Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
No offense természetesen ezzel a játékmechanikát jellemzem nem téged ;]
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
A dolog lenyege: szembejon rare boss 4 addal, megolok beloluk amennyit tudok mielott a revive timerem felmegy 7 secig. Ha ennel tovabb tart a revive garantaltan resetel a megmaradt mobok hp-ja mire felkelek. Ergo resetelem a revive timert 7 secnel ugy hogy NEM kelek fel 2 percig. A kovetkezo corpserun mar 3 secnel elerheto lesz. Aztan meg van 2 dobas amig megint elerem a 7sec revivet. Remelem ertheto.
Boss enrage egyszerubb, ott van egy vizualis indikator a koponya, ha 5 percnel tovabb tart a fight akkor mar meg is kapjuk ezt a bleed dot-ot es villamgyorsanm meghalunk. Ilyenkor megint NEM kelunk fel, megvarjuk azt a kb 2 percet amig a boss feje folul eltunik a koponya, es mehet a harc elolrol, van ujabb 5 percunk lerendezni a megmaradt ellenseges mobokat es vagy a bosst. Ez csakis azert mukodik, mert amikor az enrage timert reseteljuk akkor nem resetelodik vissza maximalisra a champion group letszam. Ameddig a blizzard ezt igy hagyja, addig a modszer mukodik.
Akinek az a kihivas, hogy az eleje kerulo mobokat megolje nem pedig leave game es tolt ujat, annak talan ez segit(felteve hogy kozertheto voltam <#idiota>#idiota>)
Az tény, hogy idegesítõ, mert az átlag Józsi szeret az ilyen embereken szörnyülködni, ezért is viselkedik így. Én meg inkább nem nézem, mert tudom, hogy nem nekem szól a bohóckodása.
a legvégén átnézi, de holnapra vesz majd még olcsóbban is csak a faszkalapok elkezdtek mindent felvásárolni elõle amíg streamelt és látták mire keres..
55 barbár(ahs gearrel,minden kb legjobb ezen a szinten)
40 körüli dh
20 körüli wizzard
ha jól emlékszem kb 150k gold.
ár 10.000,- HUF
/off
továbbá eladó egy SWTOR:ACCOUNT is, 60as Assassin a Atho Cityn(gagyi gearben) +
48 körüli sentinel(jó gearben) a tomb of freedon nadd-on.
Ár: 8000,- HUF
elérhetõség: 06706049437
thx.
Gigabyte.F1rstsense Phenom x4 9650 (2.8oc) 4GB ram 5770 1GB
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
en igazabol azt nem vagom hogy cain, hogy a faszba nem vette eszre hogy valami nem stimmel, nagy lore guru es siman meg lett vezetve.
Bár az is érdekes, hogy Adria hogyan tudta a követ használni? Még kész sem volt elvileg, Zoltun sem tudhatta még, hogy kell majd használni.
Na de mindegy, majd hátha elmagyarázzák jobban. 😄
Szerk: Na meg a szokásos napi minusz is jön Savmacskától
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Van egy olyan problémám hogy nem tudok barátokat fölvenni és engem se tud senki ha valaki tudja a megoldást az légyszi írjon elõre is köszönöm.
itt azt irjak, hogy adria tevekenykedett a leolt demonok lelkenek megjelolseben, amik, miutan elkeszult a black soulstone, rogton bevandoroltak abba. forras pasz.
kullet pedig a horadrimos tarsai oltek le, es rejtettek el kulon a veret, testet, fejet, stb. de ezt mondjak is a jatekban is, azzal egyutt hogy kulle meg nephalem is egyben.
butcherre visszaterve ott meg a lore mondja hogy a butcher gyak nem egy adott demon, hanem csak egy tipus, tehat tobb is van belole. szoval ez nem ugyanaz a butcher akit mar korabban leoltunk.
Szóval az elmélet csak akkor lehet igaz, hogyha a lélekkövük széttörése után a world stone-ban estek "örök" fogságba a gonosz lelkek.
Belial Adria ellenes viselkedése valamilyen szinten érthetõ, mivel eredetileg a démonlordok veszekednek egymással a hatalomért.
u.i. már 2 napja be se kapcsoltam.
The patch may delayed, but there is some good news with it: we’re still going to get some hotfixes tomorrow that affect some important aspects of the game – like % drops in Act 3.
itt pedig táblázatosan, számokkal
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
De Leah-nak mondja, hogy csak óvatosan, mert nem minden az, aminek látszik... Ráadásul magda is megemlíti Adriát az elsõ act-ban. Szóval Belial és akkor valószínûleg Azmodan is tud arról, hogy Adria azon dolgozik, hogy Diablot elõkerítse valahonnan.
De amúgy tényleg, jól jönne egy magyarázat, hogy ki és hogyan került a fekete lélekkõbe. 😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Zoltan Kulle annyit mond, ha jól emlékszem, hogy sokmindent feláldozott ezért.
plusz érdekel hogy szegény Leah lelkével mi lett.
(mondjuk csak az n+1. vegigjatszasnal tunt fel..)