78989
  • ricsa008
    Így van 1act a játék első pillanata
  • hawkie22
    Act I, Tristram városa, ha jól emlékszem, így hívták, bár már jópár éve volt, hogy játszottam vele.
  • coolpet
    Nagyon nagyon régen játszottam vele, hol van ez a kép, melyik act?
  • Carmang
    A feltöretlenben is csak az első 2 érhető el.
  • savior666
    Csak az elso 2 act elerheto a feltort verzioban?
  • tigeroo
    igen, a vicces hogy az alphából gyakorlatilag a teljes játékot is elő lehet csiholni
  • ricsa008
    nem is dark webre gondoltam ...
  • Montana92
    A crackwatch reddit oldalán találhatsz róla leírást (szóval a 'setét' oldalak nélkül is megoldható)
  • ricsa008
    az internet setét bugyraiba sok minden van :D
  • SLICK
    hét ezt hogy?
  • ricsa008

Nem válogattak be oda se neki
    Köszönet a setét oldalnak !
  • repvez
    egy összehasonlito video az alfabol

Igy belegondolva a régi részhez azért az is eléggé meg tudja majd változtatni a játék,menetet ha automatikusan összegyujti az aranyat a karakter.

Az eredetinél néha azért nem sikerült összegyujteni mert tul veszélyes volt és inkább menekültünk mint , hogy az aranyat összeszedjuk, és néha emiatt, volt, hoyg pénzhiány miatt nem tudtunk venni valami jó cuccot, most majd lehet, hoyg a pénz már nem lesz akadály, hogy megvegyunk bármit el fog értéktelenedni vagy már fel sem tudjuk majd venni mert mindig fullon lesz a foglalat.
  • Carmang
    Grubby játszik. Végigmegy a beállításokon is.
  • PiszkosFred
    devtrackert vagy hivatalos blizz sk-t nem kerestem, de a legtobb hirportalon ez - vagy hasonlo - szerepel, vagyis valahol elhangozhatott hivatalos forrasbol:

Cutscenes are being remade from scratch
    Instead of just upscaling the original's cutscenes, Diablo 2 Resurrected is opting for the more ambitious approach of completely remaking them from the ground up. Blizzard has stressed that the cutscenes will play out the same, shot-for-shot, albeit with the full power of modern CGI behind them.

Blizzard are among the best in the business when it comes to creating pre-rendered cutscenes, so we're eager to see how Diablo 2's classic cinematics will look with a shiny new coat of paint.
  • vato loco
    Nemtom, én is csak a lenti hsz-ben olvastam. Én is bírnám ha újrarenderelnék, lehetőleg 4K-ban, ha már 2021 van. De ha megkérdeznék (a Blizzard? Muhaha...) hogy ez kéne vagy egy opcionális classic mód, akkor el tudnám engedni a videókat. :)
  • PiszkosFred
    Én úgy olvastam valahol - bár nagyon nem ástam bele magam a témába -, hogy az összes cgit újraszerkesztik (nyilván jelenetet magát meghagyva) és renderelik. Akkor mégsem?
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.04.11. 09:39:35
  • Carmang
    Az legelső Dio2 élményem nekem is elég rosszul sült el. Gyenge karakterrel beállítottam Blood Raven-hez, persze folyamatosan szétvert. Hát mondom ez elég rossz játék :D Azt mondta erre főiskolás társam, hogy szintezzem még egy kicsit a karakter, később menjek oda. És láss csodát...
  • Carmang
    Azért a Blizz sosem arról volt híres, hogy az ultramodern grafikával veszi le az embereket a lábukról, ezt ők többször is mondták már az éves során. Dio3 kapcsán is előkerült már itt a fórumon évekkel ezelőtt.
  • Carmang
    Lesz automatikus pénzfelvétel, de az Ortodox emberek kedvéért ki lehet majd kapcsolni.
  • lwb
    Én annak idején egy leírásban, amit írtam nagyon lehúztam a Diablo 2-t. Nem tudom már miért, de elsősorban a grafika meg a technikai problémák miatt lehetett (nyomorult 3d gyorsító kártyás szenvedés). Sokkal többet vártam tőle, ha jól emlékszem.
    Aztán az évek alatt valahogy a kedvenc diablom lett.
  • hawkie22
    Hogy ez mennyire igaz. Mi koliban 4-en nyomtuk LAN-ban órákon át, a leghosszabb sessionöm 18 óra volt egyhuzamban. :) Ráadásul én voltam a rendszergazda a koliban, szóval fü alatt a koli 11 gépéböl 4 gép csak nekünk és a diablosoknak volt fenntartva. Nekem viszont a D2 két évembe került az egyetemen, kicsit többet játszottam vizsgaidöszakban, mint kellett volna. :D
    Kb. ugyanezt az érzést várom most is a játéktól, bár a 18-órás sessionök már nem lesznek, két gyerek mellett kicsit nehéz lesz. :D
  • vato loco
    Gondolom classic nem lesz, csak LOD, meg esetleg LOD-"classic". Pedig egy olyan cuccnál ami a régi rajongókra épít, nem ártott volna. Aki anno nem játszott vele, annak már a remaster is trének tűnhet a sok mai 3D csilivili játék között. De hát a Blizzardnál sose volt szokás a fanok meghallgatása, minden patchet erőből toltak le a torkunkon, hiába tiltakozott mindenki. Elvileg a csapatjátékra akarták rászoktatni a népet, de hát láttuk mi lett belőle: mindenki botozott inkább hogy meglegyen a legeslegjobb cucc, nem pedig hozott mégegy embert. Sőt, LOD-ban még annyira se volt koop hajlandóság mint anno classicban, a koreai invázió alatt. Sajnálom hogy nem lesz teljes értékű a cucc, csak annak aki a LOD-nál szállt be.
    Utoljára szerkesztette: vato loco, 2021.04.11. 03:00:41
  • vato loco
    Pedig nem ártott volna, az animációk már a maga korukban is nagyon low resek voltak, ráfért volna egy nagyobb felbontású rerender.
  • savior666
    Mondjuk az automatikus penzfelvetelrol jut eszembe, hogy mintha az lenne a remasterben. Rosszul emlekszem?
  • coolpet
    Huhú, még alpha sincs itt de már megy az aprítás :D
  • Kancsalborz
    Semmi gond, túltárgyaltuk. Tényleg csak az érdekelt, hogy mást miért mozgat meg egy ilyen teszt lehetőség.
  • lwb
    Kommentben nem jön nyilván annyira át, de nekem az volt a benyomásom, mintha megsértődtél volna pedig csak válaszoltam a kérdésedre. Ha nem így volt, akkor sorry.
  • lwb
    Mi? Azt vágod, hogy aki részt vesz az alfában, az nem fogja hamarabb megkapni a játékot? Ha nem veszi meg (nem feltétele az alfának az előrendelés), akkor akár az is lehet, hogy soha nem fogja megkapni?
    Hogy jön ide egyáltalán ez a sorban állós példa? Aki olyan hülye, hogy új telefonért napokig áll sorban, az azért teszi, hogy az övé legyen a telefon elsőnek , mert ... nem tudom? ... presztizs? Ezt tőlük kérdezed meg. Aki rákattint egy linkre, hogy jelentkezzen alfára, az NEM lesz ettől egyenlő a hidegben sátorozó fanatikussal, mert nem jelent tőle semekkora áldozatot sem, hogy egy linkre kattint, aztán vagy bekerül vagy nem. Ha bekerül, akkor kipróbálja előbb. Ha nem, akkor meg nem.
  • Kancsalborz
    Te meg írd már le, hogy melyik mondatomból következtettél arra hogy megsértődtem ?
    Egyszerű kérdésemre vártam egyszerű választ mert különbözőek vagyunk, és a "tesztelni vágyók" motivációja érdekelt.
    Látod mások értették a kérdésem, és nem láttak benne semmi "támadást" sem, a sértődött sem én vagyok itt úgy nézem.
    Másnak kösz a választ, te meg vegyél be egy nyugtatót, meg értelmezd a szöveget. Nem ez az első eset hogy gondod akad vele...
  • Kancsalborz
    Tökéletesen érthető válasz, erre voltam kíváncsi. Kösz.
  • PiszkosFred
    > "Mondjuk engem nem annyira a grafikai felujitas csigazott volna fel, hanem inkabb a jatekmechanika mai szintre hozasa. Pl mindenkinek sajat loot, vagy automatikus penzfelvetel, esetleg uj unique cuccok. Igaz jatszak akkor a modokkal..."

Hát oké, de akkor a D2-es még mai népes és aktív közössége biztos, hogy meglincseli őket, ezúttal ténylegesen, nem csak virtuálisan, mint amikor Chen rákérdezett a telefonra :)

A Diablo 2 a gaming szent tehene. Komolyan, kevés játék van a Földön, amelyet ha csak egy picit is megváltoztatsz felújítás közben, már ott a kés torkodon. Még akkor is, ha esetleg QoL feature érkezik. Emlékszel, hogy szegény D3 - ami egyébként egész jól kikupálódott a végére -, mit kapott anno? És nem a csak a RMAH miatt, hanem azért, mert volt előtte egy D2, a D3 meg nem volt az. Bármennyire hülyén is hangzik. Aztán persze megszokta mindenki és most is annyian esnek neki, hoyg szezonok első heteiben csúcsidőben játszhatatlan (mondjuk a DDos támadások sem segítik a performancet, ez tény).

Anno főiskolás éveim alatt istentelen sok időt öltünk a D2-be, de annyira, hogy az már-már a bulik és a vizsgák rovására ment, pedig mit is csináltunk? Nonstop vonatkoztunk Bhaal meg Cow runokat, orrvérzésig, hogy hátha esik végre az, amit akartunk, hogy aztán ha más porszívozta fel, akkor menjen a kufárkodás. Seggrészegen hajnalban persze a Trónterem előtt trashpack (főleg ha lájtingos volt a nyomorék) rendszerint megszopatott mindenkit, de nyomtuk mint a hülye. Ha nagyon meguntuk, akkor tartották pár hét szünetet, aztán folytattad. Aki fenn volt ircen, de nem csatlakozott be a játékba, az másnap megnézhette a kolis szobáját (értsd: annak romjait) :D Aztán persze elmúlt, de amíg tartott, arra mai napig emlékszünk.

