Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Diablo IV Lilith Premium Statue
Ár: 500 dollár
Megjelenés: 2020. nyár
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Bár nyilván lesz DLC (bár rémélem inkább kiegészítőnek lesz nevezve és úgy kezelve, ala LoD és RoS), új kasztokkal és helyszínekkel, a szokásos módon.
Én amazon/paladin, assassin / DH-ra tippelnék😊 ...vagy ami sztem mégvalószínűbb, hogy valami teljesen új, eddig nem látott kaszt, ahogy D3-ban is bejöttek újak😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.05. 11:10:50
Én arra leszek kíváncsi, hogy az angyalok elfordulását most mivel fogják megmagyarázni.
Mert a 3-ban is ugye Imperius ha jól emlékszem azt mondta, hogy az emberek lettek megtámadva nekünk nem kötelességünk megvédeni őket védekezzenek ők maguk. Ez olyan jól sült, hogy az egész mennyek majdnem Diablo birodalmának a része lett, és csak kicsin múlt, hogy nem így lett.
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Ennek megint mi értelme?
Kojiro ergo sum.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.05. 09:21:46
ez kisebb csalódás, mert anno emlékszem hogy volt olyan, hogy Overwatchból már egyik női hős bejelentése előtt volt poresz a karakterből :'DDDD
Prűd amcsik.
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2019.11.04. 18:45:27
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Utoljára szerkesztette: Myke28, 2019.11.04. 17:19:57
Ráadásul egyszerre csak egy myth. itemet viselhetsz majd.... 😊
Utoljára szerkesztette: dante3, 2019.11.04. 17:16:18
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Gondolom még a mostani Primal Ancient -nél is nehezebb lesz ilyet kapni/szerezni/lootolni,(mint a Poe-ban a Mirror (hehe nekem kiesett 1 )).
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
@Vorrhess
Ez komoly? Hogy maradt életben ennyi időn át? Ok necro, de ott valami más is lesz akkor vele tippre.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.11.04. 13:39:26
Amúgy megerősítették, hogy az Duriel a videóban (a leszúrása nem kivégzés), és valószínű a TÖBBIEK is visszatérnek (ugye a fekete kő megsemmisült a benne lévő lelkek meg kiszabadultak).

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.04. 09:54:23
Utoljára szerkesztette: CrashBoostZoom, 2019.11.03. 19:38:21
Ne érts félre nem bántam meg ,rengeteget játszottam/játszok vele csak na ,ennyit az ingyen játékról.......
The Art of Diablo Panel
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.03. 13:28:26
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.11.03. 12:45:48
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.03. 12:33:50
Papíron szép ötlet, hogy majd a játékosok "segítenek" de valóság az az, hogy a többség csak játszani akar és nem bugreportolni.
És lehet így jobban is járnának,mindenki játszana vele,mindenki happy lenne ,menne a bug report ,patch miegymás mint a többinél (lásd poe).Csak mondani kell hogy gyerekek ez még nem a végleges de megosztjuk veletek játszatok és jobbá tesszük együtt .
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Az egész játék sokkal inkább látszik D2-nek, mint D3-nak. Tábortűzzel meg mindennel együtt.
Eléggé elvette a kedvem.
És persze a zenére leszek még kíváncsi. A hármasnak ez nagy gyengéje.
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2019.11.03. 09:12:42
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
A Cinematic trailer is érdekes, tippre azt mondanám, hogy az Old Tristram, és alatta a katakombák, plusz az a csóka nekem gyanus aki beidézteti Lillith-et mondván "hívd Őt haza", vagy ez a csóka is valami lesser demon, vagy lesz megint egy ilyen Magdha féle rend csak most Lilith-el. Bár a tök fekete szemét, stb elnézve inkább démonra tippelnék.
Másik a Reaper of Souls eléggé baltával félbevágott endinget kapott anno remélem onnan veszik fel a fonalat.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.11.03. 08:00:59
https://www.twitch.tv/sp1gu