Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2018.09.13. 11:39:48
https://www.twitch.tv/sp1gu
Csak nem a Diablo 2 Remastered készül?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Talán mégis lesz valami bejelentés.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.09.13. 10:17:43
Ha jól rémlik tavaly is volt Diablo panel, de csak egy kis ficakot kaptak... Talán egy készülő patchet próbálhattak ki, vagy valami ilyesmi volt.
Kicsivel többet lehet sejteni azután, ha megmutatják, hogy az egyes játékok paneljei mekkorák lesznek.

Utoljára szerkesztette: WinT, 2018.09.11. 15:11:43
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2018.08.17. 08:16:34
Illetve ha klánban vagy akkor a tagokra is lehet közvetlenül csatlakozni ha nem tiltották le, hogy boldog boldogtalan belépjen a játékukba.
Hogy tudok, tudok-e csatlakozni multi játék szobához úgy mint a 2-ben? Vagyis hogy én választom ki hogy hova rakjon be.
Még mindig normál kezdő szinten vagyok, ha ez számít. Mert ilyen lehetőséget nem láttam, csak random bedobott ha a multit kiválasztottam. És mindig egyedül játszottam.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.08.09. 10:00:42

Utoljára szerkesztette: dante3, 2018.08.08. 20:16:48
Sima, ROS, Nekrós kieg.
Normal vagy season?
Ha season akkor role vagy adventure mód?
Na ha full kieg + season+adventure mod, akkor keress boost klánt, aki felránt lvl70-re, és menj riftelni 😊
Battletag: coolpet#2467
Régen nem lehetett normalban csak ha végtoltad 1x.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Azért köszi
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Hacsak nem olyan accon van amit már játszott más korábban.
Lvl7? az már durva.
kb 15 perc alatt lvl 70 + 100 paragon 😊
Megvan a reaper + skeletonos kieg?
Battletag: coolpet#2467
Pedig többször mentem át checkpointon és a küldetéseket is befejeztem. (már megvolt Cain)
Ezzel mit lehet kezdeni?
Ha a storyval végeztél megnyílik az adventure mód, ahol a bounty nevű játékmódban (Es talán síma riftben is? Ebben nem vagyok biztos.) kis mákkal találhatsz olyan goblinokat amik a peteket dobják ha leölöd őket.
És a pet-et hogyan tudom megváltoztatni vagy lecserélni?
Kösz
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Peace!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Már azt hittem hogy nem találom meg, mert erősebb fegyverek után kutatok, és ha különös erővel rendelkeznek akkor gáz ha nem találom meg az összetevőt. Így már más hogy régi ring és semmi értelme nincs összerakni őket.
Sajna még csak közel 600 as szintü vagyok.
Viszont nagyon örülök neki hogy nem kell külön fáradnom vele az összerakással. Másrészt pedig köszönöm a segítséget, nagyon sokat segítettetek vele.
Viktor25: Felesleges ráizgulni arra a ringre, ahogy írtam fentebb az még a régi ring volt. 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan