Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2018.08.17. 08:16:34
https://www.twitch.tv/sp1gu
Illetve ha klánban vagy akkor a tagokra is lehet közvetlenül csatlakozni ha nem tiltották le, hogy boldog boldogtalan belépjen a játékukba.
Hogy tudok, tudok-e csatlakozni multi játék szobához úgy mint a 2-ben? Vagyis hogy én választom ki hogy hova rakjon be.
Még mindig normál kezdő szinten vagyok, ha ez számít. Mert ilyen lehetőséget nem láttam, csak random bedobott ha a multit kiválasztottam. És mindig egyedül játszottam.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.08.09. 10:00:42
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Utoljára szerkesztette: dante3, 2018.08.08. 20:16:48
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Sima, ROS, Nekrós kieg.
Normal vagy season?
Ha season akkor role vagy adventure mód?
Na ha full kieg + season+adventure mod, akkor keress boost klánt, aki felránt lvl70-re, és menj riftelni :)
Battletag: coolpet#2467
Régen nem lehetett normalban csak ha végtoltad 1x.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Azért köszi
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Hacsak nem olyan accon van amit már játszott más korábban.
Lvl7? az már durva.
kb 15 perc alatt lvl 70 + 100 paragon :)
Megvan a reaper + skeletonos kieg?
Battletag: coolpet#2467
Pedig többször mentem át checkpointon és a küldetéseket is befejeztem. (már megvolt Cain)
Ezzel mit lehet kezdeni?
Ha a storyval végeztél megnyílik az adventure mód, ahol a bounty nevű játékmódban (Es talán síma riftben is? Ebben nem vagyok biztos.) kis mákkal találhatsz olyan goblinokat amik a peteket dobják ha leölöd őket.
És a pet-et hogyan tudom megváltoztatni vagy lecserélni?
Kösz
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Peace!
Már azt hittem hogy nem találom meg, mert erősebb fegyverek után kutatok, és ha különös erővel rendelkeznek akkor gáz ha nem találom meg az összetevőt. Így már más hogy régi ring és semmi értelme nincs összerakni őket.
Sajna még csak közel 600 as szintü vagyok.
Viszont nagyon örülök neki hogy nem kell külön fáradnom vele az összerakással. Másrészt pedig köszönöm a segítséget, nagyon sokat segítettetek vele.
Viktor25: Felesleges ráizgulni arra a ringre, ahogy írtam fentebb az még a régi ring volt. :)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
De nyilván a játék hülyeségeket mutat, mint ahogy hülye mindenki rajtad kívül, a wikia-nál, a blizzard fórumon, az IcyVein-nél stb.
A kép meg fotosoppolt nyilván... :D

Leírtam neked ezeknek a különös tárgyak neveit
Vengevul eye
Devil's fang
Writhing spine
e 3 tárgyból kell 1-1 hogy megalkothassam. Van egy hagyományos hlfire ring amihez csak a 4 bostól kiszdett testrészek kellenek.
Mindegy reggel megpróbálom lefényképezni aztán ennyi ha erre sem tudsz mit mondani akkor is megy tovább a játék, mert ezek nélkül is tudtam vele játszani és ez után is fogok. Csak kíváncsiságból kérdeztem
Itt van egyébként mi kell hozzá, ha nekem nem hiszel:
http://diablo.wikia.com/wiki/Hellfire_Ring
Van egy olyan helfire ring csoport amiből négy féle van dex. str. int. és vitality ring, na ezekből kell 3 hozzávaló, amit nem találok sehol.
Amúgy mindent tudok hol van és hogy kel bejutni, mint a tristramhoz is, ezeket a portálokat csak ott a helyszinen tudod megnyitni.
mégegyszer mondom mindent tudok ez az egy kivételével.
legközelebb leírom a nevüket is. A 2. acton a kislánynál 2 db 5 Milliós van és 1 db 2 Milliós könyv van.
Én erre a 3 összetevősre keresem a vozzávalókat nem pedig az 5 összetevősre, mert öt kell hozzá 4 alkatrész a bosoktol és 10 lávakupac na meg 50.000 arany. nem vagyok hülye csak figyelmetlen.
Keywardeneket megölöd Act 1-2-3-4-ben (5-ben nincs).
Dobnak egy Infernal machine-t. Ezekből 4 féle van.
Ezekkel elmész New Tristramba a bejárathoz közel van egy faajtó, bevered, bemész, inventory, jobb gomb (use) az egyes infernal machine-okra. Megnyílik egy piros portal. Bemész, levered az überbossokat. repeat 3x. Összesen 4 portal lesz tehát 4 realm-be.
Minden über boss dob hozzávalót a ringhez.
A ring receptjét meg kell venni (úgy rémlik pár millió arany) a kislánytól Act2-Hidden Campban áll középen a Miryjam mellett.
A receptet megtanítod a jewellernek (köves csávó).
Így le tudja gyártani a Hellfire Ringet, amihez kell 1-1 démoni testrész. Tehát mindenből 1.
Arra figyelj, hogy a fő attributumodnak (pl. dexterity) megfelelő ringet gyártsd le, ne másik kasztét.
Thats all folks! :)
Majdnem végigjártam mindent a diabló 3 ban tudom hol találhatok a cuccok, 1 kivételével ( helfire ring ) ennek az összetevői valamiféle démoni testrészekből jönnek ki legalábbis ezt írja, és 3 alkatrészt kell összeszedni, de még seemit sem találtam. Ezért fordulok hozzátok hátha ti tudtok valamit hogy hol vagy hogyan szerezhető be
A dh-ról azért beszél külön, mert nekik kétféle erőforrásuk van.
http://www.akciofigura.hu
bocs a sok lámpa kérdésért de annyira nem tudok angolul, hogy megértsek dolgokat.
Ezt a gyűrű szettet tudom használni wizarddal? vagyis érdemes? ott a wiki a demon hunterről ir valamit.
köszönöm
http://www.akciofigura.hu
Disconnect miatt megdöglött az egyetlen seasonos HC karim úgy, hogy már 4/6 set-et beváltottam vele. Így most full előlről kellene kezdjem az egészet és set nélkül felmenni T4-re.
Azt hiszem ezt most kurvára kihagyom, majd a következő seasonban 3-4 hónap mulva :(
Kojiro ergo sum.
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"