78986
  • attiGT
    Frank, volt már olyan játék, amivel szerettél is játszani és többnyire nem rossz gondolataid voltak azzal kapcsolatban?
  • Frank99
    nagy Salamon mondta vala, lesz egyszer majd' legend' buff'ja.

ennyi.
    vessetek, majd kaszáljatok!!!!!

sokra mentek vala!

:-)
  • BlazeH
    Holnap fog megtörténni szóval ez így igencsak helytálló megjegyzés :)
  • Frank99
    tudom.
    a legtöbb (bocs az összes) M L M az pénzről szól. hogyne tudnám.
    ez is az. csak nem piramisalakban....

éppen nem találtam találóbbat rá... bocsánat....

még 1x leírom: 1 év múlva, 2013 aug. végén megnézem a játékot.....meg a topicot.
    addig a cél (csak time kérdése) Diablo faxának a falra ragasztása, aug.vége, mert dolgozom is...

Amúgy megnéztem a király barbit tegnap, több mint 1.000.000 dps. hogy a bánatban rak valaki ilyet össze, ha nem bot?
    sehogy.
    de ezt ugye nem vizsgálja senki sem.

olyan cuccai vannak, hogy olyat ah-ban (még a Holdon sem, sőt a marsjáró sem) nem látott még senki. Ilyet csak botolni lehet, de híres lett, baxod. sokra megy vele.

minden game erről szól? persze nem ő botol. csak átadja majd....
    ez uo.cheat, mint a WH at MW3-ban.... baszod.
  • Dr DeViLKiNG
    Forrás or didnt happen.
  • j0nNyKa
    szerintem igen, skeleton kingig..
  • Fpocok
    Amikor guest pass volt még csak, akkor az volt, hogy guest passos csak guest passossal tudott játszani. Itt nem tudom, hogy lesz, próbáljátok meg, azt max csinálsz egy starter accountot.
  • Lunki88
    Ha haver itt csinál magának accountot tudunk együtt játszani ha én eu szerveren vagyok?
  • inexxhd
    igen, köszi.. én nemtaláltam sehol :D
  • Fpocok
    Ez a rendes verzió, de elvileg jó a starterhez, nem?
  • BlazeH
    Testvéreim tegyétek most félre ellenségeskedéseiteket és figyelmezzetek szavamra. Holnap jő el a napja hogy Jay Wilson kifejti milyen változtatások lesznek a legendás(an szar) tárgyak tulajdonságaiban.
    Hiszitek vagy nem hiszitek hogy így lesz, én megmondtam.
  • Fpocok
    És ez?
  • inexxhd
    igen, csakhogy nemlehet letölteni a clientet, legalábbis aztírja.. ismerősöm meg nincs, akitől kölcsön tudnám kérni.. :S
  • Fpocok
    Basszus... 3 kommentel lejjebb...
  • inexxhd
    sziasztok! valaki esetleg nem tudna nekem küldeni egy Diablo 3 vendégkódot?
    van cserébe 2db starcraft 2-es, illetve egy wow-os vendégkódom. előre is köszi :)
  • Acidlich
    Ezt kipróbálom, error 12 öcsi még nincs meg..
  • 1Darton1
    A jelenlegi mezőnyhöz képest még mindig magas színvonalat képvisel (és ez nem picit minősíti a többieket), ráadásul az embereknek rövid a memóriája (és az esze), és simán ugyanennyien fognak harapni a kiegészítőre, mint most az alapjátékra.
  • j0nNyKa
    Diablo® III FREE Starter Edition Now Available
  • Hegi90
    MLM?
    te amúgy tudod is, hogy miről beszélsz vagy csak dobálózol a szavakkal?
  • Susarc
    sajnos
  • 1Darton1
    Aki sokat játszott azzal a hárombetűs játékkal, aminek nem mondhatjuk ki a nevét, az tudhatja, hogy 4-5 éve már másról szól a Blizzard.
    Ha valaki nem volt tisztában ezzel, az joggal érezheti magát átverve.
  • Carmang
    Gyakorlati szempontból igazad van, de szerintem meg elk*rvúltak, elvesztették az emberek bizalmát. Ilyen állapotban hogyan várják el, hogy a következő játékukat milliószámra megveszik? Ez hosszútávon, üzleti szempontból egyáltalán nem tesz jót nekik.
  • Carmang
    De a Blizz mindig is arról volt híres, hogy minőségi játékot készít, és inkább csúsznak 2-3 évet, de azt _tényleg_ tutifrankóra megcsinálják.
    A Dio3-nál ennél alább nem is vártuk volna (én legalább is nem), meg el is mondták, hogy "perfectly executed", nem is véletlenül lett az "első nap a legtöbbet eladott játék" azonnal. Ehhez képest annyira mégsem perfektli ekzekjúted, mert mindenhol megy a sírás.
    Hát ez a nem mindegy... Hogy valami egyszerű dolgot elszúrtak, de majd peccsel javítják, vagy alapvető koncepciós hibák vannak, amit balanszolhatnak évekig mire jó lesz.
  • 1Darton1
    Az üzlet szempontjából már kihozták a játékból, amit lehetett. Most egy kis apróért kidobnak pár patch-et, hogy valamilyen szinten életben tartsák a játékot a kiegészítőig.
    Én ezt nem tartom olyan ördögtől valónak, végül is nem egy non-profit vállalkozásról van szó.
  • Ferrari23
    Jaja nekem meg múltkor egy 1100 as nyíl esett, amin volt vagy 220 str :D:D:D Mekkora szánalom...
  • Lunki88
    A legjobb statok egy barbárnak...
  • Susarc
    hmm akkor sry
  • Susarc
  • Susarc
    nekem esett egy ilyen:P:)

• Susarc
    jobban járunk ha ezt linkelitek:D

• elitehun
    Most szúrom le magam...
  • Frank99
    pont ezért nem lesz jó a dió3. mert lexarják, mi történik.
    a nagy pénz az eladásokból megjött, már az első héten. a RMAH morzsák ahhoz képest.

a pénzre ácsingozó, botoló, ah-kutatók közel sem fognak olyan annyit keresni, mint korábban. Mert rosszul indult a game, és ezt nem tudja visszahozni Blizzard...

10 millát goldot vettem, ott vagyok most is, megvan mind. én "vénember" is megcsináltam, Beliált is.... Ez már nem arról szól, mint régen, nincs értelme Set-et keresni, nincs értelme legendarizni, miért kutassak? HA EZT meg tudják fordítani, le a kalappal. FŐLEG ha nem csak pár hétig...
  • Ferrari23
  • NikeCortez
    tudom, hogy nektek is tele van a hócipőtök (nekem is...bár inkább most fps-eket keresgetek, majd most az uj CS.) váró állapotban vagyok. 1.4 nél felnezek mivan. en ennyit mondok (ja meg a blizz tényleg látszik h nem a régi csapat)
  • Frank99
    te tudod....
  • 1Darton1
    Mivel mostanában nem fognak időgépet feltalálni, ezért furcsa elvárás lenne, hogy 10-20 évvel ezelőtti sikereket érjenek el. Az Y és a Z generációt teljesen esélytelen hosszabb távon lekötni. A vénemberekben meg nincs annyi pénz, hogy megérné őket külön megcélozni.
    A játékfejlesztés még mindig egy üzlet, ezt valahogy sikerül elfelejteni. Azok sem a világbékéért vagy az emberek boldogításáért dolgoznak, akik nap mint nap itt nyafognak, hanem fizetésért.
  • Frank99
    sarcasm on.

lehagytad a kapcsolót.

téged pont nem érdekel más, csak a profit. tőzsdézzél. komolyan mondom, mert profi vagy.
    ettől ez egy játék.....
  • NikeCortez
    sztem várjuk meg a PvP-t meg az exp-eket...dia 2 sem a hipp hopp azonnal jo lett.
    annyi kulombséggel hogy régen nem voltak modern kori elvárások, és az emberek 50%a csak torten tolta és onnan mondja mekkora volt és hogy ott nem volt jo a kereskedés.
    de igen ott is volt "AH" ugyhivták jsp és ott volta fg, sőőt ott is voltak elado cuccok online lovéért, főleg reset utan.

összevissza vagdalozik mindenki a d2-vel aztán azt sem tudjatok mivolt a mélyvízben?

ez a d3om jo lesz vagy nem...bármi lehet, nem most kell le "sz@rozni".

én is mérges vagyok. de roma sem egy nap alatt épult fel.

tényleg még nem nyilt egy anti d3 fan club ahol mehet a cry? :)
  • Frank99
    én biztos nem.

és páran játszanak a környezetemben, azok sem hiszem.
  • attiGT
    egyetértek minden egyes szavaddal. én nem tudtam volna ilyen összeszedetten leírni mi is történik a játékkal. bárcsak felnőhetnék a te szintedre