Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

teleport fel, ha van...vagy ha nincs akkor futás..de, egy idõ után eltûnik a klón.Ha wiz, lehet elég belassítanod kicsit, blizztneki aztán futás fel.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Na, feltoltam eBay-re a cuccost. Origi játék, egy lvl60-as Monk karival (paragon 3) és néhány milla összvagyonnal. Gondolom túl sokat nem lehet érte kérni, vagy tévednék?
klassz, wd-mnek jól állna 😛

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

ToCsEk
wizzaradal próbálkoztam eddig 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

j0nNyKa
dh-val? mert ha igen, akkor vagy stunolnod kell a klónodat flying strike-kal (ez a jó megoldás), vagy smoke screenbõl ledpselned (ez nehéz), vagy kurvamesszire futni smoke-ban, és valahogy messzirõl lelõni (ez sem az igazi)

mondanám hogy segítek, de nem hiszem hogy szükséged van még 1 dh klónra 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

ToCsEk
segít valaki leölni infernon diablot? eleje sima, de mikor berak terror realm-ba ott élek 3secig :/

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Frankie87
Nektek se küld aktiváló mail-t a diabloprogress.com?

j0nNyKa
szép, grat <#eljen>

Crokin
Gratu!

Repatarurgyán

sz4bolcs
Amikor megcsillan a kockacukor:

Igazából ezt kárpótlásnak veszem, mert 3 év masszív diablo2-zés alatt ez volt az egyetlen, ami nem esett. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

tarti19
Azért jó az Rmah, mertamit nem tudsz eladni még goldért, azt euróért megveszik··
4 erot kerestem a fél millát érõ legendarykon...

Frankie87
Mindenféle kötözködés nélkül:

Egy játék arra van, hogy szórakoztasson... ha nem így van, hagyni kell. Erõltetve semminek, semmi értelme...

Lammer
Ertelek 😊

En meg mindig azt mondom neked, hogy nem szabad olyan gorcsosen zold utan vadaszni 😊 ha jon, jon 😊 Pont en is igy alltam hozza... volt egy idoszakom, hogy par ora pihenes, kokculas, pihen, kockul (volt egy 5-6 napos, "majdnemszabim")... de sajnos nem volt szerencsem 😞 aztan miota regi jobaratom is csatlakozott, igy mar jobban varom a coopozast, mint a farmolast (persze ido utan a coop is farmolasba fog atfordulni, de addig...) Talald meg a jatekban a pozitivot (tobbed magaddal, vagy probald ki a HC-t vagy valami hasonlo...) eroltetni, meg nem szabad 😊

Jelentem, az iskolapadbol meg mar eleg regen kinottem xD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Ezt fel tudom ajánlani nyereménynek 😄😄

Mai Vault eredménye... Elég ócska....

Nem olyan kurvára vadregényes ez, ha tobbet jatszol ugy ahogy kell jobban "jutalmaz" a jatek ha ezen a szon akar valaki lovagolni. Ha kevesebbet es nem ugy ahogy kell, lofaszvan. Azt lehet szidni napestig, hogy ilyen a jatek rendszere, de errol se az nem tehet aki naponta fel orat jatszik se az aki 24et. Mitnyertem?

j0nNyKa
pistikefilter mehet?

Hát a fogalom értelmezésével súlyos problémáid vannak az tény. 😄

Frank99
olvass vissza, de tévedsz.

ha ugyan tudod, mi az a személyeskedés.

off

nem én bazmegoltam itt.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Én személyeskedek? Te minden nap ezt csinálod LOL 😄😄 Erre próbáltam felhívni a figyelmet, hogy errõl leszokhatnál....

Frank99
rendben. nyertél nálam egy hangszórót.
örülj neki.

aztán bazmegolj tovább. 30 év felett..... <#action> meg ha majd látom az adatlapodon, hehe... amúgy miért nem játszol? Én nem játszom, de a játékról beszélek.
Te mirõl is beszélsz? személyeskedsz.

Mi van, nem volt meg a napi AH és/vagy euró?
<#nevetes1>

Crokin

Repatarurgyán

jazzy
Én sosem gondoltam, hogy egyet fogok érteni veled, de megtörtént. Azt meg végképp nem, hogy felplusszollak.
minden 😄😄

Már írni se tudok, annyira felbassza az agyam, hogy minden este felnézek, és a rinyálását kell olvasni...

iskolázásod

Szerintem qrvara leszokhatnál már arról, hogy iskolázol meg lenézed az itt fórumozók + játszók nagy részét (kb minden nap), mintha ezen a kibaszott fórumon te lennél az egyetlen aki dolgozik...

Elõzõ iskolázásos is egy 30 fölöttinek szólt, valószínû igen, hogy padba ül nap, mint nap....

Elhiheted rengeteg diablós ír ide, aki ledolgozza a maga 8 óráját, ha nem többet minden egyes nap. És nem rinyál emiatt, hogy jajjjj én dolgozok, nincs idõm játszani, meg jaj én nem a koliban ülök, hogy toljuk 24 órán át, mert ÉN DOLGOZOK BAZD+!!! A MUNKA HÕSE VAGYOK!!!!

jazzy
yawn
Frank99
rendes vagy. nekem az idõ pénz. én nem akarok farmolni. Én ütni-vágni akartam (ez egy ilyen játék nem?), hogy legyen néha jobb cuccom. amim lett, az ah-ból és rmahból lett, sajnos. elveszett a vonzerõ. nincs miért.... nekem a paragon sem adott semmit. de köszönöm.

sztem sokan vagyunk így, de nem írnak ide. bocsánatot kérek, hogy leírom. már nem teszem sokáig.

