Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

annual pass mellé esetleg 😄

tuti. rajtam már sok sok eurot keresett . nem lepõdnék meg, ha a köv d3 kieget ingyen adnák majd.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Ott már megoldották, petekkel meg mountokkal, faction change stb abból már elég nagyot kaszáltak.

Get a life!

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

AnarchoiD
azon filozok - RMAH nagy biznisz blizzardnak, vajon WOW ban is lesz ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Akronomus

╯°□°)╯︵ ┻━┻

A vicces az, hogy mindig lesz egy új farm hely. Teljesen feleslegesen szedik ki ezeket(ennek ellenére az a2 2 goblin még mindig bennt van).

Hegi90
nem értem bazmeg, hogy mi a céljuk ezzel...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

jazzy
<#eljen><#taps>
j0nNyKa
ritkább lett a spawnja, de még bent van

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

ezek a kistáskák kivették watch towert? -.- 15 restartból 1xse volt ott brr 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Ez a gyerek egy állat 😛 Mondjuk jó dolga van, fizetésért játszik 😛

elitehun
csak az életük lesz több
unknown nick
Egyébként bármit is állít a Blizz, na meg az a tény, hogy a játékosok számával nehezednek az ellenfelek. Imho magas szinten kötelezõ a tím. Legalábbis HC-ban nekem nagy biztonságot ad a többi kari passzív vagy nem passzív skillje.

unknown nick
Teljesen normális. Én only tímben (0% alap mf)+ valorral runolok itt-ott valahol egy boss-ig, olyankor garantáltan potyog a sárga tucatszám. A legtöbb crap, napi 1-2 talán AH-ban eladható.

elitehun
de dobhat, csak nem kötelezõen
Na de a nightmare fokozat az nem újnak számít?
Úgy veszi, hogy normalon már kinyírtad õket és akkor nem is dobnak soha rare-t többé?

berlinboy6329
cripplinget próbáltam,jó,csak jó lenne hozzá a pre-nerfed attack speed,mert így rohadt lassú.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

elitehun
ja, mert ha elsõre nyirod ki õket akkor dobnak min 1 rare-t
elitehun
Én egy ehhez hasonló build-el csak nightmare vége felé haltam meg elõször
Az normális, hogy sem Leoric, sem utána a fõpók sem dobott egy darab rare cuccot sem?
HC kari és nightmare szint.
Normalon ezek mindig dobtak legalább 1 db jó cuccot.

elitehun
"semmim,amivel magam körül gyalázhatnék"
Crippling wave
ally helyett sztem bármi, am sincs semmi értelme, lashing tail kick-nek sincs szerintem, és használj még egy spirit generatort.
berlinboy6329
Szarok a skillek.Egyszerûen nem tudok mit csinálni,ha sokan vesznek körbe.

Legelõször act1-ben haltam meg mikor mentem Leorichoz,bementem vhova,ahol szarásig volt kecskeemberrel,körbevettek és nincs semmim,amivel magam körül gyalázhatnék.Aztán ugyanez act3-ban.Azzal a nemtommármi a neve rúgással,magamra szívtam a teljes act3-at,aztán nem tudtam mivel kinyírni õket idõben.

Blinding flash,éltetõ izé,water ally,dodge mantra,fists of thunder 1. rúna meg lashing tail kick a tornádós rúnával van most.

Akkor ally helyett volt a szívó cucc,a lashing tail meg a körberúgás volt,de elkenték a számat.Volt v 120 dmg-m.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Igen a blizzardos wizardal 😊
Carlos
Hogy mivel? 😊 Bizzzzztos, hogy wizzzzzard?

Þór vígi þessi rúnar

O a fene, wizard, 1 z-vel. Bocs.
elitehun
nem tom, monkkal elõször hellen vagy talán nightmare-n haltam
Nalam a wizzardal ma a fire chains+molten az stabilan minden pakkon ott volt neha varialta a maradek kettot hogy invulnerable minon/shielding + fast/teleport/nightmarish. Az elso 15 pakk utan mar nem szamoltam tovabb. Es ez ugyebar veletlen, es a blizzard szerint ez az intended, hogy erezd a fejlodest ha majd az Ahs gearbe visszajosz szopni ugyanezekre a pakkokra.
ronihun
nem hinném, hogy halnod kéne monkkal, hell elején járok sajátommal, eddig összesen 2x haltam, akkor is lag miatt

...

