Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Annál biztos több, és az a játéknak csak egy töredék része. DH-val végig +XP cuccokban mentem, meglett kb 26 óra alatt. Vagy ennyire kell sietni?

Mondjuk azon az accon még 60-as sincs (a leírás alapján), tehát nem hiszem hogy a gyorsaság és a farmolási láz hajtotta 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

SLICK
én már farmolok egy ideje, de nekem eddig 4 plan esett összesen.
A nerfet nem a planra értettem, hanem hogy minden 3. zombi kék cucokat dobál ki magából Valor nélkül. Tehát max ezt veszik visszább.

Kérdés: Amúgy még mindig nagy divatja van az 5-6 statos cuccok kovácsoltatásának? Mert akkor lehet beruházok receptre és keresek belõle sok pénzt ^^

nem hiszem. mert itt a geart el lehet adni. épeszû ember nem fog accot venni. (én tuti fogok felvásárolni megunt accot de jóval 12ezer alatt)
csak simán átcuccolja a saját karijára az ittemeket és nagyobb biztonságban van.
az elõzõ tulaj véletlen meggondolja magát aztán visszaveszi az accot.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Az exalted sovereign(i61) recik mar 1.0.3 elott is ugyanolyan surun potyogtak, minden haveromnak a 4es coopbol megvan minden slotra, es azota is gyakorlatilag napi rendszeresseggel esik. Szoval emiatt tuti nem fognak semmit nerfelni.
és 1 millás gearben mennyi idõ lehet elérni 55-rõl a 60-at? 1 óra?

SLICK
Na látom még mindig megy a szájhúzás a rossz item drop miatt...
Véleményezném én is a dolgot:
Én max 9-13%-os MF-el rendelkeztem + a Valor ami feltolta 100%-ra. A helyzet most se változott végülis. Valóban nagy szerencse kell ahhoz, hogy jó itemeket találjon az ember. Nekem tegnap 5db(!) azaz ÖT darab olyan cucc esett, amit nyugodt szívvel eladhattam volna 5millióért és annál bõven többért AH-ban. A barbáromat feltápoltam az ezelõtti ah eladásokból, (több millióért keltek el a cuccaim), igaz volt szerencsém is pár itemet illetõen, vagy olcsó volt, vagy az utsó pillanatban tudtam túllicitálni valakit a cucc lejárta elõtt. Mindez azért ugye, hogy jobban életképes legyek infernon, ne haljak meg és ne menjen el javításra a sok arany.
Na mindegy. A karakterem most már gyakorlatilag halhatatlan Act 1-ben, Act 2-ben is csak a köcsög affixes eliteknél halok, Act 3 is ment tegnap, de még oda kell pár táposabb cucc, hogy jól haladjak vele.
A lényeg: Act 2-t farmolgattam tegnap, rájöttem hogy ott valóban jobban megéri cuccokat farmolgatni, meg is lett az eredménye. Act 1-et leginkább gold farmra jó (észrevételei mszerint ott jóval több gold potyog).
Szóval ha valaki farmolásra adja a fejét ezt tudom tanácsolni, ha gold kell és talán némi item akkor Act 1, Act 2 pedig a jobb cuccok miatt.

A Hotfixhez, sztem ezt visszanerfelik, mert most olyan szinten potyog a sok kék item is, hogy namég. Alig kezdtem el játszani, kimentem Tristram elé, és a másodi kelit pack már dobott egy Plant 4 statos Sovereign Chest Armor formájában.

Azért tényleg nagy mák kell, hogy használható cuccokat találjon az ember, én 200 órát öltem bele a Baráromba, farmoltam amit tudtam, és mindig esett 1-2 cucc, amit eladhattam sok goldért vagy épp egy másik karakterem segítettem vele.

Csak kitartónak kell lenni szvsz, meg lesz az eredménye

Laza
Majd figyeld meg, jönnek majd még itt az 50-100eFt-os accok, mint a WoW-nál 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
OMG, 55-ös barbáron 1 millás gear .... még a játék elején is max 10k-s cuccokat vettem 40-tõl 60-ig. A DH-val ez most 5k volt 😊

AntiHero
Persze 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

1k?

AntiHero
Érdekel valaki (hibátlan)1db bontott CE (account nélkül) ?
Az dobjon egy pü-t.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

na de mért vennék meg ennyiért ? 14ezerért már van olyan amit egybõl megkap az ember és saját névre regelheti.

hotfix = server oldali frissítés

berlinboy6329
Van már drop hotfix?Nem frissít a launcher,viszont már mindenki írkálja,hogy hú mit dobott..

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

kép

Eladó a Diablo 3-am amit megjelenéskor vettem. A játék be van regisztrálva szóval a fizikai termék mellé jár az accountom.
Az accounton van 3 karakter (20 körüli wizard, 30 körüli DH és egy 55ös barbár)
Továbbá van az accounton kb. 150.000 gold. A barbár a szintjéhez tartozó max (full sárga és legendary) (AH) gearben van ami kb. 1.000.000 goldot ér.
A termék azokkal a cuccokkal eladó amik alapból jártak hozzá (kézikönyvek, 2x Guest Pass, DVD + tok és a poszter)
A karakterek természetesen EU szerveren vannak.

