78986
  • Susarc
    amúgy ha van rage a WW is jó ,de hiába a 60!% base crit egyszerüen nincs elég kritikus találat...megáll az eszem
  • Susarc
    tök 8,mert befalaznak és csoki:P
  • TurboX
    erre való a berserker amit nem használtál el
  • Susarc
    most nézem b+ triplán VORTEX,WALLER,JAILER.......gg a kurva anyád:D:D
  • Sunrider924
    Vagy ha akarsz nevetni egy jot
  • Susarc
    public gamet csak akkor szabad tolni ha nagyon nyugodt vagy és rengeteg pénzed van javitani:P:)
  • Sunrider924
    Ja az emlitett partymban a barbar akkora nagy fej volt, hogy bement Ghomra egyedul, nem nezte hogy a masik 3 kari Xelt, aztan irja hogy omfg im dead. Ilyenkor jokat szoktam rohogni azert. Pont mint a wow-os pugok.
  • Susarc
    2. csemp pakk:D:D /ilyen is a blizardos randomitás! amúgy ez a kombó még gecibb,mert duplán fogják a karit.....

• Sunrider924
    Hiszed vagy sem leirtam nekik, innentol kezdve mar nem rajtam mulott. Ami meg kocsogseg, hogy bossokra az en cc-m(frost nova) altalaban nem hat, ellenben fasza amikor az enchantress charmolja Zoltan Kullet...
  • Susarc
    hát pont az a lényeg,hogy ne futkossanak össze vissza,mert akkor az egész map gázos:P lesz:)) egy helyről kell a burst és ha odapikizik akkor arrébb kell totyogni egy pöppet
  • Susarc
    reggeli KV közben ,edzés előtt mondom m,egyek egy kanyart természetesen mi az első csempecsoport?:)) sajnos nem tudtam elkapni a pillanatot,hogy a karim textúrájába "rajzoltak" egy X-et a fallal a kecik:P

• Sunrider924
    Az emlitett partyban rajtam kivul volt egy tank barbar, egy dmg wizard meg egy wd. Sajna osszevisza futkostak, es Ghom 1 percen belul telefingta az egesz szobat, ennyi ido alatt 50%ra sikerult csak levinni.
  • Susarc
    melee dps-ek? ,mert rangeddel nem tudsz meghalni Ghomnál ha fogja a "tank"

és jaja elég 14k,de baszott lassu egyedül haladni viszont partiban mindenképpen must have egy olyan kari mint a tied /nagy resi-nagy armor/ úgy sétagalopp a játék /bár a dps karik azért megszokták,hogy lepukkannak párszor egy run alatt:)/

nem vágom miért kinozzák magukat a barbárok a sidearm-al/frenzy/ és miért nem a maniac rúnát használják emi 20% al dobja meg az összes sebzésed a hülye random bumerángok helyett! nomeg a furious charge dreadnought runája is baromság,mert némi health globe bónusszal a merciless assault ezerszer jobb ha sok mob van félelmetes pusztitást tud egy 14k dps-es "tank" is vele mikor 4-5 ide-oda /20% al buffolt -lásd előbb- chargeolás alatt letakaritja a mapet
  • Avenger
    Tanknál nyilván, bár tank wizardnál is elég lehet. Nekem mf gear-ben van 35k körül rendes gearben 47k wizarddal.

Most mondjuk kipróbálom az archon+tornádó buildet. Hydra+blizz helyett hydra+tornádó+crit mass+temporal flux. Igazából csak a blurt kellett beáldoznom. És a dps-em is valamivel jobb, mert a tornádók összeadódnak.
  • Sunrider924
    Kicsit atrendeznek par dolgot a buildedben. Nem kell a disintegrate, ez a blizzard+Hydra build, ide inkabb betennem a familiart vagy a magic weapont az extra sebzesert, 12/15%. Az energy armort meg inkabb force armorra tennem, mert kiteolsz ezzel a stilussal.
    Egyenkent meg itt mindent megtalalsz:Wizard inferno builds
  • Myxir
    Hali!
    Szeretnék érdeklődni DH után, még pedig abban, hogy milyen skilleket érdemes vele boss-nál alkalmazni?
    Jelenleg inferno fokozaton 2. fejezetben Belial-nál megakadtam sajnos
    Smoke screen-nél hatred gain,prepration hp reg,aid-os sentry,rain of vengeance-nél a stun,hungering arrow-spray of teeth,elemental arrow hp gaines.
    Bár nem tudom, hogy sebzésemmel van-e gond ami jelenleg 40k, viszont életemet kevésnek találom ami 37k-n mozog.
    Valakinek lenne valamilyen javaslata megfogadnám szívesen.
  • Sunrider924
    Multkor 4es coopba public gamebe mentem Ghomig, az sajna nem ment le , minden mas igen, 14k dmgem van, Ghom kivetelevel mindenre eleg volt. A problema a masik 3 dps kari volt, akik meghaltak meg 50% elott. Beismerem, hogy Kuloncnek volt igaza, amikor a tankja bemutatasanal kijelentette, hogy 14k damage mindenre eleg.
  • Avenger
    Nekem is elég sok reflectes-t ad igaz csak 35k dps-el megyek, így meg nem probléma, mert lassan sebzek. :D Act 3-ban mondjuk már izmosabb dps kell, és ott tényleg gáz lehet.
  • Susarc
    na most lehet megint összeesküvés elmélet amit mondok,de ugye ha DH val megyek aminek 110k a dps-e szinte mindig van reflektes ami eléggé tud szopatni....namármost tegnap átléptem a 70k dps-t a barbárral erre elkezdte szórni a reflect affixes csempákat! 50-60k alatt nem is láttam reflektes csempéket!/ofc a jailer+waller az alap/ ez azért vicces ,mert ekkora dmg-nél már eléggé szopatós a reflect /mondjuk hála az égnek van 2100 life/secem ami nagy segitség,de ha szakállas manus vagyok nagyon kell figyelni,hogy ne csapjam szét magam.....

