78989
  • morcosqtya
    Hát ha bejelentik az fasza mert akkor 3-4 év múlva ki is jöhet... :D
  • Vorrhess
    Szerintem Diablo 3-nak már nem sok jövője van. Idén Blizzconon számítok egy Diablo 4 bejelentésre.
  • T800
    Srácok,

Van valami hír a Diablo jövőjéről? Esetleg valami Blizzcon bejelentés?
  • Lammer
    Nekem nem kell mondanod. :) Évekig HC-ztam, sőt leaderboardon is topban volt sokáig. :) Ugyanezeket csináltuk mi is. Persze, hogy jó fejebb a társaság. Nekem is az volt a fura amikor átváltottam szoftra, hogy a vadidegenekkel való játékban már sokkal kevesebb volt az önzetlen, jó fej játékos. Ez van. :)

Nekem sem menne már a HC, ahogy a többiek írták. Baromi keveset játszok és nincs idegrendszerem hozzá.

Coolpet: Igen paragon és láda shared!
  • coolpet
    Egyébként ha HC-ban egy lvl70 P600-as kari elhal, akkor a következő új HC karinak meglesz a P600 alapból?
    A láda HC-ban is shared?
  • coolpet
    Nálam az nem játszik, hoyg biztosan tudok 10-15 percig ülni a gép előtt.
    Vagy a telefon csörög a melóból, vagy a gyerek ébred meg és kiabál hogy menjek, vagy más valami van.

Esélytelen, hogy biztosan tudjak úgy játszani hogy nem bukom el :)
  • undY1ng #76315
    Kár, hogy már nagyon kiégnék ha halnék HC-ban. :( Régen azért annyira nem volt idegesség rajta...De lehet nem is unnám meg 3 hét után a szezont.
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2018.04.06. 12:35:40
  • Kojiro
    Főleg HCban tapasztaltam azt, hogy a leechelés teljesen elfogadott. Valahogy ott sokkal jobb a community. Ha úgy leechelsz, hogy végig a csapattal vagy, nem csak a városban állsz, akkor nem rugnak ki, még akkor sem, ha század annyit sebzel, mint a legszarabb tagja a partinak :D
    Én még soha életemben nem kaptam ennyi segítséget semmilyen online játékban, mint d3 HC-ban. Állati jó fejekkel találkoztam már. Egyszer felmentem leechelni egy 10 perce 70-es karival T6ba, meghaltam, majd az egyik vadidegen annyira megsajnált, hogy húzott nekem egy új karit lvl 1-től, és mivel ő ugyanaz a class volt még az összes közözen (általa) lootolt setet meg legendaryt is nekem adta.
    Egy másik alkalommal 4-en mentünk valahol T12 környékén (szintén ismeretlen playerekkel), egyik csapattársam meghalt, a csapat azonnal kijelentette, hogy "na akkor kreálj egy T6-ot".
  • Lammer
    a leechelés megint más! :)

Az "örök érvényű" példámat szólóra írtam. :)
  • Kojiro
    ok, ha ezt nézzük, hogy érvényesült minél hamarabb bármilyen módszerrel, akkor rákeresel T6 gamere, belész és leechelsz, szaladsz a tömeggel.
    Olyan gamet keress ahol 4-en vagytok T6on aztán mehet a móka :D
  • coolpet
    Ha fennleszel este 10-11 fele lehet rola szo hogy fussunk par GR70-et.
    Mjad irj ram ha fennleszek.

Udv.
  • coolpet
    Aztaaaaa
  • coolpet
    Vagy privibe behivatod magad GR70-re :)

Megvan a lvl70?
  • Lammer
    Kojiro majdnem jól írja :)

Szóval riftelj olyan szinten, tök mindegy melyiken, ahol egy rift max 3(4) perc... így az xp/óra és a speed miatt item/órád is a legjobb lesz. :) Nagy számok törvénye alapján dobni fogja előbb vagy utóbb. :)
  • naburus
    Jah értem, kösz.
  • Kojiro
    greater rift, amihez a kulcs kell riftből
  • Kojiro
    Igazából sztem fegyóra nem éri meg költeni a shardot csak majd ha már nagyon könnyen tolod a T12-13-at meg a magas grifteket.
    Mindig riftelj minél erősebb torment lvl-en, ahogy tudsz és annál könnyeben esni fog az item. Meg persze varázslóval legyél.
  • naburus
    Mi az a griftelés? Egyébként csak t3-t4 megy még csak. :D
  • Kojiro
    torment 13 riftelés
    60+ griftelés
  • naburus
    Új vagyok itt, mi a legegyszerűbb módja hogy hozzájussak ehhez az itemhez? https://us.diablo3.com/en/item/the-grand-vizier-P61_Unique_Staff_009

