78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#77364 most ez az open béta azt hogy kell érteni? bárki aki ki akarja probálni le töltheti és a pár kezdő pályát játszhatja anélkül, hogy valahova regisztrált volna és kisorsolták volna ?
Ha igen akkor honnan lehet beszerezni ?
-
savior666 #77363 Ez pl a hivatalos forum: link
Meg D2R discord is van pár.
Utoljára szerkesztette: savior666, 2021.08.16. 08:59:59 -
#77362 Persze, preorder volt, nem is kérdés. De, jelen formában még nem kéne kiadni szerintem, kell az az 1 hónap még :D
Amikkel én találkoztam "hibák": visszarángatott korábbi helyekre, megölt lények feléledtek, lények mellém spawnoltak, durván sok a miss (95% mellett), elcsústott zenék/hangok, elkésett animkációk (ütésnél pl)... hírtelen ennyi.
Jó lesz ez nagyon, már most jobban élveztem mint sok mai játékot :D
Kérdés, van valami kifejezetten d2r fórum/facebook csoport? -
#77361 Én annyira nem találkoztam sok buggal, néha teleportálgatott a karakterem random, meg egyszer beleakadtam a falba, ahogy beszorítottak a mobok, de ezt leszámítva nem volt nagyon para :)
Coopban még nem próbáltam másokkal, csak egyedül
viszont az "xy joined/left the channel: Trade" kék felirat spammelés a chaten rohadtul idegesítő, erről (is) írtam feedbackek bug reportként - tegyétek meg ti is, redditen sokan sírnak emiatt... vagy legalább lehetne fix csatornát váltani, mert ez senkit nem érdekel, hogy boldog-boldogtalan ki-be lépked :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.08.15. 10:42:15 -
savior666 #77360 Én előrendeltem.
Sajnos elég sok a bug, de ha összejön egy jó csapat akkor nagyon jó pörgős a játék/harc.
Meg aztán a grafika és a hangok nagyon pöpec. -
#77359 én is a Twitch droppal szerváltam tegnap "kódot", úgyhogy sikerült is toljam egy jópár órát a D2R-t :)
imádtam anno az eredetit, és szerintem eléggé jól sikerült a remake; rohadt jó, hogy tudsz váltogatni a 'G' gombbal az original és a remakelt kinézet között :) állejtős, hogy mennyire részletesen megcsinálták a dolgokat...
a hangulat nagyon dark, nagyon jó, ez az, amit a Diablo 3-ban egyáltalán nem sikerült elérjenek :)
annyi, hogy 1-2 játékelem szerintem ma már idejétmúlt lett (dungeonök végéről fura, hogy nincs teleport, és vissza kell mászni levelről levelre... valamint fura, hogyha meghalsz, akkor vissaz kell menni a cuccaidért ugyebár :D)
fura, hogy ismétlőek kicsit a helyszínek is, meg a mobok se túl változatosak - ezt leszámítva eddig csillagos 5-ös a cucc! :)
próbáltátok ti is esetleg? -
savior666 #77358 A Twitch accountot meg linkelni kell előtte a Bnet accountal. -
cleric #77357 Ha nézed 2,5 órán keresztül a Twichen valamelyik streamert, kaphatsz jutalomként belépést az early access bétára szombat délig (szerk). Ez jövő hét keddig lesz.
Vagy vársz jövő hétvégéig, akkor elvileg bárki csatlakozhat a bétához. Valószínűleg ez is a kövi keddig lesz.
Azt nem tudom hogyan lehet előtölteni előrendelés nélkül.
Utoljára szerkesztette: cleric, 2021.08.13. 17:17:21 -
savior666 #77356 Ha nézed a twitchet az előírtak szerint, akkor ma este. -
#77355 Akkor ha én nem rendeltem elő, mikor tudom kipróbálni? Letölteni a játékot, és mennyi ideig? -
#77354 Ja, hát lényegében az ea open az valójában closed. :D -
#77353 Akkor a kifejezes zavart meg, azt hittem ez "closed" (valahol valaki igy hivatkozott ra es megragadt, hibasan), de nem, akkor ez "Early Access open" neven fut. :) Igy mar vilagos. -
#77352 A twitch drop az az EA open betára szól. Magyarán a preoorderesre. Ha nem akarod preorderelni, akkor twitch droppal bekerülhetsz az early access open betába. Ha már preorderelted (ahogy én is), akkor mindegy.
