Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Necro
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
June 28
Items
The drop rates for high-end items (items level 61-63) have been increased for Acts III and IV of Hell difficulty and Acts I – IV of Inferno difficulty:
The new approximate drop rates are as follows:
Hell – Act III and Act IV
iLvl 61: 9% to 13.9%
iLvl 62: 1.9% to 3.45%
iLvl 63: 0% (no change)
Inferno – Act I
iLvl 61: 17.7% to 23.9%
iLvl 62: 7.9% to 12.6%
iLvl 63: 2.0% to 4.8%
Inferno – Act II
iLvl 61: 18.6% to 23.3%
iLvl 62: 12.4% to 18.6%
iLvl 63: 4.1% to 9.3%
Inferno – Act III and Act IV
iLvl 61: 24.1% to 27.1%
iLvl 62: 16.1% to 21.7%
iLvl 63: 8.0% to 16.3%
Bosses
Bosses are now guaranteed to drop at least 1 Rare item for players with 4 stacks of Nephalem Valor and at least 2 Rare items for players with 5 stacks of Nephalem Valor
Bug Fixes
Fixed a bug with several items that would allow those items to block pathing when dropped on the ground
Fixed a crash that could sometimes occur when a player was interacting with environment objects (e.g. opening chests or clicking on a lectern)
Fixed several additional game and service crashes
Source
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
nem értem! nem értem!"
Az arcade játékok fénykorát megéltem, mai napig rajongok értük. Mondjuk a Diablo nem az, de hozzászoktam, hogy egy játékban mindig a kihívást keressem. Olyan gameken szocializálódtam, ami irdatlan nehéz.
Nem zavar mikor egy játék, mit hozzak egy fiatalabbnak példa okáért, olyan erõs mint pl. a Contra 4. Abszolút nem bánom, hogy kihívást ad a Dio3. SCII is azért örök fav. A Sims sorozat nem a mûfajom. Tulajdonképp, ha nem lenne HC mód Dio3-ban hozzá sem nyúlnék.
De miért akarnék én hatósági árakat? És mi az a smiley ott a végén?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Közben amúgy úgy hogy azóta nem játszottam és Ghom-mal továbbra is teljes szopóágon vagyok, beléptem ismerõshöz Cydea-hoz és Azmodan-hoz, mindkettõ elsõre megvolt, az elõbbi még kicsit izzadósabb volt, Azmodan nevetséges.
Ghom továbbra is lehetetlen. Balanszon van mit csiszolni még 😊
Regards,
Hogy az örökzöldet elsüssem
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Str: 260
Vit: 250
All res: 57
Crit hit Ch. 6,5 %
LOTRO:Marteen ([EN] Snowbourn)
LOTRO:Marteen ([EN] Snowbourn)
A craft bizniszben nem vagyok otthon, de nagyon gyanús, hogy baromira telítõdött a piac az értelmesebb craftolható slotokon. Boldog-boldogtalan craftol vagy craftoltat mióta kiderült, hogy nem olyan rossz üzlet. Ezt minden félagyú meg tudja csinálni, akik jó eséllyel az ah-hoz sem értenek, és telefossák alaposan alávágva egymásnak.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
gyakrabban kellene esniük mint a sárgáknak<#nevetes1>#nevetes1>
We're transferring money from PayPal to your bank Jun 28, 2012 07:10:54 PDT
Dear xy,
You asked us to transfer 54,422 HUF from PayPal to your bank account, and we're processing it now. It usually takes 1-2 business days for transfers like this to go through, so you should see the money in your bank account by Jul 2, 2012.
1, NINCS!
2, Esik, de használhatatlan statokkal...
3, Esik, használható... lenne ha nem nõtted volna ki 10-15 szintel...
<#banplz>#banplz><#violent>#violent>
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
There is only one Boss!
DH lvl 40 semmi
Barátnõ:
Monk lvl 50 4 legendary (!)
Szóval úgy néz ki személyfüggõ 😊
(Már várom hogy barátnõ elérje inferno act 1-et és naponta farmolja nekem a legendarykat)