Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Myke: Mire jó az 1000 Horadric Cache?
Battletag: coolpet#2467
Int based classes Armor > Resist All
Dex/Str Resist All > Armor
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A célom most 1000 Horadric Cache -t összehozni . és betenni a cube-ba mindent.
D2-ben még %-os alapon volt, itt meg statikus.
Mondjuk T13 rift-ben ha van 200 all resistance vagy 400 all resistance, mennyit számít?
Armorra ugyanez. Érdemes e aarmort pörgetni mondjuk egy gatyán, vagy inkább vita? Mennyit dob a latba?
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
US Gearstore-ban felkerültek Diablo (Dark Wanderer) cuccok (táskák, sálak, pólók). Igazából csak tease, mert csak 1-2 hét múlva lesznek ténylegesen megvásárolhatóak. Nem mintha ilyenekre vágynék, de ez is egy jel lehet a Diablo 2 Remastered-re, nem?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.10.06. 11:40:24
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Az viszont nem kecsegtető, hogy összesen csak 2 panel van a diablonak. Ami jelentheti mondjuk azt is, hogy még nagyon gyerekcipőben jár az új diablo projekt és túl sok mindent még nem oszthatnak meg a közönséggel. Na meg mondjuk a játék maga sem olyan összetett, mint mondjuk egy wow, ahol lehetne külön panel mindenfélére.
Az hogy egy időben van a versenyekkel az ne zavarjon meg, mindig is egy időben mentek a dolgok a versenyekkel. Gyakorlatilag két külön rendezvény megy egyszerre. A blizzes játékok e-sport adott éves döntői, és a játékokat érintő panelek.
Kojiro ergo sum.
Csak mondom ott van mogotte hogy PM CET. Vagyis kozep europai ido szerint este 19:00kor lesz opening, 20:30kor dio whats next. Es nem eloz meg semmit, ceremonia utan rogton az jon.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Remélem nem csak az animés bejelentés lesz, mert rosszul leszek...
Én még mindig tartom azt, hogy ez egy Diablo 2 Remastered bejelentés lesz. 😊
Kojiro ergo sum.
T13-at toltam egy srácnak, sima rift. aztán egyik közben köszönés nélkül lelépett pedig ő kérte hogy húzzák.
Volt ellenpélda is, de a public GR-ek nagyon gázak. Csak ki-be lépkednek az emberek, nincs egyetértés
Maslow piramis ugye.
Egy idő után igényli az ember a jótékonykodást.
😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Statisztikailag tehát magasabb az esélyed kifogni egy jó cuccot mondjuk 10 tárgyból mint ötből.
+xp (paragon level).
+ e-pénisz növelő ha eléred a Gr 99-et.
kb ennyi.
Végülis egy szezonban az endgame erre épül.
Van értelme a GR70+-nak azonkívül, hogy legendary Gem-eket lehet upgradelni, meg jobban jön a paragon?
Van olyan item ami nem droppol T13-on?
Esetleg jóval nagyobb az esélye az Ancient avgy Primal ancient cuccoknak?
Köszi!
Köszönöm.
http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB
Kojiro ergo sum.
Én nem hiszem, hogy tudnának egy esetleges új kieggel akkorát dobni a játékélményen, hogy én újabb 1-2 évig érdemileg foglalkozzak vele.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2018.09.13. 11:39:48
Csak nem a Diablo 2 Remastered készül?
Talán mégis lesz valami bejelentés.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.09.13. 10:17:43
Ha jól rémlik tavaly is volt Diablo panel, de csak egy kis ficakot kaptak... Talán egy készülő patchet próbálhattak ki, vagy valami ilyesmi volt.
Kicsivel többet lehet sejteni azután, ha megmutatják, hogy az egyes játékok paneljei mekkorák lesznek.

Utoljára szerkesztette: WinT, 2018.09.11. 15:11:43