Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem valószínű, hogy Diablo 4 lesz az...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2018.10.15. 08:21:24
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
<#buck>#buck>
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Az egyik bevágott képen egyértelműen az első rész diablo-ja van. Még a soulstone is látszik a fejében.
Lehet, hogy Diablo 1 remastered lesz az egyik nagy bejelentés? Remélem nem. Akkor már inkább a második részt újítsák fel. De az is lehet, hogy valami előzmény sztorit feldolgozó játékot kapunk. Én mondjuk attól félek a legjobban, hogy az első rész androidra felújított változatát jelentik be, de akkor szerintem fel is gyújtják a rajongók a csarnokot.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Battletag: coolpet#2467
KI maxoljak a Guardian acsit, aztan viszlat 3 honapig.
Johetne mar valami uj, 3 het es kiderul.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Kojiro ergo sum.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Myke: Mire jó az 1000 Horadric Cache?
Int based classes Armor > Resist All
Dex/Str Resist All > Armor
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A célom most 1000 Horadric Cache -t összehozni . és betenni a cube-ba mindent.
D2-ben még %-os alapon volt, itt meg statikus.
Mondjuk T13 rift-ben ha van 200 all resistance vagy 400 all resistance, mennyit számít?
Armorra ugyanez. Érdemes e aarmort pörgetni mondjuk egy gatyán, vagy inkább vita? Mennyit dob a latba?
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
US Gearstore-ban felkerültek Diablo (Dark Wanderer) cuccok (táskák, sálak, pólók). Igazából csak tease, mert csak 1-2 hét múlva lesznek ténylegesen megvásárolhatóak. Nem mintha ilyenekre vágynék, de ez is egy jel lehet a Diablo 2 Remastered-re, nem?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.10.06. 11:40:24
Az viszont nem kecsegtető, hogy összesen csak 2 panel van a diablonak. Ami jelentheti mondjuk azt is, hogy még nagyon gyerekcipőben jár az új diablo projekt és túl sok mindent még nem oszthatnak meg a közönséggel. Na meg mondjuk a játék maga sem olyan összetett, mint mondjuk egy wow, ahol lehetne külön panel mindenfélére.
Az hogy egy időben van a versenyekkel az ne zavarjon meg, mindig is egy időben mentek a dolgok a versenyekkel. Gyakorlatilag két külön rendezvény megy egyszerre. A blizzes játékok e-sport adott éves döntői, és a játékokat érintő panelek.
Kojiro ergo sum.
Csak mondom ott van mogotte hogy PM CET. Vagyis kozep europai ido szerint este 19:00kor lesz opening, 20:30kor dio whats next. Es nem eloz meg semmit, ceremonia utan rogton az jon.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Remélem nem csak az animés bejelentés lesz, mert rosszul leszek...
Én még mindig tartom azt, hogy ez egy Diablo 2 Remastered bejelentés lesz. 😊
Kojiro ergo sum.
T13-at toltam egy srácnak, sima rift. aztán egyik közben köszönés nélkül lelépett pedig ő kérte hogy húzzák.
Volt ellenpélda is, de a public GR-ek nagyon gázak. Csak ki-be lépkednek az emberek, nincs egyetértés
Maslow piramis ugye.
Egy idő után igényli az ember a jótékonykodást.
😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Statisztikailag tehát magasabb az esélyed kifogni egy jó cuccot mondjuk 10 tárgyból mint ötből.
+xp (paragon level).
+ e-pénisz növelő ha eléred a Gr 99-et.
kb ennyi.
Végülis egy szezonban az endgame erre épül.
Van értelme a GR70+-nak azonkívül, hogy legendary Gem-eket lehet upgradelni, meg jobban jön a paragon?
Van olyan item ami nem droppol T13-on?
Esetleg jóval nagyobb az esélye az Ancient avgy Primal ancient cuccoknak?
Köszi!
Köszönöm.
http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB
Kojiro ergo sum.
Én nem hiszem, hogy tudnának egy esetleges új kieggel akkorát dobni a játékélményen, hogy én újabb 1-2 évig érdemileg foglalkozzak vele.
https://www.twitch.tv/sp1gu