Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ancient spear + egy stomp 😉

Get a life!

Senki se latja, es nyitva a kerdes, mit tud majd pvpben ugyanolyan gearelt meele ellen a DH? 1,5sec az lofasz, lejart, jon a barbar raugrik es byebye. Nem tul biztato jovokep.
Különc
Szerintem sehogy

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

kigyi
Olyan mindegy, mert nincs náluk én csak 17k-ért tudok sajnos jelenleg elérhetõ D3-at 😞 De én várok a dobozosra 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

j0nNyKa
jaja thx a korrekciót, valóban bõven megy act4 is végig, csak szimplán arra vagyok kíváncsi, hogy lehet-e még gyorsítani a farmoláson azzal, hogy valahogyan 1hit helyett 2 legyek
.. de egyelõre nem látom, hogy ez lehetséges lenne

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Avenger
Mióta megvan azt használom. 😊 Diablonál, amikor még lehet szadizni a tetemét, és futnak végig rajta a kis kisülések mindig a Star wars-os jelenet jut eszembe. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

j0nNyKa
hát.. öh
ez... az a baj, hogy ennek a törekéért is iszonyat mennyiségû dpst kéne feladnom
armort pl. mi az istenbõl csináljak +8k-t ?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

A wizard-nak nagyon tetszik ez a Electrocute skill 😊

Get a life!

Az elsõ ilyen item után (ha lesz) a blizz azonnal lelövi a servereket és orvosolja a problémát......ezek szerintem is csak "képek", nincsenek ilyen tárgyak.

milk4
reddit.com-on fenn van a kód amit a chatbe kell bemásolni.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Avenger
Ez mind csak link állítólag, nincs náluk ilyen item, és nem is csináltak, csak a chat linkelést haxolják valahogy.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

tarti19
unbuffed 35K-val farmolom act 3-at 5 valorral😊 WASD skill kell meg apró szerencse...

Egyébiránt azt vágja valaki, hogy a "magic" sebzés csak plusz effektet ad a játékhoz, vagy sebzést is hozzácsap?

Pethy23
Jah és innen gamerkeys.net szerintetek rizikós?
Pethy23
Üdv! Még bétát próbáltam ami jól futott viszont idõnként jelentõs fps esésem volt, ezt azóta javították? Többektõl hallottam ugyan ezt a problémát.
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
Beléptem, general chatbe ezt dobta be valaki:

WTF? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

unknown nick
"Nem igazán érted amit írtam és a diablót sem érted ezek szerint. A diabló MINDIG is a farmról szólt, hogy sokáig hajtasz, látszólag a semmiért de egyszer csak kiesik A loot........és örülünk."

Na igen ez olyan, mintha a Lineage 2-t azért szidnák, mert lassan lehet fejlõdni.

:ASD

8))))
Az egyik komment a videohoz...

this is why you wear a condom
Már mindegy dc-vel kidobtt a válasz egyértelmû..... <#violent><#violent><#violent>

Get a life!

Ha kilépek úgy az aktuális karakterrel hogy van rajta 5 valor, eltünik, vagy ugyanúgy megmarad ha visszalépek ?!

Get a life!

Különc
Nem mondanám, hogy karikacsapás, de egy kis efforttal együtt nincs probléma, kis ügyeskedéssel mindent megtudtam ölni múlt héten egy kicsivel rosszabb cuccban, a szomorú az, hogy Act 3-ban a rámpán nem jutok fel 8) De annak is nekifekszem a hétvégén

Tegyuk fel hogy ujfent marhasagot dumalsz es kurvara meguntam hogy erveljek neked. Az a nagyon egyszeru teny hogy glasscannonba minden ugyesebb DH eljut act4be. Jonnyka ott van. PONT. A javaslatod okorseg a resi es vit-el egyutt, gondolom tok feleslegesen ajanlom figyelmedbe a hvatalos forumon a DH topicot amiben ezt reszletekbe menoen kivesezik...
Ugyan ez a bajom. Nem probléma ,hogy pajzsos is létezik ,de az ,hogy a dualos vagy a egy kétkezeses életképtelen lehet csinálni csak gyorsan hal. akármilyen jó a gearje.
setuh
Es act2 megy mint a karikacsapas?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Szerintem kar mitigationert dmg-et aldozni, rangednek nem jar a 30% dmg reduction, ha be akarod potolni sokat veszitel a dmg-bol. Neztem sok forum topicot ahol komolyan vagy viccesen targyaljak hogy mitol kell ilyen glasscanon stilusba tolni Dhval es mennyire eletkeptelen lesz majd pvp-be, miutan a meele karik utolerik gearelodesben, de egyelore csak ezt lattam, full dmg 90k+ ss nelkul, 9-13k hp es act4 et farmoljak igy.
Különc
Semmi extra, szerintem 10 körül +/- 3 millió

