Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
@Maycom45
Igen van.
Conqueror, Champion, stb, irja is ha teljesítetted.
Azon kívül meg farm, farm, farm, és még több farm...
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Season 9 End & Season 10 Start Dates:
You’ll be able to sort through your rollover rewards and review your progress on the Leaderboards between Seasons. It’s a great time to reflect on the accomplishments you’ve made and enjoy the culmination of your pre- and post-Season loot hunts!
Season 9 will be ending on the following dates and times:
North America: Friday, March 17 @ 5:00 p.m. PDT
Europe: Friday, March 17 @ 5:00 p.m. CET
Asia: Friday, March 17 @ 5:00 p.m. KST
Season 10 will begin about two weeks afterward on these dates:
North America: Friday, March 31 @ 5:00 p.m. PDT
Europe: Friday, March 31 @ 5:00 p.m. CET
Asia: Friday, March 31 @ 5:00 p.m. KST
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Nagyon gáz a cursed chest, mert nem találok megfelelőt, az 50 millió pénz begyűjtése sem megy, mert mindig megszakad a pénz nem folyamatosan növekszik.
Van egy lehetőség: a puzzle gyűrűt kell a canai cube-ba berakni, ez elrepit egy "vault"-ba, itt hiába szedem össze az 50 millát nem veszi teljesítettnek a küldit (avarice). Bocs hogy hosszú voltam.
Vagy csak nem voltam elég kitartó...
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2017.02.21. 17:59:43
(Mellesleg szarjon sünt az idióta barom aki egyáltalán kitalálta ezeket a set faszságokat.)
Utoljára szerkesztette: WinT, 2017.02.21. 14:55:47
Sőt, evezőt is találtam benne, az előző season-ben pedig egy Starcraft Marine sisakot.
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
A másik komolyabb kérdés: Mire jó a tárgyak "Trasmogification"-ja?
Szerk: lehet, hogy t10 kell hozzá, már nem emlékszem, de ha gr70 12 perc, akkor t10 egy hit úgyis.
Utoljára szerkesztette: cleric, 2017.02.17. 23:36:34
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

https://www.twitch.tv/sp1gu
Bár ahogy irtam, én jobban örülnék ha kiegészitenék az elite pakkok varázslatait, és szörnykinálatát is. Bár, szerintem max a necro-"kieg" hozhat ilyen ujdonságot legközelebb
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2017.02.15. 17:46:14
Nem is olyan nagy gond! Úgy is el voltunk kényeztetve már, hogy minden sarkon leg esik kb. (most nem a megemelt PTR rate-re célzok) 😊
szerk: szóval meglesz a varázsa és akkor felemeled a hangod, hogy "bakker! PRIMAL!" 😊
(meg lesz böcsülve, no )
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2017.02.15. 15:15:03
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Szoval a primal ancient gyakorlatilag perfect ancient.. Reforge-nal is akkor minden uj tulajdonsag mindig maxos rajta?
Drop chance: sima ancient sajat tapasztalataim szerint olyan 10 legendary-bol 1 nagysagrend volt. El tudom kepzelni, hogy ez akkor ilyen 100-bol 1 lesz.. Ez esetben kb orulhetek majd, ha 1 vagy 2-t talalok belole ami jo is nekem..
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2017.02.15. 12:49:28
Regards,
Ezt figyuzzátok:
A primal ancient csak akkor droppol, ha megcsináltátok a solo gr70-et (ebből még szarvihar lesz)
Nem jobb statok lesznek, hanem tökéletes ancient statok
Ha rerollolod a statot mystickel, az is maxos statot ad
+még az ancient 3 fs-t, a primal 15 fs-t ad salvage-nél
Azt nem tudom, hogy a kanai rollolhat-e primalt (vagy kadala) vagy csak dropból jöhet.
Még nincs kint ptr-en a patch, 2 órája írták kékben a ptr fórumon.
Így végig gondolva az egészet és a mostani problémákat. Már kezdem érteni miért is az a rendszer volt, amikor megjelent a Diablo 3. Mert ezek után annyira az nem is volt vészes, csak okosabban kellett volna azt tovább vinni... Ha már bejön a Primal lehetett volna lépést is tenni ilyen irányban, hiszen a mostani cuccok úgy sem érnek semmit ha kijön a patch... 😄
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
amikor mar magas (90-100 koruli) GR-eket mesz, arra megy ki az egesz hogy 15 percbol 7 perc alatt meg legyen a mob tisztogatas, utana meg 7-8 percig!!! mast nem csinalsz mint az ezer csilliard HP-s guardian pufolon total monoton.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A sebzés és az életerő is elszállt a csillagos egekig számokban. A set-ek iszonyat erősek és már már "kötelezik" a játékost ha elakarsz jutni magasabb szintre vagy legalábbis legnehezebben szinten akarsz játszani akkor szépen használd a set-eket adott buildekkel, itemekkel. Oké ezen akartak segíteni a LoN-al, de ez is csak fél megoldás. Pont ezek miatt felesleges több nehézségi szint is.
A gemek, legek, setek tulajdonságai szintén elvannak szállva. Kéne valami normális egyensúly set és legendary itemek használat közt, akár setek javára de nem a földtől egészen űrig elrugaszkodva mint ahogyan most van. Persze ezeket még lehetne sorolni, hogy min lehetne változtatni. De ez a primal bohóckodás is csak olaj a tűzre. Ja és visszaállítanám a régi eredeti drop rendszert, már csak poén kedvéért is... 😄 Akkor ott az arany mizéria is. Meg a karakterek képességeinek döntő többsége a 70. szint fölött értelmetlen vagy egyáltalán nincs használva, szintén a fentiek miatt...stb.
Lényeg, hogy kéne valami nagyobb renoválás a játék rendszerét illetően. De ez csak az én véleményem, lehet én látom rosszul.
És? Sose az volt a cél,hanem a minél magasabb GR teljesítése.
Az már egy másik dolog hogy nekem jobban bejött a Diablo 2 rendszere, ha lenne egy felújított változat bizony visszatérnék hozzá.
Utoljára szerkesztette: mooo, 2017.02.08. 22:24:19