78989
  • chris0000
    hi.lehet tudni,h magyar felirat is lesz benne?elég sok nemrég megjelent AAA játékba is bekerült szerencsére,mondjuk inkább konzolon...
    bár még odébb van pár évre a megjelenés...üdv.
  • Daermon
    4-ben az Ancient itemek mennek a levesbe, + némi infó morzsa
  • undY1ng #77002
    Más téma de az új hollyvoodoo filmeknél is mi a helyzet? :) Lásd: új Törminétör, SW-k, stb.
  • Mutans Zombi
    Hogy miért nőnemű a főellenség?
    A női egyenjogúság ezt is kiharcolta magának :-)
    Elvégre Lilith a feminizmus jelképe...
  • undY1ng #77000
    Igaz, azt most befailoltam. :(
  • r4pt0r
    Igen, a harmadik részben az volt. :)
  • Daermon
    De a 4-ben még nem láttuk Diablot. Az Lilith volt a trailerben.
  • undY1ng #76997
    3. rész is az volt.
  • r4pt0r
    Mi az hogy ismételten?
  • undY1ng #76995
    És vajon miért "nő"nemű a Diablo ismételten..........? :) :)
  • Kojiro
    Tyrael a jó feka
  • mikromanus
    A meleg Hős a történetből még hiányzik. A jó feka szereplő klisé is elő szokott fordulni. Picit kényszeres toleranciának tűnnek az ilyesmik a filmekben-sorozatokban-játékokban...
  • TBTPumpa
    Minden, amit a Diablo Immortal-ról eddig tudunk
  • TBTPumpa
    A teljes BlizzCon Panel hivatalos forrásból:
  • repvez
    Pedig nem csak , hogy beszivárognak hanem már részei is , csak nincs annyira a szemed elé tolva.Csak tudatalattira hatnak vele a sok kicsi sokra megy alapon.
  • mariakandras
    Alig hiszem, hogy ezek az ultraliberalis agymenesek, amiknek mar semmi koze a szabadelvuseghez akarcsak kozeptavon beszivarognanak a jatekiparba.
    Utoljára szerkesztette: mariakandras, 2019.11.19. 20:57:49
  • mucsácsó
    hát szerintem úgy nagyjából semennyire, valszeg placeholder dátum csak - de ettől később ne jöjjön! :P :D
  • sadface #76987
    Nem tudom mennyire lehet legit:

https://www.supergamer.hu/diablo-4-p-403739.html
    2020. december 4.
  • undY1ng #76986
    Ugyanezt akartam írni de még a top kommentelő is ezt írja YT-n. Nálam ilyen semmilyen érzés kapott el amit már régen is láttunk. Nyilván jól néz ki és nem is az lenne a lényege, hogy valami teljesen újat mutasson, de a Blizz is (és a többi játékfejlesztő) ugyanaz lett, nem mer már újat kitalálni, ne hogy pofára essen.
  • Maala
    Bezzeg amikor ezt akartak az Immortallal, akkor meg az nem kellett!
  • Running
    Elsőnek azt mondanám, hogy végre valami tényleg diablo hangulatú akármi érkezik, más részről meg azt, hogy reméljük lesz benne valami "új" játékmechanika, mert amit a videót látunk, az 10-15 éve fut már. Ennél szerintem azért több kellene majd attól függetlenül hogy nyilván a játék jó lesz az "újdonságok" nélkül is, reméljük.
    Jó lenne látni néhány önálló ötletet, új elképzelést, új játékmechanikát, a sablonok összeollózásán kívül.
  • Daermon
    World Boss.
  • repvez
    igen csak ha félkészen bugosan jelemik meg akkor én is bosszankodok miatt a
  • PiszkosFred
    Ahogy lentebb irta valaki, nagyon bolcsen, majd mas fizet helyetted (is) es a ceg nelkuled is eleri a celjat.
  • repvez
    egyrészről ezek miatt is nem fogok pluszba fizetni , mert mostanába minden kiadó early access-be kitolja a félkész játékot teljes áron, meg még mellette a micro tranzakciókkal is szed be pénzt lényegébe a semmiért ,
  • Running
    Biztos kőkemény lenne, ha nem kettő, hanem 3, vagy 4 új karaktert tennének még a játékba. :D
  • mulli1986
    Szerintem ez szubjektív. Ha valaki fizet valamiért, azzal keresletet generál, ergó a piac kínálattal reagál. Ha nem lenne annyi könnyű vérű játékos, akkor rég elhatak volna a mikro tranzakciók és DLC-k. Mivel az emberek többsége igen gyenge ilyen szempontból és az ő pénztárcájuknak még ennyire se fáj a dolog mint nekünk kelet európaiaknak, ezért világát éljük a félig elkészített játékoknak, amiket majd a következő 1 év folyamán DLC-kkel tesznek teljessé és élvezhetővé
  • Wootan
    Váljék egészségükre. Amíg a megvehető dolgok miatt nem lesz P2W a játék, nem számít, sőt. A pénz költősök még szívességet is tesznek azoknak, akik nem költenek, mert lényegében finanszírozzák a játék további fejlesztését.
  • mulli1986
    Nézd meg az F2P-nek beállított MMORPG-ket, mi mennyiségú pénzt ki tudnak fizetni némi armor settért...
  • r4pt0r
    Én nem fizetek ezekért, de nem zavarnak amíg nincs az arcomba tolva és csak skineket lehet venni.
  • Carmang
    Egy ingyenes játéknál rendben van a külsőt változtató mikrotranzakció, de egy fizetősnél...
    De mindenkinek szíve joga eldönteni, mire herdálja el a pénzét :)
  • mucsácsó
    Akkor rakok egy lottót/tippmixet, ha tényleg így lesz, mert én is amazon/palát tippeltem ;D
    ...viszont jah, ahogy írtátok is, amazonból férfi nem lehet, de majd valamit kitalálnak :D

....vaaaagy, visszahozzák a Roguet
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.11. 17:28:22
  • PiszkosFred
    Vagy Archer, esetleg Ranger és csókolom.
  • Plata
    Jaj ne már.Én nekróra várok,ha nem adják ki alapból addig meg sem veszem amíg a nekró ki nem jön.
  • Daermon
    Mondjuk lehet egyszerűen megoldják: nő akkor Amazon, a férfi meg Warrior. Kész :)
  • PetruZ
    Attól tartok én is, hogy biztosan jön majd valami észlény, hogy márpedig ő férfi amazonnal akar játszani és perel...
  • undY1ng #76968
    Nem lenne gond vele, de az már bűncselekmény a mai világban ha egyik NEM nem lehet olyan mint a másik. Lassan már jönnek a MÁSneműek is.
    Lásd a legtöbb film is női főszereplős.
  • Wootan
    Szerintem semmi gond nem lenne azzal, ha 1-2 kaszt csak 1 nemű lenne. Amazon csak csaj, a paladin meg lehetne csak fickó, mégiscsak nehézpáncélos/pajzsos kaszt.
  • Daermon
    Elvileg mindenből lesz férfi és nő, illetve több külső opció is (pl fej, bőr szín).
  • Vorrhess
    Gondolom Amazonból csak nő lesz :D Pont úgy ahogyan druidából csak férfi van ahogy láttam.