78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#54522 Ennek ellenére le merem fogadni hogy mindenki meg fogja venni a kiegészítőt, már ha adnak ki hozzá. :) -
#54521 mert ha nem lesz új játékos, ki is veszi meg a beraktározott Legendarydat?
Vagy ha lesz is, mennyivel lesznek többen? pár tíz-ezerrel?
Új millió játékosok nem lesznek, max 100.000,- db. abból egy jó része (mint eddig) nem fog vásárolni., mert nem akar, vagy mert nincs rá pénze.
Közben megjönnek az új játékok. Pl GW2..... gondolom ott is lesz majd pénzes tartalom, de cccc....
látva a dio2-őt valamit el kell ismerni mindenkinek. A dió3 a büdös életben nem lesz olyan, mint az előd volt. Ezt elqrták, és nem hiszem, hogy vissza tudják csinálni.
-
#54520 csak a pénzhajhászok, akik azt lesik, miből hozzák ki a mégtöbb pénzt, ugye?
ez nem egy játék már, közel sem.
itt baxták el.
az MW3 csalókkal együtt is inkább játék. HA EZ egy pénzkeresős MLM, akkor legyen az a neve MLM Diabló.
Ha mégtöbben itthagyják, kinek farmoltolk, AH-ztok +,botoltok????????
Egymásnak? Mert lassan az lesz.... -
1Darton1 #54519 Rmah-ból ömlenek a centek zsákszámra, úgyhogy az tuti pontos lesz. Oh wait. -
Dr DeViLKiNG #54518 Azért sikeresen belőtték mindkét patchet aug utolsó hetére. Na vajon melyik fog késni.. -
1Darton1 #54517 Segáz, jön az 5.0 meg a gw2, aztán mop, és még ennyi sem lesz! -
#54516 Jelenleg az a baj a játékkal, hogy kevesen játszanak. -
#54515 Fire Chains and Shielding were only provided as examples. We looked at every affix and have made adjustments to more than just those two. For example, we’re giving players a temporary immunity to Fear after they’ve been Feared by a DiabloWikiNightmarish monster.
Keep in mind that the systems preview is more about explaining why these kinds of changes are being made, rather than detailing everything out line-by-line. (That’s ultimately what patch notes are for.) -
#54514 Nem a drop rate a baj. -
#54513 nekem egyebkent sosem volt gondom az itemizacio azon reszevel, hogy nem esik minden sarkon 1500-as dps 1 hander fegyo... de... a legendarykat tenyleg egy kicsit gagyaba razhatnak (es igen legyen megritkabb a droprate)... nekem a legjobban az AH fajo... lehessen tobb ertek szerint keresni es az lenne a tuti (alom persze)... hogy el lehetne menteni par presetet... pl:
preset 1:
minimum int 150, minimum vit 150, allres: 60, socket: 1, stb... es ez 1 preset...
eeees ami a lenyeg: lehessen szortirozni bidre, meg time left szerint is, az lenne a tutko :) -
#54512 Itemizáció: azt azért ne feledjük el, hogy a Blizz több százezres (sőt milliós) játékossal számolt, akiknek ha folyamatosan jó képességű cuccok potyognak, akkor igen gyorsan felöltözik mindenki AH-ból, lezúzza infernón Diablót, és ennyi.
Képzeljétek csak el, ha ugyan azt a drop rate lenne, mint Dio2-ben: egy karival 1 set valami tuti esett, de akár kettő is. Ráadásul használható is volt. Sa saját klassznak esett felvetted, ha másnak félreraktad későbbre.
Elővették tehát a statisztika tanulmányaikat, és a tervezett játékos számra belőtték Dio3-ban a random dolgokat. Hogy essen jó cucc, de azért ne sok.
Közben persze alaposan lecsökkent a játékosok száma, na most újra elő kéne venni a tudományt, és újraszámolni az egészet. -
draget #54511 Mivel ilyen l2 acc 30euro kb diablo accot meg már tudok venni max 25ért sztem korrekt. -
#54510 azért ennyire nem szar még ez a játék -
draget #54509 Diablo 3 accért adok lineage 2 eu- cores 92,5 wynn summ accot felcuccolva -
#54508 Erre senki nem tudja a tutit ? -
#54507 diszkriminacio, nem csak fiuk
jartal mar a developer's hellben? tele van nokkel a csapat -
Archenemy #54506 készülnek a fiúk a titánra -
#54505 -
#54504 szarkazmus tablaval te se talalkoztal meg ugy latom :D -
#54503 Bagoly mondja verébnek -
#54502 Mondja, akinek élete sincs -
1Darton1 #54501 Ha valaki ennyire utál/un valamit, és mégis rengeteget foglalkozik vele, annak néha ki kellene mennie a napsütésre, hátha találna valami értelmes tennivalót az életében. -
cateran #54500 arrgh rossz beillesztes...es mar lelottem az ablakot:S -
cateran #54499 Sigh...Megprobalom lassan..
