Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Onnantól már nincs megállás a lejtőn, csak figyelj arra, hogy útközben eléd fog ugrani pár rondaság, de öket jól arcon kell rúgni, és kész.<#awink>#awink>
Más:
Okosok úgy spekulálnak, hogy jövő hónapban kezdődik majd S11, és azzal jön a Necro, mert ptr-en jelenleg S11 teszt megy és ott már benne van a Necro is.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.05.09. 10:00:09
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
diablo 3 megvásárlásán gondolkozom, tudnátok segíteni hogy hol és mennyiért lehet legolcsóbban megszerezni a játékot?
előre is köszi <#circling>#circling>
2.5 van most ahogy nézem.
Video kártyát frissítettem.
Akkor újra rakom.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
kb ezeket javasolták meg az imadkozást😊
-reinstall game
-delete all files in the temp.dir
-vide card driver update
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Húsvétkor kezdtem a játékot. Lenne egy olyan problémám, hogy ha vissza teleportálok a táborba és belenézek a ládámba, akkor meghal a játék. Fekete képernyő, a hang beakad, és a gépet újra kell indítanom, mert semmire nem reagál. Csak ennél a játéknál és csak ilyen szituációban. Ötlet, tipp? Hallott már valaki ilyenről?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Diablo 3 Spectral Wizard Torment 12 - Rift
Én mindenesetre jól elvagyok vele...
Úgy érezhették jobb javítani mielőtt teljesen leégetik magukat és a nekrót a meglévő férc verzióval...
Addig teszteljétek a patch többi részét!
Akit esetleg erdekel, az irjon privit.
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Most nekem Zunimassa WD van, azzal a GR70-et éppen megcsináltam. Para lvl 640.
Primal anci nem esett még sajnos.. 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
De sebaj.... építem azt a geart is meg akarom multishottal legalább a GR 80-at csinálni..
Jelenleg multishottal a GR 60 megy..
Impale buildel épp az imént lett meg a GR 70.. bár ez nem volt valami megerőltető ezzel a buildel.. 569 a paragon jelenleg..
52 óra played mióta megvettem 😄
Viszont azt most úgy meguntam gyorsban felhúztam 1 ww barbot T11-et már viszi simán farmolni jó is lesz group-ozni meg az örök kedvenc raiment monk lesz ha kész lesz, sajna nekem hétfőig "pihi" van.
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Most az impale DH a nagyon durva, haverom 3 napja tolja és soloba 80 as grt tolt 6 perc alatt..
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Most a 10-es szezonban mi a menő? Előző kettőben monk-al lehetett aprítani rendesen.
http://www.akciofigura.hu
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.04.15. 09:40:03
KAPPA! 😄
Hawkie22: GÉZÉ
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
https://www.twitch.tv/sp1gu
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Most vettem meg újra a gamet 2 nappal ezelőtt .... inferno óta nem játszottam.. :>
Mi a trükkje, hogy DH GR 80+ nem mindig kap one shotot ? nem egy videóba látom, hogy simán áll a sok szarba és nem hal meg instant..
Jelenleg GR 40 easy... hozzám se érnek.. multishot build 1.160.000 damage.
De gyorsan csináltam inkább egy DH-t, mert nem szeretem a WD-t ^^
Szerk: GR-re jobban jársz Furnaceval mint Ingeommal szvsz...
Utoljára szerkesztette: mooo, 2017.04.13. 20:21:38
Taktika: elitekig elfutok, rájuk piranhadó, + tömegbe soul harvest, +firebats ahol a gargantuanok ütnek.
Sok lehetőség nincs, így kell csinálni.
Most GR65-öt meg tudtam csinálni. Már csak 5 szint.
Jó a WD de lassú, és az a gond ha beakadnak a gargantuanok kis moboknál akkor nem haladós. Futni kell, de a jaunt cooldownja is függ ugye a cuccok képességeitől, stb.
Kockában bent van a cd csökkentő In Geom.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Szóval ha a ráolvasás nem segít akkor csak az ancientek+augmentálás...
Jó lenne már lenyomni a GR70-et....
Tipp: Vedd meg a kieget. Anélkül egyszerűen nincs értelme játszani. Minden újítás az adventure módra épül.
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2017.04.12. 23:49:55
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Még nem jött nekem se, de majd lesegetem. Pre-order lehetőség lehetne már.
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319