Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Remélem, h lámacsarnok is lesz megint 😊
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Mivel korábban jó kapcsolatban voltam az oldallal, gondoltam megosztom az itt lévõkkel, hogy pár hónapja ismét megnyílt a rakanis.hu fórum. Amennyiben van kedved tagja lenni eme szerény diablos közösségnek is, szívesen látunk.
További jó fórumozást!
-joey-
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mi az, hogy kicseréled a kettõt?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nap l00tja nalam 😞
ha egy picit jobb a DPS... damn...
(mennyiert lehet elpasszolni? meg mindig farmolok, nem akarok kimenni AH-ba 😄)
Jaj, elfelejtettem a smajlit kozbe valahol.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Lehet valamit kezdeni egy blacksmith plannel, ha mar megvan? el lehet adni? sry, 5-os valorban vagyok, most nem akarok kilepni xD
(exalted dread shieldet masodszorra kapom meg)
(a pontos számokra így utólag azért nem esküdnék meg) Ma ugye véletlenül eladtam a bracerem, mondom oké akkor veszek végre egy itemet ami kimozdítja a pickup rangemet nulláról. Keresõbe:
Allres 60
MF 18
pickup range érték nélkül
max ár 15 millió
kiadott asszem 2 találatot
oké, MF 15-re, allres 55-re
10 találat, kettõn van STR+VIT. Megveszem az egyiket, 800K és közben arra gondolok hogy HOL VANNAK A HEGYEKBEN ÁLLÓ FASZA CUCCOK AMIKET SENKI NEM VESZ MEG?
Necro
Repatarurgyán
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
http://hu.twitch.tv/kungentv
ui: elbaszottul darkos😄
Necro
serenity, blinding, breath, sweeping 1-1 runastul ugy hasznalom!!!... meg a 3 passziv kozul 2 is check 😊 (sosemnem neztem guideot)
Regards,