Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem félreértetted. Az új receptes extra craftolható cuccok (amihez a demonic essence kell) azok az account boundok. A már meglévõ régiek nem változnak. Félnek a lázadástól. Laddert se mernek ezért indítani (vagy csak presztizsveszteségnek éreznék, hogy azt mondták eleinte, hogy nem lesz és a hibákat nem tudják máshogy kivezetni, így inkább legyen szar a helyzet). Sok kis Vér IStván zokogna, hogy elveszik a cuccaikat ezzel. Mármint azzal, hogy megvettek valamit, de aki akar ladderezhet is és így a sokszázdolláros cuccaik már csak egy fagyit érnek. Jönne a "gimmídömoníbekk" casual gamer és trollhorda.<#taps>
Carlos
Nem olvastad végig.
Elkezdik bevezetni az acchoz bindelt dolgokat. A craftolt tárgy is bindelt lesz ha jól értelmezem.

Þór vígi þessi rúnar

denevérember
De vajon mit tehetnek ezért blizzék,hogy csökkentsék az AH használatot? Teljesen megszüntetni úgy sem fogják... Bár ez tényleg idegesítõ,és tény.

In space no one can hear you scream.

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
egy ilyen kéne str-esbe... <#buck>

Þór vígi þessi rúnar

devlking
devlking
12 próbából nyilván ilyet kell craftolni. <#mf1>
Persze amikor én elszórtam 30 milliónyi goldot craftra, akkor nem proccolt a "skill".
Carlos
Mikor lehet belépni a játékba?
Hülye maintenance...

Þór vígi þessi rúnar

skinnyman
Minden egyes cucca tobb szazmillio goldrol indul, nem egy amator..

Regards,

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

devlking
Jól elköltött pár ezer dollár volt. <#zavart1>
tugyiti
<#idiota>az igen
450k unbuffed DPS-e van. Ez monkban 3. a világon és elsõ Amerikában. Össz toplistán csak 50. Azért ilyen magas az armoryban a DPS, mert minden buffal, skillel és esetleg shrine hatással együtt max damon léphetett ki.
clio1616v
maxolta a crit dmg increase-t

meg a 3300 dex se semmi 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

CalebJoe
clio1616v
jönne valaki überezni? mp5-6 nem baj ha van 3 imed

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Es az GMT+1 holnap nem sima holnap.
tugyiti
Gondolom veletlenul se akarjak egyszerre updatelni az EU es US szerveket....
Carlos
1.0.7-es patch-et mi mikor kapjuk meg?

Þór vígi þessi rúnar

Hoz.http://diablo3.hu/2013/01/12/patch-1-0-7-kitekinto/
Holland Kemence
pvp-n kívül hoz valamit ez az 1.0.7?

tugyiti
Carlos
nálunk is elõfordult...

Þór vígi þessi rúnar

lagol a játék 😊
na az tok super lesz...

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

devlking
Igen holnap jön.
Alitolag holnap jon a patch, de nem latom semmi hivatalos bejelentest... valaki valamit tud errol a hirrol?

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

Carlos
már megvan a negyedik

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
1 embert keresünk überezéshez!
Carlos#2662

Þór vígi þessi rúnar

Holland Kemence
Menõzésnek azt nevezném, ha feltöltesz egy képet az új kocsidról, pl, nem ezt 😄

Hedgehunter
En mindig betolom ha van valami mert legalabb latjuk hogy egyaltalan lehet talalni...
Carlos
akkor csak 500 órára vagyok tõle. 😊

Þór vígi þessi rúnar

TurboX
megnéztem : 666 óra 😄DD

#63475: viccelsz? a legdurvább tárgyaim ott estek😄
devlking
Publicba megy a menõzés? 😄
Carlos
Hány csillió órát kellett beletolni ebbe?
Én még csak 20-as vagyok, de nem látom a végét. 😊

Þór vígi þessi rúnar

szép 😛

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

TurboX
Illetve MP5 über-re is vagyok Barbival. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Carlos
Nekem tegnap csak egy közepes IK kesztyû esett...

Þór vígi þessi rúnar

Az igen!!!!! Gratz!

MP5-6 kulcsozásra keresnék társakat a barbáromhoz,illetve MP2 act3-ra XP-zésre DH-val.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

TurboX
ezt az exploitot nem ismertem😞
Ugyan, hova gondolsz, hogy a blizzard tokeletes jatekaban valami nem mukodik?
skinnyman
Ez alapjan ugyanolyanok lennenek, de az mar nem igaz amiatt hogy az osszes elettolto cucc (loh, life steal, life regen, vagy akar csak egy eletpia megivasa) sokkal jobban mukodik ha keves a hp-d es a tobbi cucc miatt van nagy effektiv hp-d.
Csak a masik oldalon nem vagyok biztos hogy tenyleg van-e olyan dolog (molten/desecrator vagy valami ilyesmit olvastam regen) amire nem hat res, ami a nagy hp mellett szolna.

Regards,

Mi a nehezebb az 1 kilo toll, vagy az 1 kilo vas?
skinnyman
Egyebkent sztetek azonos EHP mellett a sok HP vagy a keves HP a nyero?
Tehat sok armor+res+block+dodge + keves vita vs keves armor+res+block+dodge + sok vita?
Alapbol azt mondanam h a keves vita a jobb, mert igy sokkal jobban hat ra a loh es life steal (skalazodik vele) ugyanakkor hallottam olyat h bizonyos cuccokra (talan molten vagy desecrator) nem is hat pl a resi, ha pedig ilyen van (ami amugy no comment lenne) akkor arra a sok vita lenne nyilvan a jobb.

Regards,

skinnyman
aztak..

Regards,

Épp bosszankodtam a minap, hogy nem esett még soha 2 leg 1 packból...

skinnyman
Jaja, az instant eletvisszatoltodes volt talan a leges-leges-legirritalobb amivel talalkoztam. Miutan megoltek emlekszem mindig imadkoztam hogy vissza tudjak futni meg ugy h nem tolti vissza, de sokszor meg respawn elott lattam hogy egyszer csak "csoda tortenik" es szepen fullra toltik az eletuket amiket kinkeservesen leszenvedtem odaig az anno szanalmas ~10k-s dps-emmel. Hat igen, voltak pillanatok amikor majdnem elpattant az agyam 😊
Az enrage is persze ott volt a toppon, gyakorlatilag eselyt nem adtak a tank buildeknek 😊
Es persze az is sokat hozzatett hogy szintet se lehetett noni, igy a jatek egyetlen ertelme az arany es cucc szerzes lett volna, de a kemeny elitek-brutalis javitasi koltsegek miatt sokszor inkabb veszteseges volt jatszani, cuccokat pedig evente dobtak, es a legendary-k akkor kivetel nelkul mind szarok voltak.
Egeszen mas hangulata volt akkor az egesznek, gyakorlatilag egy idegorles volt az egesz.

Regards,

Volt esély. Barbárral a leginkább, mert bugos volt ez a rész. Ha beleakcióztál az átvezetõ animációba, akkor végig megtartotta azt az értéket, ami belépéskor volt pl armorra és resistre. Ha beleleapeltél, akkor az egész harc alatt a +300% armorral harcoltál. Alig sebzett a gáz. Mondjuk élettöltés azért kellett.