Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért reménykedtem h azt mondod hogy estek a cuccok...😄
És ismét hangsúlyozom nem feltételeztem hogy botot használsz...pusztán kíváncsi voltam.😊

\"We are only slaves to our temptations\"\"

jazzy
Nyilván nem használok botot, már volt linkelve is, hogy a botolók sírnak, hogy a blizzard pár naponta bassza ki õket permabannal, így még a régi botolók is felhagytak.

Sõt már linkeltem is completed tab képet, egyszerûen kiveszek cuccokat és eladom drágábban. A 150 eurós itemet (amibõl cca 132t kaptam), azt 18 millióért vettem, így ha azt nézzük 18 milla gold 18 eurot ér, akkor durván 114 euros hasznom volt rajta.

De azért tegyük hozzá, hogy ez baromi ritka, eddig 2 ilyen itemet vettem amin ekkora haszon volt, többnyire 1-10 euro max (átváltva ugye 1-10 milla gold).
Vard ki a veget. Az a blue tag az nem veletlen.
LOOOL ez mekkora! WDnél milyen jó lenne ha nem lenne MF számítás a pet killjeinél. Már égne a blizz székház sztem.
jan5650
Hupsz, most nézzétek, mert MF-es gear volt rajta 😄

Barbárom
😄
jan5650

Tudnátok abban segíteni, hogy min változtassak? ACT III-at szeretném farmolni esetleg Diablo Inferno kill-t, de iszonyat nyögvenyelõsen megy. Nyilván kicsi a DPS-em, de nem tudom mit dobjak ki, és milyen itemekre koncentráljak. Mi az ami egyértelmûen balgaság a buildemben ?

Amúgy van egy DH-m is, szerintetek azzal jobban járnék ACT III farm szempontjából?

Köszi elõre is!

Barbárom
Blue taget is kapott a tema. Erre mar nem is mondok inkabb semmit.
BaLeeX
Az odabasz, hogy munkahelyrõl be akartam lépni csak a honlapra erre blokkolta az accomat, felküld hogy változtassak kódot, küld a telefonomra SMS-ben egy kódot ami kb. 15 perc (!!!) alatt érkezik meg és beírom és kiírja hogy nem jó a kód? 😄

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

j0nNyKa
aha, tehát fut az ah botod, és MELLETTE be vagy logolva, és ahzol
továbbra is tartom a véleményem: 😄DDDDDDDDDDDDDDD

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Én nem feltételeztem h botot használ...egyszerûen csak kíváncsi voltam hogy miként sikerült ezt a szép hasznot összehozni...ennyi.😊
Komolyan nem értem h ha vki kicsit szerencsésebb\többet játszik\Ahzik akkor miért kell rögtön botternek,csalónak stb-nek beállítani...

Mit nem értesz ugyanazt irtad le mint én. Ne hülyítsük már egymást. Botod fut a gold ahban beállított itemekre, beállított statokra, beállított buyout értékekre. Ha valamit talál kiveszi te meg átrakod RMAHba drágábban.
Emellett manuálisan nézed a buyout nélküli nemsokára lejáró alulárazott cuccokat és kiveszed õket bagóért lejáratkor. Az is megy RMAHba.
Emellett nézed az RMAHt és ha neadjisten feltesz oda is valaki valami alulárazott cuccot akkor kiveszed és visszateszed drágábban. Ezt szokás csinálni nem?
j0nNyKa
😄DDDDDDDDDDDDD
jaj ez kurvajó, mesélj már errõl még egy kicsit légyszi

nem értem: most akkor bottal szedi, vagy megveszi pénzért?
olyan nem lehet ugye, hogy scanneli az ah-t, tisztában van az árakkal, megtalálja a tárgyhoz képest kevés goldért berakva az adott itemet, megveszi, és eladja pénzért? esetleg azt is tudhatjuk, hogy azért van erre elegendõ goldja, mert:
1) néha farmol
2) ugyanígy kivesz olcsón dolgokat (goldért), és visszarakja goldért, persze sokkal többért?

vagy ne beszéljek hülyeségeket, inkább hallgassak rád?
én hülye vagyok ehhez, tényleg érdekel a véleményed ..!

nekik sose esik. bot szedi ki õk meg átteszik RMAHba.