A rendes open beta hétvége, ami jövő héten lesz, az mindenkinek elérhető lesz majd. -
#77351 A zart beta 25 gigajat mar leszedte nekem, este mar elvileg megy is a dolog, ez a resze vilagos - preorder=zart beta. De az open beta eseteben mi a belepesi/reszveteli kovetelmeny, nem erheto el barki szamara? Mert ha elerheto barkinek, akkor minek a twitch drop? Ha pedig nem, akkor miert "open" beta? Vagy ehhez is jogosultsagot kellett "igenyelni" a bneten, amit vagy megkap vki, vagy nem? -
savior666 #77350 Twitch nézésért lehet majd kapni Early Access hozzáférést:
When the Early Access to the Open Beta kicks off on Friday, August 13 at 10:00 a.m. (PDT), viewers on Twitch will be able to earn Twitch Drop rewards (Friday-only) by tuning into their favorite streamers on that platform. Time-based Drops (available in qualifying regions) will be unlocked by watching streamers in the Diablo II: Resurrected category. To play in the Windows® PC Diablo II: Resurrected Early Access test, viewers will need to watch a total of 2.5 hours. Keep in mind that the drops will conclude on August 14 at 12:00 p.m. (PDT), so make sure to tune in no later than 9:30 a.m. (PDT).
link -
Wootan #77349 Nem. Holnap indul a zárt béta, az lesz csak előrendelőknek. Jövő hétvégén meg bárki tolhatja. -
#77348 A nyílt béta csak azoknak lesz elérhető, akik előrendelték nem? -
#77347 Mondjuk úgy hogy felbukkant a neve a botrány kapcsán és emiatt már nincs helye az "új" Blizzardban:
"Diablo 4 director, lead level designer, and WoW designer depart Blizzard"
"We can confirm Luis Barriga, Jesse McCree, and Jonathan LeCraft are no longer with the company," a representative said. "We have a deep, talented roster of developers already in place and new leaders have been assigned where appropriate. We are confident in our ability to continue progress, deliver amazing experiences to our players, and move forward to ensure a safe, productive work environment for all.”
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.08.12. 20:08:52 -
Wootan #77346 -
Wootan #77345 Kinnvan az első 2 act felújított videója. Jövő hétvégén meg nyílt béta (5/7 kaszttal, csak az első 2 act lesz játszható) .
A diablo 4 directora meg dobbantott az acti-blizztől
Utoljára szerkesztette: Wootan, 2021.08.12. 18:09:37 -
#77344 Diablo II Resurrected - még mindig szeptember vége
Diablo Immortal - 2022 első fele
Diablo IV - majd egyszer valamikor
-
SG fan #77343 Ha esetleg valakinek kéne egy Resurrected... :D
-
#77342 Megnéztem a Rogue videót. Ha ilyesmi zene lesz a játékban is, akkor jó lesz. -
savior666 #77341 Nagyon megtolták a grafikát. -
#77340 Egy kis Diablo IV negyedéves jelentés a fejlesztőktől jöhet?
Diablo IV Quarterly Update - June 2021 -
#77339 Na picit jobban utánnanéztem így a pontosabb hibaüzenet birtokában: Link
Az van hogy bneten nem tudsz a régi kulcsokkal játszani, át kell őket konvertálni a 26 karakteresre, úgy hogy regisztrálod a régi kulcsaidat a bneten, ezzel azokat inaktiválva, és új, 26 karaktereseket generálva.
Mivel ezt megtetted egy régi accountodon, amihez nem tudod a hozzáférést, már nem tudod őket újra regisztrálni.
Egyetlen utad van másik vétele nélkül: Írni a supportnak, nyitni egy ticketet, és elmondani, hogy elvesztetted a hozzáférést a régi accodhoz, így a kulcsaidhoz is.
De:
- Ha tudod az account jelszavadat, tudsz új jelszót kérni.
- Ha elfelejtetted melyik email-re volt regisztrálva, és aktiválva volt az SMS protect, akkor tudsz sms-ben infót kérni.
- Ha zárolták valami miatt az accodat, akkor megadod az email címedet, és továbbviszed a formot.
Ha fogalmad nincs, hogy mi volt a Bnet acc, vagy az email, akkor support ticketet nyiss, amint mondtam, képekkel, cd kulcsal.
Segítenek.
Csak meg kellene tenni az első lépést :)
-
savior666 #77338 Koszi az Isokat.
Igazabol ez az uzenet jon ezzel is: Error Message: Your CD Key is currently being used by: Claimed on Battle.net.
De elkezdtem Project Diablo 2-vel jatszani, az most elegge adja.
