Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Van egy olyan problémám hogy nem tudok barátokat fölvenni és engem se tud senki ha valaki tudja a megoldást az légyszi írjon elõre is köszönöm.
itt azt irjak, hogy adria tevekenykedett a leolt demonok lelkenek megjelolseben, amik, miutan elkeszult a black soulstone, rogton bevandoroltak abba. forras pasz.
kullet pedig a horadrimos tarsai oltek le, es rejtettek el kulon a veret, testet, fejet, stb. de ezt mondjak is a jatekban is, azzal egyutt hogy kulle meg nephalem is egyben.
butcherre visszaterve ott meg a lore mondja hogy a butcher gyak nem egy adott demon, hanem csak egy tipus, tehat tobb is van belole. szoval ez nem ugyanaz a butcher akit mar korabban leoltunk.
Szóval az elmélet csak akkor lehet igaz, hogyha a lélekkövük széttörése után a world stone-ban estek "örök" fogságba a gonosz lelkek.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Belial Adria ellenes viselkedése valamilyen szinten érthetõ, mivel eredetileg a démonlordok veszekednek egymással a hatalomért.
u.i. már 2 napja be se kapcsoltam.
The patch may delayed, but there is some good news with it: we’re still going to get some hotfixes tomorrow that affect some important aspects of the game – like % drops in Act 3.
itt pedig táblázatosan, számokkal
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
De Leah-nak mondja, hogy csak óvatosan, mert nem minden az, aminek látszik... Ráadásul magda is megemlíti Adriát az elsõ act-ban. Szóval Belial és akkor valószínûleg Azmodan is tud arról, hogy Adria azon dolgozik, hogy Diablot elõkerítse valahonnan.
De amúgy tényleg, jól jönne egy magyarázat, hogy ki és hogyan került a fekete lélekkõbe. 😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Zoltan Kulle annyit mond, ha jól emlékszem, hogy sokmindent feláldozott ezért.
plusz érdekel hogy szegény Leah lelkével mi lett.
(mondjuk csak az n+1. vegigjatszasnal tunt fel..)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Mert egy retardált démon, aki tudja, hogy úgyis legyõz minket, minek titkolózna. Ráadásul Lord of Sin, nem Lord of Brain.
Cain nem egy sima nyomi, az meg nem egy sima meteor, hanem egy természetfeletti cucc, gyógyító meteor, vagy valami. 😄 Olyanban zuhannak az ex arkangyalok.
maga alatt vágja a fát a Blizzard,hogy tönkrevágja a mezei játékosok játékát....
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
LEAH: LOOK THERE HE IS, FELL DOWN 100 FEET OR SO BUT HES FINE
Ha szembejön egy ember, aki azt mondja, hogy segít, akkor miért ne hinne neki Leah, fõleg, ha elkeseredetten keresi Caint?
Cain meg a horadrim utolsó tagja, szerintem a könyv bújáson kívül tudhat ezt-azt.(hogy miért nem mutatja ezt meg, az tényleg fura.)
A Black soulstone-ba tényleg nem tudom, hogy kerültek be a lelkek. Talán erre találta ki Zoltán? Elvégre is õ tudott a kezdetektõl fogva arról, hogy Adria Diablonak dolgozik.
Act 1 tényleg fura, Belial van azmodan keze lehet az ottani történésekben, bár Adria sem kizárt.
Izualt miért ne támaszthatná fel diablo, hogy legyakjon minket?
Persze rengeteg nyitott kérdés van, a válaszokat meg nem adja a blizzard, szóval kell egy kis fantázia. Mint pl a mass effect 3 végéhez.
Miért mondja el az összes taktikáját Azmodan?
Cain-re rázuhan egy varázsüstökös, majd zuhan 100 métert a kráterben, és utána szétpicsáz néhány csontit, wat?
Ezt írtam tegnap, csak kicsit bõvebben kifejtve.
Elkezdtem farmolni act 2-t. 500K-val kezdtem. fé óra után (halál nélkül) esett pár rare, sok kék szemét, semmi értelmes persze.
Javítás 12K.
Befolyt összeg az eladott szarokból 6-8K. ergó azzal hogy játszottam fél órát buktam 6K-t kábé.
Nem sok, de erre mondom én:
FAK DAT SHIT!
Büntetnek mert játszom? Akkor kapjátok be a faszom, játszom mással.
Az utóbbi egy hétben kemény 3-4 órát "játszottam" diablo-val. Ebbõl a 3-4 órából 2-3 óra volt AH turkálás és a maradék act 2 farm.
LoL. Gyász.
p.s.: TÉK!
Þór vígi þessi rúnar
altozás? kezd unalmassá válni az is...
én még bírom cérnával egy darabig de már sokan inkább tovább álltak,fél év múlva mi lesz és egy év múlva?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
LEAH: I TOTALLY TRUST YOU COMPLETELY, LETS GO FIND UNCLE DECKARD
LEAH: LOOK THERE HE IS, FELL DOWN 100 FEET OR SO BUT HES FINE
persze, totál reális, még ebben a játékban is 😄
ezekhez meg nem nagyon kell kommentár:
WITCH DOCTOR: BUT, AGAIN, HOW DID U GET ALL THE SOULS IN HERE IF YOU JUST NOW GOT THE BLACK SOULSTONE?
ADRIA: CHRIST METZEN
DECKARD CAIN: RANDOM WITCH DOCTOR, GO KILL THE SKELETON KING, HE RESURRECTED JUST BECAUSE THIS ENTIRE ACT IS A DIABLO 1997 REFERENCE
WITCH DOCTOR: OMG THE BUTCHER, ANOTHER POINTLESS RESURRECTION OF A 1997 DIABLO CHARACTER WITH NO EXPLANATION
DIABLO: LOOK TYRAEL, UR OWN LIEUTENANT
TYRAEL: WAIT, HOW DID IZUAL COME BACK?
DIABLO: CHRIS METZEN MADE IT HAPPENNNNNNNNNN
IZUAL: I AM BACK FOR ABSOLUTELY NO REASONNNNNNN
WITCH DOCTOR: HE MUST BE BELIAL IN DISGUISE
LEAH: NO, NO WAY, LET'S GO ON A POINTLESS QUEST TO DO A BUNCH OF CRAP DESPITE THE FACT THAT WE ALREADY KNOW WHAT'S GOING ON.
MadWolf#11626