Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztorit megírták egy óra alatt, a questekre szántak 2 órát, aztán mehetett "rajzasztalra". Szerintem tovább tartott nekik az RMAH jogi részeinek lepapírozása, mint a játékhegesztés...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Marfy kérdezte hogy mért jó üzlet nekik én emg váalszoltam hogy (Talán azért) Mert jár nekik is összeg a tranzakció után?
Ne kérdezze senki, hogy na de mégis hogy gondolom, mert nem az én dolgom kitalálni, hanem azoké, akik ott ülnek millás fizetésekkel.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
szoval naivitas lenne elhihnni, hogy nullszaldos a D3 RMAH nekik 😉
Paypal amugy penz utalasnal valoban von kezelesi koltseget, minnel kisebb az atutalt osszeg annal tobbet de kb 5-8 eurot meghalado osszegnel nem eri el a 4% -ot ...
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha hozzányúlsz akkor már nem ARPG. Viszont meg lehet jól is csinálni
és tesztelten, szarvashibák nélkül kiadni.
Ez az ami nem sikerült D3-nak.
Az hogy belekeverték a pénzt lásd RMAH csak hab a tortán.
Errõl jut eszembe, hogy a sok mai need for speed turha után gondoltam elõveszem az örök klasszikus Need For Speed 1-et.
Hááááát... az emlékek megszépítették a dolgokat...
Aztán elõvettem a GTA 4 után a Vice City-t ami szerintem az egyik legjobb GTA. Aztán 10 perc szenvedés után inkább nem romboltam tovább az emlékeimet.
A régi játékok szépek jók voltak AKKOR amikor megjelentek. Ma már csak szép emlékek maradtak.
Az idõ elszállt felettük.
Ennyi.
Þór vígi þessi rúnar
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Illetve mibõl gondolod hogy jó üzlet nekik?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\o/
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Get a life!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Úgy veszi, hogy normalon már kinyírtad õket és akkor nem is dobnak soha rare-t többé?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
HC kari és nightmare szint.
Normalon ezek mindig dobtak legalább 1 db jó cuccot.
Crippling wave
ally helyett sztem bármi, am sincs semmi értelme, lashing tail kick-nek sincs szerintem, és használj még egy spirit generatort.
Legelõször act1-ben haltam meg mikor mentem Leorichoz,bementem vhova,ahol szarásig volt kecskeemberrel,körbevettek és nincs semmim,amivel magam körül gyalázhatnék.Aztán ugyanez act3-ban.Azzal a nemtommármi a neve rúgással,magamra szívtam a teljes act3-at,aztán nem tudtam mivel kinyírni õket idõben.
Blinding flash,éltetõ izé,water ally,dodge mantra,fists of thunder 1. rúna meg lashing tail kick a tornádós rúnával van most.
Akkor ally helyett volt a szívó cucc,a lashing tail meg a körberúgás volt,de elkenték a számat.Volt v 120 dmg-m.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/