Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S10 közepe óta játszom a D3-mal ezeket sikerült elérni:
https://eu.battle.net/d3/en/profile/mokee1-2652/hero/92949380
Nem minden tökéletes a karaktereknél, tisztában vagyok vele, de már ennyi idő alatt megszoktam, hogy sosem azt adja a játék, amire szükség van.
A WD csak goblin-farmra van. <#awink>#awink>
GR70 megvan, GR55-60-at szoktam egyedül tolni, de már jó lenne mással is, aki hasonló hozzáállású, mint én.
Normál játékos vagyok, értsd ez alatt, hogy nem 5 sec alatt akarom a GR150-et letolni, mint a játékosok szerintem több, mint 50%-a, mert még a végén nem leszünk ott a ranglistán.
Élvezni szeretném a játékot, nem azon izgulni, hogy XY 0,00000001 sec-el hamarabb végzett a GR**-ban.
Eléggé kezdő vagyok, vannak hibáim, sőt hibázok is, nem olyan vagyok, akinek az a legfontosabb, hogy Paragon lvl 1000+ legyen a csapatban. Játszunk, fejlődjünk, a többi meg alakul.
Kösz, hogy végigolvastad.
Csáó.
U.i.: TS van, Discord van, ha gondoljátok írjatok rám, köszi.
Utoljára szerkesztette: mokee1_hun, 2017.06.05. 18:40:14
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
Őszig már ciki lenne elhúzni.
https://www.twitch.tv/sp1gu
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nem szedtem össze a kockát 😊
2 féle build van UE-hez, egyiket sem adta? sem a Yang íjat+DML tegezt sem a Danettákat nem adta?
farmolj akkor DB-t meg matikat és konvertálj pár sárgát legóra! 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A szívem csücske a multishot marauder lenne, de ahhoz nincs jó fegyverem.
DH, generátor build
Az ugye megvan, hogy van egy ilyen belt, hogy hellcat waistguard? 😊
Gyakorlatilag ez az ami kiemeli a dolgot a többi rúna közül és életképessé teszi a buildet, csak azért írom, mert Sunrider linkelte a dolgot és még valszin mindég nem esett le a dolog! Olvasd csak el a narancssárga részt és rájössz, hogy NAGYON nem gyenge az 😊
Első próbálkozásra meg is lett a 70 😊
Köszönöm a segítséget.
(Valamiért én azt hittem, hogy a crit rate-nek 50% a felső határa... ne kérdezzétek honnan, talán egy másik játékkal kevertem.)
Utoljára szerkesztette: Mirk, 2017.05.22. 10:00:17
Boots: cluster +15%
Wrists: Nemezis helyett wraps of clarity (6 chc alap, jó lenne +15% fire)
Ring: kéne 6+6 chc
HF ring passzív nem a legjobb sajna, dex helyett +15% fire
Quiver: socket helyett area damage (sentry 100% kéne, az mindjárt +11% damage)
Cluster arrow - cluster bomb
Kanaiba obsidian ring, és ha megvan így is a perma vengeance, akkor helmbe mehet vit gem
Dex gem mindenhova + caldesann az ancikba
Ambush helyett grenadier, sőt sc-ben én awareness helyett steady aim-et raknám be
Így első ránézésre. Próbáld ki, amit lehet, aztán mondd mi lett.
De. DH bármelyik szettje alkalmas a GR70-re. Én mara/shadow szettben toltam, de nem az optimálisban.
Ez úgy van, hogy kettő közül választhatsz: lemásolod a top playerek fullra optimalizált build-jét, vagy variálsz magadnak egyet. A jelenlegi meta nem ad túl sok mozgásteret, a magas GR-ek nagyjából egyféleképpen tolhatók. A többi build amolyan "fun" jellegű (szerintem azért a 70 lemegy még komolyabb változtatásokkal (nekem például sem a skillek, sem a passzívok, sem a gemek nem olyanok, mint ami a legjobb lenne, mert nekem így kényelmes - mivel elég defenzív, ezért a komolyabb GR-ekhez viszont csapat kell).
Ha 70-en gyorsan halsz az nem oké, ott egyáltalán nem kéne halnod. Esetleg linkeld be a karidat.
@Nomad90Hun- hogy lehetne elerni hogy hulyesegeket ne irjal tenykent, hanem ird oda hogy velemenyed szerint? A Marauder annyira gyenge set hogy Wudijo azzal csinalt dh szezon rekordot egy vagy ket szezonnal korabban, most lusta vagyok belepni es kikeresni de 98 folott tolta a "gyenge/kezdo/ingyen" set-el.
Az meg hogy a tultapolt shadow setel neked is megy azt mutatja mennyire el van baszva az a szet dehat ez a musorszam minden szezonban: van egy set minden classnal ami toronymagasan jobb a tobbihez kepest es a blizzard ugy gondolja/ohajta hogy mindenki azzal tolja...
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.05.21. 19:01:27
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Varázslók, démonok, csontvázak, stb van, de vámpírok vajon mért nem? Westmarch-hoz pl. még illene is, vagy New Tristram környékén is el tudom képzelni, hogy lenne 1-1 fészek.
Akkor már bejöhetne esetleg játszható kasztként a vámpír nagyúr, akár kevert dex vagy str + int kasztként amolyan akár tankossá is tehető warlock szerűségnek képzelném el. Még csak nem is lenne lehetetlen, kicsit megmozgatnák blizzék a szürkeállományt simán be lehetne adni, hogy ad 1 valami kellően erős démonnal valakik újat húztak és elátkozta őket, esetleg "áldást" kértek tőle és kapták ezt, vagy ad 2 mondjuk 1 Kulle-hoz hasonló elmebeteg fazon mondjuk valami kísérletezgetés eredményeként hozott létre pár emberből vámpírokat, és onnantól már sejthető, hogy mi lesz. Ezzel jöhetne 1 pár új bounty is például, 1-2 új ellenfél stb.
Utoljára szerkesztette: Nortai, 2017.05.09. 20:30:12
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Hobbi diablós lennék, Act 2-ben vagyok, 56. szintű. Jelenleg élvezem a szólózást.
Ez a barbárom, nem nagy szám, de élvezem.