Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
imgurrol pedig meg mindig nem linkelunk.
de hogy lasd kivel van dolgod, itt a keped linkje: imgurrol NEM LINKELUNK
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Regards,
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

Még csak Hellen vagyok, gondolom késõbb jön be.
Tudtok segíteni, hogy Athene-nek hogy lehet "Preparation" és "Marked for Death" is, hiszen azok 1 billentyûn vannak? Az egyik helyett device-nak kéne lennie<#conf>#conf>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
na mar meg sem merem kerdezni, hogy mit lehetne kerni egy 1h mace-ert?
dps: 816, +15 min dmg, 271-531 holy dmg, 281 dex, 54 vit?
😄D
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Bezzeg ha én rakok be hasonló "szart", akkor azt ott hagyják. ~~
Mennyire atlagos ez a dps dh-nal ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
mennyit lehet kerni ezert?
crossbow 794.4 DPS (+242-424 holy dmg), 109 dex, 196 vit, +95% crit dmg!
szerk: kozben megneztem, most van egy ellenfelem 😊 picivel jobb dps meg dex 35-el tobb, vit 2-vel, meg crit 2% (lol)... es 3M/8,5M... akkor ezert mennyit kerjek, hogy ne legyek moho???
Örömmel fox visszatérni a D3-ba.
MadWolf#11626
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
A life after kill az nevetséges kategória....life regen illetve life on hit vagy life steal ami ér is valamit
még a % weapon speed sem egy rossz tulajdonság a lõfegyveren
a min/max DMG-hez illetve +X dmg-hez pedig már matekozni kéne nagyon persze minél több annál jobb ugye😊)
Sold, Destroyed, or Lost Items
Customer Support cannot assist in restoring sold, destroyed, or lost items. Items that are salvaged for crafting materials are permanently destroyed.
The 12 most recently sold items can be recovered from any vendor through the Buyback Items tab. The Buyback Items tab is cleared when your character leaves the game. Sold items that no longer appear on this tab are permanently lost.