78986
  • ToCsEk
    ehh
  • Avenger
    Grat. :) Én most próbálok paypalra eladni, eddig blizz balance-ra gyűjtöttem 22 euro-t. D3 kiegre jó lesz majd.
  • Fpocok
    Mellesleg pont most lettem 60 a hunteremmel...
    :D
  • Avenger
    Nekem fél perc múlva azt írja az AH, hogy error. :( Pedig a többi sms megjött a blizztől, amiben írták, hogy aktiválva van az sms protect meg minden.
  • Fpocok
    Nekem kb egy perc és mindig küldte.
  • Avenger
    Rmah eladásnál az ellenőrző sms-t mindig ilyen kínkeservesen küldi? Gondolom majd néhány óra múlva kapok vagy 5 sms-t a kóddal. :D De így nem tudok paypalra eladni semmit...
  • Fpocok
    Eladtam első itememet RMahban!
  • UltraZord
    tudna valaki adni egy jó kis item kalkulátort wizzardra? ha megtennétek privátban, mert hétvégén nem leszek itthon és nem szívesen nyálaznék át több száz hszt :)
    kösz
  • cookac2
    "kb 500kból dobtam össze a geart, és act egyen röhögve megyek végig"

Aztán jön az első pofára esés, mikor átérsz act2-be és jönnek a champ darazsak egy sárga elittel az élen. Tedd majd fel youtube-ra, hadd röhögjünk egyet.
  • Nelson85
    Hát lehet vegyíteni! :) SŐT! sokan alulértékelik a reget így ha még LoH is van rajta, ugyan annyiért adják. Így majd erre fogok rámenni. Jön a nagy DE!!! Loh csak limitált itemeken lehet. és ha többin regre is gyurok, na akkor lesz csak fasza :P
  • j0nNyKa
  • skinnyman
    Mondjuk hc-n, folyamatos visszafutkosásoknál elég hasznos lehet az biztos, de face to face csatában sztem nagy haszna nincs.
  • Nelson85
    hát, nem akarom elkiabálni :D de most lettem 60 kb 500kból dobtam össze a geart, és act egyen röhögve megyek végig :D de majd utána nézek, a fórumon :)
  • skinnyman
    Sztem: Akkor tud főleg jó lenni a regen, ha extrém nagy az armorod és a reseid, hellen gyakorlatilag halhatatlan vagyok miatta (kb 1000 lehet most, anno volt hogy jobban rámentem és volt alapból 1500, aurával 2000 körül), helles dió a közelébe nem tud menni annak hogy megöljön akkor sem ha teljesen afk vagyok és semmilyen képességem nincs benyomva.
    Alapvetően viszont ha nincs überbrutál armorod és resed (ami inferno végén közel biztosra vehető), akkor hiába van belőle többezer, az édeskevés a túléléshez, harc közben a loh sokkal többet tölt szerintem.
  • j0nNyKa
    halalosan gazdag, jo az ugy.
  • jazzy
    Reach, a Rich az a Richie :)
  • j0nNyKa
    en mar jo ideje csak hc-t jatszom, tudom, mirol szol
    ha monkkal futkarozni akarsz, es life regenre epiteni.. nos erre mondtam, hogy nezz utana bnet forumon, de nagyon fogok csodalkozni, ha talalsz ilyesmit
  • Nelson85
    A Hardcore kicsit más tészta azért :) Itt nem veszed le arcal az Arcen-es pakkokat. Ha már lent van a lila szar, futni kell mint a szar. Meg amúgy is minden elől futni kell, ami olyan. Ezért a kite. És erre jó a Deadly Rich. Ha meg oylan pakk, hogy leveszem arccal. Akkor van egy 10 seces rota 20 sec cdvel, ami alatt nem sebződök.
  • Hegi90
    Szerintem az kezdésnek már jó lenne, ha nem büntetnének azért, mert csapatban szeretnék játszani, vagy éppen bossrunozni akarok, és nem szaros eliteket ölni. Eddig az összes játék, amivel egy évnél tovább játszottam, az a haverok miatt volt, mert együtt fun játszani. De még akkor is jó, ha idegenekkel játszik az ember.
  • j0nNyKa
    oo, en ertem a gondolatmeneted, es igy leirva logikus is, de:
    hogy gondoltad, hogy fogsz 1rol a 2re jutni futkarozassal meg kite-olassal monkkent? :)
  • Nelson85
    Azért gondoltam, hogy jó lesz a L/H helyett mert igaz ott több hp-t lehet nyerni, de hardcorban úgyis csak a futkározás meg kitolás lesz, főleg rare pakknál, és akkor is megy a hp. A másik, hogy monkal jól lehet cc-zni így nem ér sok sebzés sem. És olcsóbb a gear is. :D
  • Akronomus #49681
    Így build, úgy build....omg...én nem azért Diablo 2-őztem, hogy felmenjek a netre, és 1-2 okos oldalról lecopyzzak egy buildet, mert az olyan jó...lol...ha valaki így játszik, hát részvétem.

