Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

D4 pls. Bár ha a D2 és D3 közti időre tekintek, akkor inkább majd úgy 2022-23 környékén...
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2018.09.13. 11:39:48

https://www.twitch.tv/sp1gu

TBTPumpa
Ma hajnalban is mondták, hogy már alig várják a BlizzCon-t, mert lesz valami, ami a Diablo rajongóknak tetszeni fog.
Csak nem a Diablo 2 Remastered készül?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Biztos, mivel egyik videóban mondta a csaj, hogy BlizzConon lesz valami.
TBTPumpa
+ BlizzCon jóság csomagban egy kicsi Diablo figura van, ami nem hasonlít a harmadik rész Diablójára.

Talán mégis lesz valami bejelentés.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.09.13. 10:17:43

tigeroo
overwatch-ban sombra kapott demon hunter skint... tényleg jönne valami nagy diablos bejelentés idén?
SLICK
Az hogy a plakáton/banneren a játékaikat "képviseli" egy-egy karakter, még nem jelenti azt, hogy a BlizzCon-on lesz nagyobb bejelentés.
Ha jól rémlik tavaly is volt Diablo panel, de csak egy kis ficakot kaptak... Talán egy készülő patchet próbálhattak ki, vagy valami ilyesmi volt.

Kicsivel többet lehet sejteni azután, ha megmutatják, hogy az egyes játékok paneljei mekkorák lesznek.

TBTPumpa
Talán mégis lesz valami bejelentés Diablo témában a BlizzCon-on?

WinT
Még ezt sem képesek valamilyen módon változatossá tenni. <#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: WinT, 2018.09.11. 15:11:43
dante3
<#eljen>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Daell Drow
Hivatalossan meg nicns semmi, de ha megnezed a Season Overwiew oldalt. Akkor latszik hogy van egy ismetlodo minta ami alapjan tudhato mi lesz. Ergo a Season 11ben levo setek jonnek megint.
dante3
Lehet tudni, hogy milyen free setek lesznek a 15-ös szezonban?

Off: Bahh leárazva volt a Grim Dawn...... have no life. 😞 Dió után kellemesen kellemes.

TBTPumpa
14. szezon vége:
Szeptember 16. (vasárnap)

15. szezon kezdete:
Szeptember 21. (péntek)

SLICK
A Leah-s rész? Az benne van. Azzal kezdődik az Act 4, ott alakul Diablová

PetruZ
A végén van egy jelenet, ami nem rémlik nekem a D3 videókból.
Én örülök neki, mert így legalább a BlizzConon valami értelmes dolgot jelenthetnek be 😄
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2018.08.17. 08:16:34
<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

TBTPumpa
Elérkezett a Nintendo Switch ideje:

WinT
Konkrét emberhez vagy csapathoz csak akkor tudsz csatlakozni ha előzőleg felvetted őt/őket a barátlistára. Itt nincsenek lobbyk (vagy szerverek vagy hogy is volt a 2. részben - már nem emlékszem).
Illetve ha klánban vagy akkor a tagokra is lehet közvetlenül csatlakozni ha nem tiltották le, hogy boldog boldogtalan belépjen a játékukba.
xblades
Sziasztok ismét egy kezdő kérdés.

Hogy tudok, tudok-e csatlakozni multi játék szobához úgy mint a 2-ben? Vagyis hogy én választom ki hogy hova rakjon be.
Még mindig normál kezdő szinten vagyok, ha ez számít. Mert ilyen lehetőséget nem láttam, csak random bedobott ha a multit kiválasztottam. És mindig egyedül játszottam.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

TBTPumpa
Sajnos mindig novemberben van. Nem tolják be október végére Halloween és Mindenszentek miatt, mert Amerikában az buli, olyankor nem akarnak dolgozni. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.08.09. 10:00:42

PetruZ
Mivel korábban már voltak jelek rá, az egyik bejelentés nagy valószínűséggel a Switch port lesz.
dante3
Akkor valamit benéztem 😄

TBTPumpa
November lesz az:

dante3
Október 25-29
Utoljára szerkesztette: dante3, 2018.08.08. 20:16:48

SLICK
mikor lesz az idei blizzcon?

TBTPumpa
Reméljük a legjobbakat!

Hát csak nem... Az mindennek az alja lenne.
dante3
Remélem nem valami mobilos fostaligát jelentenek be...

Boritékolható valami bejelentés a BlizzConon.
coolpet
Tudnunk kellene, hogy mivel játszol

Sima, ROS, Nekrós kieg.
Normal vagy season?
Ha season akkor role vagy adventure mód?