Azt meg persze senki se feledje hogy amikor a Jazzy linkelget ilyen 140 EURós cuccokat azt meg is kellett venni, szóval nem annyi a teljes haszna.
Mármint Ah-ból szedtek ki õket vagy estek?

😄D

jazzy
Tegnap végre 3 nap pihi után bejött 150 euro, a nagyobb részét bemásoltam ide is.. de kb ja annyi idõ volt kiszedni a cuccokat mint amennyi sírás volt.
Fpocok
Szerintem halálra unja magát közben... de neki kell a worldfirst.

Parasite Eve 2, best game EVER!

j0nNyKa
baszki hogy pörög 😄

attiGT
nem értem hogyan nem unja magát halálra

TurboX
halad rendesen a kollega 😄
végig berserkerben
Csúnya dolog az irigység...
Szerintem akik itt beszámolnak a sikereikrõl, azok nagy része ah-zással szakít nagyot. Ahhoz pedig vagy tehetség kell vagy sok-sok idõ és energia. Sokan még mindig azt hiszik, hogy majd ebbõl pénzt csinálnak, pedig a játékosok többségének ez nem fog menni. Könnyebb ezt elfogadni, mint fröcsögni egymásra, meg pörögni azon, hogy mennyire nem fair a játék.
Ez van, deal with it.
Különc
Sírhatnák én is ha akarnák, de a helyedben inkább játszanák

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Acidlich
Jezusz christ...elõbb tán magyar aztán angol<#idiota>

Blade of the Warlord-ot keresek megvételre. 1000+ dps és socketes érdekelne. köszke

Frankie87
Korán reggel már piálunk?

Üdv mindenkine.
Eddig csak olvasgatam a forumot, hasznos infokért ami találgatam, itt, de már nemtom szó nélkül kibírni 😊
Sírhatnák én is de felesleges.
A követekezõ patchban a cc skillek nerfelése vagyis inkább a tank wizardot 😊 én is az vagyok, de így sokszor meghalok olyan elit packoknál akik össze vissza futnak 😊 Ha nerfelik a skilleket renben, de akkor a kedves blizzard a többi skillel csináljon vmit mert, a mai napig 50% használhatatlan infernon 😊, ha tudnák normálisan angolul, battlenet forumon le is írnám hosszan mitt kéne felturbozni mit kéne nerfelni 😊
Meg act 2 dupla itemet lvl 61-63 itemet kifarmolok ugyan annyi idõ allat mint act 3 😊
Frankie87
Óh, de jó hír. Akkor van idõ még farmolni pvp-re.
Még a végén elõbb lesz kieg, mint pvp.

TurboX
valamit nagyon keversz..
a jelenlegi verzió 1.0.4
a pvp-t pedig 1.1-re tervezik kb. mióta megjelent a játék
1.4-et pedig majd úgy 2 év múlva érjük el(már ha lesz ilyen...).
Hat erdekes modja ez a buffolasnak. Merthogy a jelenleg ervenyben levo 65% cc resistbol faragnak le allitolag ezzel a dinamikus cc resistel. Van aki szerint ez egy ujabb probalkozas a tank wizardok nerfelesenek, mert a ww nerf nem olte meg a buildet(apropo mi a fenenek nem a stormchasert javitjak ki?). Ezzel kapcsolatosan egy act3as farm elmeny: 4es coop, barbar tank, wizard tank, dh es archon wizard. Ahanyszor nem fagyasztottam be a tomeget, annyiszor a 2 uber dps(mert eleg durva dps-uk volt) megfekudt. Battlefielden amikor 8 moloch futkos szanaszet es kopkod akkor ezentul majd menedzselem a fagyasztgatast. HAHA.

PS- volt egy halali komment hogy Jay groundstompja a szint novekedesevel azert gyengult, mert a tokfej nem oltozott AHbol.
Frankie87
Van valami hír a pvp-rõl?
Régebben az volt, hogy az 1.4-es patch-el jön. Mikorra várható?

Hegi90
add el

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Amennyit itt osszesirtatok, en annyi ido alatt szetfarmoltam volna magam, jazzy meg szarra is kereste magat enterezessel. De aki geares d3ban az nolife kocka 😞

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Get a life!