Carmang
Na, hülyeséget írtam. Szóval Flawless Square-bõl akarok Star-t.

Carmang
Tûzz ki kisebb célokat magadnak, amit meg is tudsz valósítani.
Én pl most Act I-et framolom Tome of Secrets-ért, meg egy zsák pénzt, hogy a Radiant Square gemekbõl tudjak csinálni legmagasabbat gemet, amit még plan nélkül tud a csávó (a hattal "nagyobb" szintû, mint a radiant square, ami loot-ból jöhet). Asszem 5 darabra lesz szükségem. Egynek nekiálltam, de 1Mill elment 1db, hárommal nagyobb szintûre.
Szóval még van mit csinálnom 😊

Különc
ok

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Frank99
tudod miért is csináltam tovább? volt a -most már csak duma- hogy 500-anként garantált legendary. ez is hazugság volt. Annak legalább volt (lett volna pontosabban) kockacukor szaga. De ez sem lett igaz. És itt azt írják, hogy napi 1-2 órával esélyed sincs, sajnos ez így is van. És ha ez sírás, akkor az. teszek rá. Az én -és hasonlóknak- nem fog adni semmit. Legalább jönne egy plusz quest, vagy valami.... de nem. a paragon az megint idõ, BRUTÁLIS idõ...ehhhh..

Frank99
dehogy haragszom. Én egy kicsit siker-orientált vagyok, vállalkozó vagyok, ezért mindig azt érzem, hogy kell a lónak a kockacukor...

EZ a játék ezt nekem nem adja meg, úgy látom. Ha néha-néha legalább megcsillantana valamit - a seggem a földhöz verném. A Másik véglet lejjebb a 100-as paragon. Le sem hajolt semmiért, talán a barnáért és zöldért, csak hogy õ legyen az elsõ? A pina-nyalatni hírnév, hogy hurrikán napokig, ínhüvelygyulladásig? Az ilyen nem dolgozik? Eh, mindegy. Tudom sokaknak érdem, hogy " benne leszek a TV-ben!" ez távol van tõlem.

Majd ha kinõtök az iskolából, máshogy látjátok.

Részben azért megértem Frank-et: 590! órám van a játékban és egyetlenegy zöld sem esett. Legendary-ból kb. 10db, azok is párszázezres cuccok max, de inkább tízezresek.
De hát én ilyen peches vagyok, na 😊.

<#eljen>

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Milyen design? 😊

\"We are only slaves to our temptations\"\"

attiGT
wtf ez a design? 😄

Lammer
ha nem haraxol...

mondjuk az teny, hogy vegigfutva a topicot, szmajli ide, szmajdli oda... allandoan eleg negativ vagy... pedig:
-ha ossze akarnam hasonlitani a Te barbarodat az enyimmel, es lenne biciklije, akkor lazan eltolhatna az enyim 😄
-212 orat tettem bele a sajat accomba (+kiprobalasi celbol egy jo baratom accjan meg ket karit vittem el 60-as szintig) es sosem esett ZOLD (sem itt, sem ott)... barna is alig...
-300 koruli MF-el is total szarok esnek
-legnagyobb fragem egy barna plan eladasa volt egymillio alatt ('sszem, de tuti alatta voltam), huh! 😄

En mar letettem arrol, hogy ebbol penzt huzzak... inkabb elvezem a jatekot a gyengesegeivel egyetemben... es sosemnem fog fajni, hogy itt milliokat huznak ki egyesek, egeszsegukre 😊

ennyi 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Frank99
pont azt írtam, hogy bidelnek rá, ez a vége.

lehet sokaknak a sírás az fáj, nekem meg fáj a 100 millások dicsekvése.... minket meg ez irritál. ahogy a sírás nem ide való, a dicsekvés sem. sztem.

Frankie87
Kerestem ott, de csak azt a youtube-osat láttam, ami borzasztó rossz minõségû. Mind1, végülis nem lényeg, hisz írták többen, hogy csak ww aztán ennyi.

Különc
Add el

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Frank99
bocs, de ez miért sírás?

leírtam, hogy végre találtam olyat, amit elvittek. és írtam egy olyat, hogy hülye mákosok, smilye-val.

én meg mást unok, de inkább nem írom le...

jazzy
Mér, talált 88 sárgát 3 hete.
Fpocok
Kicsit unom már, hogy a kommentjeid 95%-ban csak sírsz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Frank99
h*lye mákosok vagytok. :-)
a múltkori 88 db sárgából semmit nem vittek el, semmit nem ért fel AH-ig. a gyerek talált valamelyik nap egy egykezes axe-ot sárgát 50% damage, meg 45% crit dam. 735 dps, elmegy 735.000,- ez volt a legjobb, amit találtunk 150 óra alatt.

És ennek én valóban örülök!!!!

Ja valami gyanus, nekem is volt mar joparszor hogy elso pack legendaryt dob.

skinnyman
na menj a picsaba mennnyi mf hanyadik act? 😊

Regards,

Hegi90
Szerintem a twitchtv archivalja a kozvetiteseket, valahol ott kell meg lennie.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Még hogy nem esik legendary. Beléptem, elsõ csapat fehér mobból legendary ring kb 5 milla értékben.

skinnyman
Ez botozott vagy felvaltva nyomtak ejjel nappal a patch megjelenesetol?

Regards,