Az már más kérdés, hogy tegnap néztem pár perces alphatesztes videókat és valahogy megint az a helyzet, mint a gog-os játékaimmal. Máshogy él az emlékeimben és másként néz ki, ha megveszem és felrakom 20-30 évvel később. Picit furcsa volt kívülről látni a D2-t a videókon, de valahogy éreztem a hívó szavát - bármennyire ostobán hangzik ez most az élet B oldalát taposva.

Szóval nem véletlen, hogy nem változtatnak, ez így klasszikus. És ha mégis változtatnak, azt is csak nagyon de nagyon óvatosan, több hónapos alfa tesztek alatt, időt hagyva a véleményekre való reagálásra.

Az sem lett volna rossz ötlet, amit te irsz, kvázi D3-as szintre emelni a D2-t és a LoD-t, de akkor azt úgy kellett volna, mint a Tristram eventnél januárban, vagyis speciális pályaként behozni valahogy. Azt elfogadta volna mindenki, duzzogva, de oké. Ha simán a mostani remaster jelenik meg így, mondom, lincselés :)

(tegnap facebookon rákérdeztem pár régi cimboránál, hogy mik a tervek és szinte mindenkinél ott virít a "zöld felirat" az inaktív install alatt)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.04.10. 14:36:08
  • repvez
    aha akkor már mindent értek, hogy a sado mazo része a lényeg és , hogy napokig ne kelljen csinálni semmit arra a kifogásra ,hogy sorba kell állni a telefonért ?
    Vagy helyette leadni a rendelést és kb azonos időbe leszel a tulajdonosa a terméknek mint azok akik végigállták .
  • lwb
    Ja, pont olyan rákattintani egy linkre, mint napokig állni sorban a fagyos hidegben az utcán. Teljesen olyan ...
  • lwb
    Azért megengeded, hogy én megnézzem a félkész verziót, ha úgy szeretném? Megkérdezed a lenti kommentedben, hogy mi hajt embereket erre, aztán meg felháborodsz, amikor kapsz rá egy választ. :D
    Amúgy meg óriási LOL félkész verzióról beszélni egy arpg esetében, amikor ott folyamatos a rebalance meg a loot átdolgozás. Sok sikert pl. összehasonlítani a dio3 release verziót a maival, vagy a path of exile, ami ráadásul vagy 10 hónapig volt nyitva bárkinek, hogy kipróbálja még 0.9 verzió alatt, release előtt.
  • Wootan
    Lineage eternal XD Arról a játékról valamikor 2010 környékén került ki először videó. Azóta se jelent meg...
  • undY1ng #77249
    Külön, mint minden más remasternél (sajnos). Ez a trendi.
  • savior666
    En ugy tudom meg kell majd venni.

Konkurenciak: Last Epoch, Lost Ark, Lineage Ethernal, Path of Exile 2. Vagy pl most jelent meg a Magic: Legends. Hazon belul meg ott lesz a D4.

Mondjuk engem nem annyira a grafikai felujitas csigazott volna fel, hanem inkabb a jatekmechanika mai szintre hozasa. Pl mindenkinek sajat loot, vagy automatikus penzfelvetel, esetleg uj unique cuccok. Igaz jatszak akkor a modokkal...
    Utoljára szerkesztette: savior666, 2021.04.10. 12:05:35
  • coolpet
    Ha megvan eredetibe a D2+kieg, akkor zet is megkapom ingyé?
    Megvan a D3 is az összes kiegével.

Vagy ezt külön meg kell majdan venni 10K jó magyar valutáért?
  • repvez
    tudsz mondani példát , hogy mi a diablo konkurenciája? vagy mi lesz késöbb?
    Nekem nem igen jut eszembe egysem most igy hirtelen
  • savior666
    En pl azert szeretek tesztelni, mert:
    - Nem kell honapokig varni a jatek megjelenesere, egybol jatszhatom.
    - Ilyenkor meg mindenki kezdo, ekkor fedezodik fel a jatek, nincsenek akkora kulonbsegek.
    - Szeretem latni, ahogy folyamatosan javul a jatek.
    - Kuriozum bekerulni egy tesztbe es reszt venni rajta.
    - Van hogy a teszt ingyenes, de a vegleges jatek mar penzbe kerulne.

Ezek jutottak igy hirtelen eszembe.
    Ezek most nem pont a Diablora vonatkoznak, hanem ugy altalaban.
    Talan meg annyi, hogy ennek a D2R -nek is a grafikaja pl most meg elmegy, de 1 ev mulva mar nem lesz nagy szam. (a konkurenciak tudataban mondom ezt)