78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#76321 Hát ha bejelentik az fasza mert akkor 3-4 év múlva ki is jöhet... :D -
Vorrhess #76320 Szerintem Diablo 3-nak már nem sok jövője van. Idén Blizzconon számítok egy Diablo 4 bejelentésre. -
T800 #76319 Srácok,
Van valami hír a Diablo jövőjéről? Esetleg valami Blizzcon bejelentés? -
#76318 Nekem nem kell mondanod. :) Évekig HC-ztam, sőt leaderboardon is topban volt sokáig. :) Ugyanezeket csináltuk mi is. Persze, hogy jó fejebb a társaság. Nekem is az volt a fura amikor átváltottam szoftra, hogy a vadidegenekkel való játékban már sokkal kevesebb volt az önzetlen, jó fej játékos. Ez van. :)
Nekem sem menne már a HC, ahogy a többiek írták. Baromi keveset játszok és nincs idegrendszerem hozzá.
Coolpet: Igen paragon és láda shared! -
#76317 Egyébként ha HC-ban egy lvl70 P600-as kari elhal, akkor a következő új HC karinak meglesz a P600 alapból?
A láda HC-ban is shared? -
#76316 Nálam az nem játszik, hoyg biztosan tudok 10-15 percig ülni a gép előtt.
Vagy a telefon csörög a melóból, vagy a gyerek ébred meg és kiabál hogy menjek, vagy más valami van.
Esélytelen, hogy biztosan tudjak úgy játszani hogy nem bukom el :) -
undY1ng #76315 Kár, hogy már nagyon kiégnék ha halnék HC-ban. :( Régen azért annyira nem volt idegesség rajta...De lehet nem is unnám meg 3 hét után a szezont.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2018.04.06. 12:35:40 -
#76314 Főleg HCban tapasztaltam azt, hogy a leechelés teljesen elfogadott. Valahogy ott sokkal jobb a community. Ha úgy leechelsz, hogy végig a csapattal vagy, nem csak a városban állsz, akkor nem rugnak ki, még akkor sem, ha század annyit sebzel, mint a legszarabb tagja a partinak :D
Én még soha életemben nem kaptam ennyi segítséget semmilyen online játékban, mint d3 HC-ban. Állati jó fejekkel találkoztam már. Egyszer felmentem leechelni egy 10 perce 70-es karival T6ba, meghaltam, majd az egyik vadidegen annyira megsajnált, hogy húzott nekem egy új karit lvl 1-től, és mivel ő ugyanaz a class volt még az összes közözen (általa) lootolt setet meg legendaryt is nekem adta.
Egy másik alkalommal 4-en mentünk valahol T12 környékén (szintén ismeretlen playerekkel), egyik csapattársam meghalt, a csapat azonnal kijelentette, hogy "na akkor kreálj egy T6-ot". -
#76313 a leechelés megint más! :)
Az "örök érvényű" példámat szólóra írtam. :) -
#76312 ok, ha ezt nézzük, hogy érvényesült minél hamarabb bármilyen módszerrel, akkor rákeresel T6 gamere, belész és leechelsz, szaladsz a tömeggel.
Olyan gamet keress ahol 4-en vagytok T6on aztán mehet a móka :D -
#76311 Ha fennleszel este 10-11 fele lehet rola szo hogy fussunk par GR70-et.
Mjad irj ram ha fennleszek.
Udv. -
#76310 Aztaaaaa -
#76309 Vagy privibe behivatod magad GR70-re :)
Megvan a lvl70?
-
#76308 Kojiro majdnem jól írja :)
Szóval riftelj olyan szinten, tök mindegy melyiken, ahol egy rift max 3(4) perc... így az xp/óra és a speed miatt item/órád is a legjobb lesz. :) Nagy számok törvénye alapján dobni fogja előbb vagy utóbb. :) -
naburus #76307 Jah értem, kösz. -
#76306 greater rift, amihez a kulcs kell riftből -
#76305 Igazából sztem fegyóra nem éri meg költeni a shardot csak majd ha már nagyon könnyen tolod a T12-13-at meg a magas grifteket.
Mindig riftelj minél erősebb torment lvl-en, ahogy tudsz és annál könnyeben esni fog az item. Meg persze varázslóval legyél. -
naburus #76304 Mi az a griftelés? Egyébként csak t3-t4 megy még csak. :D -
#76303 torment 13 riftelés
60+ griftelés -
naburus #76302 Új vagyok itt, mi a legegyszerűbb módja hogy hozzájussak ehhez az itemhez? https://us.diablo3.com/en/item/the-grand-vizier-P61_Unique_Staff_009
Kockába ha bármilyen staff ot upgradelek, vagy ha próbálom kilootolni, melyik könnyebb?
