78986
  • Frank99
    ez miis?
  • j0nNyKa
    unbuffed dps lista
  • Frank99
    off

rossz napom volt, ránéztem miről szólt ma a cucc...

csak nem kellett volna beírnom. elnézést kérek, ha valakit véletlen megbántottam. ezt éreztem éppen véleményként, bár a véleményem azóta sem nagyon változott, de úgy látszik, öregszem. nem nekem való már.....
  • Avenger
    Nem feltétlenül értem, hogy miért nekem címezted. :)
    Természetes, hogy akinek van ideje és kedve, az lehúzza jól a föld gazdagabbik felén élőket. Nagyjából erről szól az endgame jelen pillanatban, sajnos.

Elértem Ghom-hoz amúgy... hát szavakkal inkább nem illetném. :D
  • Frank99
    itt xarok be....
    ez egy kiba játék.

miről beszélünk? játszom, amikor ráérek(és néha dio3), amíg tudok, amíg telik rá AH +esetleg egy pici real money.....

vagy ez nem egy játék? JA.....megnézném a rmah-sokat a real worldben (csak idő kérdése) amikor majd krumplit kell kapálni a real földön....

vicc, ami itt folyik a virtuális (majd esetleg valós) pénzért.... sajnálom, akinek nem jut más, tényleg.
  • Avenger
    180k a brimstone, szóval megy ez felfeleszépen. Még a végén eladom. :D
  • who am I 7
    közepes lincs hangulat alakult ki bneten újra... :D
  • who am I 7
    patch előtt kellene megjátszani, mivel ha kijönnek az értékek, h mennyire buffolt az alapján növekszik az ár, vagy csökken vissza..szóval, mindenképp jó érzékkel patch előtt kell megjátszani, meg patch utánra is tartogatni egy keveset, hátha :D de én nem vizionálok überbrutál buffokat legendekre....szal nekem az első eset az oké, lehet veszek én is pár brimstonet, de patch előtt lövöm el.Arra azért figyeljél, hogy asszem ő 61-estől esik brimstone ki a legendekből, nem?60asból még nem oké, de lehet nem jól tudom.
  • who am I 7
    hmhmhm
  • Frank99
    én csak a fijjuk által belinkeltet próbáltam ki, és voálá!
  • Susarc
    de te nagy spiller vagy mint azt már korábban is mondtam szóval az kurvaélet,hogy nagy okosságot találtál ki már megint!:D:D
  • attiGT
    én RAtika voltam WOWban és ott is gyűjtöttem
  • Susarc
    vannak gyújtők.....nálunk anno WOW-ban volt egy srác RLALI nah ő pl. az összes fegyvert begyűjtötte a játékban:P
  • berlinboy6329
    Széttörésről jut ezsembe.Benéztem AH-ba 170K-ért adják a brimstonet.Legutoljára 80-ért ment,mikor láttam.gondoltam megnézem a tárygakat.Van egy halom 30K-s,mondom akkor gyerünk instantprofit..Hát nem 54380-at kapok mindre?van egyáltalán most item,amit meg lehet venni AHban?
  • attiGT
    Ha megígérem, hogy nem töröm össze megnyugodsz?
  • NecroJoe
    össztöri, durván fel fog menni a nyersanyagok ára.
  • attiGT
    Nem lesznek, most eladhatod nekem 200k-ért UNID állapotban, IDzve ~100k-t érne max salvaged állapotban, szóval 100k profitot csinálsz az én hülyeségemből. Megéri neked, szóval ha van bárkinek én megveszem 200k-ért!
  • who am I 7
    gondolod a 104-es patch után azok is buffoltak lesznek?elméletileg nem.
  • attiGT
    FIGYELEM!

Minden legendás ilvl61+ 2 illetve 1 kezes fegyvert megveszek 200k-ért csak UNIDENTIFIED állapotban.

Buks#2803
  • Hosszas
    Fél óránként-ótánkét ledob a server 3007 és 37-es errorokal játékközben. Mi lehet a probléma vagy valahogy nem lehet megoldani?
  • who am I 7
    vagyis..nem túl bíztató, hogy 20on pár perce írták, és még nem találták meg a hibát...ha megtalálják fixálják LOL pfff
  • who am I 7
    blú pószt in italianó :D "rajta" vannak az AH ügyön...rmah amúgy működik fyi :P :D
  • Frank99

ez van....
  • attiGT
    sicc
  • 1Darton1
    mutasd meg orvosnak
  • attiGT
    kiütéssel győztem
  • j0nNyKa

mármint ez nem kézfeltét, hanem approval, te fogalmaztad meg jól
  • BlazeH
    Tegye fel a kezét aki érti miért volt egyszerűbb beírni a nevét mint a statjait?
  • Biohazard
    Peldat akartal, megkaptad. Annyi kreativitasod nem volt, hogy megkeresd a jelzett itemet...szajbaragtam. A vegen pedig itt trollkodsz holmi szemelyeskedessel? En kerek elnezest, amiert egy felnott ember inteligenciajat felteteleztem :o
  • attiGT
    39% mf amulet 8.5 crittel 100kért most került be, nem lehet kiszedni =(
  • who am I 7
    btw másnak is vacakol AH?tudott bárki is itemet venni ma?
  • who am I 7
    kemény vagy mint a buszeleje bro, jól megmagyaráztad, belahaltál volna oda írni, hogy buyout?
  • who am I 7
    nekem se engedi kivenni egyiket sem...hm.De még tome of secretet sem :D lol
  • attiGT
    butus
  • Avenger
    *csak 7% krit
  • j0nNyKa
  • Avenger
    Ha valaki ki tudja venni, akkor 60ért viszem. :D
  • Avenger
    Én pl ezt a kesztyűt találtam: 7,5 % krit, 144 int, 30+% krit dmg. 50k buyout.
  • Biohazard
    Elhiszem, hogy nehez kitalalni, vajon mit is tudhat az adott nyaklanc, de akkor segitek egy kicsit:
    Amulet -> Amulet
    Seeking -> 33MF+ (a konkretan keresett targy 37% MF)
    Strife -> +20 damage (a konkret targynal valami +21-23)
    60.000 B.O ,tehat leszukitem mondjuk 75-re a vetelarat..es lass csodat, maradt 3 amulet a szukites utan! :)

De persze minderre siman magadtol is rajohettel volna, de ugye okoskodni mindig egyszerubb, mint tenyleg rakeresni.
  • Crokin
    Publicot hajnalban érdemes tolni, egész jó arcokkal lehet összeakadni, tegnapelőtt pl. simán lement Ghom is. 2 sorc, barb+én (monk)