Tegyük fel a kedvedért, hogy elnézem a butaságokat.Most kérdezi dzsoni, hogy lehetne-e jobb buildet a dh-hoz #42298 , mivel konstans 1hitelik (ja és nem act4-ben nem tudom mirõl beszélsz, életbe nem solozzák õk inf a4-et).
Mivel 25k lifeja van, 3000 armor,és 200 res, azt csodálom, h tovább jutott, bár 110k kritikallos dps-el lehet túl lehet jutni act2-n, de teleportos jailes vortexes eliteket életbe nem fog evvel ölni soloba (fõleg így, h a shadow p. 1 sec).Ha megnézed a critical chance 100%-on van neki buffolva, anélkül 55-60k dps-e lenne.Mindent a dex-re tett fel, semmi vita,semmi str, semmi armor, semmi res.

Az õ kérdésére is válaszolva, vitality és all res mindenképp kellene neki, plusz még egy olyan 1500-2000 armor minimum.Szal gear csere.De úgy látom, act4 UGYE 😄😄😄😄 nem esnek 60-70-es allreses 500-700 armoros cumok 😛😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

setuh
Hany millio volt ez igy?

Különc

Tessék

antgecc
Gyerekek! Bélanéni él még? Vagy belefulladt a chipsbe dijablo release után??!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Ha kilépek a játékból a valor rajta marad az aktuális karakteremen ?

Get a life!

setuh
Milyen rendszert?

Tegyuk fel a kedvedert hogy nem ertek a DHhoz, de neked meg a szemedet nem artana kinyitni, itt van a forumon 2 ember Jonnyka es Jazzy 2es coopba act4et toljak, nezd csak meg mennyi Jonnyka dps-e....
-.-
http://www.gametrailers.com/video/review-diablo-iii/730502

egy 2009es videó 😊

nem tudom mennyire ismered DH-t...criticallal értettem ofkorz.100k dps krittel, anélkül az olyan hát õõ 50-60k....nem olyan hardcore az.Ráadásul 2 playerrõl beszélek ugye.Ott meg több a mob hp már..

Baszki 😄DD

Get a life!

Act2hoz 100k dps? Az enyhen overkill.
Azon változtass hogy veszel egy pajzsot <#wave>

Get a life!

Az a baj, hogy jelenleg mindenképpen kell a pajzs. Engem ez elkeserít egy kicsit, mivel a barbár sokkal gizdább két egykezes, vagy egy kétkezes fegyverrel.

ketten kell játszani..egy 100-200k dps-es DH meg egy tank barb 800 allressel 😄 azt csokolom 😄 solohoz, inkább várd meg 1.0.3-at 😄

Én pont hogy ellenkezõleg vettem észre... Damage over time-ot kapok és mp-enként kurvasokat sebez 😄

Amúgymeg 2órája rajtam van ös valor, úgy h nem haltam meg, eléggé potyognak a sárgák, volt hogy 3 is...eddig esett 12db,abból 2 használható volt 😊 Nincs jó gearem, talán a buildem az ami életben tart, de most nagyon haladóssá vált <#vigyor2>

Get a life!

nekem meg ált. barb meg wiz cuccok hullanak 😄 néha pár dh...persze, sok rare jön, de ált. SK runokat csinálok...hollowon gyorsan lekapom rareket, chatedral, royal crypt elég jól adja a pénz meg sk-ból is esnek olyan rarek mint butc genyóból.Mind akettõt próbáltam, de butch több idõ kevesebb gold és nem jobb loot.fak

Tyler Durden
Ezen ne lepõdj meg, ha nem vezetnek be vmilyen szintû boe/bop rendszert, akkor ultra high end itemeken kívül nemsok mindennek lesz ára..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Egoraptor
Csak tudnám a goblin farmot miért nézik 7 ezren.<#eplus2>

Act2 infernon nagyon gyorsan osszecsuknak, mire kene gyurnom vagy min valtoztassak ?

én nem érzem jól magam, ha több tíz óra beleölt idõ után egy finggá válik a karim...és csinálhatom az újat.Fiatalabban sem, most sem láttam értelmét...De azt is megértem, ha valakit ez felizgat 😄 engem nem..én elvagyok a sima karival 😊 Ha sokkal jobb cumók esnének HC-n, és inferno nem lenne ennyire elqrva, akkor gondolkodnék rajta.De így nekem fölösleges.

Sejtettem, na akkor próba cseresznye...