Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
egyebkent ezert nem jar ban??? gondolom mar paran panaszkodtak... szerintem az lenne a korrekt, ha kibannolnak oket a 'csaba 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Szaruman
<#eljen>
Remélem, h lámacsarnok is lesz megint 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Üdv mindenkinek!

Mivel korábban jó kapcsolatban voltam az oldallal, gondoltam megosztom az itt lévõkkel, hogy pár hónapja ismét megnyílt a rakanis.hu fórum. Amennyiben van kedved tagja lenni eme szerény diablos közösségnek is, szívesen látunk.

További jó fórumozást!
-joey-
Fpocok
Jól olvastad. Blizzard akkora balfasz, hogy a szerver oldali AHT te tudod befolyásolni a kliens adatainak átírásával.

Parasite Eve 2, best game EVER!

?
Mi az, hogy kicseréled a kettõt?

Kandurex
de jó, buktam vele vagy 10 milkát..😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tegnap nekem is vitték el így 2 cuccom, néztem is rajta, hogy mi a ****?

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

Kandurex
egyébként mûködik még az a bug, hogy a bid, buyout kicserélése és bid áron lehet megvenni a cuccot? mert nekem tegnap, ha csak nem én vagyok a hülye, bid áron vitték el egy cuccomat 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

McHaals
én lecserélném, sokkal szebb ez

MadWolf#11626

Nemtudom le a cseréljem a mostanit erre, elég op.

Lunki88
Ennél azért sokkal többért láttam hasonló fegyvereket. 30-40k aranyat még könnyen fizethetnek érte.
Lammer
kosz :/

15000 alatt.

Lammer

nap l00tja nalam 😞

ha egy picit jobb a DPS... damn...

(mennyiert lehet elpasszolni? meg mindig farmolok, nem akarok kimenni AH-ba 😄)

McHaals
nemtom, relog megoldotta a problémát...

MadWolf#11626

Sokadjara lapozom at a hsz-eidet es erolkodok hogy ne arra gondoljak, amit egy kozismert mondas tart a szerencserol(meg arrol, hogy kinek van) Attol hogy esik neked is jo loot meg nem jelenti azt, hogy feltalaltad az mf-et. Az emlitett okoskodasodra irtam neked valaszul a hivatalos game guide reszletet(kar volt- Jazzynek volt igaza), amibol te ezt a suletlenseget kihoztad, tehat biztosra veszem, hogy el se olvastad.
Jaj, elfelejtettem a smajlit kozbe valahol.
Hát az hogy jön ki? 😄

Nem a csicska zavar be?

Count Adyn
working as intended😄ASD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

McHaals
mondok jobbat!!!
4 valorral 303 MF, 5-tel 298!!!! ezt add össze
ugyanaz a gear.

MadWolf#11626

Lammer
Skacok!

Lehet valamit kezdeni egy blacksmith plannel, ha mar megvan? el lehet adni? sry, 5-os valorban vagyok, most nem akarok kilepni xD

(exalted dread shieldet masodszorra kapom meg)

McHaals
RMAH-ban kerested? 😊

MadWolf#11626

NecroJoe
Fantasztikus ez a hisztéria hogy semmit nem vesznek meg.

(a pontos számokra így utólag azért nem esküdnék meg) Ma ugye véletlenül eladtam a bracerem, mondom oké akkor veszek végre egy itemet ami kimozdítja a pickup rangemet nulláról. Keresõbe:
Allres 60
MF 18
pickup range érték nélkül

max ár 15 millió

kiadott asszem 2 találatot

oké, MF 15-re, allres 55-re

10 találat, kettõn van STR+VIT. Megveszem az egyiket, 800K és közben arra gondolok hogy HOL VANNAK A HEGYEKBEN ÁLLÓ FASZA CUCCOK AMIKET SENKI NEM VESZ MEG?

Necro

McHaals
elsõ adag elit pakk:
arcane, waller, plagued, frozen = leave game 😄

MadWolf#11626

Crokin
Ja de van, csak nem néztem tovább... mindegy, így se rossz.

Repatarurgyán

Crokin
Ekkora str+all res nincs is ah-ban, most nézem ahogy túrom. 100 millát karcolja alulról szerintem, bepróbálkozom egy 90-el kezdésnek 😊

Repatarurgyán

Simán. A két random stat +str meg allres lett. Jobb csak akkor lehetne, ha több lenne ezekbõl rajta, ami elég ritka. :p

McHaals
10-et biztos kérnék érte, más kérdés hogy megveszik-e... elég jó egyébként

MadWolf#11626

Crokin
Létezik hogy ez több 10 millát ér?

Repatarurgyán

pisztácia
Tali azon a fórumon...😊

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

jaja azóta yoyozik a szemem😛

pisztácia
Láttad azt a skill fát? xD

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

OFF Kungen path Of exile-t tol....érdemes belesasolni...

http://hu.twitch.tv/kungentv

ui: elbaszottul darkos😄

wizard bugnál egy órát toltam 290-es MF-el haverral szimultánban neki 0 MF illetve csak az 5 valor mikor összeszedte.....több rare esett neki mint nekem😛 sajnos egyikünknek sem lett imba item....nem vágom ezt az MF-et...szerintem kurvára mindegy mennyi van rajtad

Még szerencse hogy majdnem 300%ra nõtt MF-em, így már adott is 15 rarebõl 1 db 61-est többi 58 vagy alatti 😄😄D😄:

Számít bármit is? Most valor 5-tel 298 , ha belépek a játékba újra és 0 a valorom akkor 223% mf ír, ha leveszem a 20%-os item, akkor 204%-ot... 1% elvész valahol 😄 Magyarul 19% ad a bracers, de 20% ír...

UltraZord
volt rajtad valor?

NecroJoe
Megnéztem két tab unidet. Toplootok:

Necro

McHaals
LOL
nem lepõdnék meg nagyon...

MadWolf#11626

Alap MF-em 204%, most találtam egy 20%-os bracerst (amit használtam eddig az 0% adott), felteszem erre kiírja 223%.... 😄 Most akkor a statokban is van bug? 😄

biztos megint csak nálam van,de most haltam meg huszadjára amiatt,hogy megjelenik egy csampion pakk a monitoron és beáll a kép.......azthittem én vagyok a hülye,de majdnem egy óráig teszteltem a játékot

jazzy
Akkor kaptok mindketten meg egyet az eladásra <#idiota><#idiota><#hehe>
A smájli nálam is lemaradt. Písz.

NecroJoe
Izé szmájli lemaradt.

Necro

NecroJoe
Reggel 8-ig visszamenõleg meséld már el hogy a faszomba vegyem vissza a tizenvalahány game egyikébõl ó te kibaszott oksokatörp.

Necro

Ugye tudod hogy vissza lehet vásárolni?

NecroJoe
Eladtam vendornak a bracerem. Nem minõsítem ezt a szart.

Necro

Lammer
koszonom! 😊

serenity, blinding, breath, sweeping 1-1 runastul ugy hasznalom!!!... meg a 3 passziv kozul 2 is check 😊 (sosemnem neztem guideot)

skinnyman
Itt pl találsz jó buildet, de ez elsõsorban infernó darálásra van, és nem kifejezetten mf farmolásra, ahhoz nyilván célszerûbb offenzívabb szkilleket használni, mint pl az overawe mantrát, stb.

Regards,