Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bideltem 10 hasonoló fegyóra 50-100k körül. 9-en outbideltek, ezt megnyertem 😊 Lehet másoknak elkerülte a figyelmét.
Nekem van egy jó kis kardom, +910 LoH, csak kár, hogy 300 dps. 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
1-2 hete 80k-ért vettem egy egy kezes kardot, jelenleg a hasonló fegyverek 1-1.5 millába fájnak.
Tényleg így van, vagy csak képzelõdök? 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
akkor is ugyan azt a szart vagy szarokat dobja.<#eplus2>#eplus2>
gyakorlatilag 10 percen átt csak körbe körbe rohangáltunk egy fa körül, még a venom hydra kinyorta öket.
fel kell ismerni hogy más.
There is only one Boss!
kegyetlen jo synergias build szerintem, living lightning tolaj ezerrel vissza a hpt, meg az arcanepowert (prodigy), arcane dynamot is 2 sec alatt 5osre tolja igy +75% dammal tolom a blastokat meg meteorokat. egy baja van hogy single targetre nem tul jo a damage, de amig tomeg van addig halhatattlan vagyok kb es minden el dol egyszerre kb a kurva sok aoetol😄
nagyon tetszik a wizard hogy tobb eletkepes build van vele infernon. persze act2 re gearelodni kell meg, foleg allres kene. dehat meg csak most lett 60as.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
As has been pointed out so many times before, there is no such thing as a bad player in D3, there is only patient and impatient.
No offense természetesen ezzel a játékmechanikát jellemzem nem téged ;]
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
A dolog lenyege: szembejon rare boss 4 addal, megolok beloluk amennyit tudok mielott a revive timerem felmegy 7 secig. Ha ennel tovabb tart a revive garantaltan resetel a megmaradt mobok hp-ja mire felkelek. Ergo resetelem a revive timert 7 secnel ugy hogy NEM kelek fel 2 percig. A kovetkezo corpserun mar 3 secnel elerheto lesz. Aztan meg van 2 dobas amig megint elerem a 7sec revivet. Remelem ertheto.
Boss enrage egyszerubb, ott van egy vizualis indikator a koponya, ha 5 percnel tovabb tart a fight akkor mar meg is kapjuk ezt a bleed dot-ot es villamgyorsanm meghalunk. Ilyenkor megint NEM kelunk fel, megvarjuk azt a kb 2 percet amig a boss feje folul eltunik a koponya, es mehet a harc elolrol, van ujabb 5 percunk lerendezni a megmaradt ellenseges mobokat es vagy a bosst. Ez csakis azert mukodik, mert amikor az enrage timert reseteljuk akkor nem resetelodik vissza maximalisra a champion group letszam. Ameddig a blizzard ezt igy hagyja, addig a modszer mukodik.
Akinek az a kihivas, hogy az eleje kerulo mobokat megolje nem pedig leave game es tolt ujat, annak talan ez segit(felteve hogy kozertheto voltam <#idiota>#idiota>)
Az tény, hogy idegesítõ, mert az átlag Józsi szeret az ilyen embereken szörnyülködni, ezért is viselkedik így. Én meg inkább nem nézem, mert tudom, hogy nem nekem szól a bohóckodása.
a legvégén átnézi, de holnapra vesz majd még olcsóbban is csak a faszkalapok elkezdtek mindent felvásárolni elõle amíg streamelt és látták mire keres..
55 barbár(ahs gearrel,minden kb legjobb ezen a szinten)
40 körüli dh
20 körüli wizzard
ha jól emlékszem kb 150k gold.
ár 10.000,- HUF
/off
továbbá eladó egy SWTOR:ACCOUNT is, 60as Assassin a Atho Cityn(gagyi gearben) +
48 körüli sentinel(jó gearben) a tomb of freedon nadd-on.
Ár: 8000,- HUF
elérhetõség: 06706049437
thx.
Gigabyte.F1rstsense Phenom x4 9650 (2.8oc) 4GB ram 5770 1GB
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
en igazabol azt nem vagom hogy cain, hogy a faszba nem vette eszre hogy valami nem stimmel, nagy lore guru es siman meg lett vezetve.
Bár az is érdekes, hogy Adria hogyan tudta a követ használni? Még kész sem volt elvileg, Zoltun sem tudhatta még, hogy kell majd használni.
Na de mindegy, majd hátha elmagyarázzák jobban. 😄
Szerk: Na meg a szokásos napi minusz is jön Savmacskától
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403