Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem qrvara leszokhatnál már arról, hogy iskolázol meg lenézed az itt fórumozók + játszók nagy részét (kb minden nap), mintha ezen a kibaszott fórumon te lennél az egyetlen aki dolgozik...

Elõzõ iskolázásos is egy 30 fölöttinek szólt, valószínû igen, hogy padba ül nap, mint nap....

Elhiheted rengeteg diablós ír ide, aki ledolgozza a maga 8 óráját, ha nem többet minden egyes nap. És nem rinyál emiatt, hogy jajjjj én dolgozok, nincs idõm játszani, meg jaj én nem a koliban ülök, hogy toljuk 24 órán át, mert ÉN DOLGOZOK BAZD+!!! A MUNKA HÕSE VAGYOK!!!!

jazzy
yawn
Frank99
rendes vagy. nekem az idõ pénz. én nem akarok farmolni. Én ütni-vágni akartam (ez egy ilyen játék nem?), hogy legyen néha jobb cuccom. amim lett, az ah-ból és rmahból lett, sajnos. elveszett a vonzerõ. nincs miért.... nekem a paragon sem adott semmit. de köszönöm.

sztem sokan vagyunk így, de nem írnak ide. bocsánatot kérek, hogy leírom. már nem teszem sokáig.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Carmang
Na, hülyeséget írtam. Szóval Flawless Square-bõl akarok Star-t.

Carmang
Tûzz ki kisebb célokat magadnak, amit meg is tudsz valósítani.
Én pl most Act I-et framolom Tome of Secrets-ért, meg egy zsák pénzt, hogy a Radiant Square gemekbõl tudjak csinálni legmagasabbat gemet, amit még plan nélkül tud a csávó (a hattal "nagyobb" szintû, mint a radiant square, ami loot-ból jöhet). Asszem 5 darabra lesz szükségem. Egynek nekiálltam, de 1Mill elment 1db, hárommal nagyobb szintûre.
Szóval még van mit csinálnom 😊

Különc
ok

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Frank99
tudod miért is csináltam tovább? volt a -most már csak duma- hogy 500-anként garantált legendary. ez is hazugság volt. Annak legalább volt (lett volna pontosabban) kockacukor szaga. De ez sem lett igaz. És itt azt írják, hogy napi 1-2 órával esélyed sincs, sajnos ez így is van. És ha ez sírás, akkor az. teszek rá. Az én -és hasonlóknak- nem fog adni semmit. Legalább jönne egy plusz quest, vagy valami.... de nem. a paragon az megint idõ, BRUTÁLIS idõ...ehhhh..

Frank99
dehogy haragszom. Én egy kicsit siker-orientált vagyok, vállalkozó vagyok, ezért mindig azt érzem, hogy kell a lónak a kockacukor...

EZ a játék ezt nekem nem adja meg, úgy látom. Ha néha-néha legalább megcsillantana valamit - a seggem a földhöz verném. A Másik véglet lejjebb a 100-as paragon. Le sem hajolt semmiért, talán a barnáért és zöldért, csak hogy õ legyen az elsõ? A pina-nyalatni hírnév, hogy hurrikán napokig, ínhüvelygyulladásig? Az ilyen nem dolgozik? Eh, mindegy. Tudom sokaknak érdem, hogy " benne leszek a TV-ben!" ez távol van tõlem.

Majd ha kinõtök az iskolából, máshogy látjátok.

Részben azért megértem Frank-et: 590! órám van a játékban és egyetlenegy zöld sem esett. Legendary-ból kb. 10db, azok is párszázezres cuccok max, de inkább tízezresek.
De hát én ilyen peches vagyok, na 😊.

<#eljen>

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Milyen design? 😊

\"We are only slaves to our temptations\"\"

attiGT
wtf ez a design? 😄

Lammer
ha nem haraxol...

mondjuk az teny, hogy vegigfutva a topicot, szmajli ide, szmajdli oda... allandoan eleg negativ vagy... pedig:
-ha ossze akarnam hasonlitani a Te barbarodat az enyimmel, es lenne biciklije, akkor lazan eltolhatna az enyim 😄
-212 orat tettem bele a sajat accomba (+kiprobalasi celbol egy jo baratom accjan meg ket karit vittem el 60-as szintig) es sosem esett ZOLD (sem itt, sem ott)... barna is alig...
-300 koruli MF-el is total szarok esnek
-legnagyobb fragem egy barna plan eladasa volt egymillio alatt ('sszem, de tuti alatta voltam), huh! 😄

En mar letettem arrol, hogy ebbol penzt huzzak... inkabb elvezem a jatekot a gyengesegeivel egyetemben... es sosemnem fog fajni, hogy itt milliokat huznak ki egyesek, egeszsegukre 😊

ennyi 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Frank99
pont azt írtam, hogy bidelnek rá, ez a vége.

lehet sokaknak a sírás az fáj, nekem meg fáj a 100 millások dicsekvése.... minket meg ez irritál. ahogy a sírás nem ide való, a dicsekvés sem. sztem.

Frankie87
Kerestem ott, de csak azt a youtube-osat láttam, ami borzasztó rossz minõségû. Mind1, végülis nem lényeg, hisz írták többen, hogy csak ww aztán ennyi.

