Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Feltámasztották.
Mert egy retardált démon, aki tudja, hogy úgyis legyõz minket, minek titkolózna. Ráadásul Lord of Sin, nem Lord of Brain.
Cain nem egy sima nyomi, az meg nem egy sima meteor, hanem egy természetfeletti cucc, gyógyító meteor, vagy valami. 😄 Olyanban zuhannak az ex arkangyalok.
tegnap elõtt mi is ezen röhögtünk😄 pont 2 órát játszottunk és feleannyi lóvém volt mikor kezdtük...ketten találtunk vagy 100 rare-t...MIND KUKA! és még a pénzünk si fogyott.....

maga alatt vágja a fát a Blizzard,hogy tönkrevágja a mezei játékosok játékát....

Marfy
Végül is ja, semmi...

AnarchoiD
Az elso vegigjatszasnal en igen , utana mar csak a kikapcsolhatatlan follower dumakra 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Hegi90
mi értelme lenne annak, ha minden tárgy fasza lenne?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

clio1616v
ti komolyan figyeltek a sztorira? 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

AnarchoiD
jah a legorjitobb a ajtekban az itemgenerator , raszanhattak volna extra 1-2 orat hogy ne generaljon orjito nagy marhasagokat, szulhettek volna szabalyt az algoritmusnak hogy pl wizard only targyon legyen int es ne csak dex es str stb stb stb

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Avenger
LEAH: I TOTALLY TRUST YOU COMPLETELY, LETS GO FIND UNCLE DECKARD
LEAH: LOOK THERE HE IS, FELL DOWN 100 FEET OR SO BUT HES FINE

Ha szembejön egy ember, aki azt mondja, hogy segít, akkor miért ne hinne neki Leah, fõleg, ha elkeseredetten keresi Caint?
Cain meg a horadrim utolsó tagja, szerintem a könyv bújáson kívül tudhat ezt-azt.(hogy miért nem mutatja ezt meg, az tényleg fura.)

A Black soulstone-ba tényleg nem tudom, hogy kerültek be a lelkek. Talán erre találta ki Zoltán? Elvégre is õ tudott a kezdetektõl fogva arról, hogy Adria Diablonak dolgozik.
Act 1 tényleg fura, Belial van azmodan keze lehet az ottani történésekben, bár Adria sem kizárt.
Izualt miért ne támaszthatná fel diablo, hogy legyakjon minket?

Persze rengeteg nyitott kérdés van, a válaszokat meg nem adja a blizzard, szóval kell egy kis fantázia. Mint pl a mass effect 3 végéhez.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Hát ja, kell egy 80-as iq legalább, hogy átlásd poe skillfáját. <#zavart1>

Hegi90
repül!

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Egoraptor
Working as intended<#eljen>

AnarchoiD
😉

180 dps 300 armor 95 str.....így néz ki egy átlagos 62-63-as item amik esnek..... F U Blizzard

Hegi90
mit keres a játékban Izual?
Miért mondja el az összes taktikáját Azmodan?
Cain-re rázuhan egy varázsüstökös, majd zuhan 100 métert a kráterben, és utána szétpicsáz néhány csontit, wat?

Voyager5
Na már hiányzott a mai sírás/rívás 😄
Hegi90
bárki aki "😉" szmájlit ír az okoskodásai végére, kap tõlem egy virtuális szarosgatyát az arcába.

mucsácsó
Tényleg undorító, hogy ebben merül ki a játék... valahol titkon reménykedem, hogy a PVP-patch talán helyrerázza majd az egészet, bááár... lehet megint minden a kiegre van tartogatva, hogy ismét lehúzzanak a picsába.. 😊
<#eljen>

Ezt írtam tegnap, csak kicsit bõvebben kifejtve.
Carlos
Én pont ezt untam meg.
Elkezdtem farmolni act 2-t. 500K-val kezdtem. fé óra után (halál nélkül) esett pár rare, sok kék szemét, semmi értelmes persze.
Javítás 12K.
Befolyt összeg az eladott szarokból 6-8K. ergó azzal hogy játszottam fél órát buktam 6K-t kábé.
Nem sok, de erre mondom én:
FAK DAT SHIT!
Büntetnek mert játszom? Akkor kapjátok be a faszom, játszom mással.
Az utóbbi egy hétben kemény 3-4 órát "játszottam" diablo-val. Ebbõl a 3-4 órából 2-3 óra volt AH turkálás és a maradék act 2 farm.

LoL. Gyász.

p.s.: TÉK!

Þór vígi þessi rúnar

Tatyla
valahogy már én is ezt unom ,farmolás,és semmi használható de még olyan se amivel bepróbálkozhatnék az ah-ban...
altozás? kezd unalmassá válni az is...
én még bírom cérnával egy darabig de már sokan inkább tovább álltak,fél év múlva mi lesz és egy év múlva?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

McHaals
Én ezt kritikának szánnám, a sztori egy átgondolatlan fasság néha:

LEAH: I TOTALLY TRUST YOU COMPLETELY, LETS GO FIND UNCLE DECKARD
LEAH: LOOK THERE HE IS, FELL DOWN 100 FEET OR SO BUT HES FINE
persze, totál reális, még ebben a játékban is 😄

ezekhez meg nem nagyon kell kommentár:
WITCH DOCTOR: BUT, AGAIN, HOW DID U GET ALL THE SOULS IN HERE IF YOU JUST NOW GOT THE BLACK SOULSTONE?
ADRIA: CHRIST METZEN

DECKARD CAIN: RANDOM WITCH DOCTOR, GO KILL THE SKELETON KING, HE RESURRECTED JUST BECAUSE THIS ENTIRE ACT IS A DIABLO 1997 REFERENCE

WITCH DOCTOR: OMG THE BUTCHER, ANOTHER POINTLESS RESURRECTION OF A 1997 DIABLO CHARACTER WITH NO EXPLANATION

DIABLO: LOOK TYRAEL, UR OWN LIEUTENANT
TYRAEL: WAIT, HOW DID IZUAL COME BACK?
DIABLO: CHRIS METZEN MADE IT HAPPENNNNNNNNNN
IZUAL: I AM BACK FOR ABSOLUTELY NO REASONNNNNNN

WITCH DOCTOR: HE MUST BE BELIAL IN DISGUISE
LEAH: NO, NO WAY, LET'S GO ON A POINTLESS QUEST TO DO A BUNCH OF CRAP DESPITE THE FACT THAT WE ALREADY KNOW WHAT'S GOING ON.

MadWolf#11626

mucsácsó
Igazából szerintem ez megint az (RM)AH-ra vezethetõ vissza, de ezt senki nem fogja felvállalni/bevallani. Átlagjátékos a Blizz szerint: nem potyog az a kurva cucc -> RM(AH) -> kussol, örül - majd egy idõ után megint ez, miután a 20. champion szopat infernon.
AnarchoiD
Igy szenvedek 2orat es ugyanannyi vagy kevesebb goldom van a vegen mert szar sem esik csak vendor-rare.. igy nemfogom megunni ? 😊 Szerinted ? 😊

Egoraptor
Így meg abba unsz bele hogy soha nem kapsz semmit.
Valahol a kettõ között kellene szerintem.

Igen igazad van.
Egoraptor
Az egész játék egy nagy hidden footprint!

mucsácsó
Ez mondjuk tényleg emeletes faszság a blizzard részérõl. Igazából rohadtul mindegy lenne, ha akár hagynák is ezeket, már úgyis szanaszét lett exploitolva meg gold milliók (milliárdok, sorry) lettek összekaparva ilyen cigány módszerekkel... a végére semmi se marad majd... 😄 Ahelyett, hogy inkább inkább a rendes looton igazítanának már végre, ilyenekkel szarakodnak...
Képzeld el ha állandóan nagyon jó cuccok potyognának, nagyon gyorsan beleunnál a játékba. Na ezt nem akarja a Blizz. Minél tovább fent tudja tartani az érdeklõdésed annál jobb!
Carlos
Azért, hogy másszon be a RMAH-ba és fizessen.

Þór vígi þessi rúnar

Egoraptor
Look! More hidden footprints.

Carlos
LOOK MORE HIDDEN FOOTPRINTS!

