Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
mondanám hogy segítek, de nem hiszem hogy szükséged van még 1 dh klónra 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Igazából ezt kárpótlásnak veszem, mert 3 év masszív diablo2-zés alatt ez volt az egyetlen, ami nem esett. 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
4 erot kerestem a fél millát érõ legendarykon...
Egy játék arra van, hogy szórakoztasson... ha nem így van, hagyni kell. Erõltetve semminek, semmi értelme...
En meg mindig azt mondom neked, hogy nem szabad olyan gorcsosen zold utan vadaszni 😊 ha jon, jon 😊 Pont en is igy alltam hozza... volt egy idoszakom, hogy par ora pihenes, kokculas, pihen, kockul (volt egy 5-6 napos, "majdnemszabim")... de sajnos nem volt szerencsem 😞 aztan miota regi jobaratom is csatlakozott, igy mar jobban varom a coopozast, mint a farmolast (persze ido utan a coop is farmolasba fog atfordulni, de addig...) Talald meg a jatekban a pozitivot (tobbed magaddal, vagy probald ki a HC-t vagy valami hasonlo...) eroltetni, meg nem szabad 😊
Jelentem, az iskolapadbol meg mar eleg regen kinottem xD
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

ha ugyan tudod, mi az a személyeskedés.
off
nem én bazmegoltam itt.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
örülj neki.
aztán bazmegolj tovább. 30 év felett..... <#action>#action> meg ha majd látom az adatlapodon, hehe... amúgy miért nem játszol? Én nem játszom, de a játékról beszélek.
Te mirõl is beszélsz? személyeskedsz.
Mi van, nem volt meg a napi AH és/vagy euró?
<#nevetes1>#nevetes1>
Már írni se tudok, annyira felbassza az agyam, hogy minden este felnézek, és a rinyálását kell olvasni...
Elõzõ iskolázásos is egy 30 fölöttinek szólt, valószínû igen, hogy padba ül nap, mint nap....
Elhiheted rengeteg diablós ír ide, aki ledolgozza a maga 8 óráját, ha nem többet minden egyes nap. És nem rinyál emiatt, hogy jajjjj én dolgozok, nincs idõm játszani, meg jaj én nem a koliban ülök, hogy toljuk 24 órán át, mert ÉN DOLGOZOK BAZD+!!! A MUNKA HÕSE VAGYOK!!!!
sztem sokan vagyunk így, de nem írnak ide. bocsánatot kérek, hogy leírom. már nem teszem sokáig.
Én pl most Act I-et framolom Tome of Secrets-ért, meg egy zsák pénzt, hogy a Radiant Square gemekbõl tudjak csinálni legmagasabbat gemet, amit még plan nélkül tud a csávó (a hattal "nagyobb" szintû, mint a radiant square, ami loot-ból jöhet). Asszem 5 darabra lesz szükségem. Egynek nekiálltam, de 1Mill elment 1db, hárommal nagyobb szintûre.
Szóval még van mit csinálnom 😊
EZ a játék ezt nekem nem adja meg, úgy látom. Ha néha-néha legalább megcsillantana valamit - a seggem a földhöz verném. A Másik véglet lejjebb a 100-as paragon. Le sem hajolt semmiért, talán a barnáért és zöldért, csak hogy õ legyen az elsõ? A pina-nyalatni hírnév, hogy hurrikán napokig, ínhüvelygyulladásig? Az ilyen nem dolgozik? Eh, mindegy. Tudom sokaknak érdem, hogy " benne leszek a TV-ben!" ez távol van tõlem.
Majd ha kinõtök az iskolából, máshogy látjátok.
De hát én ilyen peches vagyok, na 😊.
\"We are only slaves to our temptations\"\"
\"We are only slaves to our temptations\"\"
mondjuk az teny, hogy vegigfutva a topicot, szmajli ide, szmajdli oda... allandoan eleg negativ vagy... pedig:
-ha ossze akarnam hasonlitani a Te barbarodat az enyimmel, es lenne biciklije, akkor lazan eltolhatna az enyim 😄
-212 orat tettem bele a sajat accomba (+kiprobalasi celbol egy jo baratom accjan meg ket karit vittem el 60-as szintig) es sosem esett ZOLD (sem itt, sem ott)... barna is alig...
-300 koruli MF-el is total szarok esnek
-legnagyobb fragem egy barna plan eladasa volt egymillio alatt ('sszem, de tuti alatta voltam), huh! 😄
En mar letettem arrol, hogy ebbol penzt huzzak... inkabb elvezem a jatekot a gyengesegeivel egyetemben... es sosemnem fog fajni, hogy itt milliokat huznak ki egyesek, egeszsegukre 😊
ennyi 😉
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
lehet sokaknak a sírás az fáj, nekem meg fáj a 100 millások dicsekvése.... minket meg ez irritál. ahogy a sírás nem ide való, a dicsekvés sem. sztem.
leírtam, hogy végre találtam olyat, amit elvittek. és írtam egy olyat, hogy hülye mákosok, smilye-val.
én meg mást unok, de inkább nem írom le...
a múltkori 88 db sárgából semmit nem vittek el, semmit nem ért fel AH-ig. a gyerek talált valamelyik nap egy egykezes axe-ot sárgát 50% damage, meg 45% crit dam. 735 dps, elmegy 735.000,- ez volt a legjobb, amit találtunk 150 óra alatt.
És ennek én valóban örülök!!!!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S