78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
chris0000 #77004 hi.lehet tudni,h magyar felirat is lesz benne?elég sok nemrég megjelent AAA játékba is bekerült szerencsére,mondjuk inkább konzolon...
bár még odébb van pár évre a megjelenés...üdv. -
Daermon #77003 4-ben az Ancient itemek mennek a levesbe, + némi infó morzsa -
undY1ng #77002 Más téma de az új hollyvoodoo filmeknél is mi a helyzet? :) Lásd: új Törminétör, SW-k, stb. -
#77001 Hogy miért nőnemű a főellenség?
A női egyenjogúság ezt is kiharcolta magának :-)
Elvégre Lilith a feminizmus jelképe... -
undY1ng #77000 Igaz, azt most befailoltam. :( -
r4pt0r #76999 Igen, a harmadik részben az volt. :) -
Daermon #76998 De a 4-ben még nem láttuk Diablot. Az Lilith volt a trailerben. -
undY1ng #76997 3. rész is az volt. -
r4pt0r #76996 Mi az hogy ismételten? -
undY1ng #76995 És vajon miért "nő"nemű a Diablo ismételten..........? :) :) -
#76994 Tyrael a jó feka -
mikromanus #76993 A meleg Hős a történetből még hiányzik. A jó feka szereplő klisé is elő szokott fordulni. Picit kényszeres toleranciának tűnnek az ilyesmik a filmekben-sorozatokban-játékokban... -
#76992 Minden, amit a Diablo Immortal-ról eddig tudunk -
#76991 A teljes BlizzCon Panel hivatalos forrásból:
-
#76990 Pedig nem csak , hogy beszivárognak hanem már részei is , csak nincs annyira a szemed elé tolva.Csak tudatalattira hatnak vele a sok kicsi sokra megy alapon. -
mariakandras #76989 Alig hiszem, hogy ezek az ultraliberalis agymenesek, amiknek mar semmi koze a szabadelvuseghez akarcsak kozeptavon beszivarognanak a jatekiparba.
Utoljára szerkesztette: mariakandras, 2019.11.19. 20:57:49 -
#76988 hát szerintem úgy nagyjából semennyire, valszeg placeholder dátum csak - de ettől később ne jöjjön! :P :D -
#76987 Nem tudom mennyire lehet legit:
https://www.supergamer.hu/diablo-4-p-403739.html
2020. december 4. -
undY1ng #76986 Ugyanezt akartam írni de még a top kommentelő is ezt írja YT-n. Nálam ilyen semmilyen érzés kapott el amit már régen is láttunk. Nyilván jól néz ki és nem is az lenne a lényege, hogy valami teljesen újat mutasson, de a Blizz is (és a többi játékfejlesztő) ugyanaz lett, nem mer már újat kitalálni, ne hogy pofára essen. -
#76985 Bezzeg amikor ezt akartak az Immortallal, akkor meg az nem kellett! -
#76984 Elsőnek azt mondanám, hogy végre valami tényleg diablo hangulatú akármi érkezik, más részről meg azt, hogy reméljük lesz benne valami "új" játékmechanika, mert amit a videót látunk, az 10-15 éve fut már. Ennél szerintem azért több kellene majd attól függetlenül hogy nyilván a játék jó lesz az "újdonságok" nélkül is, reméljük.
Jó lenne látni néhány önálló ötletet, új elképzelést, új játékmechanikát, a sablonok összeollózásán kívül. -
Daermon #76983 World Boss.
-
#76982 igen csak ha félkészen bugosan jelemik meg akkor én is bosszankodok miatt a -
#76981 Ahogy lentebb irta valaki, nagyon bolcsen, majd mas fizet helyetted (is) es a ceg nelkuled is eleri a celjat. -
#76980 egyrészről ezek miatt is nem fogok pluszba fizetni , mert mostanába minden kiadó early access-be kitolja a félkész játékot teljes áron, meg még mellette a micro tranzakciókkal is szed be pénzt lényegébe a semmiért , -
#76979 Biztos kőkemény lenne, ha nem kettő, hanem 3, vagy 4 új karaktert tennének még a játékba. :D -
#76978 Szerintem ez szubjektív. Ha valaki fizet valamiért, azzal keresletet generál, ergó a piac kínálattal reagál. Ha nem lenne annyi könnyű vérű játékos, akkor rég elhatak volna a mikro tranzakciók és DLC-k. Mivel az emberek többsége igen gyenge ilyen szempontból és az ő pénztárcájuknak még ennyire se fáj a dolog mint nekünk kelet európaiaknak, ezért világát éljük a félig elkészített játékoknak, amiket majd a következő 1 év folyamán DLC-kkel tesznek teljessé és élvezhetővé -
Wootan #76977 Váljék egészségükre. Amíg a megvehető dolgok miatt nem lesz P2W a játék, nem számít, sőt. A pénz költősök még szívességet is tesznek azoknak, akik nem költenek, mert lényegében finanszírozzák a játék további fejlesztését. -
#76976 Nézd meg az F2P-nek beállított MMORPG-ket, mi mennyiségú pénzt ki tudnak fizetni némi armor settért... -
r4pt0r #76975 Én nem fizetek ezekért, de nem zavarnak amíg nincs az arcomba tolva és csak skineket lehet venni. -
#76974 Egy ingyenes játéknál rendben van a külsőt változtató mikrotranzakció, de egy fizetősnél...
De mindenkinek szíve joga eldönteni, mire herdálja el a pénzét :) -
#76973 Akkor rakok egy lottót/tippmixet, ha tényleg így lesz, mert én is amazon/palát tippeltem ;D
...viszont jah, ahogy írtátok is, amazonból férfi nem lehet, de majd valamit kitalálnak :D
....vaaaagy, visszahozzák a Roguet
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.11. 17:28:22 -
#76972 Vagy Archer, esetleg Ranger és csókolom. -
Plata #76971 Jaj ne már.Én nekróra várok,ha nem adják ki alapból addig meg sem veszem amíg a nekró ki nem jön. -
Daermon #76970 Mondjuk lehet egyszerűen megoldják: nő akkor Amazon, a férfi meg Warrior. Kész :) -
#76969 Attól tartok én is, hogy biztosan jön majd valami észlény, hogy márpedig ő férfi amazonnal akar játszani és perel... -
undY1ng #76968 Nem lenne gond vele, de az már bűncselekmény a mai világban ha egyik NEM nem lehet olyan mint a másik. Lassan már jönnek a MÁSneműek is.
Lásd a legtöbb film is női főszereplős. -
Wootan #76967 Szerintem semmi gond nem lenne azzal, ha 1-2 kaszt csak 1 nemű lenne. Amazon csak csaj, a paladin meg lehetne csak fickó, mégiscsak nehézpáncélos/pajzsos kaszt. -
Daermon #76966 Elvileg mindenből lesz férfi és nő, illetve több külső opció is (pl fej, bőr szín). -
Vorrhess #76965 Gondolom Amazonból csak nő lesz :D Pont úgy ahogyan druidából csak férfi van ahogy láttam.