Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Kíváncsi leszek a Tóslájt 2-re...

Þór vígi þessi rúnar

shaba23
Jó a játék, de ezt nem kellett annyi éven át fejleszteni. Ez olyan, mintha az elsõ halasztás bejelentésekor kezdték volna el...
Sztorit megírták egy óra alatt, a questekre szántak 2 órát, aztán mehetett "rajzasztalra". Szerintem tovább tartott nekik az RMAH jogi részeinek lepapírozása, mint a játékhegesztés...
antgecc
Vannak kivételek, ennyi.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

elitehun
úgy látom férleértettétek a hsz-em 😄
Marfy kérdezte hogy mért jó üzlet nekik én emg váalszoltam hogy (Talán azért) Mert jár nekik is összeg a tranzakció után?
mucsácsó
Kamu, Counter-Strike 1.6 - soha az életben nem lehet überelni azt, amit a játék lefektetett, és a mai napig is isteni 😛 Pont minap LAN-oztunk vele, és lehet csúnyácska, de ugyanúgy átjön az élmény, egyszerûen örökzöld... 😊
antgecc
Én úgy gondolom, hogy amekkorát alkottak a D1-2-vel, akkorát lehetett volna D3-al is. Ha megerõltették volna magukat biztos tudtak volna valami korszak alkotót produkálni, ami már nem a klasszikus ARPG, hanem valami új, de mégis maximálisan kielégíti az ARPG-s játékosokat.

Ne kérdezze senki, hogy na de mégis hogy gondolom, mert nem az én dolgom kitalálni, hanem azoké, akik ott ülnek millás fizetésekkel.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

AnarchoiD
Azert mert pl paypal tuti nem kapja meg a 15% -ot 😉 csak toredeket 😉 vagy mas modon tejelt a blizzardnak mert 15% -ot sehol a vilagon nem vonnak tranzakcioert egy banknal(ilyen talan csak magyarorszagon fordulhatna elo)
szoval naivitas lenne elhihnni, hogy nullszaldos a D3 RMAH nekik 😉
Paypal amugy penz utalasnal valoban von kezelesi koltseget, minnel kisebb az atutalt osszeg annal tobbet de kb 5-8 eurot meghalado osszegnel nem eri el a 4% -ot ...

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

jazzy
Kamu, Heroes 3.
elitehun
Csak nekem vannak elmosódva a betûk? de csak ebben a topikban.
Egoraptor
ARPG-t nem nagyon lehet hova fejleszteni, ilyen a stílus, kész.
Ha hozzányúlsz akkor már nem ARPG. Viszont meg lehet jól is csinálni
és tesztelten, szarvashibák nélkül kiadni.

Ez az ami nem sikerült D3-nak.
Az hogy belekeverték a pénzt lásd RMAH csak hab a tortán.

Carlos
Igen.

Errõl jut eszembe, hogy a sok mai need for speed turha után gondoltam elõveszem az örök klasszikus Need For Speed 1-et.
Hááááát... az emlékek megszépítették a dolgokat...

Aztán elõvettem a GTA 4 után a Vice City-t ami szerintem az egyik legjobb GTA. Aztán 10 perc szenvedés után inkább nem romboltam tovább az emlékeimet.

A régi játékok szépek jók voltak AKKOR amikor megjelentek. Ma már csak szép emlékek maradtak.
Az idõ elszállt felettük.
Ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

add el az accod? amúgy ha valaki adna el accot engem érdekel.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

antgecc
Miért kell mindig a d2-vel elõrukkolni? Szép emlékek, nosztalgia, de mai szemmel nézve (grafikát persze nem nézve) egy nulla az egész. És erre a nullára hajaz a D3 is, ha valakinek meg ez nem tetszik, akkor rögtön jönnek a népek azzal, hogy a D2 is ilyen volt. Oké, ilyen volt, elfogadjuk, ahogy a D3 hatalmas bukását is. Egy hónapja nem indítottam már el ezt a foskazalt, lenyeltem, hogy lenyúltak, átvertek.

Aradebil2
mert gondolom d2ben vért izzadtatok...aha

antgecc
Talán hogy izgalmasabb legyen a játék és ne könyökölve az asztalon nézd mi történik a játékban?

Aradebil2
és miért kéne skill egy diablo gamehez? o.O

Carlos
Ez így van.