És mégis mit gondoltál, mi fog lekötni hónapokig? Ha full geared lenne is ugyanez menne itt, hogy nem tudsz mást csinálni a játékban, csak farmolni értelmetlenül.

Látom jó a buli <#idiota>

Act 2/desolate sands

Crokin
Én igy 370+ óra után is játszom a monkommal, act3 legfõképp, néha 4 ha van jó banda... és élvezem, bármilyen meglepõ, habár sokan azt mondják erre, hogy farmolok. Nem farmolok, játszom! Lehet csak én vagyok kurva nagy makker(nem), de patch óta 6 legendary+1 set esett, ebbõl 2 ugyanaz a fos mace, meg egy szar crossbow... de a többi fasza cucc volt (zuni gyûrû volt az elsõ, elsõ nap, másnap skorn 😊
Aki azon görcsöl egyfolytában, hogy jaj mikor esik már valami, annak nem nagyon, ellenben én nem csak a lootért játszom, és érdekes módon azért néha megtalál..
D1-nek én is nagy rajongója voltam, mai napig játszom vele öcsémmel a theHell mod-al.

Repatarurgyán

Jó, azért nem kell ezt ennyire eltúlozni, én személy szerint, mint azt írtam, felnyomtam egy barbárt kb. 6 milláért inferno fokozatra és játszom tovább, de elkerülöm a vásárlást, megpróbálok a monkomnak magam megszerezni a cuccait, feljárok public játszani a meglévõ karakteremmel és farmolgatok.
Én csak arra szerettem volna rávilágítani az elõzõ hozzászólásomban, hogy én játszani szeretnék és semmi mást...
Komolyan mondom fizikailag is elfáradok amire itt végigolvasok 30 hozzászólást...abból 25 sírás...5 szól a játékról..
Nem akarok személyeskedni,de tényleg nem értem h akit ennyire zavar és idegesít a játék akkor minek játszik? És ami még fárasztóbb, miért kell róla megállás nélkül sírni?

Frank99
én nem retkes faszozok, csak te.

ez téged minõsít.

én úgy gondoltam, hogy az elõdre tekintettel ez a gáma hónapokig le fog kötni.
Erre nem látok mást, mint a farmerek, botterek dicsekvését. ERRÕL szól ez a game??? HA valóban így van, eladom, még ha xarért húgyért is. Mert ennyit ér. Majd egy botter, el lesz vele, amíg ki nem qúrjaa Blizz shlield.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Látom még mindig csak a nyivákolás megy. Ha ennyire szar a játék akkor mi a retkes faszért játszol még vele? Ha meg nem játszol vele, akkor meg minek írsz ide?

Frank99
és?

hánynak is jön ilyen? Minden ezrediknek, vagy annál is rosszabb???? nem kell itt mesélni: AZOK akik nem napi szinten farmolnak több órát, igen kis eséllyel találnak BÁRMI olyat, amit hordani tudnának.. DE, akik ITT -és máshol commentelnek- szerint EZ nem így van..... CSAK azért, hogy vedd meg az általuk AH / vs. RMAH linkelt cuccot...
farmoljál, úgysem találsz semmit. majd veszel. ha van kedved(zsé)

nem errõl van szó, emberek??? dehogynem.

Mint mondtam, nem játszok, csak olvasgatom a topicot...és igen, ledöbbentett.
jazzy
Az a Paypalé, az 1 euro a blizzardé.
Frank99
ez neked újdonság????

Ilyet még nem láttam, de szép.KB. 15 százalék a Blizzardé( vagy a transfer fee az mi?)Csõdbe nem mennek az biztos.
Frank99
lófax nem fog esni. de csak várjad.

paragon 7-en sem esik semmi, de csak csináld . 1000 óra után eshet. de eshet 10 óra után is. haha.

az volt, hogy garantált 500 elitenként lesz leg.
ez is hazugság volt, azóta több mint 700 elite kill volt...

tudom nem tetszik a farmolóknak, de nem ÍGY VAN ?????????????

jazzy
ok

Item name Natalya's Bloody Footprints
Time of transaction 05 September 2012 06:52 PM BST
Sale price €159.99
Transaction fee €1.00
Transfer fee €23.85
Applicable taxes €0.00
Your proceeds €135.14
Frank99
várjad csak.... nekem ennyit nyújtott a játék.
ennyi...