Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Még kivárom a BlizzCon végét, de ha tényleg ennyi volt, akkor a D3-mat uninstallálom, a szezonok már nem érdekelnek.
Ennél még az is jobb lett volna, ha hivatalosan elérhetővé teszik a D1-et, vagy valami. Inkább be se jelentettek volna semmit...
TBTPumpa
Már más a cégvezető, szóval az irány és a nézőpont is más lesz. Üdv, szép, új jövő! 😊

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

dante3
Legalább dobtak volna össze egy Druidát, az is többet ért volna..., dögöljenek meg

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

ToCsEk
d2 remaster infó akkor kamu volt?

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

SLICK
én esküszöm nem térek magamhoz... Komolyan nem gondoltam volna, hogy ezt meg merik lépni. Egy percig se hittem, hogy mobilra készítenek majd játékot, főleg hogy az a picsa felspanolta az embereket a videóban, ezért is gondoltam hogy ettől azért nagyobb dologra lehet számítani...

Kár hogy a székeket nem dobálták fel a színpadra

TBTPumpa
Chris a betegsége miatt lépet le. Mike pedig már öreg és pihenni szeretne. Legalább is a hivatalos közlemények ezek voltak.

Hát ez kínos volt 😄 És ahogy láttam nem csak nekem ,hanem a diablo-s csóka is néha azt se tudta merre van 😄

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

Akkor irjad mi lesz 😊
Ainz
A faszi majdnem bebőgött XD
A blizzard azóta kb kuka mióta kiadták az OW-t amiért elkaszálták a Titant
Nem véletlen lépet le Mike meg Chris is
Hú b@sszátok meg, ez Iszonyatossan kínos volt. Mobil játék? KOMOLYAN??? A közönség is kb néma kussban ült az egész bejelentés alatt...
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2018.11.02. 20:49:33
SLICK
nem lesz a 3-ból se semmi már... Végleg lefőtt a Diablo zsírja

WinT
Áh... nem is írok inkább semmit mert kibannolnak.
TBTPumpa
Legalább a CGI nem volt rossz, de ugye most jön majd a Diablo 3-as panel (Virtual Ticket kell hozzá).

SLICK
na ez volt a totális lehugyozása a Diablo franchisnak...

ez egy kibaszott vicc baszki

RIP Diablo franchise

How much can you take,before you snap?

TBTPumpa

Ainz
XD
Mobil game XD
TBTPumpa
Diablo Immortal. A CGI obabasz, de ez valami mobilos cucc lesz. 😞

TBTPumpa
Diablo a színpadon!

SLICK
diablo panelt lehet követni valahol?

coolpet
A D3 meg akármekkora felbontásra képes, de mégsem látok a képernyőből annyit amennyit szeretnék 😊

Hiába van a zoom, az nem segít 😊

Battletag: coolpet#2467

Valahogy tovább kell adni a következő generációk számára is ezeket a klasszikusokat úgy, hogy megőrizzék az eredeti látványt és játékmenetet, de javítsanak is rajta annyit, hogy azért ne fusson el sikítva az ember ha meglátja. A D2 például elég optimalizálatlan az új hardwereken, és a felbontás is max 800*600-as, ami azért már durván kevés.
De azért komolyan ennyire kreatívtalanok lennének a játékcégek? 😊 Miért jó kiadni egy régi címet? Starcraft se lett olyan nagy wastistdas....és tény, hogy azóta "mi" már felnőttünk.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2018.10.31. 12:25:25

https://www.twitch.tv/sp1gu

LaposElem
Ha faszán megcsinálják a D2 remasterdet, és raknak bele plusz dolgokat (opcionális küldetések, fő küldetések, átgondolt HUD, etc..), még jó is lehet.
D3 Druid, tuti túlárazott lesz. Amennyiben expansional jön, akkor meg a D2R kérdéses, mert két futó címet bejelenteni, és megjelentetni nem érdemes egy időben. Valamelyiket tolnák szerintem a következő BConra.

:)

TBTPumpa
Nekem alacsonyan vannak már az elvárásaim így a videójátékiparban. Tudok örülni minden kis apróságnak, ami Blizzard részről érkezik. Csak ne egyszerre adják ki őket, mert az a hónap akkor mínusz nekem anyagi szempontból. <#idiota>

PiszkosFred
> D2 remaster meg vicc.

