78986
  • Avenger
    Az is érdekes megközelítés, hogy ez egy alapvetően single játék multi elemekkel. Ilyen szempontból a rekord eladások, és a 3 hónapos pörgés a single játékok között igen kiemelkedővé teszi a diablo 3-t. Persze a diablo 2-t még mai napig sokan játsszák, de mennyit is keres abból a blizz? D3-nál meg patchenként lesz valamennyi pörgés, bejön a patch fejlesztés költsége talán, és kész.

Szóval az is lehet, hogy a blizz leszarja a játékot nagyjából, mert már kitermelte azt vele amit akart.
  • Dr DeViLKiNG
    3-ashoz még annyit, hogy még így is használnak legendarykat a top dpsek (meg lehet nézni a lenti linken). Ja, hogy nem használható minden második rare/legendary? Én kérek elnézést.
  • Dr DeViLKiNG
    Nézzük csak..
    1. Honnan tudod, hogy nem így tervezték? Nyilván nekik is feltűnt.
    2. Talán mert nem találják mi a hiba? Nem biztos hogy egyáltalán van náluk hiba, lehet hogy akad a net/ bármi más.
    3. Itemizáció egyáltalán nincs elbaszva. Az elvárások, hogy a legendaryknak MUSZÁJ jónak lenniük user szemlélet van elbaszva.
    4. Szar, hanyag munka, egyetértek.

Attól, hogy valami nem tetszik, az nem azt jelenti, hogy ők nem így tervezték meg valamilyen oknál fogva. Tökéletes játékot lehetetlen csinálni egyrészt mert valaki akkor is húzni fogja a száját, másrészt lehetetlen úgy leprogramozni ilyen méretű dolgokat hiba nélkül.
  • Susarc
    btw a tor is elhantolta magát 3 hónap alatt......,mert szartak a playerekre.....

oké ez nem fizetős és más stilus,de tudtommal sokan elpártoltak már a játéktól.....szóval nem biztos,hogy kifizetődő a nemtörődömség:P
  • j0nNyKa
    ez.. tény.
    nem tudom őket mivel védeni, talán csak hogy kurvanagy projekt, amit nyilván nem 3 perc javítani
    de ofkorsz valahol igazad van, 3 hónap alatt nem valami sok fejlődést láttunk
  • Susarc
    nekünk 3 perc alatt kell kompenzálni:P:)
  • j0nNyKa
    isten ments hogy beléd kössek, de nincs kint a játék 3 hónapja sem _P)
  • cateran
    Ez mondjuk az eddigi munkahelyeimen is igy volt:S (Anglia) Minden egyes negativ kritika utan (hala a mennybelinek, ritkan volt)azonnali kupaktanacs es megbeszeles.
    Ehhez kepest 1 vicc, hogy van meg olyan, aki vedi a bli$$-t, marmint ingyen....Azt megertem, hogy van a penz, amiert Judit haja korpasodik, de ingyen?:S
  • Susarc
    jaaa és mellékesen jegyzem meg.hogy nálunk mindössze egyeten!!!!! rossz tripadvisor feedback miatt is igazgatói szinten tartanak értekezletet akkor elhiheted,hogy egy ilyen nézettségü "szócső"-t nem hagyhatnak figyelmen kivül egy ilyen presztizzsel rendelkező cégnél!!_P)
  • Susarc
    kissebb hibák? ember az,hogy pl. az emlitett 5-db buff lehet csak rajtad oooooooorbitális programozásbeli elbaszás! ahogy mondja is a videóban hogyan menj igy partiban ami az egyik lényegi dolog lenne egy online játékban ha egymást szopatjátok halálra ,mert leszeditek a buffjaitokat?
    Vagy vegyük azt,hogy rossz az egész partiban való játéknak a mostani koncepciója?,mert egyedül valóban gyorsabban lehet haladni.....

az is kissebb hiba,hogy az a mocskadványos "gumikötél effektus" napjában többtucatszor bassza el tizezrek játékát?/HC ról ne is beszéljünk/

az itemizáció? az,hogy elvan baszva az egész úgy ahogy van? és a kiádás óta tolják halasszák?

vagy az AH? ami most vagy direkt vagy véletlen /megint orbitális fejlesztői hiányosság/ lekorlátoz 3 keresési szűkitlésre? Vagy az,hogy hetente minimum 3x elbaszódik? 4 hónapja?

szerintem ezek nem kissebb hibák hanem nagyon is súlyos és aggasztó hibák és még sorolhatnánk.....nagyon sokan tipliznek le Diablóból ,valahogy nekem ez nem a megszokott Blizzes minőség:P

és,hogy ki is ez a srác? nemtudom:P ,de a videóival tömegeket vonz és amolyan szócsőként a világba kürtöli ami a mi lelkünket is nyomassza:)
  • Avenger
    Azért a +200 helyett +400% krit damage lehet megdobná azt a dps-t. Érdekes módon csak a dh tud ilyet rangedek közül, ráadásul van mellé 100% krit esélyes skillje is. Mondjuk hamar borul. :)
  • who am I 7
    dpsre biztos nem lenne op :_D
  • attiGT
    egy és ugyanaz a személy, emellett world top hunter dpse volt
  • Fpocok
    Ja oké, köszi.
  • cateran
    Nem tudom, hogy ugyanaz a szemely-e, de a WoW Ironman Challenge world firstje 1 Kripparrian nevu hunter volt.
  • unusual
    Igen,és 2x1hand fegyverrel a WD elég OP lenne ;) Bár szerintem a 2x25% MF,sem rossz. ;)
  • Avenger
    Az érdekes inkább az lehet, hogy hány javaslatát vette át a blizz?
  • Különc
    WoWban volt hunter egy top guildben, ugyanezt csinálta
  • Fpocok
    Ez a kripp mit csinált diabló előtt? Csak mert előtte nem hallottam róla semmit, most meg úgy istenítitek mint az atyaúristent.