Átvehetõ mindennap Budapesten. Elérhetõség: 06706049437.
Az ár valamennyiben alku képes ha nekem kedvezõ helyen (1 7. kerültet vagy Örs Vezér tere) találkozunk.
Ár 12.000 HUF

Gigabyte.F1rstsense Phenom x4 9650 (2.8oc) 4GB ram 5770 1GB

Omlás
Én is éhes lettem csak nekem hozzák is már :] balatonpart pown 😛

<#banplz>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

ahh ne ! neeee! fúú éhes lettem. valaki nem akar kocsikázni kicsit? Fót és Pest közt. benzint fizetem =) . na meg egy lángost!

Omlás
<#idiota><#eljen>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Esett egy
900 dps
200 vit
100 int
socket.

Meg tegnap egy masik fegyver ami elment 5 millaert szoval a vegen az rng csak rng marad sajnos, de talan egy kicsit nagyobb az esely normalis lootra, a tobb 60-61-es cucc miatt.
Egoraptor
Gyûjtést szervezek Skill-nek!

Mindenki dobja a kalapba egy sajtos-tejfölös
lángos árát!<#nevetes1>

"Pick it up! Pick it up!"

Carlos
És ért is valamik valamit, vagy ugyanolyan szar, mint eddig, csak már i63-ból is több szar pottyan!?

Þór vígi þessi rúnar

Act1 run 49 rare, kb 1 ora volt.

3 - i63
8 - i62
15 - i61

Ahogy neztem kevesebb 51-59 esik.
most mért bántasz? magyar hõsnek magyar arany! 😊

Omlás
<#banplz>

sajnos a logitech egerem tönkrement így nem tudok farmolni / cry
a haver gépében olyan hangja van a tápnak, hogy elnyomja a zenét XD
szal ehh =)

Carlos
Ezen felröhögtem...

Þór vígi þessi rúnar

valakinek kell olcsón gold? =)
vagy goldot cserénék értelmes egére / talán tápra.

Voyager5
Na ezt nemtudtam. <#eljen>
Így azért nyilván más a helyzet.
ToCsEk
nah én is mentem egy act1 quest9tõl 1 kõrt összesen 96%magic findel valorral együtt eredmény:
30rare (4butcher persze mind 55ös, 3warden)
lvl62 4db
lvl61 10db
lvl60 4db
lvl58 3db
lvl57 3db
lvl55 4db
lvl52 2db

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Egoraptor
Más nincs, mindent értek<#nevetes1>

Itt van ez a masik topic ami ugy indul hogy egy wizard orjong egy jatekmechanikai elem miatt amivel sokat szivott es teljesen kiakad. A topic erdekessege hogy a kezdeti sok idiota beszolas kozott megjelenik egy tag(warmongerer) aki higadtan valaszol a sracnak es tippeket/tanacsokat ad neki. Aztan folyamatosan felhivja egyik masik beszologato figyelmet hogy a srac mar nem orjong hanem merlegel, utananez a dolgoknak, tanul. Par oldalon belul a teljes topic atfordul ertelmes eszmecserebe hulye trollok nelkul. Ezigen.
Különc
Nem zavar, mert azt úgy kell ejteni, egyéb?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Egoraptor
A 'lájt' már nem is zavar?
Ejnye-bejnye<#shakehead>

Mondjuk engem egyik se<#nevetes1>

Carlos
Valamiért így mondják a nevét. Ezt kábé annyira nem értem, mint amikor a multiplayer-t egyesek (amerikai) multájpléjer-nek ejtik.
Valami pöcs dialektus lehet attóltartok.

Þór vígi þessi rúnar

Különc
Azt lehet tudni hogy a "Torch"-ot miért "Tós"-nak írod?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

greyfox
Nem hinném 😊

Steam: greyfox

Carlos
Tóslájt lesz a te játékod...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Egyetértek.
Nálam kicsit gagyi volt most az act 1 vége farm. Az 5-ös valort sem értem el... LoL.
5 rare, ebbõl 2 lvl 62-es, a többik 58-60.
Mind szar.

Þór vígi þessi rúnar

Egoraptor
/OFF
NCfos-nak nincs beleszólása GW2-be, mint ahogy az 1-be sem volt.
ANet pedig nem arról híres hogy szétcseszi a játékait.

Ez már most is így van, ezért van milliós szakadék a jó cuccok és az átlagos cuccok között, szinte átmenet nélkül.

Olvasgatom ezt a topicot es nagyon tetszik ez a hozaszolas:
Another thing that annoys me is the shift in mindset it promotes. When that sort of RM trading was shady and illegal, thye average player didn't think of loots in terms of monetary value.

With the integrated RMAH, it's difficult not to. It tends to burst the illusion of the game. And the loot system amplifies that. You're not looking for an unique for your template, you got stuff worth 20 Euros.

That's much too close to RL. The idea that you're really doing the job of a gold farmer creeps in.
Plus, it does NOT get rid of the professional farmers and their armies of bots. It just legalizes their sales and put the average player in competition with them. Without their means.