A szinkodok az adott targy elofordulasanak gyakorisagat kozkeletu elnevezessel dropratejet, illetve "hasznossaganak" valoszinuseget jelzik azaz kellene)..megjegyeznem, hogy a sarga eredetileg rare kategoria volt.....nem mintha tenyleg ritka lenne...
"Nem azért legendary, mert kibaszott jó, hanem mert kapcsolódik a lore-hoz." Errol valami link, mert erosen ex-has kategorianak tunik....1 action-rpgben ugyanis erosen tendal a 0 fele az ertelme az ilyesminek ...
Amugy megkovetlek, valoban van buff limit a WoW-ban.."There is a lower bound on all buffs, the target cannot receive a buff with a spell level greater than their level + 10. EG: a level 10 cannot receive a level 21 buff from a player spell." Ja, tisztara mint a d3... -
#54498 Nincs semmi warez verzió, játszani csak akkor tudsz, ha megveszed. -
Dr DeViLKiNG #54497 Találtam egy sárga sapkát, amin olyan statok voltak, hogy ahban egyetlen olyan sem volt. Olyan hihetetlen ritka, és szar volt. Akkor most hogy is van ez?
Attól hogy ritka, még nem kell jónak lennie. Nem azért legendary, mert kibaszott jó, hanem mert kapcsolódik a lore-hoz. -
#54496 Sziasztok.
Bár a processzorom nem dupla magos (a többi rendszerkövetelménynek simán megfelel a gépem elvileg), de kedvet kaptam a játékhoz, hiszen az elődei is a kedvenceim voltak.
Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e adni linket ahonnan letölthető a játék?
Jöhet privátban is.
Azért merem megkérdezni, mert sehol se látok varezt tiltó feliratot. -
#54495 Este megrakott egy csapat bepipázott feka és közben a vádlidat markolászta.. -
Homlokvillás #54494 A Diablo 3 egy remek játék. Remekül eltalálta a Blizz a régi célközönséget.
A Dio1-és 2 után egy ilyen játékot vártam, ahol remek adrenalinpörgető csaták és igazán ritkaságszámba menő tárgyak vannak.
Ha ennek az ellenkezőjére vágynék akkor TQ-znék vagy Torchlightoznék, de azoktól sajnos megesz az unalom!
Köszönöm Blizzard! -
#54493 Tegnap még semmi bajom nem volt, mire ma felkeltem izomláz van mindkét fenék féltekémben és a bal vádlimban, wtf? -
cateran #54492 Ne orjits meg..wowban limitalt a max buffok szama? Ja nem...Az 1 dolog, hogy az azonos hatasu es erosseguekbol csak 1 lesz aktiv...illetve poti es food buffok limitaltak.
"Attól, hogy valami ritka, még nem kell jónak is lennie. Ráadásul mit jelent az, hogy ritka? AH tele van fosva legendarykkal. Az hogy te nem találsz nem jelenti azt, hogy más sem."
Ezen besirtam..ennyire senki se lehet hulye..Tehat ami ritka az ne legyen jo...bocs, akkor mi ertelme? (tudod 1 dolog erteket -tobbek kozt- a ritkasaga vagy inkabb gyakorisaga hatarozza meg) Az altalanos droprateje szamit te nagyon szerencsetlen, nem az, hogy nekem mennyi esik....
Gyengebbek kedveert:
"Legendary Drop Rates
While the increase to Legendary item stats will not come in Patch 1.03, it will be coming Soon™ in Patch 1.1. Hektus has been compiling user data to get a better idea on the drop rates of legendary items. Please feel free to stop by his thread to help him with more data. Currently, he has projected the drop rates as:
Elite monsters accounted for 4.7% of total mobs killed
Normal monsters accounted for 95.3% of total mobs killed
Elite Legendary drop rate: 1 in 4,536 Elite monsters
Normal Legendary drop rates: 1 in 56,096 Normal monsters
38% of Legendaries have come from Elite monsters
62% of Legendaries have come from Normal monsters
STATS SO FAR:
Elite Legendary drop rate: 1 in 4,536 Elites or 0.022% chance
Normal Legendary drop rate: 1 in 56,096 Normals or 0.0018% chance
Interesting stats so far. It appears that elites are about 10x more likely to drop a Legendary than Normals and people are, typically, killing about 20x to 30x more Normals than Elites.