Ne legyen vicc, leccileccilecci 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Terawatt
Druid megint egy necro féle túlrázott szar lesz tutira 😞

Median D2 modnak előbb jön ki szerintem a 2.0 változata engine módosítással mindennel, amit bármikor előbb tolnék mint az alapot. /Régen ha nem volt a vanillába 700 órám akkor semennyi./

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

HA igaz akkor Diablo egy bukó. A druida kaszt ok, de minimum egy expansionnal.
D2 remaster meg vicc.
TBTPumpa
Huhh, impozáns lista. Én ennyivel is bőven beérném, ha igaz. Lenne mire költeni jövőre Blizzard fronton. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.10.30. 10:42:46

Kering a neten egy hivatalosnak tűnő lista, amin fel vannak sorolva, hogy mik várhatók a Blizzconon. Azért erős fenntartásokkal tessék nézegetni:Blizcon bejelentések
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2018.10.30. 09:56:13
TBTPumpa
Szpojler: Azmodan Pet

coolpet
Ahh megvan a guardian.

Egész délután gyűjtögettem a horadric chesteket, 4 tele inventoryt tettem félre.
Eltettem a petet, felhúztan a goldos paragon pontokat, majd a láda mellé állva elkezdtem óket nyitogatni.
Mit kaptam? lagot, archivmentet, meg egy rakás sz@rt.
Volt kb 10 féle item, ami crap az összes, és az ismétlődőtt. KB 13 full inventory Legendaryt zúztam be ebből volt kb 4db Ancient, 1 anci pandemonium loop gyűrűt tudtam félretenni.

Kadala is rossz boszorkány volt, kb 15 kört futottam oda is a bloodstoneokat gamblézni, se tegez se íj nem esett, csak 1-2 leg az is crap volt.

Bad series. Nem érdemes horadric chesteket gyűjtögetni hacsak valaki nem akar cubeolni sokat.

TBTPumpa
Diablo-s dizájnnal ellátott Nintendo Switch:

WinT
Hát... azért én egy D2 remasztira úgy érzem csúnyán rá tudnék gyógyulni. Kérdés meddig tartana ki a nosztalgia.
Azért szurkolok, hogy ennél azért többet kapjunk, de ha be is jelentenek egy új részt, megöregszünk rendesen mire abból lesz valami.
PetruZ
Dettó. Ha akármilyen D1 (vagy 2) remaster lesz, rakjanak mellé bármit, biztosan nem érdekel és nem fogom megvenni, de még letölteni sem.
morcosqtya
Diablo 1 esetében faszság a remaster.
Vannak játékok amik annyira el lettek anno találva hangulatilag és játszhatóság terén, hogy volna értelme remasternek (pl Baldurs Gate, Wizardry 7, Fallout 3) de a Diablo 1 nem ad annyit, és nem is volt annyira jól kitalálva benne pár dolog (arany gyűjtés, tárgyak, újrajátszhatóság szintjei, játék hossza stb.) hogy egy grafikai remaster segítene rajta...
Én biztosan kihagyom.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

TBTPumpa
Pedig sajnos egyre több a jel arra, hogy egy korábbi részt vesznek elő és azt remasterelik. StarCraft Remastered is bejött nekik.
Nem valószínű, hogy Diablo 4 lesz az...

Sheltem
Pedig esélyes 1 első rész remastered(sajnos) szerintem tuti az lesz.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2018.10.15. 08:21:24

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Vagy kieg vagy 4 legyen. Remaster ne.
Ezt láttátok?: New Diablo Blizzcon Leak
Az egyik bevágott képen egyértelműen az első rész diablo-ja van. Még a soulstone is látszik a fejében.
Lehet, hogy Diablo 1 remastered lesz az egyik nagy bejelentés? Remélem nem. Akkor már inkább a második részt újítsák fel. De az is lehet, hogy valami előzmény sztorit feldolgozó játékot kapunk. Én mondjuk attól félek a legjobban, hogy az első rész androidra felújított változatát jelentik be, de akkor szerintem fel is gyújtják a rajongók a csarnokot.
Én pénteken lecraftoltam kb. 35-öt, 4 volt használható, többi kuka, persze ancient egy darab sem <#gonosz3>

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

coolpet
Új ládahely valamint új familiar vagy mi ebben a szezonban hogy szerezhető?

Daell Drow
Nem csak te, en se, meg vannak meg joparan klanban es ph-n is akik max 1 hetig se toljak.
KI maxoljak a Guardian acsit, aztan viszlat 3 honapig.
Johetne mar valami uj, 3 het es kiderul.
Úgylátom akkor csak én maradtam az, aki már 1 hetet se bír eltölteni az új szezonnal, csak jön a hypetrain. 😞

https://www.twitch.tv/sp1gu

Kojiro
Én pl elkezdtem keywardeneket ölni. Megölöm mind a négyet és kilépek és újra be és megint. Aztán mikor összejön 30-30 kulcs, keresek csapatot, akikkel T13-on letolom mindet, aztán elkezdek kraftolni amuletteket. Állati jók jönnek ki néha.

Kojiro ergo sum.

Count Adyn
jajah pontosan😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kell valami cél ,nem bolyonghatok csak úgy 😊