78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
NikeCortez #54362 1000LoH ? hát sztem az kevéske...de most tank vagy Dps kell konkrétan?
Tankot is lehet, de akkor miert nem barbart kezdesz? :) -
#54361 szerinted lehet névre keresni? -
Biohazard #54360 60k B.O. -
Biohazard #54359 Seeking Amulet of Strife 60BO
11 ota probalom kivenni -
Sunrider924 #54358 [URL=http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5117172483?page=3#42]#42[/URL] -
#54357 Valaki mondjon már egy konkrét példát melyik itemet nem tudja kivenni, mert nekem megy. -
#54356 Hát az eddig megkeresett csilliárd dollárból vesznek majd új accountokat. A nagy gold hegyek nem hiszem, hogy ezeken az accountokon raktározódnak. Maximum egy kis költőpénz. -
Sunrider924 #54355 Szerintem a bot-ot hasznalo accountoy banoljak, az nem ugyanaz. -
#54354 Másik dolog mondjuk az, hogy ha most bannolnak is egy csomó botot, mert szabályos időközönként boyout-olnák ezeket az itemeket. Akkor majd írnak olyan botot, ami egy itemet véletlenszerű időnként próbál buyoutolni. De az is lehet, hogy már alapból így működnek... Szóval alapvetően tényleg csak az egyszeri vásárlók felidegesítésére jó ez. Ha tényleg a blizz csinálja. :D -
#54353 Szerintem simán igaz lehet. A korábban linkelt fórumot átnézve, meg saját AH kereséseim alapján legalább 10 item van bent eléggé áron alul, amit lehetetlen kivásárolni. Persze a többi cuccot meg lehet venni probléma nélkül. -
#54352 Üdv!
kérdésem a köv.
Valóban lehet csinálni Monk Tank karaktert, vagy ez csak ábránd.
Mert olvasgatom a a buildeket de mindenki sír hogy 55K HP, 7K armor, 1200 Resist, 20K DMG, 1000LoH, meg hasonló-val makkanak.
Support karinak meg lehet építeni, ami nem hal meg ha egy fireball elszáll mellette? -
Sunrider924 #54351 Azert az jopofa, hogy a Kripp fele buktassuk le a botozokat Armory-val dolgot mind megettetek, de ez aztan tuti okorseg. Mondjal jobbat, hogy megallitsd ezt az AH flipping oruletet. Csak ezen a forumon az elmult par napban hany post volt arrol hogy ki mekkora majer mert mekkorat keresett AH viszonteladassal... -
cateran #54350 Ha errol bebizonyosodik, hogy igaz, akkor Bli$$ megnyerte nalam az evtized facepalm dijat... -
Dr DeViLKiNG #54349 Nyilván ez a helyzet, nem pedig az, hogy egyáltalán nem megy az ah. -
Biohazard #54348 Zsenialis! Akkor tulajdonkeppen fantom targyakat probalok megvenni, amik csak azert vannak bent, hogy hatha valaki tul surun probalja oket megvenni es akkor majd jol lebuknak.
Aki ezt kitalalta elkuldenem utcasepronek...aztan szigoruan meghagynam neki, hogy kotelessege levakarni a galambszart minden autorol, ami xy haz elott parkol. Ha nem vakarja le, kirugom. Ha meg tul erosen probalkozik, az auto tulajdonosa vagja pofan! Win-win! -
#54347 Így mondjuk van értelme. Hátha még nem gyanús az accountom, csak hatszor próbáltam megvenni az egyiket. :D -
Sunrider924 #54346 Ah issues ezt az oldalt erdemes elolvasni. -
#54345 Megy ez az act 3. Első két quest simán ment, miden pakkot leölve. Waller meg teleporter is volt. Ráadásul találtam egy bracert is, ami jobb mint az enyém. -
#54344 linkeljétek nyugodtan ide amit nem tudtok kiszedni én készségesen kiszedem őket -
#54343 Én már vagy két milliót buktam azon hogy olcsó cuccot nem tudtam kivenni és drágábban berakni. :D -
Biohazard #54342 Nekem sem megy ez a szemt. Epp 1 oraja probalok kivenni MF gearbe cuccost, de nem hagyja. -
#54341 Hmm pedig én azt hittem csak külön velem szemétkedik. -
#54340 olyan még sose volt, hogy csak 1 embernek ne működjön :) -
Sunrider924 #54339 Habar, ha jobban meggondolom, a TryHard nevu csoka offscreen-ezve olte a phasebeast eliteket act3ba. De oda akkor megintcsak nem kell az archon. -
#54338 Másnak se működik a goldos ah? Azt írja próbáljam máskor, mert most túlterhelt... -
Sunrider924 #54337 Act1be ugy farmolok, hogy szinte oda se figyelek, leesik az energy armor es csak akkor veszem eszre amikor durvan kezd esni a hp-m a desecratorba. Act3ba nem tudom ezt a luxust megengedni. Oda meg nem overgeareltem a nehezseget, ott figyelni kell. A buildedben viszont nincs vedelem, se force armor, se diamond skin, az elso pakk ami teleporter/fast( mondjuk soul ripper)az ki fog nyirni, hiaba jo a dps-ed. Szerintem. -
Lantee #54336 Azért az már több, mint lúzerség, hogy a csóringer Cain még három héttel az első bug után is rendszeresen beakad a ház sarkába, és ott pogózik Act1 végéig. :D -
#54335 Buildet még nem raktam össze igazán, ez csak az act 1 farmolós buildem. :)
A gear-t letesztelem délután valamikor. -
Sunrider924 #54334 Probald ki. Masreszt, minek keverni ket, egyebkent onmagaban jol mukodo buildet? Ez se nem igazan kiteolos de nem is Archon CM build. Hat fene tudja. Patch utan lehet mukodni fog, most viszont azt tippelnem hogy nem fog. -
#54333 akkor én mit mondjak 18900 dps-el.... -
#54332 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Avenger-2668/hero/1370829
Act 3-ra elég lehet már a wizardom? -
BlazeH #54331 Nekem ilyen csak receptekkel szokott lenni. Időnként 1 run alatt kiesik kettő exalted shieldes recept. Van már belőle jó pár. Más receptet még nem találtam. -
Dr DeViLKiNG #54330 Öcsém tegnap mutatott képet, hogy haverjának 1 run alatt háromszor esett ki ugyanolyan fegyver ugyanazzal a névvel, meg statokkal. Attól még lehet dupe persze :D -
#54329 Hihetetlen, hogy nem megy a goldos AH. Rászűrök a gyűrűkre, kiad 6-ot ami jó is, erre a 6-ból csak azt az egyet nem engedi megvenni(túlterhelt, próbáljam később üzenet), ami olcsó is lenne, a többit(igaz csak egyet próbáltam) egyből lehetett buyoutolni. Kesztyűknél ugyan ez.
Tudom hogy már régi hiba de akkor is idegesítő, hogy az 50ezres kesztyűt nem tudom kivásárolni csak az egymilliósat, pedig ugyan azt tudják... -
Sunrider924 #54328 Egy erdekes velemeny, ezt meg nem lattam eddig:
"Én még mindig tartom, hogy a D3 (a Blizz szemszögéből) nem el lett rontva, hanem szándékosan ilyen, az RMAH miatt. Megkockáztatom azt is, hogy többé-kevésbé mindegy (volt) nekik mennyire lesz sikeres a játék, az RMAH-t, legfőképp az azzal kapcsolatos szociális-pszichológiai mechanizmusokat akarták megfigyelni tesztelni (pl. ha sima játékmenet után irdatlan falba ütközik a player, akkor RMAH-hoz rohan, vagy otthagyja a játékot). PVP ugyancsak ezért kerül majd bele a D3-ba, hogy meg lehessen nézni, hogy PVP-re mennyivel szivesebben költenek RMAH-ban.
Szóval amellett, hogy nem akarok nagyon összeesküvéseket gyártani, szerintem a D3 nem véletlenül (hibázásból) lett olyan amilyen :) Persze nyilván nem ezt fogják kommunikálni." -
#54327 miert? ez egy free loot:D -
Sunrider924 #54326 Mondok jobbat, se nem falaznak be, se nem fagysz be, se az aracne sentry nem ut, eldodge-olod az egeszet a fenebe... -
#54325 ezért szeretem a mighty weapon-t, megBasheled és felügrik a rédzs a felére, am. berserkerrel engem még a büdős életbe nem falaztak be pedig nem vagyok annyira fasza csávó -
Sunrider924 #54324 Patch utan meg sok is lesz. -
#54323 Soloban még mindig elég
Szerk: bár nemtom hogy sarcasm volt-e, a tank barbár nem mások boostolására van