Þór vígi þessi rúnar

Sáska
ezek a videok mindig raebresztenek, hogy 0 skill kell ehhez a jatekhoz. ha van jo geared, eleg ratenyerelni a klaviaturara. 😞

antgecc
Mert mit gondoltál mi az üzlet nekik ebben?

elitehun
Mert jár nekik is összeg a tranzakció után?
Gyááááá anyám...hogy a fenébe bírtad ki, hogy ne azonosítsd be rögtön mikor kidobta az áldozat<#vigyor>

Marfy
Remélem nem lesz. Ott teljesen másképp mûködnek az itemek, meg amúgy erre a pár évre már minek.
Illetve mibõl gondolod hogy jó üzlet nekik?

Hegi90
DH-t indíottál HC-n? te se vagy semmi

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

MEdievil

Zunit leszámítva semmi nem lett jó! 😞

F

j0nNyKa
yay, lehet keresni 100 milla goldot nati szettre HCn, anélkül halott vagyok
\o/

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

annual pass mellé esetleg 😄

tuti. rajtam már sok sok eurot keresett . nem lepõdnék meg, ha a köv d3 kieget ingyen adnák majd.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Ott már megoldották, petekkel meg mountokkal, faction change stb abból már elég nagyot kaszáltak.

Get a life!

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

AnarchoiD
azon filozok - RMAH nagy biznisz blizzardnak, vajon WOW ban is lesz ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Akronomus

&#9583;°&#9633;°)&#9583;&#65077; &#9531;&#9473;&#9531;

A vicces az, hogy mindig lesz egy új farm hely. Teljesen feleslegesen szedik ki ezeket(ennek ellenére az a2 2 goblin még mindig bennt van).

Hegi90
nem értem bazmeg, hogy mi a céljuk ezzel...

jazzy
<#eljen><#taps>
j0nNyKa
ritkább lett a spawnja, de még bent van

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

ezek a kistáskák kivették watch towert? -.- 15 restartból 1xse volt ott brr 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Ez a gyerek egy állat 😛 Mondjuk jó dolga van, fizetésért játszik 😛

elitehun
csak az életük lesz több
unknown nick
Egyébként bármit is állít a Blizz, na meg az a tény, hogy a játékosok számával nehezednek az ellenfelek. Imho magas szinten kötelezõ a tím. Legalábbis HC-ban nekem nagy biztonságot ad a többi kari passzív vagy nem passzív skillje.

unknown nick
Teljesen normális. Én only tímben (0% alap mf)+ valorral runolok itt-ott valahol egy boss-ig, olyankor garantáltan potyog a sárga tucatszám. A legtöbb crap, napi 1-2 talán AH-ban eladható.

elitehun
de dobhat, csak nem kötelezõen
Na de a nightmare fokozat az nem újnak számít?
Úgy veszi, hogy normalon már kinyírtad õket és akkor nem is dobnak soha rare-t többé?

berlinboy6329
cripplinget próbáltam,jó,csak jó lenne hozzá a pre-nerfed attack speed,mert így rohadt lassú.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

elitehun
ja, mert ha elsõre nyirod ki õket akkor dobnak min 1 rare-t
elitehun
Én egy ehhez hasonló build-el csak nightmare vége felé haltam meg elõször
Az normális, hogy sem Leoric, sem utána a fõpók sem dobott egy darab rare cuccot sem?
HC kari és nightmare szint.
Normalon ezek mindig dobtak legalább 1 db jó cuccot.

elitehun
"semmim,amivel magam körül gyalázhatnék"
Crippling wave
ally helyett sztem bármi, am sincs semmi értelme, lashing tail kick-nek sincs szerintem, és használj még egy spirit generatort.
berlinboy6329
Szarok a skillek.Egyszerûen nem tudok mit csinálni,ha sokan vesznek körbe.

Legelõször act1-ben haltam meg mikor mentem Leorichoz,bementem vhova,ahol szarásig volt kecskeemberrel,körbevettek és nincs semmim,amivel magam körül gyalázhatnék.Aztán ugyanez act3-ban.Azzal a nemtommármi a neve rúgással,magamra szívtam a teljes act3-at,aztán nem tudtam mivel kinyírni õket idõben.

Blinding flash,éltetõ izé,water ally,dodge mantra,fists of thunder 1. rúna meg lashing tail kick a tornádós rúnával van most.

Akkor ally helyett volt a szívó cucc,a lashing tail meg a körberúgás volt,de elkenték a számat.Volt v 120 dmg-m.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Igen a blizzardos wizardal 😊