These people have plenty of gold and items to sell. They can and will manipulate the AHs. I doubt Blizzard will be able to stop them.
A GW1-et játszottam vagy két évig, szinte folyamatosan, és akkor is csak az AION miatt hagytam abba. Amúgy jó irányba halad a beszélgetés, mert errefelé lehet keresgélni a Diablo 3 "hibáit".

A Diablo 2 idején még közel nem volt ekkora MMO választék, és a játékosok is inkább a lan partykra jártak. Az MMO-k elterjedésével egy teljesen új dimenziója nyílt meg a "farmolgatós" játékoknak: Hatalmas területek, több 100 órányi változatos pályák, összetett világok. Amit a Diablo 2-ben megszerettünk, azt igazán ezekben az MMO-kban tudtuk teljesen kiélni.

És pontosan itt hibázik a Blizzard: Van egy játék, amibe kvázi beleerõltetik a real-money rendszert, de cserébe van 4 fejezet, amin tizenX óra alatt végigrohansz, és utána kezdheted elõlrõl.

Én is nagyon várom a GW2-t (aminek ugyebár az elsõ része azért is volt akkora siker, mert nem volt havidíj), de még az AION is hosszú hónapokra lefoglalt, mégsem éreztem soha, hogy kárba menne a havonta csengetett X ezer forintom. Úgy hagytam abba, hogy nagyjából 35-40%-ban játszottam ki a játékot (nem beszélve a folyamatos event-ekrõl, kiegészítõkrõl, kategóriákkal szebb látványról, a pvp-rõl, stb.)

Szóval a Diablo 3 egyfajta MMO akar lenni, igazi MMO érzés nélkül. Így pedig tényleg el fogja veszíteni a játékosok nagyrészét. Persze, a hardcore fanok maradnak, de azok most úgyis mindjárt lefikáznak engem. 😉

Uff
Laza
Áhh, akkor én kérek elnézést 😊

Voyager5
Ja. Stuntsal is, meg a mario bros-al is évek óta játszanak érted 😄

Amúgy ülök, úgyhogy nyugodt lehetsz.
Tyler Durden
Akárcsak a gw1 amivel már évek óta gamelnak Ülj le 1-es..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

A diablo3 meg kb ket honapal a megjelenes utan maris ott tart.
Voyager5
GW2 mivel NCfos game lesz, így a kezdeti hype után kb 1 évvel megy is a kukába.
Ahogy látom sokan panaszkodnak hogy még mindig nem lehet öltözni act1-2bõl. Amióta dh megkapta a nerfet, visszaszorultam én is act1-2be. Act3 is megy valamennyire de a sok halállal nem kifizetõdõ és nem jó móka. Nem szedtem össze elõtte milliókat mert én is inkább altok húzásával voltam elfoglalva.

Én a következõt csinálom: Összevásároltam tûrhetõ mf geart (3-4milla értékben kb) amivel haladni is lehet 1-2n, tehát tûrhetõ dps meg tank is van a gearen. nv-vel van 300mf.

Nem csak eliteken cserélem a geart, hanem végig rajtam van, így fehér mobokból is sokszor potyog a sárga.
Letolok egy teljes act1et egyhúzásra (act2ben a csatornás részt meg desolate sands-et ki szoktam hagyni mert rangeddel az nem jó móka).
A sárgákat összegyûjtöm a ládában, és a végén nézem csak meg. Így nem élem meg katasztrófának ha egy elitbõl nem pottyan semmi eladható.

Teljes act1 run után kb 4 tab-nyi sárga jön össze, act2tõl meg kb 3 a kihagyott zónák miatt.

Act1ben a cuccok kb negyede 60as nekem, és kb minden 4-5. 60as cucc eladható AH-ban. Egy full run után átlagosan 1 olyan cucc is ki szokott esni ami elmegy 1milla fölött (gyûrûk és amulettek a legtöbbért eladhatóak ahogy észrevettem). Többi párszázezres cucc. Sokszor elõfordul olyan is (kb minden 3-4. run) hogy kiesik sokmilliós cucc.

Amikor kijött a patch teljesen újrageareltem a dh-t dex+vita+allres cuccba kb 3 millió értékben (azóta lecseréltem ezt a geart mf-esre ami úgy 5 millás lehet), és azóta tolom az act1-2 runokat. Azóta a gearem megér vagy 20-25 milliót és act3 is viszonylag könnyen lemegy, de még mindig visszajárok korábbi act-ekbe mert olyan nagy mennyiségû cucc esik, és potenciálisan nagyobb az esély hogy esik vmi tényleg jó.

Panaszkodás, goblin meg goldfarm helyett szedjetek össze egy mf geart amiben tudtok haladni, és csináljatok full act-runokat. Garantáltam képesek lesztek gearelni a karaktert mindenféle frusztráció nélkül.

Egoraptor
+1 Sunrider924

Én csak Path of Exile open beta-ig (~augusztus közepe)
CB-n voltam szerintem rá lehet szokni erõsen <#eplus2>
GW2-õt is várom, megvettem elõre még anno.