Különc
Bent van igen

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

berlinboy6329
Elõbb savmacskáé volt az elsõ,de az istennek se hagyta bent.Pistifilter lehet benn van.

Laza
DH-val mostanság állandóan teleportos, fast meg shieldes elitekkel futok össze. Komolyan mondom, már kiráz a hideg ha meglátok egyet 😊
Ma egy rare és a kompániája ronggyá tört, konkrétan csak a sapim volt rajtam, de így is vagy 20x haltam, mire el tudtam menekülni. Tört állapotban a békafing is kifektetett 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

elitehun
itt minden oké
elitehun
biztos vagy benne?
berlinboy6329
Szar a topik, a legelsõ hsz eltûnik.

Mire feltornászom a Nephalem Valort 5-ösre, kidob a játék. 😞
Én letettem a monkot, 700+ all res 40k hp, 7k armor kb 11k dps, rengeteget haltam vele még inf act1-ben is. Rerolloltam barbárra kb 100k-t költöttem rá, 40k hp 9k armor 450+allres, lassan befejezem act1-et úgy hogy még nem haltam vele ! Kés a vajon....

Get a life!

Különc
Ha normalon sokszor halsz szvsz neked mindegy mivel mész

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

berlinboy6329
Jó lesz ez a monk?Normal act 3-ban járok,de ezzel a karakterrel haltam eddig a legtöbbet ezen a "nehézségen".

TVelvet
nekem 2 hete nem megy az AH-mert fontba voltam, és átraktuk Hungaryra a residencet, és azóta még az RMAH-t sem látom.
te még nem is jártál szarul. nekem font van az accon és átrakták magyarra. ami azt jelenti, hogy semmit nem tudok kezdeni a 150+ fontommal. sírok.
amúgy ja , új tiketet kell mindig írni. akkor pár óra alatt megnézik.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

AntiHero
Én már többször is belefutottam.. Gáz<#shakehead>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

unknown nick
HC-ban azért sem kell sietni, mert az act3-as karik 90%-a meghal 😊 Létezik, de nincs akkora verseny az idõvel és az hypergazdag grinderekkel. Azok betompulnak, nem figyelnek és ha nem skippelik a mobokat (mint kripp), akkor act3 v. act4 egy küszöb, a rushba pedig bele döglenek szó szerint.

j0nNyKa
engedi az.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

unknown nick
D3-ban pedig ráérek, mivel soha nem lesz reset! Mikor megunom go SCII.

Én most futottam bele a Shade of Nar Gulle bug-ba. Egy bizonyos szinten megáll a monszta HP-je és nem megy lejjebb 😊 http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5889189718
unknown nick
"Nézd meg a Starcraft 2 topicot, senki sem játszik, csak nézi, ahogy mások játszanak. Azért "régen" nem így volt."

Én játszom az SC2-t mióta megjelent mindennap, csak a nagy ligákat nézem, de nem írogatok már a fórumba. Jobban szeretek gamelni. Az SC2 nagyon jól sikerült folyatás, ha a d2-t a d3 viszonyával hasonlítom össze. A single résznek húzták ugyan a szájukat sokan, de valljuk meg a súlypontja nem azon van. Az a játék szerintem méltó utódja lett az elõdnek.

hmm nem engedi linkelni urlkent: szoval bocs de copy pastelni kell

https://i.chzbgr.com/completestore/12/6/18/O2sR8Pvh_UuL1pnQoWSj_Q2.png

volt mar ?

Tyler Durden
Nekem kicsit több armor volt ellenben kevesebb dps és kevesebb resistek. Nem okozott gondot act1, toljad neki bátran

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR