Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frankie87
Korán reggel már piálunk?

Üdv mindenkine.
Eddig csak olvasgatam a forumot, hasznos infokért ami találgatam, itt, de már nemtom szó nélkül kibírni 😊
Sírhatnák én is de felesleges.
A követekezõ patchban a cc skillek nerfelése vagyis inkább a tank wizardot 😊 én is az vagyok, de így sokszor meghalok olyan elit packoknál akik össze vissza futnak 😊 Ha nerfelik a skilleket renben, de akkor a kedves blizzard a többi skillel csináljon vmit mert, a mai napig 50% használhatatlan infernon 😊, ha tudnák normálisan angolul, battlenet forumon le is írnám hosszan mitt kéne felturbozni mit kéne nerfelni 😊
Meg act 2 dupla itemet lvl 61-63 itemet kifarmolok ugyan annyi idõ allat mint act 3 😊
Frankie87
Óh, de jó hír. Akkor van idõ még farmolni pvp-re.
Még a végén elõbb lesz kieg, mint pvp.

TurboX
valamit nagyon keversz..
a jelenlegi verzió 1.0.4
a pvp-t pedig 1.1-re tervezik kb. mióta megjelent a játék
1.4-et pedig majd úgy 2 év múlva érjük el(már ha lesz ilyen...).
Hat erdekes modja ez a buffolasnak. Merthogy a jelenleg ervenyben levo 65% cc resistbol faragnak le allitolag ezzel a dinamikus cc resistel. Van aki szerint ez egy ujabb probalkozas a tank wizardok nerfelesenek, mert a ww nerf nem olte meg a buildet(apropo mi a fenenek nem a stormchasert javitjak ki?). Ezzel kapcsolatosan egy act3as farm elmeny: 4es coop, barbar tank, wizard tank, dh es archon wizard. Ahanyszor nem fagyasztottam be a tomeget, annyiszor a 2 uber dps(mert eleg durva dps-uk volt) megfekudt. Battlefielden amikor 8 moloch futkos szanaszet es kopkod akkor ezentul majd menedzselem a fagyasztgatast. HAHA.

PS- volt egy halali komment hogy Jay groundstompja a szint novekedesevel azert gyengult, mert a tokfej nem oltozott AHbol.
Frankie87
Van valami hír a pvp-rõl?
Régebben az volt, hogy az 1.4-es patch-el jön. Mikorra várható?

Hegi90
add el

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Amennyit itt osszesirtatok, en annyi ido alatt szetfarmoltam volna magam, jazzy meg szarra is kereste magat enterezessel. De aki geares d3ban az nolife kocka 😞

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Get a life!

És mégis mit gondoltál, mi fog lekötni hónapokig? Ha full geared lenne is ugyanez menne itt, hogy nem tudsz mást csinálni a játékban, csak farmolni értelmetlenül.

Látom jó a buli <#idiota>

Act 2/desolate sands

Crokin
Én igy 370+ óra után is játszom a monkommal, act3 legfõképp, néha 4 ha van jó banda... és élvezem, bármilyen meglepõ, habár sokan azt mondják erre, hogy farmolok. Nem farmolok, játszom! Lehet csak én vagyok kurva nagy makker(nem), de patch óta 6 legendary+1 set esett, ebbõl 2 ugyanaz a fos mace, meg egy szar crossbow... de a többi fasza cucc volt (zuni gyûrû volt az elsõ, elsõ nap, másnap skorn 😊
Aki azon görcsöl egyfolytában, hogy jaj mikor esik már valami, annak nem nagyon, ellenben én nem csak a lootért játszom, és érdekes módon azért néha megtalál..
D1-nek én is nagy rajongója voltam, mai napig játszom vele öcsémmel a theHell mod-al.

Repatarurgyán

Jó, azért nem kell ezt ennyire eltúlozni, én személy szerint, mint azt írtam, felnyomtam egy barbárt kb. 6 milláért inferno fokozatra és játszom tovább, de elkerülöm a vásárlást, megpróbálok a monkomnak magam megszerezni a cuccait, feljárok public játszani a meglévõ karakteremmel és farmolgatok.
Én csak arra szerettem volna rávilágítani az elõzõ hozzászólásomban, hogy én játszani szeretnék és semmi mást...
Komolyan mondom fizikailag is elfáradok amire itt végigolvasok 30 hozzászólást...abból 25 sírás...5 szól a játékról..
Nem akarok személyeskedni,de tényleg nem értem h akit ennyire zavar és idegesít a játék akkor minek játszik? És ami még fárasztóbb, miért kell róla megállás nélkül sírni?

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Frank99
én nem retkes faszozok, csak te.

ez téged minõsít.

én úgy gondoltam, hogy az elõdre tekintettel ez a gáma hónapokig le fog kötni.
Erre nem látok mást, mint a farmerek, botterek dicsekvését. ERRÕL szól ez a game??? HA valóban így van, eladom, még ha xarért húgyért is. Mert ennyit ér. Majd egy botter, el lesz vele, amíg ki nem qúrjaa Blizz shlield.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Látom még mindig csak a nyivákolás megy. Ha ennyire szar a játék akkor mi a retkes faszért játszol még vele? Ha meg nem játszol vele, akkor meg minek írsz ide?

Frank99
és?

hánynak is jön ilyen? Minden ezrediknek, vagy annál is rosszabb???? nem kell itt mesélni: AZOK akik nem napi szinten farmolnak több órát, igen kis eséllyel találnak BÁRMI olyat, amit hordani tudnának.. DE, akik ITT -és máshol commentelnek- szerint EZ nem így van..... CSAK azért, hogy vedd meg az általuk AH / vs. RMAH linkelt cuccot...
farmoljál, úgysem találsz semmit. majd veszel. ha van kedved(zsé)

nem errõl van szó, emberek??? dehogynem.

Mint mondtam, nem játszok, csak olvasgatom a topicot...és igen, ledöbbentett.
jazzy
Az a Paypalé, az 1 euro a blizzardé.
Frank99
ez neked újdonság????

Ilyet még nem láttam, de szép.KB. 15 százalék a Blizzardé( vagy a transfer fee az mi?)Csõdbe nem mennek az biztos.
Frank99
lófax nem fog esni. de csak várjad.

paragon 7-en sem esik semmi, de csak csináld . 1000 óra után eshet. de eshet 10 óra után is. haha.

az volt, hogy garantált 500 elitenként lesz leg.
ez is hazugság volt, azóta több mint 700 elite kill volt...

tudom nem tetszik a farmolóknak, de nem ÍGY VAN ?????????????

jazzy
ok

Item name Natalya's Bloody Footprints
Time of transaction 05 September 2012 06:52 PM BST
Sale price €159.99
Transaction fee €1.00
Transfer fee €23.85
Applicable taxes €0.00
Your proceeds €135.14
Frank99
várjad csak.... nekem ennyit nyújtott a játék.
ennyi...

Frank99
egész nap?
te kinek írsz?
nem nekem.
az hogy így van, az fáj, tudom . ettõl még így van. meg fog halni a pénzkeresés, 1-2 hónap.... mert nem lesz kinek eladni... mert egy más között fogtok cserélgetni..

már így van, de nem látod. ahogy Mo. is a csõd szélén áll, de nem látod. Majd fogod. ezt is, azt is.

kis országunk egy kicsi szelet. tényleg.

Alregek azmiaz?<#nevetes1>Ha rám gondoltál, csak azért írtam be, mert nem tudtam megvenni a játékot, viszont rendszeresen olvasom a topicot, mert a régebbi részekkel játszottam és érdekel a játékosok véleménye.Tekints rám csóró külsõ szakértõként, aki az alapján vesz 1-2 játékot évente, hogy a magyar fórumokon mit írnak róla.Amit olvastam, az alapján pedig tényleg ez a véleményem:Néhányaknak nagyon bejön, mert így eladtam-úgy eladtam a cuccost, mások meg( a többség, de lehet tévedek)csak szidják, mert nem ezt az "élményt" várták.
Különc
Szállingóznak az alregek megint

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Csináljatok egy diablo kerekedõ, ennyit kerestem, meg vettem egy bmw-t topicot meg egy....torchlightet, borderlands 2-õt és baldur gatest!!!<#nevetes1>
jazzy
Menj már innen írj blogot, add el a játékot, vidd el a gyereket kirándulni, NE SÍRJ MÁR EGY FÓRUMON 40 ÉVESEN EGÉSZ NAP.
Én most végigvittem egy barbárt inferno fokozaton, de mivel csak mostanában vettem meg a játékot, nem az elején, ezért 5,7 millába került és 150 órám van benne.
Talán még így nagy ravaszkodással és szerencsével megoldható a dolog, csak rohadt unalmas állandóan u. azokon a helyeken farmolni, és várni, hogy esik valami értelmes cucc a másik karakteremnek...
Crokin
Bocs dupla...

