Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
cleave+ground stomp+leap+war cry+wotb+sprint(run like the wind rúnával)
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Reggel egy run alatt esett 4 ring meg 4 amu,amibõl 2-t tudok eladni,egyik ez.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
😮
Necro
#52393: nem tudom biztosan, de szerintem függetlenek a petek statjai a tiédtõl. De ezt egy jó WD-s tudná megmondani biztosra.
"withc dokinak a petjeinek a hp-ját, armorját, resistjeit lehet valahonnan tudni? Ezek a statok függnek az én statjaimtól?"

Parasite Eve 2, best game EVER!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
- jutalmaz a játék: értsd úgy, hogy van kedvem bejárni minden zugot, mert tudom, hogy lesz egy boss / láda / akármi a mellékutakon, amikbõl esni fog egy item, ami jó
- pörgõs: elég nagy az alap movement speed, ezzel sokkal pörgõsebb élményt nyújt, mint a dio
- választható nehézségi fok: engem kurvára idegesít diabloban, hogy infernoig ásítozva végigszaladok, és kötelezõ végigszaladnom 3x (normal-nightmare-hell), hogy elkezdhessem élvezni a játékot - itt nem így van, én pl. veteranon kezdtem (4bõl a 2. legnehezebb), és pont nekem való, figyelni kell
- áthoztak mindent az elsõ részbõl, ami jó volt: pet rendszer (pet inventory, pet eladja a dolgaidat, halászat), skill fa, stat pont osztás, item rendszer, sok sok mellékküldetés, stb.
- változatos területek már az elején: 7es szintû vagyok, és már változatosabb területeken jártam, mint mondjuk diabloban egész act1-ben
- itemizáció: 7es szinten (~fél óra játék után) van rajtam pár fehér tárgy, 3 magic (itt zöld), 2 rare (itt kék), és 3 socketed, amibe pakolom serényen a gemeket (ala diablo 2) - ezzel szerintem mindent elmondtam
- ÁGYÚ: ÁGYÚVAL NYOMULOK, ezt nem lehet ûberelni (ja, shotgunt cseréltem le vele)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
torchlight 1 elég unalmas lett, nagyon hamar...
torchlight 2-be most kicsit jobban belemerültem, nos... üt. ver. aláz.
minden, ami a diabloban szar, az a torchlightban jó, és ez a lényeg.
akit érdekel, hogy hogy lehet most bétázni, írjon privit
az, hogy ágyúval nyomulok, meg kb. 100% EPIC WIN.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
188.143.124.67
(188-143-124-67.pool.digikabel.hu)
Szerk: ám ja
Szerk: barbárnál
1. maximum csak pár óráig használod mindegyik
2. egységes cucca sose lesz a karinak, mert keverve fogod használni ami általában hülyén néz ki
jó lenne ha késõbb valahogy megoldanák hogy a korábbi kinézetek is életképesek legyenek infenón, akár set-ekkel vagy más módon
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Aki valódi pénzért veszi a cuccokat annál sokkal nagyobb az esély, hogy hamarabb megunja a játékot és nem fog foglalkozni a cucc újra eladásával, esetleg azt gondolja hogy késõbb majd újra elõveszi a játékot ezért a jó cuccok úgymond kiesnek a forgalomból.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit