Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PL. a duriel utánzat leszúrja a barbárt, majd a hulláját odahúzza magához és felzabálja. + a végén látni egy helyszínt ami eléggé úgy néz ki mint a 3ban a high heavens.
Na és vajon ki lehet az a fickó aki beszél, és kinek a sírjánál van?
Hátborzongatóan gyönyörű ez az animáció, egyszerűen nem tudok betelni vele:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.02. 19:57:01
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
The "shared open world" essentially gives Diablo 4 the form of an MMO, so it's not surprising that it will require an always-on internet connection in order to populate the world with other players. You'll be able to play solo, but not offline.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.02. 17:01:35
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.02. 16:55:09
En reszemrol egy kazual diablo jatekot varok, nincs mar tobb ezer oram, sem energiam annyi, mint anno d2 idejen, amikor hajnal 4-kor is meg a porcelan testu full MF sorciddal a kovetkezo bhaal runra rohantal ugy, hogy meg mindig anyaztal mert valaki felporszivozta azt a dropot amit szerettel volna, de ha kestel fel masodpercet emiatt, akkor mar tele volt a kovetkezo session es lemaradtal, kereshettel ujabb csapatot/sessiont. 😊 Azok az idok elmultak, emlekek csupan, en nyugdijas tempoban fogok szorakozni vele ugyanugy, mitn a D3-mal is tettem, amikor ramjott a "feeling" - evente par hetre mindig megjott, mai napig.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kevesebb lenne a csalódott játékos és talán mindenki azt kapná amit vár.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Manapság meg hiába van demó csak egy kiváltságos embereknek adatik meg és YT-on a megmondoemberek véleményére lehet csak hagyatkozni amig ki nem adják .
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
blizzard: yes.
Nekem erről mindig a DNF jut az eszembe: "When it's done".
https://www.twitch.tv/sp1gu
https://www.twitch.tv/sp1gu
Remélem, hogy kihagyják belöle a mikrótranzakciókat és lesz offline része is vagy legalább ne legyen havidijas a multi, hanem csak egyszer kelljen megvenni a játékot ahogy régen .
Ha mindez meglesz akkor bejön , de addig van kis fenntartásom .Főleg, hogy Diabló is nemváltoztató műtéten esett keresztül az idők alatt.
Ne temessük már előre könyörgök. Amitől én félek az inkább activision hatás, hogy mennyire teledobálva mikro tranzakciókkal.
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
De én megvettem a 3-at is meg kiegjeit is,bár a d3 nekró egy rakás szar.
Na meg hatalmas csalódás.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.11.02. 10:39:32
Biztosan nem leszek előrendelő most (D3/RoS mindkettő preorder CE volt pedig, már kora reggel ott álltam a CD Galaxis előtti sorban), nagyon meggyőzőnek kell majd lennie a tartalomnak és a várható jövőnek, hogy ebbe beszálljak.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.11.02. 09:56:36
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Mai infókra kiváncsi leszek, de eddig instant buy szagú a dolog.
A panelen elhangzottak csokorba szedve, képekkel megtámogatva.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.01. 22:31:48
:)
bár ez a 30an püfölünk egy übernagy random bosst nem tudom, hogy mennyire jó ötlet, pláne hogy gondolom nem lesz olyan túl sok belőlük és rohadtul önismétlő lesz - de ne legyen igazam 😄
viszont kurvajó, még a Fallenek is olyan animációval halnak meg, mint a D2-ben 😄
Azt nem tudom lehet e majd soloba, mert a demo végén egy raid van, az nekem nagyon nem feküdne 😞
:)
De a druida miért lett dagadt? A barbár miért fekete? :/ Remélem lesz testreszabhatóság.
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2019.11.01. 21:17:08
Eddig is ez volt, de semmi újat nem tudnak felmutatni?
A grafika rendben, az átvezető videók tutik lesznek.
De egyébként elunt műfaj.
Nem tudom miért, de a D2 Bneten számomra még mindig vonzóbbnak tűnik, bár már nem indítanám el.
Battletag: coolpet#2467

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
igaz, van néha egy kis kommentár alatta, de jobbat nem találtam 😄