Én a saját belátásom szerint osztogattam el a skilleket, és a statokat, nem néztem én semmiféle előre legyártott sémát. Haverokkal toltuk ezerrel, élveztük. True Story Bro.
  • Akronomus #49680
    A Diablo 2 már több mint 12 éve megy, és még mindig aktívan játszanak vele, nem is olyan rég jött ki hozzá egy patch ( 1.13d ), még mindig foglalkoznak vele. Valószínűleg azért, mert JÓ játék.

A Diablo 3 sajna számomra nem okoz akkora örömet mint annó a 2...Valakinek a 3 jön be, valaki meg visszasírja a 2 rendszerét. Ez van, nem vagyunk egyformák.
  • jazzy
    Csak wizardra kapásból 6 fajta buildet tudnék mondani, de szerintem 10et is, d2ben aktuális patchtől függően volt.. max 3. De ha az összes patch viable buildjeit is nézem kb (orb, nova, chain lightning, blizzard, meteor, fire wall, coldfire hybrid) 7. Mondjuk ha kihagytam valamit azzal se volt összesen 10. Jó, lehet 2 arrébb raktam, mint a másik, de a main spellek ugyanazok voltak és maxolva voltak.
  • j0nNyKa
    tolhatod cooperative-ban is egy monk haverral, es akkor neked is van, nem? :)
    szoval monk a CARID - nezd meg bnet forumokon, elkepzelhetonek tartom, hogy vannak life regenre alapulo buildek (bar ketlem, mert masodpercenkent nem kicsit tobb, mint 2k damaget fogsz kapni)
  • Akronomus #49677
    @jazzy: Skillek fix-ek jelenleg, csak az itemektől függ a sebzésük/értékeik. Minden karakternek ugyanaz...nem igazán egy testreszabható dolog, csak max eldöntheted mit használsz éppen, én így értettem. Nincs beleszólásod, hogy az egyik skill egy kicsit erősebb legyen, mint a másik.

@jonnyka: Casual vs. Pro - igen, mindig megvoltak a fullos buildek, de egy mezei játékos számára simán jó volt az, hogy maga fedezte fel mi-mire jó, mire érdemes tenni. Amíg mindennel tisztában lett valaki, addig simán lenyomott 1000+ óra gametime-ot, és még mindig élvezte a game-t.

Rúnák: Csinálhattál magadnak fix tárgyakat, a jó kis rúnaszavakból, ezzel egy két használható cucchoz hozzájuthatott az ember. Most D3-ban semmi fix nincs, minden vagy jó vagy szar, akár milyen a színe....szerintem így gáz egy kicsit.

• jazzy
    De másokra is hat és lehet mindig együtt mentek :)
  • Nelson85
    Habár! aura csak a monknak van :P
  • Nelson85
    Jogos! Monk!
  • j0nNyKa
    mivel nem tudjuk, milyen kaszt a CARID (tepem a hajam btw), ezert nem, nem tudjuk, hogy hasznos-e a liferegen
  • Nelson85
    Javítsatok ki ha tévedek, de a Life per Second KURVAJÓ nem?
    most lettem 60 a Hardcore carimmal, és összedobtam egy geart kb fél millából, aurával most van 1600 reg. simán lehet 2 2.5k is ha lesz pénzem. Egyrészt olcsóbbak is mint a L/H meg ha lagg van, vagy dc, miközben mobok püfölnek, a hp-d akkor is pörög fel mint atom, és nagyobb eséllyel maradsz életben. Későbbi aktokban is életképes a Life per sec? vagy ott már keverni kell a 2-t?
  • jazzy
    Itt elsősorban az itemizáción van a hangsúly.

D2ben farmoltál szarásig. Untad 50 run után aznapra? Igen. Esett Legendary / set? Igen. Nem csak szaros sárga. Illetve a sárga csak kiemelkedő esetben volt jobb. JÓ l/s itemért sokat kellett farmolni? Igen, nagyon sokat, mégis jó volt látni minden esetben, hogy esnek. 9 napja nem láttam l/s itemet.

Nem tudok bosst farmolni, mert blizzard azt mondta, hogy nem szabad. Azt hittem fizettem a játékért és eldönthetem MIT AKAROK CSINÁLNI. De nem. Farmolj packokat, köcsög, élvezzed. 2-ben ha akartál mauztál, tunneleztél, ha akartál pindleztél, ha akartál bossoztál, ha akartál act runoztál. Itt nem döntesz. Mi közöd hozzá, majd mi megmondjuk.

1 év után telítődött a szerver itemekkel? Igen, teljesen, a játék unalomba fulladt, 500 cuccos karakter, mindenki fullos cuccban. De volt ladder, amiért megérte nyomulni. Eleinte. Utána cuccokat tápolni, fun pvpzni. Amikor mindenki fullos volt és megunta, alldel.

Itt ilyen nincs. Se ladder, se fun pvp, se semmilyen pvp, se alldel. Sőt még a jó cuccokat is spúr vagyok magamra rakni, inkább eladom. Minek legyen rajtam? A középszarral is elfarmolgatom infernot. Ha lenne pvp, meg ladder ami miatt számítana, hogy gyorsabban öljek magamra raknám.

MF megint minek? Ha társaságban játszunk megoszlik. Ergo nekem van, másnak nincs, tehát nekem is fölöslegesen van. Tök jó. Farmoljak egyedül cuccot 200 mfel, vagy farmoljunk 4en 50el, amikor még lassabban is haladunk? Nem is tudom. Ráadásul pausezni sem lehet több playernél és több playernek több nyűgje van. De egymást meg kell várni, mert haladni nehéz kevesebben ha bent van más is, meg lootja se lesz, se stackja.

Plusz még ha esik is legendary.. 2ben kiesett egy zöld Lacquered Plate, sokkot kaptam és tudtam, hogy ez nekem jó. Örültem mint majom a farkának. Most HA 2 hetente esik 1 és ESETLEG akkora mákom van, hogy mondjuk egy használható item, ne adj isten egy legendary shield, akkor először örülök, aztán fel se merem venni, mert 5 milliótól egészen 50 millióig bármennyit érhet. 30 eurotol 250 euroig. Vagy felveszek egy Natalya ringet és spawnol rá intellect meg strength.

Arról már nem is beszélve, hogy kb 2 set van a játékban, aminek a bonusa ér valamit a DH és a WD. Wizard konkrétan lófaszt se ér. A monknak max a dexes, barbárnak.. nem láttam még barbárt IKban.

Mindegy, amíg veszik a cuccokat rmahban farmolás van, utána 1.1 és GW2 várás.
  • Psychedelic #49670
    Nemtudom, én játszottam azokban az idökben is amikor nem volt lod, és rare itemek voltak diablo 2-ben, én simán huztam egy uj karit csak azért mert kiesett 1 jobb item, amin 2-vel több str volt, igy már nem kelett 50-et raknom str-re csak 48-at. :)

Simán jók lennének a statok most is ha az itemek felvételéhez kellene, max kicsit máshogy kéne, pl. vit függő lenne a barbárnak hogy felvedd az armorokat, igy ha tank barbárt csinálsz, akkor feltudnád venni az 1500 vit-et kérö legdurvább armort, ha dmg barbárt és nincs csak 1000 vited, akkor nem tudnád felvenni a legdurvább armorokat, viszont kezedbe tudnád venni a legdurvább fegyvereket, amiket mondjuk egy tank barbár nem.

Persze ehez teljesen másik játék kéne kb. és lehet rajtam kivül ez tényleg nem kéne senkinek, de nekem pl tetszene.

A fix talentfát is szerettem, most ha itt is az lenne, van 1 barbárom tank skillekkel, és mivel már életképes a dmg barbár is simán huznék egy másikat ami meg dual tornados, meg lenne 1 harmadik ami throwos, más statokkal más itemekkel. Persze ezért most itt megleszek kövezve, mert ez sokak szerint faszság, meg minek, meg nem casual friendly, de nekem diablo 2-ben is megfelelt, és rajtam kivül még elég sok embernek.

Az meg hülyeség, hogy diablo 2-ben mindenki tudta mire kell rakni, pont olyan fogalmatlanok voltak ott is az emberek mint itt, és a 90%-nak ötlete se volt arról, mire is pakoljon. Ez a játék faék egyszerü, mégis elakadnak emberek, meg nemtudnak elöbbre jutni, gondolod, hogy az itt egész nap sirdogálók, akik hellen nem tudnak végigmenni, és nem tudnak javitásra elég pénzt farmolni, eltudták volna osztani a statokat rendesen? :)

Nekem egy ranglista nagyon hiányzik pl., én szivesen nézegetnem, európában hanyadik is vagyok, lehetett volna sokféle alapra csinálni, nem csak lvl. És mondjuk ugy, hogy meg is nézheted milyen gearje van az embernek stb.
  • j0nNyKa
    talentfa ugyanannyira volt pont egyedi, mint itt a skillrendszer - van kasztonkent maximum 2-3 hasznalhato build, azt csinalod, kesz
    statok? ne viccelj velem, kerlek. szamra pontosan megvolt, hogy melyik kaszt melyik statra mennyit rak, senki nem tert el attol
    runak mitol tennenek egyedive? megvoltak az eros runaszavak, amiket probaltal farmolni, az pedig kurvara az itemek kategoria

..next..
  • jazzy
    Azt hittem eddig, hogy skilleket is lehet választani, de most, hogy mondod, csak ruhát.
  • Akronomus #49667
    Pont a témával kapcsolatban szedem össze a gondolataimat a kövi vidimhez, hogy tényleg ez kellett a népnek? Ennyire "lebutítani", szinte semmi egyéni variálhatósággal?

Diablo 2 : Talentfa-Statok-Rúnák-Itemek

Ezekkel tudta az ember testreszabni a karakterét a saját játékstílusának megfelelően. Ebből a 4 dologból állt össze 1 karakter.

Diablo 3: Itemek

Ennyire le lett butítva a játék....Semmi változtatási lehetőségünk nincs a cuccokon kívül, így az 1 opcióból nem igazán "egyedi" a karakter, mert átvedlek másik ruciba, és kész, mintha nem is az én 200+ óra playtime-os karakterem lenne....Ez az ami rontja a játék összképét....
  • cateran
    http://www.youtube.com/watch?v=xen2uQLuKJg&feature=youtu.be&t

Erdekes latni, hogy milyen volt meg az ev elejen a beta..volt scroll of identify es minor power rune es minor lethality rune...

kurvara masmilyen az egesz.....Nem eskudnek meg ra, hogy jobb (bar a bennem elo cinikus es szarkasztikus seggfej hajlik arra, hogy DE IGEN, SOKKAL JOBB VOLT AZ A BETA...:P:D)
    Hajlok arrais, hogy osszeeskuves elmeletet gyartsak:A devek kozoltek a managementel, hogy meg jo x honap fejlesztes van a jatekban, mire azok kozoltek, hogy van x/5 honap idotok, mert a nep elhagyja a wowot content hianyaban es kell a bevetel, mert a befektetok morcik lesznek, a pandak meg csak sokara jonnek es valahogy meg kell tartanunk a nepeket ...Aztan gyorsan osszeroffentettek valami okossagot es kiadtak D3 neven....
  • Psychedelic #49665
    Nemtudom miről beszélsz, senki nem irta, hogy a wow érdekesebb, azt irtam, hogy nem lehet olyan end contentet berakni egy HnS-be mint a wow-os raidek. Nem lehet azzal variálni infernon, hogy ilyen olyan taktika kelljen, mint mondjuk wowban megölni egy raidbosst, itt nem tudnak mást csinálni mint ezt ami van. Itt csak a gearel tudnak nehezíteni, ha nem ellg a geared nem fog menni, ennyi. Persze aki csont hülye, annak gearben se fog menni, de ne belőlük induljunk ki.
  • Hegi90
    Az mondjuk tényleg igaz, hogy egyedül legtöbbször sokkal gyorsabban tud haladni az ember, mint csapatban. Ahhoz képest, hogy online játék, nem nagyon erőltetik a kooperációt...
  • 1Darton1
    Ott a csapatjáték kikerülhetetlensége és változatossága ad nagyon sok szórakoztató játékidőt. Single playerben lehetetlen ugyanazt a hatást elérni.