Majd lehet irok nekik mailt. -
#77337 Szia,
A 4db CD imaget itt találod: Link
Bárki letöltheti, ha esetleg sérült lenne a lemeze.
A patch verzió szerintem az első kiadásokkal vetekszik, de van bnet update szerencsére.
CDKey-t természetesen nem mellékeltem, akinek van tudja telepíteni..
Jó játékot!
-
#77336 Ez nem igaz :)
A régi telepítőnél, ha GOG-os, akkor common kulcs van, Kulcs csere lehetséges, van rá app a D2-CDKey changer, de én ilyet third party appoktól azért tartok, nem is linkelem.
Miért nem írsz a Blizzardnak, hogy elveszett a régi Bnet account hozzáférésed? Fotózd le a dobozt, cdket a kulcsokkal, és kérd meg hogy az új accra tegyék át, vagy adják meg az email címet, segítsenek, visszaszerezni.
Délután leszedem a CD-képeket.
Üdv, P
-
savior666 #77335 Letoltottem kozben egy regi telepitot, es azt irja a bnetre valo csatlakozaskor, hogy a cd kulcs mar hasznalatban van valahol mashol.
Gondolom mivel regisztralva lett a bneten igy csak az onnan letoltott (ezt a kulcsot tartalmazo) verzioval mukodne. -
savior666 #77334 A 4 cd imaget esetleg meg megprobalnam, ha nem nagy keres. -
savior666 #77333 Sehogy sem boldogulok vele.
Azt hiszem feladom.
Utoljára szerkesztette: savior666, 2021.06.20. 10:30:22 -
#77332 Jah értem.
Az eredeti kulcsokkal telepítsd a játékot, futtasd a battle.net updatet, és okés leszel.
A másik megoldás, hogy ha tudod milyen email címmel regiztem a bnet accountodat, és van is ahhoz az emailhez hozzáférésed, akkor kérj elfelejtett jelszót, vagy elfelejtett email címet.
Esetleg írhatsz a supportnak, egész gyorsan válaszolnak.
Elfelejtett dolgok
Kontakthoz itt próbálkozz.
Ha semmi nem megy akkor annyit tudok tenni, hogy lehúzom a 4db CD imaget, és megosztom veled.
Azt tudod kulcsozni, és updatelni.
Ehhez viszont elő kell kaparnom valahonnan egy USB-s CD olvasót, amit fogalmam nincs hova tettem :D
Üdv, P
-
savior666 #77331 Az a gond, hogy nem tudom hozzáadni a bnethez a kulcsot, mert már régen hozzálett egyhez adva. Így pedig nem ír 26os kulcsot se.
Letöltöttem egy warez d2-t, majd az eredeti kulcsal aktiváltam, de csatlakozáskor hibát ír (no response, cant connect) -
#77330 Jah és még valami.
Ebben az 1.14D-ben már nincs d2vidtest, szóval újabb kártyákon gond lehet
Töltsd le hozzá a wrappert (Link), és a parancsikonhoz add hozzá hogy -3dfx
Valahogy így: "D:\Games\Diablo II\Diablo II.exe" -3dfx
Üdv, P -
#77329 Szia,
Az enyém is 16 karakteres, simán elfogadta.
Mit töltöttél le? :)
Na az van hogy megnéztem, és a bnetes letöltésnél ott van mellete a 26 karakteres kulcs, mind a sima és LOD mellé is.
Belépsz, neved, account settings, games and subscriptions, és legorgetsz a classic gameshez.
Ott lesznel a kulcsok mind a 2 játékhoz.
Utoljára szerkesztette: coolpet, 2021.06.19. 10:23:20 -
savior666 #77328 Közben letöltöttem a telpítőt a Battlenetről, de az meg 26 karakteres cd kulcsot kér, miközben az enyém csak 16 karakteres. -
savior666 #77327 Helló.
D2 telepítésben kérném a segítségeteket.
A Bnet accounthoz nem tudom hozzáadni, mert már társítva lett régen, de az már nincs meg.
A gyári telpítő cdt pedig nem olvassa be a gépem.
A cd kulcsok megvannak.
Hogy tudnám úgy telepíteni, hogy legális legyen? -
#77326 Nem a blizzard oldalán a profilodhoz. Ha ott már máshova van társítva akkor annyi.
Feltelepiíted a kulcsokkal, rányomsz a battle.net-re, creálsz egy accot és kész.
Minden régióra is lehet akár egy accod.
-
Plata #77325 Megpróbáltam hozzáadni,sajnos azt írja ez már használatban van egy másik fiókon.