38% of Legendaries have come from Elites while Elites have accounted for 4.7% of total mobs killed
62% of Legendaries have come from Normals while Normals have accounted for 95.3% of total mobs killed" -
Pukkka #54491 Eddig nem nagyon kommenteltem, de most azt kell mondjam, hogy osztom Devilking véleményét a drop rendszerrel kapcsolatban. Cirka 100 óra játékidőnél tartok, eddig esett 20-21 legendary, illetve 2-3 set item. Nyilván engem is felbasz, mikor látom semmire nem jó, de azért volt egy kettő amit el lehetett adni. Jó, már az elejétől fogva 300+ mf el farmolok, ez tény. "ami esik 4-5 szintel korabban lett volna jo(erdekes)" Ez 60-on már hol érint? -
Dr DeViLKiNG #54490 Értem, tehát az összes stuttering ki lett javítva. Érdekes. Ami hibát találtak eddig, ott javították, de még véletlenül sem tűnt el teljesen.
1. De lehet hogy úgy tervezték, hogy ne lehessen szarrá buffolni egymást minden szarral? Van valami másik játékuk is ahol ez limitálva van.. ja igen a wowban.
3. Attól, hogy valami ritka, még nem kell jónak is lennie. Ráadásul mit jelent az, hogy ritka? AH tele van fosva legendarykkal. Az hogy te nem találsz nem jelenti azt, hogy más sem.
De inkább legyen az mint d2-ben. Minden classnak megvan hogy melyik slotra melyik legendaryt kell rakni. Tényleg az jobb volt, hogy mindenki ugyanabban rohangált. -
Skill #54489 valakinek lenne kedve játszani is duma helyett? 55ös a monkom. =) -
Sunrider924 #54488 Hat akkor lehet tul regimodi vagyok, de en egy tal rizsert nem basztam volna el a becsuletemet... -
Susarc #54487 neeem nem szarkazmus volt és átjött:P inkább azzal egésziteném még ki,hogy a tervezett money már megvan a RMAH amolyan bónusz lóvé lehet ami a döcögős game ellenére is csordogál -
Biohazard #54486 Ez a megallapitas _szerintem_ ott bukik meg, hogy a fizetos ah-bol azert eleg szepen csordogal a penz hozzajuk, ergo sokkal tobb torodest igenyelne a jatek. Vagy szarkazmus volt a megallapitasod, csak nem jott at :) -
Susarc #54485 lehet túlmisztifikáltam én is és meg is lehetne magyarázni mindent azzal,hogy iszonyat magas volt az eladási szám és mivel nem fizetős túlzottam sok hasznot már nem hoz a Blizznek igy nem is igazán foglalkoznak a felmerülő problámákkal..... -
cateran #54484 Kinomban felnevettem..kezdjuk a legnagyobb faillel a kommentedben, a 2-es ponttal:Megmagyarazod, azt amit mar a Bli$$ is hivatalosan elismert es - elvileg par napja- patchelt? Komolyan?
1-es pont:Tenyleg? Ugy terveztek 1 coopra (tobbjatekos)kihegyezett jatekot, hogy coopban legyen a legrosszabb? Zsenialis...
3-as pont:Megszerezhetoseg vs hasznalhatosag: A legendaryk droprateje picsafust (ergo viszonylag ritkak) ehhez kepes a hasznalhatosaguk legendasan szar....Ertheto mar a gond veluk vagy tovabbi szajbaragast igenyel? -
Sunrider924 #54483 Porgessuk mar vissza ezt az "itemizacio nincs elbaszva" dolgot. Indul ott hogy normal utan nem dobnak a bossok raret(legyen), ami esik 4-5 szintel korabban lett volna jo(erdekes), a szintezes sebessege miatt a legtobben nem latnak kis szintu legendaryt(furcsa, pedig vannak), az infernos legendaryk meg egyenesen loszart sem ernek. Ha veletlenul a mezei usernek a dropp idejen egyuttall a Venus a Jupiterrel es jo a cuccoson a 7-8 sorbol 3, akkor is a set bonus mint olyan NEVETSEGES. Vagy akkor kerdezzuk meg kinek mit jelent az itemizacio?