Kockába ha bármilyen staff ot upgradelek, vagy ha próbálom kilootolni, melyik könnyebb?
    Utoljára szerkesztette: naburus, 2018.04.04. 10:59:14
  • Kojiro
    sima meg hc gameben is már 500+ a season paragonom
  • morcosqtya
    Tegnap sikerült soloban a GR 94.
  • morcosqtya
    1122
  • tigeroo
    sziasztok

én is múlthéten kezdtem el a játékot, egy witch dokit, most vagyok 60 (+40 paragon), torment IV-en kezdtem harmadjára el a játékot (expert és torment II után), elég táp volt eddik a karakter, mostmár azért kezd izzasztó lenni :) a héten jön a reaper of souls, gondolom 70-es itemekkel könnyebb lesz "újrakezdeni" is.

nektek mennyi a mostani szezonban a paragon lvl?
  • Mydgard
    Csao, en is csak HC-zek. Sajnos a jelenlegi klanom eleg inaktiv, de lenne kedvem tolni egy jo tarsasaggal, ha van ilyen jo lenne tudni. Most fordult eloszor, hogy egy kernelhiba masvilagra vitt, de azota korrigaltam a technikai hatteren. Tegnap felrantottak nekem egy vazsit 70-re igy most kb. master fokozaton bandukolok egyenlore.
  • coolpet
    Ma este nem tudna valaki segiteni kifarmolni a Rathma setet?
    3 darab mar megvan belole.

Az a vacak summon duplikalo gyuru nagyon kellene...
    Circle of Nailuj's Evol
    Valahogy T6 riftnel nem akar esni :)
  • morcosqtya
    Inarius addig volt top amíg bejött a necro és az első 2 napban bugos volt a smite-os gem.
  • Hunter of Deer
    szerintem addig jó amig kifarmolod a másik szetet vele :)
    Amúgy fogalmam sincs én Monkot kezdtem ebben a szezonban, és nekroból is csak a rathma builddel toltam eddig, de amúgy ott a leaderboard és ott lehet csemegézni, hogy mi a topp.
  • undY1ng #76293
    Pont erre.
  • morcosqtya
    Inarius build jó még valamire?
  • undY1ng #76291
    Inarius 95+ Mivel ugye ez volt a season reward, azért ez is élet képes lehet?
  • Hunter of Deer
    Rathma Faceroll Summoner GR100++
    itt a build.
    ha vannak skeletal magek lerakva akkor vannak hullák is bőven szóval nem lesz annyira gond az essence téma.
    A magek pedig a Julians Love (játékban Circle of Nailuj's Evol) nevű gyűrűtől tart tovább picivel illetve egyszerre kettőt idéz belőle
  • coolpet
    Sleketon mage with singularity rune.

Így jó? :)
  • morcosqtya
    Mágus és a necro Rathma set mit keres egy kontextusban???
  • morcosqtya
    frontend fejlesztéshez nem elég 8 GiB ram.
  • coolpet
    Én a 8GB rammal is nagyon jól elvagyok, és a 6 éves procimmal :) Semmi nem fogja
  • hawkie22
    Boltban alapból benne volt. Ami késöbb általam került cserére, az a 2,5"-os HDD, volt eg felesleges 1TB-s SSD-m, az került bele, majd a késöbbiekben belekerült még egy m.2-es 1TB-s SSD. Az alap 256GB-s SSD-t benne hagytam rendszervinyónak. :) Így lett 2,256TB a tárhelyem. Egyelöre elég mindenre.
    Az a 32GB is elég lesz egy ideig, úgy gondolom.
  • coolpet
    Sziasztok!

Egy Singularity Mage buildet akarnék összerakni, de nem áll össze a kép.
    A Rathma Set-et láttam a karikon, de az összességében nem ad bónuszt sem a mágusok élettartamára, sem sebzésére.
    Csak pár set darab van ami damage bónuszt ad.

Hogy tudom az essencémet very gyorsan visszatölteni, ha nincsenek hullák tömkelege, valamint a mágusok időtartamát megnövelni?

Köszi!
  • morcosqtya
    32 GiB ramot a boltban vagy utólag pakoltad bele?
  • hawkie22
    Azt mondtad, fejlesztöi laptopot akarsz venni. Fejlesztésre több mint elegendö. :) De az 1050Ti is böven elegendö. Elösör én is olyan gépet akartam venni, de mivel épp Fekete Péntek volt novemberben, így sikerült 30%-al olcsóbban megkapnom a Lenovo-t, így arra esett a választásom (munka miatt meg még le is írhatom az adómból, szóval dupla jó üzletet csináltam vele).