Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Kár hogy a székeket nem dobálták fel a színpadra
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
A blizzard azóta kb kuka mióta kiadták az OW-t amiért elkaszálták a Titant
Nem véletlen lépet le Mike meg Chris is
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2018.11.02. 20:49:33
How much can you take,before you snap?
Hiába van a zoom, az nem segít 😊
Battletag: coolpet#2467
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2018.10.31. 12:25:25
https://www.twitch.tv/sp1gu
D3 Druid, tuti túlárazott lesz. Amennyiben expansional jön, akkor meg a D2R kérdéses, mert két futó címet bejelenteni, és megjelentetni nem érdemes egy időben. Valamelyiket tolnák szerintem a következő BConra.
:)
Ne legyen vicc, leccileccilecci 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Median D2 modnak előbb jön ki szerintem a 2.0 változata engine módosítással mindennel, amit bármikor előbb tolnék mint az alapot. /Régen ha nem volt a vanillába 700 órám akkor semennyi./
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
D2 remaster meg vicc.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.10.30. 10:42:46
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2018.10.30. 09:56:13
Egész délután gyűjtögettem a horadric chesteket, 4 tele inventoryt tettem félre.
Eltettem a petet, felhúztan a goldos paragon pontokat, majd a láda mellé állva elkezdtem óket nyitogatni.
Mit kaptam? lagot, archivmentet, meg egy rakás sz@rt.
Volt kb 10 féle item, ami crap az összes, és az ismétlődőtt. KB 13 full inventory Legendaryt zúztam be ebből volt kb 4db Ancient, 1 anci pandemonium loop gyűrűt tudtam félretenni.
Kadala is rossz boszorkány volt, kb 15 kört futottam oda is a bloodstoneokat gamblézni, se tegez se íj nem esett, csak 1-2 leg az is crap volt.
Bad series. Nem érdemes horadric chesteket gyűjtögetni hacsak valaki nem akar cubeolni sokat.
Azért szurkolok, hogy ennél azért többet kapjunk, de ha be is jelentenek egy új részt, megöregszünk rendesen mire abból lesz valami.
Vannak játékok amik annyira el lettek anno találva hangulatilag és játszhatóság terén, hogy volna értelme remasternek (pl Baldurs Gate, Wizardry 7, Fallout 3) de a Diablo 1 nem ad annyit, és nem is volt annyira jól kitalálva benne pár dolog (arany gyűjtés, tárgyak, újrajátszhatóság szintjei, játék hossza stb.) hogy egy grafikai remaster segítene rajta...
Én biztosan kihagyom.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Nem valószínű, hogy Diablo 4 lesz az...
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2018.10.15. 08:21:24
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
<#buck>#buck>
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Az egyik bevágott képen egyértelműen az első rész diablo-ja van. Még a soulstone is látszik a fejében.
Lehet, hogy Diablo 1 remastered lesz az egyik nagy bejelentés? Remélem nem. Akkor már inkább a második részt újítsák fel. De az is lehet, hogy valami előzmény sztorit feldolgozó játékot kapunk. Én mondjuk attól félek a legjobban, hogy az első rész androidra felújított változatát jelentik be, de akkor szerintem fel is gyújtják a rajongók a csarnokot.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
KI maxoljak a Guardian acsit, aztan viszlat 3 honapig.
Johetne mar valami uj, 3 het es kiderul.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Kojiro ergo sum.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"