Különc
Add el

Frank99
bocs, de ez miért sírás?

leírtam, hogy végre találtam olyat, amit elvittek. és írtam egy olyat, hogy hülye mákosok, smilye-val.

én meg mást unok, de inkább nem írom le...

jazzy
Mér, talált 88 sárgát 3 hete.
Fpocok
Kicsit unom már, hogy a kommentjeid 95%-ban csak sírsz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Frank99
h*lye mákosok vagytok. :-)
a múltkori 88 db sárgából semmit nem vittek el, semmit nem ért fel AH-ig. a gyerek talált valamelyik nap egy egykezes axe-ot sárgát 50% damage, meg 45% crit dam. 735 dps, elmegy 735.000,- ez volt a legjobb, amit találtunk 150 óra alatt.

És ennek én valóban örülök!!!!

Ja valami gyanus, nekem is volt mar joparszor hogy elso pack legendaryt dob.

skinnyman
na menj a picsaba mennnyi mf hanyadik act? 😊

Regards,

Hegi90
Szerintem a twitchtv archivalja a kozvetiteseket, valahol ott kell meg lennie.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Még hogy nem esik legendary. Beléptem, elsõ csapat fehér mobból legendary ring kb 5 milla értékben.

skinnyman
Ez botozott vagy felvaltva nyomtak ejjel nappal a patch megjelenesetol?

Regards,

Frankie87
Köszi szépen!

Lammer
skacok!

az meg van, hogy a black canyon mines-nal 3 azaz HAROM pack ragad ossze??? szet mikroztam a testemet... de halal nelkul abszolvaltam a most high MF, de low DPS viccsdoktrinammal ^^

erre utana a nagy oromomben beneztem egy diszkogombot a kovetkezo wasp rarenel <#idiota>

egyebkent jo par run utan mondhatom, hogy 290-es MF-el sem esnek hu de jo targyak... esnek a sargak, de semmi durva... az iLVL mint ha talan egy picit atlagban magasabb lenne, de... nem tudom... 😞

strat: osszeszedem mine+ha kell csatornaban az 5-os valort es hajra vault pucolas 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Daell Drow
Frankie87
Azt is meglestem volna...😊

ww-zett végig..semmirõl nem maradtál le, max arról, h a végén completed paragon és unlocked flag 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Frankie87
Direkt siettem haza, hogy lássam hogy játszik élõbe... erre már nem közvetít...

Elusive
legalább naki is jut valamicske "hüvely", ne sajnáld érte 😄

setuh

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Frank99
Ban?

jan5650
Lol, még ennyi Legendary-t....Beszarás... Látszik hogy rohadtul nem érdekli már a Legendary, még csak be sem azonosította õket 😄 Amúgy tudtok linket a Profiljához? Kíváncsi vagyok miben nyomja 😄
Na megvan ez is. Most már unatkozhat. Legendary-ben meg nem szenved hiányt, azt tuti. 😊
Frank99
megvan neki a paragon 100
beszarás mennyi barna azonosítatlan cucca van

setuh
Am a haverja jatszik gitaron v 4 keze van?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

TurboX
lesz a srácnak egy kis ínhüvelygyulladása, de lehet hogy már immunis rá
tuti kínai vér van benne...még kb 20-30 perc 😄

2 nap?Így legalább tovább tart neki...nem érzi azt, h rövid lenne <#eplus2>

Különc
Mindjárt megvan a gecinek a 100 paragon

Most ez miért kellett? Én már lezártam a témát magamban...
By the way, I understood everything, and can speak English, BUT...

Van olyan ismerõsöm (miatta is kérdeztem rá), aki valószínûleg nálad fiatalabb, de két nap végigjátszik egy kalandjátékot HA az magyarul is tud!

Érted, bakker???

Accountot vennék.

AnarchoiD
lehet de olte akarimat, sebzodtem .... azert igy mar ciki nem ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Laza
Öcsém is ugyanez volt. 25 évesen fingja nem volt az angolhoz, mégis a WoW-ban kitanulta a játék nyelvét 😊
Sõt, 1-2 év után kente a 'kínai' angolt 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Anyám borogass ... ha játszani szeretnél vehetnéd a minimum fáradságot, hogy ha nem értesz vmit akkor utánanézel. Ugyanez magára az életre is igaz. Az önállóságot nem itt kell megtanulni, de gyakorlásnak nem rossz. Kb amíg ide beírtad addig a Google fordító már ki is köpte volna a választ.

Kezd valami egyszerûbbel, mondjuk egy Mario vagy valami 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Szerintem te azt már megölted egyszer, csak a képe ottmaradt. Ilyet már láttam sokszor.
jazzy
Nekem van ismerõsöm aki nem tudott 1 szót sem angolul, de õ fordítva közelítette meg a dolgot. Nem keresett mindenhez magyarítást, hanem elkezdett játszani, kikeresett pár szót, megkérdezett pár havert mi mit jelent és megtanulta. Ma már "játéknyelven" beszél angolul. Egy idõ után megtérül a kezdetben befektetett energia.