Milyen gyors futás? Serenity-t én a 4 sec-es rúnával használom, sokkal hasznosabb szerintem az a +1sec amíg tart, mint egy kis heal amit úgyis levernek ha már eltoltad 😊

Repatarurgyán

Nem pontosan ez történik.Aki szereti ezt a stílust, és van ideje rá az nem fogja otthagyni még..sajna ehhez idõ kell, ez van, akinek nincs ideje az babázzon, vagy nfsezzen 2 percet, sörözzön, akármi...adja el jó áron az accját annak, aki meg tud vele barátkozni 😊 vagy találjon idõt rá 😛

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Crokin
Én inkább act3-4-rõl beszélek, act1 vicc az utóbbi 2 patch óta... de elõtte se volt durva.

Repatarurgyán

Frank99
már ott vagyunk, de mindegy.

Nem tudom, miért idegeskedtek, lassan már csak a kufárok lépnek be a játékba az ügyleteiket intézni.😄
Az lesz majd érdekes, amikor nem lesz kinek eladni, mert ez már így nem JÁTÉK szerintem sem.(!)
Gyenge cuccokat is millákért raknak be AH-ba.
Az új patch után 3 napig mézesmadzag...
Carmang
Hétvégén vettem 2db jó kis LoH fegyót, egyiket 500k-ért, másikat 300k-ért. Tegnap meg 2 gyûrût, és egy amulettet, szintén LoH miatt. Összesen voltak kb 500k alatt.

Act I-en Plagued, Molten-be simán beleállok, Desacrator-ba már annyira nem. Ha Jailer megfog, akkor a Desacrator, vagy 3-4 lézershow tuti bukta, de amúgy gyerekjáték. Nehéz helyzetekre ott a gyors futás, és a Serenity a gyógyítással, és ezután még mindig van HP potim.

Õ róla van szó:
(u.i. az egyébb cuccaimat ne nézzétek, loot-ból van, vagy craftoltam, direkt nem akarok AH-ból bevásárolni)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/inrock-2235/hero/17583842

PsyhoApu
Akkor ilyen irányba fogok elmozdulni. Vettem gombokért, egy két kezes fegyvert tesztelni. Az 6%-ot lopott, de valami használhatatlanul lassú volt.

http://kutyuszoba.blog.hu/

Frank99
semmi gond, majd itt 4-5-en elbeszélgettek, mit is farmoltatok.... ez lesz itt szépen lassan kérem szépen....

Vagy talán NEM?

Frank99
neked soha nem adom el, botter....
:-)

Crokin
Jól látod, én elvbõl nem használtam soha pajzsot 😊 Van elfekvõben egy LoH-os fistem ami nem olyan rossz, odaadhatom amíg nem találsz jobbat... Holnap du. leszek fent legközelebb.

Repatarurgyán

Különc
Kajak összedobjuk neked a topikban a pénzt és megvesszük tõled, csak hagyd már abba a sírást

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Frank99
GW2-õt az egyik barátom halálra dicséri.

de van ezen kívül még pár, amit végig kellene játszani. Sztem diablo3 alma. a gyereket kérdeztem, azt mondta nyugodtan adjuk el. Meggondolandó, komolyan. Csak rmah -ban rá van rakva a bankszámla, ezt ne hiszem hogy így megveszik.

Nem tudom. Vagy 2hónapja nem léptem be a d3-ba. Gondolom kipróbálom azt :\

Get a life!

PsyhoApu
Azon gondolkozom, hogy hagyom a pajzsot. 2 life steal-es fist weaponnal már életben lehetne talán maradni.

PsyhoApu
Köszi. Igazából nem egy pro cuccom van. Sosem voltak millióim. 600 res all, 20k sebzés, 8k armor, 45k life. Minden csak nem pro gear. Viszont így is ment egyedül az act2 különösebb probléma nélkül. A 3-hoz meg kevés. Egy life töltõ fegyverrel, lehet hoznék valamit

rage
Nekem 144 órám van benne.
2 legendaryt dobott eddig, egyik se használható, eladni is felesleges, így megtartottam, mint különlegesség...
Set cuccot eddig AH-ban láttam csak.
Szerintem sem túl kedvcsináló ez így.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

attiGT
keress rá úgy hogy dex 150 vit 75 allres 30 attack speed 6 critdmg 40 majd csökkentsd ezeket az értékeket, és amint kidob egyet annál többért rakd be, vagy nézd meg rmahban van e hasonló és számíts át goldra az árát

Crokin
2.7-3, de ez ugye nagymértékben függ attól, hogy mennyit sebbzel összesen 😊
1700+ LoH mellé jól jön balde stormos sweeping wind-el, de nem ez fog életben tartani.

Repatarurgyán

PsyhoApu
Hány százalék dmg convert to life-al érdemes foglalkozni? Monkot haszálok, és igen nagyon hiányzik inf act 3-ban a dolog. Eddig vígan elvoltam nélküle. De most már a tank feladatra kevés vagyok nélküle.