Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk barbárral a legveszélyesebb. Én wizarddal kiteolok, szóval a haladáshoz át kell sétálnom utána úgyis a kidobált lootokon, lehet ezért sem érzem fontosnak ezt a feature-t.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Erre is kivancsi leszek, sokszor vettem eszre hogy szinte az osszes ciklon pont a hatam moge generalodott ami pont elkerulte a legtobb szornyet.
Regards,
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Damage dealt by the Plagued affix has been increased by 120%"
Es nem osszesen 120%-rol van szo, hanem 120% emelesrol, vagyis tobb mint megketszereztek...
Regards,
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Elkezdik bevezetni az acchoz bindelt dolgokat. A craftolt tárgy is bindelt lesz ha jól értelmezem.
Þór vígi þessi rúnar
In space no one can hear you scream.
Þór vígi þessi rúnar
Persze amikor én elszórtam 30 milliónyi goldot craftra, akkor nem proccolt a "skill".

meg a 3300 dex se semmi 😊
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)