Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
depresszió ON
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Pedig nem is olyan rég volt buff, pár napig, mert ninjanerfelték a béka segge alá...<#idiota>#idiota>
Tegnapelõtt mentünk 2 Valut of Assasin runt. 52-55ös sárgák esetek, valamint egy 63as tõr "0" statokkal. Számomra itt véget is ért a játék, nem azért mert nem esik semmi, hanem mert egyszerûen unalmas. Nem értem a D2 hogy húzta nálam évekig, ahogy olvasgatom a fórumokat, nem csak én érzek így. Gyanítom itt az AH tette be a kaput.

MF nemszeret engem ;(
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
"Magic Find in Group
Since every player will have their own loot in cooperative play, the Magic Find in group situations will be averaged across the group.❤️>3>
Here's an example with a group of three people:
Player 1's MF: 100
Player 2's MF: 80
Player 3's MF: 0
Magic Find for each player: (100 + 80 + 0) / 3 = 60.
To recap: Every players personal Magic Find will be summarized and then divided by the number of players.
This prevents players in public games from stacking Magic Find and tagging along while doing minimal effort in killing monsters but getting the best chances of getting great drops. This might also discourage cooperative play since other people with low Magic Find percentage might lower your overall Magic Find.
The Nephalem Valor buff covers the entire group."
Forras: Diablowiki.net
Mai nap eddig 3 legendary. Az más kérdés, hogy mind kuka, de akkoris 61+osak.
Ám tényleg jónak ígérkezik.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
igaz csak rajtam volt MF-es cucc, de a többieknek talán több sárga esett mint nekem, ilyenkor ez megoszlik?
a jobb lootokat az a srác kapta, aki a több dmg-t csinálta
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Torchlight 2 béta vége, level 21-en
- egy boss
- egy karakter kinézet
- egy inventory / karakterlap - tele vagyok legendary, szettes tárgyakkal, ami egy diablo 3-ban nem túl gyakori dolog ugyebár
mindamellett kigyûlt 2 kis szintû szettem is...
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Pl: infen diablo killnél jól jönne 😄
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
cleave+ground stomp+leap+war cry+wotb+sprint(run like the wind rúnával)
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Reggel egy run alatt esett 4 ring meg 4 amu,amibõl 2-t tudok eladni,egyik ez.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
😮
Necro
#52393: nem tudom biztosan, de szerintem függetlenek a petek statjai a tiédtõl. De ezt egy jó WD-s tudná megmondani biztosra.
"withc dokinak a petjeinek a hp-ját, armorját, resistjeit lehet valahonnan tudni? Ezek a statok függnek az én statjaimtól?"

Parasite Eve 2, best game EVER!