Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert egy retardált démon, aki tudja, hogy úgyis legyõz minket, minek titkolózna. Ráadásul Lord of Sin, nem Lord of Brain.
Cain nem egy sima nyomi, az meg nem egy sima meteor, hanem egy természetfeletti cucc, gyógyító meteor, vagy valami. 😄 Olyanban zuhannak az ex arkangyalok.
maga alatt vágja a fát a Blizzard,hogy tönkrevágja a mezei játékosok játékát....
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
LEAH: LOOK THERE HE IS, FELL DOWN 100 FEET OR SO BUT HES FINE
Ha szembejön egy ember, aki azt mondja, hogy segít, akkor miért ne hinne neki Leah, fõleg, ha elkeseredetten keresi Caint?
Cain meg a horadrim utolsó tagja, szerintem a könyv bújáson kívül tudhat ezt-azt.(hogy miért nem mutatja ezt meg, az tényleg fura.)
A Black soulstone-ba tényleg nem tudom, hogy kerültek be a lelkek. Talán erre találta ki Zoltán? Elvégre is õ tudott a kezdetektõl fogva arról, hogy Adria Diablonak dolgozik.
Act 1 tényleg fura, Belial van azmodan keze lehet az ottani történésekben, bár Adria sem kizárt.
Izualt miért ne támaszthatná fel diablo, hogy legyakjon minket?
Persze rengeteg nyitott kérdés van, a válaszokat meg nem adja a blizzard, szóval kell egy kis fantázia. Mint pl a mass effect 3 végéhez.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Miért mondja el az összes taktikáját Azmodan?
Cain-re rázuhan egy varázsüstökös, majd zuhan 100 métert a kráterben, és utána szétpicsáz néhány csontit, wat?
Ezt írtam tegnap, csak kicsit bõvebben kifejtve.
Elkezdtem farmolni act 2-t. 500K-val kezdtem. fé óra után (halál nélkül) esett pár rare, sok kék szemét, semmi értelmes persze.
Javítás 12K.
Befolyt összeg az eladott szarokból 6-8K. ergó azzal hogy játszottam fél órát buktam 6K-t kábé.
Nem sok, de erre mondom én:
FAK DAT SHIT!
Büntetnek mert játszom? Akkor kapjátok be a faszom, játszom mással.
Az utóbbi egy hétben kemény 3-4 órát "játszottam" diablo-val. Ebbõl a 3-4 órából 2-3 óra volt AH turkálás és a maradék act 2 farm.
LoL. Gyász.
p.s.: TÉK!
Þór vígi þessi rúnar
altozás? kezd unalmassá válni az is...
én még bírom cérnával egy darabig de már sokan inkább tovább álltak,fél év múlva mi lesz és egy év múlva?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
LEAH: I TOTALLY TRUST YOU COMPLETELY, LETS GO FIND UNCLE DECKARD
LEAH: LOOK THERE HE IS, FELL DOWN 100 FEET OR SO BUT HES FINE
persze, totál reális, még ebben a játékban is 😄
ezekhez meg nem nagyon kell kommentár:
WITCH DOCTOR: BUT, AGAIN, HOW DID U GET ALL THE SOULS IN HERE IF YOU JUST NOW GOT THE BLACK SOULSTONE?
ADRIA: CHRIST METZEN
DECKARD CAIN: RANDOM WITCH DOCTOR, GO KILL THE SKELETON KING, HE RESURRECTED JUST BECAUSE THIS ENTIRE ACT IS A DIABLO 1997 REFERENCE
WITCH DOCTOR: OMG THE BUTCHER, ANOTHER POINTLESS RESURRECTION OF A 1997 DIABLO CHARACTER WITH NO EXPLANATION
DIABLO: LOOK TYRAEL, UR OWN LIEUTENANT
TYRAEL: WAIT, HOW DID IZUAL COME BACK?
DIABLO: CHRIS METZEN MADE IT HAPPENNNNNNNNNN
IZUAL: I AM BACK FOR ABSOLUTELY NO REASONNNNNNN
WITCH DOCTOR: HE MUST BE BELIAL IN DISGUISE
LEAH: NO, NO WAY, LET'S GO ON A POINTLESS QUEST TO DO A BUNCH OF CRAP DESPITE THE FACT THAT WE ALREADY KNOW WHAT'S GOING ON.
MadWolf#11626
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
MIÉRT ZAVAR EZ BÁRKIT IS A BLIZZARDNÁL?
tegnap linkeltétek azt a vicces videót ahol a Zelda-val mutatták be,hogy levágta a srác a füvet /valami komponens/ egy házikó elõtt majd bement a házba és mire kijött respwanolt a fû....erre jött az,hogy kiszedte a blizzard a füvet,hogy ne lehessen leszedni....igy mutatta be a gyerek viccesen mekkora köcsögök.
ha én a 24 bõl 25 órán át akarok ölni egy Boss-t akkor az miért zavarja õket?? miért lassítják szándékosan a játékosokat,hogy még véletlen se legyen több esélyük a jobb lootokra??
azt is tegnap írta valaki,hogy infernóig 1-60-ig játék ez a játék😛 ,de 60 után egy elbaszott munka ahol van egy geci fõnököd és ahol tud keresztbe tesz!
nem értem! nem értem!
MadWolf#11626
Akárhányszor ránézek erre az Athene gyerekre a kisebbség
jut róla az eszembe.<#eplus2>#eplus2>
bocs az offert de :
"Ha megerõltették volna magukat biztos tudtak volna valami korszak alkotót produkálni, ami már nem a klasszikus ARPG, hanem valami új, de mégis maximálisan kielégíti az ARPG-s játékosokat."
van ilyen jatek csak nem a blizz csinalja , Path of Exile guglizz ra 😉
olyan feturek vannak benne pl: ki lehet kapcsolni hogy ne mutassa szurke/feher -eket a jatek meg veletlenul se vehesd fel stsb stb
es olyan skillfaja vana jateknak hogy D3 irigykedve elbujdoshat
apro reszlet :
OFF vege