78986
  • Susarc
    ez finom!
  • Avenger
    Mobilos authenticator-t úgy lehet leszedni, ha beírsz neki két egymás utáni kódot, az account security-nél a megfelelő helyre kattintva(battle.net-en).
    Telepítgettem a telefonomat a héten és vagy háromszor raktam fel új authenticatort, szóval nincs rajta még időkorlát sem.
  • j0nNyKa
  • clio1616v
    Eladó Clio#2115 BTag-en értek el.

• elitehun
    fasza, csak még régebb mintha olyasmit olvastam volna bnet-en hogy kell küldeni a személyiről képet és ha egyezik a név meg minden (ami nálam nem egyezne :D) akkor leszedik.
  • Fpocok
    Dehogy is. Van egy kód, amit beírsz és leszedi accountról.
  • j0nNyKa
    csak úgy nem lehet
    viszont úgy igen, hogy... belépsz bneten, és letöltöd ?!
  • elitehun
    Authenticatort (akár mobil, akár rendes) csak úgy lehet leszedetni egy acc-ról ha küldök nekik egy képet a személyimről?
  • Frank99
    sarcasm...
    :-)
  • attiGT
    szerintem fejlődsz és egyre jobb vagy, jó látni magad fajtákat fejlődni! grat!!
  • sam9981
    kell varni par napot, nekem kb 3 napig tartott mire megjelent a kod
  • Frank99
    sztem valami történhetett, 2 halállal megtaláltam Kula bácsi alkatrészeit, 2 kék pack és egy sárga+ kék volt összesen..... a terminusig a múltkor 12 halállal sem jutottam el.

minimálisan vagyok erősebb talán 900 dmg, meg egy picivel több AR.

vagy csak egyszerűen mákom volt .?!
  • Carmang
    Nem vettem magamra :)
    (viszont az elejétől kezdve félreértettem milyen kódot is akar a kolléga... pff)
  • Majestic01
    Köszönöm mindnekinek a segítséget, de a számlatörténetben tényleg nem látom...:S Most két rossz kódot ütöttem be, és most elvileg már nem is használhatom ezt a kártyám...:S
    A regisztrációm nem lehet törölni?
  • Fpocok
    Remélem nem voltam bunkó, nem annak szántam, csak mondtam, hogy nem arról beszélsz :D
  • Acidlich
    HA felhivod a bankod ügyfélszolgálatát, ott meg tudják majd mondani ezt a kódot( egy ismerősöm igy oldotta meg ugyanezt a problémát)
  • Ferrari23
    Dehogy a bannkártya. Regel paypalon levonnak 400 huf és a folyószámla-kivonaton lesz egy 4 jegyű kód, azt be kell írni, azt csókolom.
  • Fpocok
    /facepalm

Ő nem arról beszél. Ő azt a kódot keresi, amit a paypal küldött neki a tranzakciónál.
  • Carmang
    A bankkártyád hátulján kell lennie a kódnak. Sőt, kettő is van, egy 4 meg egy 3 jegyű.
  • Ferrari23
    Ott lesz az a 4 jegyű kód pedig... Nem hiszem, hogy nincs ott....
  • Agaba72
    Nálam az volt, hogy miután létrehoztam a paypal fiókomat, nem kért kódot csak miután upgredaltem vagy mit kellett csinálni, az után. Akkor a megadott kártyáról levont 400 forintot, és a bank által küldött sms-ben volt a kód.
    Neten találtam annó, egy jó magyar leírást, lépésről, lépésre azt követtem, hogy mire mit kell csinálni.
  • Fpocok
    Neten nem tudod megnézni a számlatörténeted? Nekem ott volt.
  • Majestic01
    Üdv!

Tudom már a elegetek van, meg unjátok a paypal-os dolgokat, de még mindig szenvedek csak vele. Nem tudom jóváhagyni...:S
    Ma kaptam meg a számla értesítőt, benne minden tranzakcióval. Látom is a paypal-os fizetéseket, de nekem nincs benne semmilyen 4 jegyű kód...:S
    Mostmár végképp nem tudom mit csináljak...:S
    Nem lehet törölni a paypal fiókomat? Lehet az lenne a legegyszerűbb...

Pls aki tud segítsen!

Köszönöm előre is!
  • Juhasz27
    Ilyen cucc nekem is kéne,van rá 100k goldom :D
  • Susarc
    sry a 700 life stealt és 2000 life regen/sec-et kihagytam:P
  • Susarc
    akkor most még pvp nélkül rakj nekem össze egy olyan cuccosokból álló "szetet" ami ezt mind tudja legyen mondjuk 100k dmg 250% crit 30% crit chance 9k armor 1000 allress 75k hp

kíváncsian várom az árát.....
    és ha ezzel megvagy szorozd meg 10-el és annyiba fog kerülni ha benne is lesz a pvp
  • clio1616v
    life regen, steal illetve a skilles armorok is hozzájönnek még, szóval nem esélytelen egy fél percnél tovább tartó pvp
  • Susarc
    persze lehet 80% is,de az csilliókba kerül:) és még a 20% bejövő is lerohaszt bármit 100 ezer hp alatt másodperceken belül:D
  • clio1616v
    úgy fogják megoldani, hogy mindenki szépen elkezdi magát hpra felöltöztetni :)

elfelejtetted, hogy a resist is ott van még, ami 80% fölötti dmg taken csökkenést csinál
  • Crokin
    Belőlem pont az alkohol beszélt, és epic fight win :) Pénz jön máshonnan.
  • Susarc
    a PVP-t el nem tudom képzelni,hogyan oldják majd meg...azok a sebzések amiket kilehet tolni azok köszönőviszonyban sincsenek a karakterek HP pooljához.....még ha a resistek rendesen fognak is működni (mivel ugye mindenki 60-as lesz) és vesszük azt,hogy átlag 50-60% fog egy "mezei" kari van mondjuk átlagban 30-50 ezer HP és 50-100 ezer damázs másodpercenként....just do the math! akárhogyan is matekolom egy ember az "egy lövés" lesz mindenkinek:P
  • Susarc
    :D:D
  • Fpocok
    A játék egy nagy rakás szar. PvP is szar lesz, meglátjátok.
    Már rég eladtam volna, ha nem tudnék pénzt kiszedni belőle.
  • j0nNyKa
    ha most valasztanom kene egy epic fight, es parszaz euro kozott... nos. lehet csak az alkohol beszel belolem, de fuck epic fight.
  • Crokin
    Most tényleg az a faszagyerek d3-ban, aki több goldot/eurot/dollart szed ki a szánalmas ah rendszerből, kihasználva a kazuárokat? Ne már,
    D1-ben warrior-ommal dueleztem sorci meg rugó ellen, és amikor nyertem akkor éreztem hogy ez valami.... vagy haver warrival hell/hell, sokáig tartott de egy élmény volt, mai napig felidézzük, epic fightok. Ez hol van, hova lett? A kihívás megvan, nemrég linkeltem a profilom, kurva jó volt a dio fight sorci haverral, végén épphogy túléltük(ress is volt), visítottunk a ts-en meg minden(kb 10x-re ment le)... és jó volt.
    SZVSZ az AH ebben a formában egy kurva nagy hiba volt, nagyot csalódtam a blizzben...(ennyire pénzéhes szemét bagázsnak nem képzeltem)
    Kicsit elkalandoztam, a lényeg, hogy a hangulat már nem régi (persze régen minden minden jobb/szebb volt :); de aki egy jót akar játszani az megteheti (semmi pro flame:)
  • Dr DeViLKiNG
    Mindegy szerintem várok 1-2 napot, azt ha lejebb megy az ára, akkor mindenképpen érdemes lesz. Remélhetőleg addig nem jön ki semmi új ilyen blog. :D
  • attiGT
    bármit is jelentsen az a szó hogy rizikófaktor :D

amúgy meg nem tudni semmit az extra affixről, mondhatják, hogy hű de tápos lesz, amíg az emberek nem kapnak tényeket biztos forrásból nem cselekednek
  • Fpocok
    exalted grand valami marad a legnagyob kraftolható fegyó, ugye? lvl62es...
  • Dr DeViLKiNG
    Pont ezen gondolkozom. A bow/xbow egyértelműen jó lesz, és az csak 5,5 meg 7,5 milla.
  • attiGT
    mert arra számítanak az emberek hogy ugyanugy minden téren jobban megéri majd az 1kezes használata. lehet megérné becuccolni azokból későbbre de nagy a rizikófaktor