Utoljára szerkesztette: naburus, 2018.04.04. 10:59:14 -
#76301 sima meg hc gameben is már 500+ a season paragonom -
#76300 Tegnap sikerült soloban a GR 94. -
#76299 1122 -
#76298 sziasztok
én is múlthéten kezdtem el a játékot, egy witch dokit, most vagyok 60 (+40 paragon), torment IV-en kezdtem harmadjára el a játékot (expert és torment II után), elég táp volt eddik a karakter, mostmár azért kezd izzasztó lenni :) a héten jön a reaper of souls, gondolom 70-es itemekkel könnyebb lesz "újrakezdeni" is.
nektek mennyi a mostani szezonban a paragon lvl? -
#76297 Csao, en is csak HC-zek. Sajnos a jelenlegi klanom eleg inaktiv, de lenne kedvem tolni egy jo tarsasaggal, ha van ilyen jo lenne tudni. Most fordult eloszor, hogy egy kernelhiba masvilagra vitt, de azota korrigaltam a technikai hatteren. Tegnap felrantottak nekem egy vazsit 70-re igy most kb. master fokozaton bandukolok egyenlore. -
#76296 Ma este nem tudna valaki segiteni kifarmolni a Rathma setet?
3 darab mar megvan belole.
Az a vacak summon duplikalo gyuru nagyon kellene...
Circle of Nailuj's Evol
Valahogy T6 riftnel nem akar esni :)
-
#76295 Inarius addig volt top amíg bejött a necro és az első 2 napban bugos volt a smite-os gem. -
#76294 szerintem addig jó amig kifarmolod a másik szetet vele :)
Amúgy fogalmam sincs én Monkot kezdtem ebben a szezonban, és nekroból is csak a rathma builddel toltam eddig, de amúgy ott a leaderboard és ott lehet csemegézni, hogy mi a topp. -
undY1ng #76293 Pont erre. -
#76292 Inarius build jó még valamire? -
undY1ng #76291 Inarius 95+ Mivel ugye ez volt a season reward, azért ez is élet képes lehet? -
#76290 Rathma Faceroll Summoner GR100++
itt a build.
ha vannak skeletal magek lerakva akkor vannak hullák is bőven szóval nem lesz annyira gond az essence téma.
A magek pedig a Julians Love (játékban Circle of Nailuj's Evol) nevű gyűrűtől tart tovább picivel illetve egyszerre kettőt idéz belőle -
#76289 Sleketon mage with singularity rune.
Így jó? :) -
#76288 Mágus és a necro Rathma set mit keres egy kontextusban??? -
#76287 frontend fejlesztéshez nem elég 8 GiB ram. -
#76286 Én a 8GB rammal is nagyon jól elvagyok, és a 6 éves procimmal :) Semmi nem fogja -
hawkie22 #76285 Boltban alapból benne volt. Ami késöbb általam került cserére, az a 2,5"-os HDD, volt eg felesleges 1TB-s SSD-m, az került bele, majd a késöbbiekben belekerült még egy m.2-es 1TB-s SSD. Az alap 256GB-s SSD-t benne hagytam rendszervinyónak. :) Így lett 2,256TB a tárhelyem. Egyelöre elég mindenre.
Az a 32GB is elég lesz egy ideig, úgy gondolom. -
#76284 Sziasztok!
Egy Singularity Mage buildet akarnék összerakni, de nem áll össze a kép.
A Rathma Set-et láttam a karikon, de az összességében nem ad bónuszt sem a mágusok élettartamára, sem sebzésére.
Csak pár set darab van ami damage bónuszt ad.
Hogy tudom az essencémet very gyorsan visszatölteni, ha nincsenek hullák tömkelege, valamint a mágusok időtartamát megnövelni?
Köszi!
-
#76283 32 GiB ramot a boltban vagy utólag pakoltad bele? -
hawkie22 #76282 Azt mondtad, fejlesztöi laptopot akarsz venni. Fejlesztésre több mint elegendö. :) De az 1050Ti is böven elegendö. Elösör én is olyan gépet akartam venni, de mivel épp Fekete Péntek volt novemberben, így sikerült 30%-al olcsóbban megkapnom a Lenovo-t, így arra esett a választásom (munka miatt meg még le is írhatom az adómból, szóval dupla jó üzletet csináltam vele).