Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megy még. Gyorsan kell nyomni a tele után az archont.

jazzy
A zunimassának 2es 3as set bonusa nagyon jó 2 kasztra is.
Én próbáltam lvl55-ös wizard-al,de nekem nem megy. 😉 Vagy már ki lett javítva? 😊

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

én ezekkel a skillekkel tolom (inf act1):
cleave+ground stomp+leap+war cry+wotb+sprint(run like the wind rúnával)

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Hát én aszem megválok tõle, szóval valami olyan árat kell kitalálnom, amire ugranak, mint a zöld takonyra 😄

Hegi90
jah, ezért sincs lelkiismeret furdalásom. Release óta kint van ez a kurva bug, a botok szétfarmolták magukat rajta. Én most már úgy vagyok vele, hogy RMAH-n megpróbálom visszahozni a játék árát, aztán 1.04-re meglájtuk mit tudnak összerakni. Ha egy rakat szar lesz megint, akkor pápá D3.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

berlinboy6329
Ezé' ugyan mennyit kérjek?

Reggel egy run alatt esett 4 ring meg 4 amu,amibõl 2-t tudok eladni,egyik ez.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Különc
Zöld itemekre ugranak mint gyöngytyúk a takonyra, fõleg ha olcsó, bár 2 hónappal a megjelenés után már alább hagyott ez a szisztéma szerintem

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Hát én szokás szerint mikor kidobta zombi, úgy voltam vele olyan 40-50k ért elmegy majd, mint az eddigi összes set item, szóval kicsit meglepõdtem, hogy 2 milla, mondom mi a fax 😄😄

AnarchoiD
durva hogy mar honapok ota van ez a bug 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Különc
Sok vagy kevés?

Most én vagyok a hülye vagy AH ban tényleg buyout-tal 2 milla ez a gyûrû?

😮

Különc
Ignore Pain helyett Battle Raget használtam, Leap helyett meg Furious Chargeot

NecroJoe
Shield-orientált barbárnak van jobb build mint a frenzy+revenge+WOTB+ingore pain warcry+leap? Ezzel farmolgatok két hete, ha ajánlotok valamit kipróbálom örömmel.

Necro

SLICK
most nekem is ki kell várni a sort, na mindegy ez van. Majd csak raknak ki valami jót elérhetõ áron...

#52393: nem tudom biztosan, de szerintem függetlenek a petek statjai a tiédtõl. De ezt egy jó WD-s tudná megmondani biztosra.

Különc
Napokig kempeltem AH-t, mire láttam upgradet jó áron, szóval így van ez egy szint után. Bár most nem tudom milyen a helyzet, 2 hete nem tolom

SLICK
de az a poén, hogy mikor nincs rá pénzem van 3-4 is ami már egész jó. Amikor pedig van pénz, nadrág nincs 😄

senki nem akar, vagy nem tud válaszolni az alábbira?:
"withc dokinak a petjeinek a hp-ját, armorját, resistjeit lehet valahonnan tudni? Ezek a statok függnek az én statjaimtól?"
Különc
Nekem is azt volt a legnehezebb beszerezni

SLICK
na én újabb 5 milkával gazdagodtam 😊 Így már a tegnapi eladás után összesen 15 millióm van. Az a baj egy normális nadrág nincs a barbáromra ah-ban :|

Most pottyant, nem nagy szám szokás szerint...

j0nNyKa
te úgyis darkspore-ozol :]

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Fpocok
Nekem nem jön be a játék. Túl gyors a karakter futása... ha állítanak rajta, akkor esetleg. De néztem videót és elég nevetséges volt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Srácok, withc dokinak a petjeinek a hp-ját, armorját, resistjeit lehet valahonnan tudni? Ezek a statok függnek az én statjaimtól?
- no reklám -
Hegi90
aki akar az jöhet, vegyetek fel mf-et azt jóság lesz.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Jól hangzik, bár diablo 3-ban se 7-es szinten kezdõdtek a gondok 😊

