78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Susarc #54242 ez finom! -
#54241 Mobilos authenticator-t úgy lehet leszedni, ha beírsz neki két egymás utáni kódot, az account security-nél a megfelelő helyre kattintva(battle.net-en).
Telepítgettem a telefonomat a héten és vagy háromszor raktam fel új authenticatort, szóval nincs rajta még időkorlát sem. -
#54240 -
clio1616v #54239 Eladó Clio#2115 BTag-en értek el.
-
#54238 fasza, csak még régebb mintha olyasmit olvastam volna bnet-en hogy kell küldeni a személyiről képet és ha egyezik a név meg minden (ami nálam nem egyezne :D) akkor leszedik. -
#54237 Dehogy is. Van egy kód, amit beírsz és leszedi accountról. -
#54236 csak úgy nem lehet
viszont úgy igen, hogy... belépsz bneten, és letöltöd ?! -
#54235 Authenticatort (akár mobil, akár rendes) csak úgy lehet leszedetni egy acc-ról ha küldök nekik egy képet a személyimről? -
#54234 sarcasm...
:-) -
#54233 szerintem fejlődsz és egyre jobb vagy, jó látni magad fajtákat fejlődni! grat!! -
#54232 kell varni par napot, nekem kb 3 napig tartott mire megjelent a kod -
#54231 sztem valami történhetett, 2 halállal megtaláltam Kula bácsi alkatrészeit, 2 kék pack és egy sárga+ kék volt összesen..... a terminusig a múltkor 12 halállal sem jutottam el.
minimálisan vagyok erősebb talán 900 dmg, meg egy picivel több AR.
vagy csak egyszerűen mákom volt .?! -
#54230 Nem vettem magamra :)
(viszont az elejétől kezdve félreértettem milyen kódot is akar a kolléga... pff) -
Majestic01 #54229 Köszönöm mindnekinek a segítséget, de a számlatörténetben tényleg nem látom...:S Most két rossz kódot ütöttem be, és most elvileg már nem is használhatom ezt a kártyám...:S
A regisztrációm nem lehet törölni? -
#54228 Remélem nem voltam bunkó, nem annak szántam, csak mondtam, hogy nem arról beszélsz :D -
#54227 HA felhivod a bankod ügyfélszolgálatát, ott meg tudják majd mondani ezt a kódot( egy ismerősöm igy oldotta meg ugyanezt a problémát) -
Ferrari23 #54226 Dehogy a bannkártya. Regel paypalon levonnak 400 huf és a folyószámla-kivonaton lesz egy 4 jegyű kód, azt be kell írni, azt csókolom. -
#54225 /facepalm
Ő nem arról beszél. Ő azt a kódot keresi, amit a paypal küldött neki a tranzakciónál. -
#54223 A bankkártyád hátulján kell lennie a kódnak. Sőt, kettő is van, egy 4 meg egy 3 jegyű. -
Ferrari23 #54222 Ott lesz az a 4 jegyű kód pedig... Nem hiszem, hogy nincs ott.... -
Agaba72 #54221 Nálam az volt, hogy miután létrehoztam a paypal fiókomat, nem kért kódot csak miután upgredaltem vagy mit kellett csinálni, az után. Akkor a megadott kártyáról levont 400 forintot, és a bank által küldött sms-ben volt a kód.
Neten találtam annó, egy jó magyar leírást, lépésről, lépésre azt követtem, hogy mire mit kell csinálni. -
#54220 Neten nem tudod megnézni a számlatörténeted? Nekem ott volt. -
Majestic01 #54219 Üdv!
Tudom már a elegetek van, meg unjátok a paypal-os dolgokat, de még mindig szenvedek csak vele. Nem tudom jóváhagyni...:S
Ma kaptam meg a számla értesítőt, benne minden tranzakcióval. Látom is a paypal-os fizetéseket, de nekem nincs benne semmilyen 4 jegyű kód...:S
Mostmár végképp nem tudom mit csináljak...:S
Nem lehet törölni a paypal fiókomat? Lehet az lenne a legegyszerűbb...
Pls aki tud segítsen!
Köszönöm előre is! -
Juhasz27 #54218 Ilyen cucc nekem is kéne,van rá 100k goldom :D -
Susarc #54217 sry a 700 life stealt és 2000 life regen/sec-et kihagytam:P -
Susarc #54216 akkor most még pvp nélkül rakj nekem össze egy olyan cuccosokból álló "szetet" ami ezt mind tudja legyen mondjuk 100k dmg 250% crit 30% crit chance 9k armor 1000 allress 75k hp
kíváncsian várom az árát.....
és ha ezzel megvagy szorozd meg 10-el és annyiba fog kerülni ha benne is lesz a pvp -
clio1616v #54215 life regen, steal illetve a skilles armorok is hozzájönnek még, szóval nem esélytelen egy fél percnél tovább tartó pvp -
Susarc #54214 persze lehet 80% is,de az csilliókba kerül:) és még a 20% bejövő is lerohaszt bármit 100 ezer hp alatt másodperceken belül:D -
clio1616v #54213 úgy fogják megoldani, hogy mindenki szépen elkezdi magát hpra felöltöztetni :)
elfelejtetted, hogy a resist is ott van még, ami 80% fölötti dmg taken csökkenést csinál -
#54212 Belőlem pont az alkohol beszélt, és epic fight win :) Pénz jön máshonnan. -
Susarc #54211 a PVP-t el nem tudom képzelni,hogyan oldják majd meg...azok a sebzések amiket kilehet tolni azok köszönőviszonyban sincsenek a karakterek HP pooljához.....még ha a resistek rendesen fognak is működni (mivel ugye mindenki 60-as lesz) és vesszük azt,hogy átlag 50-60% fog egy "mezei" kari van mondjuk átlagban 30-50 ezer HP és 50-100 ezer damázs másodpercenként....just do the math! akárhogyan is matekolom egy ember az "egy lövés" lesz mindenkinek:P -
Susarc #54210 :D:D -
#54209 A játék egy nagy rakás szar. PvP is szar lesz, meglátjátok.
Már rég eladtam volna, ha nem tudnék pénzt kiszedni belőle. -
#54208 ha most valasztanom kene egy epic fight, es parszaz euro kozott... nos. lehet csak az alkohol beszel belolem, de fuck epic fight. -
#54207 Most tényleg az a faszagyerek d3-ban, aki több goldot/eurot/dollart szed ki a szánalmas ah rendszerből, kihasználva a kazuárokat? Ne már,
D1-ben warrior-ommal dueleztem sorci meg rugó ellen, és amikor nyertem akkor éreztem hogy ez valami.... vagy haver warrival hell/hell, sokáig tartott de egy élmény volt, mai napig felidézzük, epic fightok. Ez hol van, hova lett? A kihívás megvan, nemrég linkeltem a profilom, kurva jó volt a dio fight sorci haverral, végén épphogy túléltük(ress is volt), visítottunk a ts-en meg minden(kb 10x-re ment le)... és jó volt.
SZVSZ az AH ebben a formában egy kurva nagy hiba volt, nagyot csalódtam a blizzben...(ennyire pénzéhes szemét bagázsnak nem képzeltem)
Kicsit elkalandoztam, a lényeg, hogy a hangulat már nem régi (persze régen minden minden jobb/szebb volt :); de aki egy jót akar játszani az megteheti (semmi pro flame:) -
Dr DeViLKiNG #54206 Mindegy szerintem várok 1-2 napot, azt ha lejebb megy az ára, akkor mindenképpen érdemes lesz. Remélhetőleg addig nem jön ki semmi új ilyen blog. :D -
#54205 bármit is jelentsen az a szó hogy rizikófaktor :D
amúgy meg nem tudni semmit az extra affixről, mondhatják, hogy hű de tápos lesz, amíg az emberek nem kapnak tényeket biztos forrásból nem cselekednek -
#54204 exalted grand valami marad a legnagyob kraftolható fegyó, ugye? lvl62es... -
Dr DeViLKiNG #54203 Pont ezen gondolkozom. A bow/xbow egyértelműen jó lesz, és az csak 5,5 meg 7,5 milla. -
#54202 mert arra számítanak az emberek hogy ugyanugy minden téren jobban megéri majd az 1kezes használata. lehet megérné becuccolni azokból későbbre de nagy a rizikófaktor