78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#54402 ez miis? -
#54401 unbuffed dps lista -
#54400 off
rossz napom volt, ránéztem miről szólt ma a cucc...
csak nem kellett volna beírnom. elnézést kérek, ha valakit véletlen megbántottam. ezt éreztem éppen véleményként, bár a véleményem azóta sem nagyon változott, de úgy látszik, öregszem. nem nekem való már..... -
#54399 Nem feltétlenül értem, hogy miért nekem címezted. :)
Természetes, hogy akinek van ideje és kedve, az lehúzza jól a föld gazdagabbik felén élőket. Nagyjából erről szól az endgame jelen pillanatban, sajnos.
Elértem Ghom-hoz amúgy... hát szavakkal inkább nem illetném. :D -
#54398 itt xarok be....
ez egy kiba játék.
miről beszélünk? játszom, amikor ráérek(és néha dio3), amíg tudok, amíg telik rá AH +esetleg egy pici real money.....
vagy ez nem egy játék? JA.....megnézném a rmah-sokat a real worldben (csak idő kérdése) amikor majd krumplit kell kapálni a real földön....
vicc, ami itt folyik a virtuális (majd esetleg valós) pénzért.... sajnálom, akinek nem jut más, tényleg. -
#54397 180k a brimstone, szóval megy ez felfeleszépen. Még a végén eladom. :D -
who am I 7 #54396 közepes lincs hangulat alakult ki bneten újra... :D -
who am I 7 #54395 patch előtt kellene megjátszani, mivel ha kijönnek az értékek, h mennyire buffolt az alapján növekszik az ár, vagy csökken vissza..szóval, mindenképp jó érzékkel patch előtt kell megjátszani, meg patch utánra is tartogatni egy keveset, hátha :D de én nem vizionálok überbrutál buffokat legendekre....szal nekem az első eset az oké, lehet veszek én is pár brimstonet, de patch előtt lövöm el.Arra azért figyeljél, hogy asszem ő 61-estől esik brimstone ki a legendekből, nem?60asból még nem oké, de lehet nem jól tudom. -
who am I 7 #54394 hmhmhm -
#54393 én csak a fijjuk által belinkeltet próbáltam ki, és voálá! -
Susarc #54392 de te nagy spiller vagy mint azt már korábban is mondtam szóval az kurvaélet,hogy nagy okosságot találtál ki már megint!:D:D -
#54391 én RAtika voltam WOWban és ott is gyűjtöttem -
Susarc #54390 vannak gyújtők.....nálunk anno WOW-ban volt egy srác RLALI nah ő pl. az összes fegyvert begyűjtötte a játékban:P -
#54389 Széttörésről jut ezsembe.Benéztem AH-ba 170K-ért adják a brimstonet.Legutoljára 80-ért ment,mikor láttam.gondoltam megnézem a tárygakat.Van egy halom 30K-s,mondom akkor gyerünk instantprofit..Hát nem 54380-at kapok mindre?van egyáltalán most item,amit meg lehet venni AHban? -
#54388 Ha megígérem, hogy nem töröm össze megnyugodsz? -
#54387 össztöri, durván fel fog menni a nyersanyagok ára. -
#54386 Nem lesznek, most eladhatod nekem 200k-ért UNID állapotban, IDzve ~100k-t érne max salvaged állapotban, szóval 100k profitot csinálsz az én hülyeségemből. Megéri neked, szóval ha van bárkinek én megveszem 200k-ért! -
who am I 7 #54385 gondolod a 104-es patch után azok is buffoltak lesznek?elméletileg nem. -
#54384 FIGYELEM!
Minden legendás ilvl61+ 2 illetve 1 kezes fegyvert megveszek 200k-ért csak UNIDENTIFIED állapotban.
Buks#2803 -
Hosszas #54383 Fél óránként-ótánkét ledob a server 3007 és 37-es errorokal játékközben. Mi lehet a probléma vagy valahogy nem lehet megoldani? -
who am I 7 #54382 vagyis..nem túl bíztató, hogy 20on pár perce írták, és még nem találták meg a hibát...ha megtalálják fixálják LOL pfff -
who am I 7 #54381 blú pószt in italianó :D "rajta" vannak az AH ügyön...rmah amúgy működik fyi :P :D -
ez van.... -
#54379 sicc -
1Darton1 #54378 mutasd meg orvosnak -
#54377 kiütéssel győztem -
mármint ez nem kézfeltét, hanem approval, te fogalmaztad meg jól -
BlazeH #54375 Tegye fel a kezét aki érti miért volt egyszerűbb beírni a nevét mint a statjait? -
Biohazard #54374 Peldat akartal, megkaptad. Annyi kreativitasod nem volt, hogy megkeresd a jelzett itemet...szajbaragtam. A vegen pedig itt trollkodsz holmi szemelyeskedessel? En kerek elnezest, amiert egy felnott ember inteligenciajat felteteleztem :o -
#54373 39% mf amulet 8.5 crittel 100kért most került be, nem lehet kiszedni =( -
who am I 7 #54372 btw másnak is vacakol AH?tudott bárki is itemet venni ma? -
who am I 7 #54371 kemény vagy mint a buszeleje bro, jól megmagyaráztad, belahaltál volna oda írni, hogy buyout? -
who am I 7 #54370 nekem se engedi kivenni egyiket sem...hm.De még tome of secretet sem :D lol -
#54369 butus -
#54368 *csak 7% krit -
#54367 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#54366 Ha valaki ki tudja venni, akkor 60ért viszem. :D -
#54365 Én pl ezt a kesztyűt találtam: 7,5 % krit, 144 int, 30+% krit dmg. 50k buyout. -
Biohazard #54364 Elhiszem, hogy nehez kitalalni, vajon mit is tudhat az adott nyaklanc, de akkor segitek egy kicsit:
Amulet -> Amulet
Seeking -> 33MF+ (a konkretan keresett targy 37% MF)
Strife -> +20 damage (a konkret targynal valami +21-23)
60.000 B.O ,tehat leszukitem mondjuk 75-re a vetelarat..es lass csodat, maradt 3 amulet a szukites utan! :)
De persze minderre siman magadtol is rajohettel volna, de ugye okoskodni mindig egyszerubb, mint tenyleg rakeresni. -
#54363 Publicot hajnalban érdemes tolni, egész jó arcokkal lehet összeakadni, tegnapelőtt pl. simán lement Ghom is. 2 sorc, barb+én (monk)