Hegi90
végig is farmolom vele act3-at párszor

j0nNyKa
igen, EU-n még megy, lentebb írták

j0nNyKa
megpróbálhatom:
- jutalmaz a játék: értsd úgy, hogy van kedvem bejárni minden zugot, mert tudom, hogy lesz egy boss / láda / akármi a mellékutakon, amikbõl esni fog egy item, ami jó
- pörgõs: elég nagy az alap movement speed, ezzel sokkal pörgõsebb élményt nyújt, mint a dio
- választható nehézségi fok: engem kurvára idegesít diabloban, hogy infernoig ásítozva végigszaladok, és kötelezõ végigszaladnom 3x (normal-nightmare-hell), hogy elkezdhessem élvezni a játékot - itt nem így van, én pl. veteranon kezdtem (4bõl a 2. legnehezebb), és pont nekem való, figyelni kell
- áthoztak mindent az elsõ részbõl, ami jó volt: pet rendszer (pet inventory, pet eladja a dolgaidat, halászat), skill fa, stat pont osztás, item rendszer, sok sok mellékküldetés, stb.
- változatos területek már az elején: 7es szintû vagyok, és már változatosabb területeken jártam, mint mondjuk diabloban egész act1-ben
- itemizáció: 7es szinten (~fél óra játék után) van rajtam pár fehér tárgy, 3 magic (itt zöld), 2 rare (itt kék), és 3 socketed, amibe pakolom serényen a gemeket (ala diablo 2) - ezzel szerintem mindent elmondtam
- ÁGYÚ: ÁGYÚVAL NYOMULOK, ezt nem lehet ûberelni (ja, shotgunt cseréltem le vele)

Hegi90
ehhez képest most jöttem fel és még mindig mûködik.

clio1616v
a második már tovább tart ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

max 5 pontban össze tudnád foglalni, hogy miért is érné meg egyáltalán letölteni a bétát?
torchlight 1 elég unalmas lett, nagyon hamar...

j0nNyKa
off:
torchlight 2-be most kicsit jobban belemerültem, nos... üt. ver. aláz.
minden, ami a diabloban szar, az a torchlightban jó, és ez a lényeg.
akit érdekel, hogy hogy lehet most bétázni, írjon privit
az, hogy ágyúval nyomulok, meg kb. 100% EPIC WIN.

Kandurex
<#idiota> én is gyakran elmegyek az elsõ a(c)ktusban...hogy miért van? hm...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sziasztok! Az elsõ actusban mindig elmegyek! Ez Miért lehet? Vagyis úgy értem, hogy elmegy az életerõm.

188.143.124.67
(188-143-124-67.pool.digikabel.hu)

Különc
Van female armor is? <#guluszem1><#zavart1>

Szerk: ám ja

Aradebil2
DH-n a male armorok sokkal jobbak szvsz

Különc
Mi az a DH, ugyan... <#nevetes1>

j0nNyKa
jó, mert a DHnál 2-t tudok mondani, amelyik kinéz valahogy, a többi nem..

Különc
Balor és az Astral azok makik, többi jó

Szerk: barbárnál

és az elsõ 15 sor elpazarolt dizájn, mert:

1. maximum csak pár óráig használod mindegyik
2. egységes cucca sose lesz a karinak, mert keverve fogod használni ami általában hülyén néz ki

jó lenne ha késõbb valahogy megoldanák hogy a korábbi kinézetek is életképesek legyenek infenón, akár set-ekkel vagy más módon

RatBaG
megnézed, mert kíváncsi vagy:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

Aradebil2
ez egy sima critical mas wizard, egyedül az volt benne bugos hogy wicked wind 100% lifeonhitet szedett vissza, de ezen kívül ez sosem volt bugos build

Jelenleg viszonylagos egyensúly van az átlagos de még használható tárgyaknál, mert itt a piac telítõdése és a gold inflálódása kiegyenlíti egymást. Viszont árban egyre inkább nõ a szakadék az igazán jó cuccok és az átlagos cuccok között, mert a top cuccokat nem érinti a túltelítõdés, annál inkább a gold értékcsökkenése.

yesname
Hibás elképzelés, mivel nincs item sink és a piac telítõdik akármit csinálnak ellene.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

EU-ban még nincs javítva. Mentem egy full a4-et 280mf+5 valorra (22k dpsel <#idiota>), és a végére pontosan egy darab 63-as rare esett. Simán megéri a4-et farmolni...

<#eljen>
Van mar AH?
BaLeeX
Az a baj, hogy az RMAH-ból a bevétellel simán tudnak manipulálni csak a drop esélyekhez kell kicsit hozzányúlni. Kevés a bevétel beállítják hogy egy ideig jobb cuccok essenek, majd késõbb ezt kiveszik (hogy ne rontsa globálisan az árakat hosszú távon) és ezt eljátsszák néha.

Aki valódi pénzért veszi a cuccokat annál sokkal nagyobb az esély, hogy hamarabb megunja a játékot és nem fog foglalkozni a cucc újra eladásával, esetleg azt gondolja hogy késõbb majd újra elõveszi a játékot ezért a jó cuccok úgymond kiesnek a forgalomból.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit