni mert ezt a Blizz is elismerte.
Ezen változtat majd az 1.3 patch
Ertelek es igazad is van, de a megoldas nyilvanvalo, roll egy altra, van meg 4 masik class, teljesen mas ha te jatszol vele mint az hogy latod mastol.
Nekem is lenne egy kerdesem, mert nekem ez az akadaly, semmi mas. Szoval alaphelyzet, lovok mondjuk Hungering arrowt. Egyszer kattintok onnantol lenyomva tartom az adott skill gombjat es csak hooverezek az egerrel. Kozbe kellene egy smoke screen mert ram fokuszalnak a mobok. Elnyomom a smoke-ot de nem adja be instant, hanem meg lo 2 Hungeringet es megfekudtem, mert kozbe lekopott/leutott a mob. Olyan mintha lenne egy rohadt skill que ami 2-3 lepesre elore betarolja amit nyomkodsz ergo hiaba kellene nekem 0.5 masodpercnel a ss a que-be ott van meg elotte 2 masik skill. Probalom reflexre fogni, meg hogy benazok de szerintem van itt meg mas is. Kicsukjuk a latenciat is, mert bar nekem szokatlanul magas de haveromnak is es neki nem akkora problema.
Azt remelem hogy ennel is valmai rejtett delay van mint a vault bugnal. Ha van valami tanacsod szivesen vennem. Ezen mulott az este a Belial kill.
Szerintem az RMAH-ra hegyezték ki ezt az egész förtelmet, de valamiért eddig nem sikerült.(még több pénz kell a Blizznek)
Nana, nezd csak meg amit irtal, esik a sok szemet, de a jo stat kombinaciot ugyanugy hetekig kell farmold. Mert esik, csak ido kerdese. Legyen mindig NV buffod, mert azon mulik elsosorban. A kovacsnal is ugyanez van, tegnap elhegedultem 200k-t megint ilvl 61es shoulder farmolassal, 1 hasznalhato nem lett belole, aztan ujra 200k-t quiver ugyanez. A craft csak egy masik formaja a farmlasnak, ott sincs garantalt eredmeny.
j0nNyKa
ó ne aggódj, act2-n én is falba ütköztem, kellett kb. 1 hét, amíg el tudtam ott indulni - igaz azt az egy hetet nem a játék "szutykozására" szántam, hanem farmolásra, dehát a kolléga biztos jobban csinálja

más: rájöttem, miért zavar ez az egy-hit dolog kurvára
egyrészt azért, mert világ életemben HCztam diabloban, és egyszerûen az egom nem viseli el, hogy minden szúnyognál fekszem
másrészt, és ez a rosszabb: egyszerûen egy csomó aspektusa teljesen kiesik a játéknak...
hp, mint olyan, hp regen, life leech, armor, resistek, hp töltõ kutak, protection shrine, a spelljeim 80%-a, többféle gearelõdési / fejlesztési lehetõség, HC játékmód, stb.
mi marad? agyatlan damage + crit + attack speed stackelés, amibõl ugye az attack speedet 1.0.3 után elfelejthetem - tehát agyatlan damage + crit stackelés
ezen kívül agyatlan farmolás, hogy... hát, hogy mégtöbb damage + crit legyen a karakteremen
félek, ez így nem fog évekig (az elsõ kiegészítõig se) tartani :/

Na látod itt a lényeg a Diablo 2 pont az volt a szép hogy hetekig farmoltuk, hogy essen valami.
Itt a goldon kívül csak a rengeteg szemét esik.
Rá vagy kényszerülve AHra.
Pont a játék lényegét vették el ezzel az AH-ás förtelemmel.
Legalább a kovács gyártana valami értelmeset (és akkor szívesen farmolna az ember), de az is csak random szemetet gyárt
Tatyla
ez igy mind igaz csak van egy kis gond mint nekem igy kozel a 40-hez sajnos mar a reflexek nem ugy mukodnek mint egy huszonevesnel,DH-hoz meg jo reflexekre is szukseg van...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Gratulálok,hogy neked ellehet adni adni minden félkész szutykot.
Jó játékot😊
Ugy hogy te tuljutottal act2on o meg belecsattant a teglafalba, ami ott van. Semmi kulonleges, mindegyikunkel megtortent mar, kifujja magat es majd tovabblep.
j0nNyKa
én mást mondok, és act4-nél járok, a játék pedig maximálisan szórakoztató
hogyisvanez?

Hat persze, lezarod mi? de azert meg odanyomsz egyet mert a masik mar ugyse ut vissza. Szerintem noj fel egy vitahoz, mert nem tudod lenyelni hogy butasagokat irkalsz. Ha nem lenne ertelmetlen, caps lockba irnam hogy beleegjen az agyadba, a dh a legolcsobb kari amivel ezt a jatekot ki lehet vinni diabloval bezarolag. A jobbra balra taktikazas, hogy ne legyen oneshot ertelmetlen, nincs semmilyen skillje se passziv se aktiv ami dmg reductionrol szolna, sot a meele 30% dmg reductiont se kapja, shieldet is ertelmetlen viselnie, a dh az all out burst dps ez a kari igy es csakis igy mukodik, felesleges olni resibe vay barmi masba. Tudom hogy allati idegesito, hogy minden hiba azonnali megtorlast eredmenyez, de megegyszer, ez a kari csak igy mukodik, cserebe neki van a legnagyobb dps-e mind kozul.
Szerintem nyeld mar le a bekat es ha nekem nem akarsz hinni akkor olvass mas referenciat, nem egy es nem 10 dh tolta be diablo-t infernon rohelyes gearbe, mindenkinek ez a problemaja, hogy tul olcso a kari ahoz amilyen sebesseggel haladni lehet vele.
Amiota rerolloltam dhra semmit nem oltem a kariba, kaptam egy ket cuccot kolcson/masik karimrol ami osszesegeben nem eri el az 1 milla erteket se. Ahogy 60 lettem Butcherig rohantam haverommal coopba es le is vertuk elsore. Masnap elmentem Magdat megolni es kozbe megoltem minden championt amit talaltam. A tegnap Kullet oltunk coopba es Belial is p2 50%. Ennyire nem kell rsi/vit gear a DHnak. De ha neked jol esik felesleges koroket futni akkor nyugodtan gyurjad a resit vagy a vit-et, sok sikert/jo kinlodast.
Inferno act2-ol ez játék egy szutyok.
Szégyen a Blizzárdra hogy ilyen játékot add ki.
A kovács szakma l@faszt se ér.
Az AH egy fapados szutyok.
Farmolhatod te az inferno act1 hetekig még véletlenül se esik semmi, csak a AHbol tudsz fejlödni, az egész játék csak a pénz farmolásbol áll.
Aki mást mond az még nem jár az inferno act2nél.
Hellig szorakoztató a játék de az után, majd talán az 1.3 patch rendezi ezt a blizzárd szégyenét.
És nég mielött a fanatikusok leharapnák a fejem nem az inferno NEHÉZSÉGéröl beszélek
elitehun
nem 5400-ra gondolsz inkább?
Na végül sikerült 😄 Csak annyira rámentem a dps-re hogy 540hp-m van <#lama>

Get a life!