Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mielőtt kérdezné valaki az armory elvileg a szett itemekre fog koncentrálni, és mostantól nem kell sűrűn káromkodni majd hogy átforgassuk a cuccokat mert kiesett 3x a lábvédő pl. hanem a darabok bekerülnek majd ide és innen pár kattintással rárakhatjuk a karakterekre a cuccokat kérdés, akkor mit kezdünk majd a kockával? Mert ha ezt berakják a rare forgatáson és lego powerek összeszedésén kivűl max az augemtelésre lesz jó.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.02.08. 19:57:10
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Dél környélen toltam 3-4 pubos riftet, csúnya lag volt.
Mert ha utóbbi akkor megette a fene az egészet. A tároló karikról pakolhatom vissza a sok lomot a ládámba ha váltani akarok.
"Egy buta kérdés: Írtad hogy 2 darab conquestet kell teljesiteni, mert már csak ez van hátra a láda tárhely szerzéséhez. Ezt úgy értsem hogy kétszer kell végig mennem ACT I- V-ig?" - nem, ha egyszer végigmész, akkor kész van egy conquest (de act I-V-ig kell végezni 1 óra alatt, nem külön az act-ekkel), kell még egy másikat csinálni, pl. gyűjts össze 50 milla aranyat "egyszerre" , vagy a GR45 set item nélkül, vagy 350 kill cursed chest eventnél, meg nem tudom mik vannak még , szóval ezekből válogass.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
valszin a több gem tier miatt, design szempontjából lehet most ez így egyszerűbb volt ^_^
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Remélem a nekro betételekor raknak be uj szörnyeket, és uj effekteket is az elite pakkoknak, pl a lézer vagy molten stb. Kicsit uncsi hogy nagyobb griften minden elite pakk ugyan azt tudja, mindent😄
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2017.02.01. 20:25:04
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Ezekbol allt szo szerint a fel inventory-m, ez jol fog jonni 😊
A gem-ek tenyleg kar, hogy nincsenek benne, az igy tovabbra is 8 hely..
Regards,
Valószínűleg úgy lesz, hogy season vége, patch, új season. Eddig mindig így volt a nagyobb patcheknél.
Szerk.: játszhatatlanul laggol a ptr (jelenleg, nekem)
Utoljára szerkesztette: cleric, 2017.02.01. 18:56:38
Így meg az új mati fül (hogy a gemek miért nincsenek benne, az rejtély...):
A Kanai is automatice lett, a fill gomb berakja a szükséges matikat:
Utoljára szerkesztette: cleric, 2017.02.01. 18:50:37
Amugy jah, 2 darab conquestet kell teljesiteni a seasonba, ahogy irták lejjebb, talán a 50 milla gold a második legegyszerübb full gold ruhába, + 50es gem of the hoarding(?) gemmel ugye. Googlizz rá D3 gold set vagy valami ilyesmire, Ha sikerrel jársz, vagy találsz valami iylet neten szivesen várom, mostanába nincs idöm ilyenekre, se játszani.
Szóval nem tudom.
Vannak itt tájékozottabb emberek is.
Aki játszik már PTR-ben az megírhatná pl. hogy benne van-e már a nekromanta, milyenek a setek, stb... 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Cserélhetek mindent, pedig már majdnem kész volt 😊
"Players may now save up to five different builds per character using the Armory. Saving a build in the Armory will snapshot your character’s current gear, socketed gems, active and passive skills, and Kanai’s Cube powers. Equipping a saved armory build will automatically swap items and gear between the character and stash."
Egy kis színt vinne a játékba, ha ezt gombnyomásra, gr-ben is lehetne csinálni.
"Starting with Patch 2.5.0, crafting materials picked up or obtained through salvaging will now appear in a separate storage tab, freeing up space in the shared stash"
#végre
A nehézség viszont marad, ami azt jelenti, hogy az egyetlen kihívás továbbra is a magas gr. A t13 vicc, pláne ha primal ancientek lesznek. Lehet viszont újrakövezni a geart, az eltart egy darabig.
Szerk.: patch notes
Utoljára szerkesztette: cleric, 2017.02.01. 08:13:26
Remény a nekromantára has begun.... 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
MoMo#2340
Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986
A Rift10-es nekem 3 perc alatt meg volt szólóban. Szép álmokat kívánok!
Énse nyomom napi 3 órába, néha néha előveszem és riftelgetek, csak rakd fel a polcra kis időbe, lehet következö seasonba jobb szerencséd lessz😛
1. 350 kill chest -> Act 5 bal alsó egyik küldetése adja ahol ezt lazán meglehet csinálni.
2. 45 solo without set -> szintén easy, ha már t13-at farmolja valaki.
3. rift t10 2 perc alatt -> kérsz segítséget general chat-en egy DH-tól és szintén megvan, ha a rift is jó amit kifogtok. (nem belső tereseknél egyszerű)
4. 50 misi rift -> ez sem különösebben nehéz t6 / t7 -en goldos itemekkel -> Fields of Misery helyen.
Bár így belegondolva egyik sem nehéz, ha valaki eljutott t13-ig.
----
Dungeon Set, szerintem a DH-n a multishotos eléggé szívás. Én direkt kezdtem egy Barbárt - Earthquakes-t és azzal pár próbálkozás után lazán meglett Mastery-n.
Utoljára szerkesztette: Nortai, 2017.01.30. 16:49:00
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Visszatérve a dungeonhoz, Igen elég szivós szerintem, a cigánykerekezéssel próbálgasd huzogatni öket, (passiv skillbe állitsd be hogy movespeedet kapj utána, és runának rakd be hogy a következö fele annyiba kerüljön
egyelöre ne masterelni akard, csak csináld meg a főbb pontokat. (ha jolemlékszem mastereléshez idön belül kell megölni mindenkit a dungeonba)
mooo #75418 Ugyérzem hogy nem rég kezdte a kollega, igy érdemesebb minnél jobb gearbe lennie. De ha te máshogy látod, vagy tapasztalatbol beszélsz - igaz elöbb csak annyit tettél hozzá hogy egyik legegyszerübb, bár nemtudjuk hogy miért - én várom a tanácsaidat, tippjeidet, hiszen én se csináltam még meg ebben a seasonba.
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2017.01.30. 16:36:54
Chapter 1 elejétől eljutni Conqueror oszlop végéig a Season alatt.
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"