Este esett egy lvl61 epic cipő... mit mondjak... jó szar volt.
  • Dr DeViLKiNG
    Jó is lenne, ha ez így működne, hogy 'ez nem jó, legyen inkább ilyen'. Rengeteg változtatás nem valósítható meg technikai/optimalizációs okokból ilyen nagy programoknál. Ráadásul a kb 3 emberes patch team nem tud mindent megcsinálni x idő alatt(valamit meg nem is fog, mert mondjuk nem magas a prioritása, és elég mondjuk a kiegészítőbe betuszkolni). Egyszer fizetős játéknál meg főleg nem fognak foglalkozni a kisebb hibákkal, mert nem éri meg a ráfordított idő.
  • Avenger
    Gondolom azért, mert a wd nem tud dual wield-et, és ezt típust más kaszt nem tudja dualban használni. 2*35 meg azért durva lenne. :)
  • Susarc
    hát nemtudom számomra az a gyerek rohadtul nem egy nulla agyu fanboii...

és ,hogy ki nézi meg? elmondanám sokan.....Athene,Swifty,BAhjeera,Force Gaming,Totalbiscuit és sorolhatnám még hidd el,hogy ha van eszük odafigyelnek rájuk pont azért ,mert rengeteg rajongójuk van és adnak a véleményükre! Felfoghatják a blizznél egyfajta free piackutatásnak is! Heti
    több milliós, célcsoportos nézőszám mellett nem mennek el ők sem.....

• unusual
    WD-nek van ilyen fegyvere csak sajnos ami 35%-ot add.....
  • Dr DeViLKiNG
    Szerinted ki fogja megnézni ezeket a videokat a blizzardnál? Olyan mintha a falnak mondaná. Egyetlen dologra jó, fanoboyokat szerezni, akik majd a következő kiegben/játékban is majd ellátják rendesen cuccokkal/pénzel.
  • Susarc
    D::D
  • Avenger
    Bár egy videóját sem néztem még meg, de ha valóban ilyen igazságokat mond, akkor a legtöbbet tényleg akkor tudja tenni a játékért, ha hallgat Devilking-re és jelentkezik a blizzard soraiba. :)
  • Susarc
    másrészről pedig mivel épp az imént mondtad,hogy szereinted sem minden fenékig tejfel inkább örülj,hogy valaki helyetted vagy helyettem "elsirja" a panaszaiinkat amire talán odafigyelnek "fenntről" is.....:P
  • Susarc
    hát pont róla nemlehet aztmondani,hogy értelmetlenül...mivel elég sokat játszott a játékkal,ráadásul ha valami jó vagy tetszik neki azt is korrekten megossza! Szerintem 100%-ig objektiv és a többségi véleményt mondja el minden videójában!
    Blizzardnak érdemes lenne odafigyelni rá!
  • Avenger
    Mindenesetre valaki adott érte 3 euro-t :D Kár hogy a statokat utólag nem lehet megnézni...
  • Dr DeViLKiNG
    Nem, de én nem is sírok értelmetlenül a youtubeon, mint valami óvodás.
  • Avenger
    Valóban. Akkor lehet rosszul emlékszem.
  • attiGT
    sun keeper nem megy 25 fölé, mit kamuzol
  • attiGT
    UNID vásárolok legendás ilvl61+ fegyvereket 250k goldért!
  • Avenger

Akkor már inkább ez. Bár sun keeper is esett már nekem 30+% mf-el.
  • unusual
    Sun Keeper-t láttam már 25% MF-el,és jobb dps-el,de nem sokkal több. Tegnap,én is erre gondoltam,hogy még kéne 2x 1hand fegyó 20%+ MF-el. ;) 300%MF+-el is esik 50+-os item act1-act2-ben szóval ez van.....
  • Susarc
    őszintén örülök,hogy neked tökéletes a játék:P
  • Dr DeViLKiNG
    A nagy megmondóemberek már megint. ERRE lehet fáradni még mindíg.
  • Lammer
    1. ezt en sem tudtam... ez meleg!
    2. nalam mondjuk 50-60 kozott van
    3. ne is mondja... ritka idegesito ez a rubberbanding... neha elojon nalam iZS (pedig kliens oldalrol szvsz okes a gepem)... -.-
    4. hat igen... solozok en is...
    5. +1!!!!! (arany resze mondjuk engem nem erint) de a searching az borzalmas... tenyleg...
  • Susarc
    jah amit az 1-es pontban emlit gondolom amiatt szoptam a WW-vel....nem is tudtam erről a maximum 5-ös buff dologról!
  • Braikingboss

1.0.4 ben kíváncsi leszek mik lehetnek majd egy ilyenből. Lenne rajta durvább dps jó lenne MF-es fegyónak :D