Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...viszont jah, ahogy írtátok is, amazonból férfi nem lehet, de majd valamit kitalálnak :D
....vaaaagy, visszahozzák a Roguet <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.11.11. 17:28:22
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Lásd a legtöbb film is női főszereplős. <#gonosz2>#gonosz2>
https://www.twitch.tv/sp1gu
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nekrora megint várni kell...
Meg, ha Amazon, akkor mi lesz a férfi változata? :D
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2019.11.11. 11:28:40
Utoljára szerkesztette: Alexzel, 2019.11.11. 04:41:29
Elmondták a blizzcon-on, hogy nem fognak "power"-t árulni. Szerintem max + karakter slot, esetleg több láda várható, ami nem kozmetik cucc. (az ázsiai régióban viszont szerintem tuti lesznek xp, és egyéb boostok)
Nem tudom mi a gond azzal, ha valaki szeretne egyedi módon kinézni. Szerintem jót is tenne a játéknak, ha nem mindenki egyen fasz lenne.
Kötve hiszem, hogy lesz pink bunda a farkasokhoz, fekete, fehér, foltos stb árnyalatok viszont teljesen jók lennének.
A mikrotranzakció szerintem teljesen rendben van, amíg nem nyúl bele a játékmenetbe. Extra pénz a fejlesztőknek, több tartalom nekünk (legalábbis normál esetben).
Mert , ha jól tudom, akkor a legtöbb ilyen játéknál a fögönös HP-ja ugy állitodik be, hogy az elene harcoló játékosoknak milyen szintüek, namármost ha valaki betápolja magát az elején az eléggé rosszul esne a gyengébb karaktereknek.
Az meg megint elmond arról az emberről valamit aki azért ad ki pénzt, hogy másogy nézzenek ki a farkasok, de semmi más nem változik vele. Vagy majd valaki pink szinű farkassal rohanggál?
ezért nem értem, hogy mi értelme, ha nem változtat semmin akkor minek fiozessek ha meg vűltoztat akkor az már nem ugyan az az élmény mint az eredeti.
Vagy olyan dolgok is lehetnek amik ingame megszerezhetőek, de akik türelmetlenek, azok megvehetik.
Ha pár dologban visszanyúlnak a II-höz, vajon szörnyek is jönnek abból a világból?
Pl. a Council Member, vagy a sokak kedvence, a kis Bone Fetish?

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
nem értem ezeket a mikrotranzakciós dolgok értelmét. azt értem, hogy a sok embert igy lehet lehuzni, hogy pár 1000 forintonként kifizesség a játék árának többszörösét is, de más értelmét nem látom.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Gondolom karakter és hátas kozmetika csak, bőven belefér.
Az előző évadban is elindítottam, felhúztam 500 para-ig 2 nap alatt és elfelejtettem. Most meg megint új évad :D
Battletag: coolpet#2467
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Persze ez csak spekuláció, de én kiegyeznék vele. Bár a D2 remasterért kár lenne ha tényleg törölték.
Valakinek nem lenne kedve/igénye egy fasza LAN Partyhoz? Helyileg debreceni vagyok, tök jó lenne valamilyen helyszínen partizni, pizza, sör, meg 5-10 emberke...
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
A Hearthstone 3-4 havonta mindig új kiegészítőt kap, a most bejelentett tartalom december elején érkezik.
+ esélyes, hogy a Diablo Immortal is jövőre érkezik, szóval nem maradunk Diablo nélkül 2020-ban sem.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.11.06. 12:31:15
Pláne, hogy a Hearthstone kieg is jön, bár passz, hogy mikor... meg W3 remaszti... úgyhogy ennyi mindent nem fognak egy üzleti évbe bezsúfolni, persze ne legyen igazam!
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Barbarian
Sorcerer/Wizard
Druid
Demon Hunter
Crusader/Paladin
Necromancer
Assassin/Rogue
Warrior
Aztán késöbb Witch Doctor, valamilyen Fallen Crusader/Death Knight, és Monk.
De hát nem jött be :D
Kojiro ergo sum.
A másik sztem egy pajzsos-páncélos lesz.
Kojiro ergo sum.