mondja valaki azt,hogy nem scaneli le a program a karidat és nem ahoz válogatja a csempek affixeit!
  • clio1616v
    igen, levettem a fiery-t így is 59k a dpsem :) viszont szinte azonnal van archon ha jön elit a watch towerban volt vagy 10 :D és két fortune shrine
  • Avenger
    Most miért ne eshetne ki mindenkinek ugyan olyan item? Gondolom a többi cuccukra a pénzt sem farmolással szerezték.
  • BlazeH
    Dupe márpedig nincs!

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6308701734
  • Sunrider924
    Hehe, szoval mukodik :)
  • zsotesz
    "D2-ben Cain azonosította az összes cuccost, most még csak nem is látom a második act-ban" - persze, hogy nincs Cain act2-ben, mivel act1-ben meghal
  • cateran
    "Vagy több itemet kéne gyűjteni, amiket nem lehet tradelni, és ha valakinek összejön az összes darab, akkor 4fős partiben lehet idézni bosst és le kell verni. Az lett volna a jó :D"

Lam-lam...1 viszonylag egyszeru otlet es megis 100x erdekesebbe tette volna a coopot...pontosan ezert van meg a -nem tul hizelgo- velemenyem a bli$$ devekrol es altalaban az egesz bagazsrol..az osszes ember elmehetett mar onnan, akinek 1 agysejtnel tobbje volt:(
  • who am I 7
    nekem ezek estek ma..lehet mace hiány van a piacon, vagy nem tom .vagyis..ez kb 25db 63as itemből.Legendary egy crossbow volt, vmi f0s 7xx dpsel...meg egy szokásos vörös armor (lvl52-vagy55ös), de komolyan 2 héten belül 4edjére köpte ki kb.Legközelebb már ott hagyom :D:D:D:D:D:D
  • Fpocok
    A mostani legendaryk csak színükben azok.
    Szerintem úgy kellett volna megoldani, hogy a mostani droprate 100ad része lenne, sokkal sokkal ritkább, viszont az szintnek megfelelően kiemelkedő.
    Vagy több itemet kéne gyűjteni, amiket nem lehet tradelni, és ha valakinek összejön az összes darab, akkor 4fős partiben lehet idézni bosst és le kell verni. Az lett volna a jó :D
  • cateran
    En az mogott nem latom a logikat, hogy "a legendaryk nem feltetlenul BiS vagy akar csak majdnem legjobb targyak"de a dropratejuk a beka segge alatt..tehat nehez megszerezni, de legalabb nem er szart se...
  • attiGT
    eskü nem értem mit akart a blizz ezekkel a jelenlegi legendásokkal...
    az a +0,18 attacks per sec is kb annyit ér mint halottnak a csók
  • Susarc
    nekem is esett ma egy 1 kezes legendary nyilpuska 55-ös 145 dps:P:D
  • Ferrari23
    THX blizzard, megérte az egész napi farm!

• j0nNyKa
    na jolvan le kene szallni mostmar a foldre
  • Játékos
    Valóban, sikerült ... s még oda is írták a marhájának, most vettem észre az apróbetűs részt :)))

Bocs és köszönöm mindenkinek ....
  • clio1616v
    na azt már senki nem fogja elhinni :D

találd még ki, hogy olyan sárga nagy láda is van, amiből csak kék és fehér cuccok potyognak ki
  • j0nNyKa
    persze pf, ponik, meg zsakkal rohangalo goblinok, mi?
  • Játékos
    Megnézem, egy pillanat ....
  • clio1616v
    azt ne mond, hogy van pónis pálya is :D - ne csapd már be szegényt :D
  • j0nNyKa
    valóban nem!
    egyébként jobb klikkelj, úgy kell indentify-zni :)
  • Susarc
    ha nem direkt csinálod akkor nyomj már egy kurva jobb klikket azokon az itemeken!
  • Játékos
    Akkor az nem mostanában lesz :))))