Þór vígi þessi rúnar

jazzy
Ez nem kritika egyik sem, hanem idióta kifigurázás. A kritika érveket hoz fel. 😊
Aradebil2
akkor lehet velem van a baj, de megjelenés elõtt én még toltam d2t egy rövid ideig, valamint d3 bejelentésekor szintén még egy nyáriszünetet legrindeltem...

antgecc
Én se csípem, de sztem meggondolatlanság ilyet mondani egy gamer celebrõl. Lövésünk se lehet a valódi életérõl.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

mi a francos franc francáért kell ezeket kiszedni? ,de most komolyan?
MIÉRT ZAVAR EZ BÁRKIT IS A BLIZZARDNÁL?

tegnap linkeltétek azt a vicces videót ahol a Zelda-val mutatták be,hogy levágta a srác a füvet /valami komponens/ egy házikó elõtt majd bement a házba és mire kijött respwanolt a fû....erre jött az,hogy kiszedte a blizzard a füvet,hogy ne lehessen leszedni....igy mutatta be a gyerek viccesen mekkora köcsögök.

ha én a 24 bõl 25 órán át akarok ölni egy Boss-t akkor az miért zavarja õket?? miért lassítják szándékosan a játékosokat,hogy még véletlen se legyen több esélyük a jobb lootokra??

azt is tegnap írta valaki,hogy infernóig 1-60-ig játék ez a játék😛 ,de 60 után egy elbaszott munka ahol van egy geci fõnököd és ahol tud keresztbe tesz!

nem értem! nem értem!

Én nem cserélnék vele, akkor is csak egy balfasz hülyegyerek, csak rá kell nézni. A virtuális világban él, fogalma sincs az életrõl.
McHaals
pl:
itt egy kis sztori-kritika 😄
a videót nem nagyon találom, de valami ilyesmi is megfelel 😄

MadWolf#11626

mucsácsó
Jó, ezt a skillfát ne hozzuk fel, mert ez úgy ahogy van OKÁDÉK. Abszolúte átláthatatlan a dolog, azt se tudod mire nyomj, csak az az érzésed hogy tûnjön már el ez a szar, és játszhass tovább. Az elgondolás nemrossz persze, mert ezzel tényleg rengetegféle karaktert lehet összerakni. A játék egyébként szerintem tényleg rohadt jó (betát próbáltam), és vannak dolgok, amikben bõven veri a Diablo 3-at (grafikára szerintem mindenféleképp), viszont vannak amik nem igazán klappolnak benne, dehát mégiscsak egy F2P indie játék ha azt nézzük. 😊
Carlos
Nekem a szánalom.

Þór vígi þessi rúnar

Egoraptor
OFF
Akárhányszor ránézek erre az Athene gyerekre a kisebbség
jut róla az eszembe.<#eplus2>

jazzy
Szeretnék én akkora lúzer kocka lenni, hogy felkarol a Razer és cuppoghatok otthon játékokat játszva és videókat készítve közben annyit keresve mint más 12 órázva..
Carlos
Linkelnéd kérlek a videót? Még nem láttam.

Þór vígi þessi rúnar

jazzy
Kifejtenéd? Picit összefoglalva a videót <#smile>
mucsácsó
Az se lesz jobb, hidd el... illetve nem azt mondom, hogy rossz lesz, de elég csúnya lenne, ha az a játék überelné (bár én nem játszottam vele, de eddig akik játszottak vele, azok tényleg szétistenítették, magam sem értem miért, tehát nem kizárt a dolog egyáltalán) - de lehet csak azért mondták ezt, mert nem játszottak a Diablo 3-mal (<#idiota><#idiota> - bocs, szar poén volt 😄D)
Egoraptor
Jó a PoE, ajánlom én is.
Augusztus közepén Open Beta!

Ráadásul a gearre való aranyat se õ farmolta össze, hanem megvették neki a szponzorok.... szóval Athene csak egy lúzer kocka akit felkarolt a Razer stb....
McHaals
elég sok sebbõl vérzik. logikátlan.
volt is egy videó errõl

MadWolf#11626

AnarchoiD
OFF be

bocs az offert de :

"Ha megerõltették volna magukat biztos tudtak volna valami korszak alkotót produkálni, ami már nem a klasszikus ARPG, hanem valami új, de mégis maximálisan kielégíti az ARPG-s játékosokat."

van ilyen jatek csak nem a blizz csinalja , Path of Exile guglizz ra 😉

olyan feturek vannak benne pl: ki lehet kapcsolni hogy ne mutassa szurke/feher -eket a jatek meg veletlenul se vehesd fel stsb stb

es olyan skillfaja vana jateknak hogy D3 irigykedve elbujdoshat
apro reszlet :

OFF vege

McHaals
+1

MadWolf#11626

jazzy
Lehet én vagyok retard, ezesetben üssetek, de nekem tetszett a sztori. Mi vele a baj?