78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#49782 1. Papírt crafthoz folyamatosan fogod kapni, ha nem most, akkor következő nehézségi fokozaton.
2. Alapból mindenki tudja ugyanazokat, de lehet randomra lootolni újakat.
3. PAssz. -
#49781 Jo, de kb 1 honapja ilyen 20-30 ezer ember jatszott pubba,es innen latszik,hogy mennyire megcsappant a jatekos allomany. -
Psychedelic #49780 Én még 1 percet nem játszottam public gameben, és sztem elég sok ember van ezzel így. Publicba menni szerintem totál értelmetlen. -
Madi92 #49779 Hali!
Szeretnélek titeket megörvendeztetni, egy-két noob kérdéssel! :D
1. Hol lehet találni craftoláshoz szükséges papert? 1et dobott valami kincskereső, nem a zsákos rohangálós, ez valami npc volt a sivatagban, de ment a hent, és csak a papírt találtam a helyén, ő eltűnt, ki tudja hová.So van valami jó hely erre? Vagy lehet venni esetleg?
2. Ha már crafotolás! Mindenki ugyan azt tudja csinálni? Vagy mindenkinek kiver a játék random dolgokat, és ő azt fogja tudni?
3. AHban ha licitálok egy tárgyra, miért van az, hogy rögtön ugrik a tét, mintha más is licitált volna, szerintem ember nem tud ilyen gyorsan reagálni... Ez valami csít? -
#49778 Komolyan 1400-an jatszanak pentek este pub gamebe?Jatszik ezzel egyaltalan meg vki?Mi lesz itt egy fel ev mulva,kihalt lesz az egesz.
-
#49777 most ez 4 részen keresztül fikázódik? -
#49776 Nekem is tetszik, kezd tényleg alakulni, keep it up. :) -
#49775 Jo lett!!! Eddig minden epizoddal 100%-ig 1etertek :) -
Madi92 #49774 Igazából csak a könyvek érdekelnének. Az még így kicsit komplex nekem. A többit úgy ahogy értem. -
#49773 1. Teljesen felesleges, ha a sztorira vagy kíváncsi, biztos leírják valahol a neten.
2. Csak hivatalos úton, a Blizzardon keresztül lehetne lokalizálni, amit ha a launch-kor nem tettek meg, kizártnak tartok, hogy később megteszik.
(ez nem egy mass effect, itt majdnem minden infó adatbázisból jön) -
Madi92 #49772 Skacok, magyarítás megoldható a játékhoz? Úgy olvastam valahol, hogy nem, de nem fejtették ki, hogy miért! Tehát mi akadálya neki? Nem is lehet soha, vagy csak jelenleg nem lehet? Tudom, ez pont nem az a játék, ahol szükséges lenne, de én szeretek mindent elolvasni, nagyjából meg is értem így is, hogy miről van szó, de csak olyan homályos foltokban. -
#49771 hazudsz. mindenki ezt írja. -
#49770 Nelson: ovasd el ezt Monk guide
Nagyon jó megfontolások vannak benne Monk Inferno-ra. Az item és stat rész összefoglaló a legokosabb. -
#49769 Bocs, ha elkeserítelek, de semmi okom nincs hazudni arról, hogy titokban megnéztem, amikor semmi ingerenciám nincs elindítani. Elég nekem a kommenteket elolvasni róla. Meg a címét. -
#49768 Teljesen jó a videó... ne foglalkozz hogy mit írnak. Persze mindenki azt írja, hogy ne nézi, de már tuti megnézte...
jöhet még! -
#49767 Én jót nevetek rajta, bár eddig 1 másodpercet se néztem belőle -
#49766 Nah kipróbáltam a monk buildet.70% dodgeot tudok összehozni tartósan.75-öt mantea spammel. -
#49765 hát ha neked ez jön le ebből, akkor ott vannak gondok, nem itt :P -
#49764 és aki ateista az degenerált? nem értem az összefüggést -
#49763 Azért mert ateista vagyok, azéééért :D :D :D -
#49762 méééééért istenem, méééééért -
Revans85 #49761 igen, ha összeszokott csapat van, akkor jól kiegészíthetik egymást -
#49760 Jah.. Akkor gondolom célszerű a barbároknak/monkoknak mindig különböző warcry/mantrákat választani coopban -
#49759 Diablofans fórumon olvastam annó az 1.0.3-mas patch után, hogy kicsit növekedtek a statok a legendary-kon, de tény hogy nincs róla hivatalos közlemény. -
#49758 hol? -
#49757 Na még vagy 20 vidi, és képes leszel végignézni :P
Ninjahotfix-ben növelték elvileg a jelenlegi statskálázódást a legendary-kon, én erre értettem a "buff"-ot. -
#49756 egyre jobb, masfel percet birtam, amikor kijelentetted, hogy megtortent a legendary-k buffolasa
video keszito, webtervezo, blogger, idoutazo. :)
ertsd: nem, egyaltalan nem volt, es nem is lesz ilyesmi - uj magas szintu legendary-k lesznek, de odebb van az is -
Revans85 #49755 sajnos nem, csak egyet vesz figyelembe -
#49754 -
#49753 Amúgy ha több barbárral vagy coopban, több warcry-al, akkor összeadódik a hatás és meg is lehet duplázni a reseket pl? -
raja #49752 Játszik még valaki ezzel a szutyokkal?
De ahogy elnézem már csak pár fanatikus jár ide aki bízik még a csodába.
Így elbaltázni egy ilyen nagy nevet.... -
#49751 Azt nem írtam, hogy nem ahztam, de nem level 60ra, hanem kb lvl50re... meg van még lvl38as item is rajtam. -
#49750 33k damage ss nélkül, 42k life, és ez egy friss 60as kari AH meg minden nélkül
értem. -
#49749 Milyen szarrá gearelve? MOST LETTEM 60 :D Egyedül a bowom volt meg előre. -
#49748 nemár, szarrá gearelve könnyű act1? nem is értem. -
#49747 Ahogy egyből 60 lettem, egy szuszra végig is vittem Inferno Act1-et... sokkal könnyebb volt, mint gondoltam, ki gondolta volna...
Most Act2-t 33K damaggel (sharpshooter nélkül) és 42K hpval kezdem... -
#49746 minden monk szereti a warcry-t -
Dondark #49745 Ezért jó ha a monkom mellett barbár vanamikor tankolni kell, mert 2000all ressel már lehet haladni :) -
Dondark #49744 Csak poén volt:) 50%al megtolja a resistet -
#49743 tudtommal a war cry elég szerves része egy barbárnak