Na ha full kieg + season+adventure mod, akkor keress boost klánt, aki felránt lvl70-re, és menj riftelni 😊

Battletag: coolpet#2467

Jabar
Nem csak season-be enged egyből Adventure-t?
Régen nem lehetett normalban csak ha végtoltad 1x.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Carmang
De mehet egyből Adventure-be (csak értelme nincs).

xblades
Be lehet állítani, mielőtt belépsz a szerverre. Change quest, ott kell mindig az utolsóra állitani. Vagyis ezek szerint a küldiket végig kell tolni kilépés előtt, mert a köztes feladatokat nem menti el ha kilépsz.

Azért köszi

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

WinT
Nem mehet adventure módba amíg egyszer végig nem tolta a sztorit ha jól rémlik.
Hacsak nem olyan accon van amit már játszott más korábban.
Véletlen nem Adventure Modban vagy?
coolpet
Rosszul csinálod.
Lvl7? az már durva.
kb 15 perc alatt lvl 70 + 100 paragon 😊

Megvan a reaper + skeletonos kieg?

Battletag: coolpet#2467

xblades
Jó ez így nem játék, már 7-es szinten vagyok kiléptem majd másnap játszanék de újra a legelső kezdőpontra dobot, és minden küldetést lenullázott. És nem állítotam semmit át.
Pedig többször mentem át checkpointon és a küldetéseket is befejeztem. (már megvolt Cain)

Ezzel mit lehet kezdeni?

xblades
köszi

WinT
Kísérőket Act 1 és 2-ben fogod majd megtalálni, elvileg nem tudod kihagyni őket szóval csak told végig a story módot és meglesznek.
Ha a storyval végeztél megnyílik az adventure mód, ahol a bounty nevű játékmódban (Es talán síma riftben is? Ebben nem vagyok biztos.) kis mákkal találhatsz olyan goblinokat amik a peteket dobják ha leölöd őket.
xblades
Sziasztok még kezdő vagyok, de érdekelne hogy mikortól és hol vagy kinél tudok kisérőt fogadni?
És a pet-et hogyan tudom megváltoztatni vagy lecserélni?

Kösz

Daell Drow
Tul bonyolitod, azert van mert mar 2012ben bekerult egy contett patchel, amikor meg kieg sehol se volt es lv60 volt a max szint. Kieg megerkezese es a 70es szintel lett HFamu is, elobbi meg maradt mert van aki csak a sima alap jatekkal tolja (van meg olyan?)
morcosqtya
Viktor, bocs a felhördülésért, lényegében igazad volt. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
Akkor Mea Culpa, tényleg létezik egy olyan ring, én nem találkoztam vele.
Peace!

PetruZ
Ezeknek az alapanyaga csak lvl 60-69 között esik az über boss-októl. Gondolom azért marad meg ez a verzió is a listában, mert a felfejlesztett ékszerész minden season account karakterre megmarad. Az elképzelés az lehetett, hogy 60-tól 70-ig lassú a fejlődés, addig is legyen valami tápos gyűrűje az embernek, de értelmetlen, mert manapság egy kicsit gyakorlottabb játékos sima sárgákban is megcsinálja a 70-et torment szinteken max. pár óra alatt, nem áll le szöszölni ilyesmivel.
Ezek azok a ringek!!!!
Már azt hittem hogy nem találom meg, mert erősebb fegyverek után kutatok, és ha különös erővel rendelkeznek akkor gáz ha nem találom meg az összetevőt. Így már más hogy régi ring és semmi értelme nincs összerakni őket.
Sajna még csak közel 600 as szintü vagyok.
Viszont nagyon örülök neki hogy nem kell külön fáradnom vele az összerakással. Másrészt pedig köszönöm a segítséget, nagyon sokat segítettetek vele.
Lammer
Gyerekek: Mert az még a hatvanas Hellfire ring <#circling>

Viktor25: Felesleges ráizgulni arra a ringre, ahogy írtam fentebb az még a régi ring volt. 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Nem mond hülyeséget, tényleg van más fajta Hellfire ring, aminek nem esik az alapanyaga.
Ezekről van szó:

morcosqtya
Ez a Hellfire Ring a JÁTÉK SZERINT.
De nyilván a játék hülyeségeket mutat, mint ahogy hülye mindenki rajtad kívül, a wikia-nál, a blizzard fórumon, az IcyVein-nél stb.
A kép meg fotosoppolt nyilván... 😄