78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#76361 Sziasztok.
Van ez a Set me free a Slayer-nél.
Azt , hogy kell megcsinálni? Wizard-al vagyok.
Utoljára szerkesztette: cikasz, 2018.06.26. 16:22:20 -
Daermon #76360 Igaz, benéztem. -
#76359 Én úgy értelmezem, hogy minden egyes rajtad levő Anci item után kapsz +100% damage bónuszt és 4% damage reductiont, ha az a 2 részes set van csak rajtad ami ezt adja (mármint a setek közül). -
zsotesz #76358 Pontosabban, ha ez az egyetlen szetbonus, akkor minden ancient legendary item +100%-kal növeli a damage-et ill. 4%-kal csökkenti a kapott sebzést
Utoljára szerkesztette: zsotesz, 2018.06.25. 19:14:28 -
#76357 köszi!
-
Daermon #76356 Ha nincs más ste bonusod, akkor +100% dmg és 4% csökkenti a kapott sebzést. -
#76355 Sziasztok. Ez a szettbónusz mit jelent pontosan? Meg tudja mondani valaki? Köszi.
-
#76354 2 mentett szetted van, ebböl az eggyik rajtad. amikor lecseréled akkor a rajtad lévö cuccok a másik sett helyére kerülnek. ergo, ha a fegyver a zsákodbavan de a többi a ládában akkor a rajtad lévö fegyver a zsákba kerül a többi a ládába. Legalábbis én igy emlékszem, igaz, fél éve nem játszok. -
#76353 Van az az armor rack a falukban.
Elmenthetem vele a buildet.
De ha cserélek egy másik mentett buildre, akkor hova kerül rólam a cucc? Bele a ládába? Össze vissza az első szabad helyekre?
Vagy hogy is műkszik ez?
-
#76352 Sziasztok , HC klánt keresek pár sc season után visszatérnék a gyökerekhez . -
#76351 Az se lenne baj. Még a Des2 random co-op/solo event-jei is jobbak lennének, mint mindig ugyanaz. -
Daermon #76350 Blizzconon lesz valami biztos, egy kieg elférne.
Ha valóban méginkább online felé mennének, akkor nem hiszem, hogy MMO lesz. Inkább a fénykorukat kezdeni élő online-rpg-shooter/looter (Destiny 2, The Division, Anthem) féleség. Csak Diablos h&s kivitelben. -
#76349 Én az s13-mat nem fejeztem be (hiányzott a Chapter 4 is), és inkább a Destiny 2 / GW2 megy nálam, de tegnap belenéztem az s14-be és rutinból kezdtem egy witch doctor-t. Nem tudom, lesz-e erőm/kedvem befejezni, mindenesetre én nem D4-et várok/akarok, hanem valami MMO-sabb jelleget a D3-nak (ahogy korábban is írtam: több social/world event-jelleget bele, központi városok, esetleg dungeon/raid, ami nem rift, fesztiválok, váltakozó háború a démonok ellen, területfoglalós/ostrom események (emlékszünk még az első D3 videókra, ahol a Siegebreaker tök más, értelmesebb helyszínen volt?)), esetleg új területet (mondjuk Kingsport és környéke, ha már a meta utalgatott rá). Van egy furcsa érzésem most, hogy a dupla goblinok "kiárusítást" tartanak a világon és ez lesz az utolsó season... -
Daermon #76348 Azt hiszem 4 szezont csináltam végig, pedig megfogadtam, hogy nem fogok :D
Most is szemeztem vele, de se idő/se kedv. :) -
#76347 2012. május 15 tejóég -
#76346 Ez tipikusan az a téma, hogy mennyire hozzáállás kérdése egy dolog (akár videojáték, de bármi más) élvezete. Anno mikor megjelent a D3, hárman haverok megvettük és elkezdtünk játszani. Ketten tolták kb 3-4 hónapig napi 6-8 órát, én meg már nem tudtam menni velük sehova, mert nagyon nem voltunk egy itemlevelen.
Ebből az lett, hogy ők lebörnölték az egészet 3-4 hónap alatt, aztán mikor már igazán jó lett a játék, nem is játszották. Én meg azóta is tolom. Seasonök elején mindig, meg hébe-hóba felmegyek. És állatira élvezem mai napig. -
Daermon #76345 Ez miért meglepő? A 2-ben fele ennyi tartalom sincs, mégis mai napig tolják :) -
#76344 Én elekzdtem egy karit, valahol 35 körül járok HCban (nem nagyon volt eddig időm) -
#76343 Hallottátok? Én egy csoda vagyok -
#76342 A 4. szezon ota semmi nem valtozott a jatekban, leszamitva par uj skint meg a nekro karakert. Csoda, ha meg egyaltalan vki jatszik ezzel a jatekkal. -
#76341 na akkor ús session :) 14-es. Valaki gamingel?
-
#76340 És volt bukott angyal is. -
#76339 Amíg nem EA/Bioware/Ubisoft fejlesztés, addig nem valószínű. :) -
#76338 Már volt férfi meg nő is Diablo, de homár még nem..., remélem ezt javítják a 4-ben! -
#76337 Reméljük Leah is visszatér majd. -
#76336 Na tegnap kivettem a mailből a cuccokat, amit season 13 első 2-3 hetében gyüjtöttem anno. Hát, mit ne mondjak, most majd neki kell ülnöm és rászánni vagy 2 órát csak arra, hog kiszortírozzam az összes mindent. -
#76335 A new Diablo game is in the works
The Irvine, California-based studio (which also made Overwatch and Hearthstone) is looking to hire a creative director, an executive producer, and various specialized artists (including a dungeon artists) for an upcoming Diablo game.
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2018.06.06. 13:20:16 -
#76334 Ez a season 14 sem lesz világmegváltó.
A gift setek mennyire tápok? Melyikre érdemes gyúrni?
Én eddig a DH-ban leltem örömömet, másban nagyon nem :) -
#76333 Season 14 tudnivalók
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.06.05. 20:50:15 -
#76332 Talán lesz valami, reménykedjünk... -
#76331 Season 13 vége:
North America: Sunday, June 3 @ 5:00 p.m. PDT
Europe: Sunday, June 3 @ 5:00 p.m. CET
Asia: Sunday, June 3 @ 5:00 p.m. KST
Ha ven még esetleg, amit meg akartok tenni, itt az idő -
#76330 Sziasztok!
Keresek egy aktívabb magyar Diablo 3 klánt, közös mászkáláshoz.
- csak HC
- általában új season elején vagyok aktív
- idősebb korosztály (38 vagyok)
- TS3 van
- magamról annyit, hogy öreg motoros vagyok, Diablo 1-től tolom. Volt régen egy ismertebb klánunk is D2-ben, az Order of the Steelprophet [OS]
Küldj üzit privátban. Üdv, Mydgard -
#76329 6 éves a Diablo 3!
A bejelentés pedig 10 évvel ezelőtt történt:
-
#76328 muszaj.hu -
#76327 Én pár hete láttam facebookon egy játékokkal foglalkozó oldalon egy videót (talán a Gameology-n, de nem vagyok benne teljesen biztos), hogy a Blizzard egy eddig be nem jelentett játékhoz (Diabloval kapcsolták össze) keres designereket meg még valami más posztra szintén embereket. És ezt levezették, hogy vagy a Diablo 3-al csinálnak valamit vagy egy MMO lesz belőle vagy esetleg egy 4. rész vagy talán egy teljesen új Diablo játék lesz-e belőle.
Hát nem tudom. Én több 1000 órát toltam eddig a 3. részbe, de tényleg a folyamatos javítgatások ellenére sem érzem azt az igazán átütő erőt a játékban. Számomra már kihunyt a szikra, hogy újra elővegyem. Igaz ilyen-olyan okok miatt már időm se úgy van játszani.
Viszont én azt gondolom, hogy vagy egy 4. rész vagy egy teljesen új Diablo játék készülhet a háttérben. MMO szerintem nem lesz belőle a WoW miatt. A 3. részhez meg szerintem azért nem csinálnak már semmit, mert ahhoz túlzottan nagy újítás kellene, így valószínűleg csinálnak egy teljesen új rendszert ami még is csak reálisabbnak tűnik.
Én személy szerint jobban örülnék, hogy komolyabb hangvételű résznek mind történet, mind pedig játékrendszer tekintetében, több személyreszabhatósággal. Értem ez alatt pl a Skill rendszert. Szerintem a D3 egyik legnagyobb gyengesége, hogy minden szezonban egyetlen egy olyan build van kasztonként, amivel Top Leaderboardban szerepelhetsz. Ez egy szar. Számomra 0 élvezeti faktort nyújt, sőt lehet, hogy az adott build nem is tetszik nekem, ezáltal a kedvem sem jön meg hozzá, hogy játsszak. Jobban örülnék egy kiterjedtebb Skill Treenek, ahol Te magad választod ki, mely Skilleket akarod használni, milyen Elementekkel, + az adot skillekhez lehetne gyűjteni mondjuk Charmokat, vagy bármi in-game dolgot, amivel bosstolhatsz rajta persze egy bizonyos szintig, hogy ne legyen túl nagy gond a Balance-szal.
Így teljesen csak rajtam múlna, hogy mit és hogyan használok.
Plusz élvezetet nyújtana, ha kicsit a karakterek külseje is testreszabhatóbb lenne. Az hogy ez már nem Diablos elem vagy nem ilyen a Diablo szerintem nem lényeges. A kaszt a lényeg, az meg senkit nem zavar, hogy miként néz ki. Ugyanígy vagyok az in-game itemekkel és setekkel is. Erre is ki lehetne találni valamit, hogy az általam használt build boostolásához szükséges statokkal ruházhassam fel akár egy Cube segítségével, vagy bármi más módon...
Olyan kurva jól meg lehetne csinálni, csak kicsit el kellene rugaszkodni ettől a Casual világtól. Aki akarja az úgy is meg fogja venni és nyilván egy összetettebb játéknak még lehet nagyobb sikere is lenne. Hiszen ott vannak a stremerek, ennél nagyobb ingyen reklámot meg el se lehetne képzelni. Rengeteg felhasználóhoz eljutna a híre, hogy milyen a játék...
Na de talán egy más univerzumban álmodozok ilyenről :D -
#76326 Kivancsi vagyok mit villantanak, blizzconon iden. Jo lenne valami Diablos dolog.
Valamit muszaly lesz, mert 3 honap mulva a wow kieg is kint lesz utana nincs semmi bejelentett cimuk.
De ha megint csak skinek es herok lesznek nagy ovacioval bejelentve a stormhoz meg OW-hoz kalapom megeszem, elozo 1-2 con is ez milyatt nalam mar szinvonaltalan volt.
Amugy nezve a diablot vagy halott a jatek vagy valamire keszulnek. Nezem a wow deluxe tartalmat, es minden jatekhoz adnak valamit csak a diablo nincs ott. Na vajon mert? -
#76325 Pontosan! -
#76324 Nem hiszem, hogy lesz most még D4. Sőt, nem is hiszem, hogy lesz bejelentés a D3-hoz, talán csak új season - vagy a Druid, amit már lebegtetnek egy ideje. Mindenesetre a D3 nem halott, míg le nem kapcsolják az utolsó szervert is és az nem mostanában lesz (a D2 is bőven megy még).
Ha lesz is D4, az nem most lesz. Azt várom, hogy más és inkább "MMO/social" irányba indulnak el, és nem fogják másolni az egytucat távol-keleti MMO-kat, de a szóló/mini-party stílust sem erőltetik tovább. -
#76323 Addig eljutunk season 30-ig is akár :D -
Vorrhess #76322 Igen mint a 3 esetében :D