Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arra gondolok, hogy beesett a gold értéke. Bár, elõfordulhat, hogy a nagyüzemi craftal ki tudnak vonni annyi aranyat, hogy csökken az infláció, és visszaállhat, vagy még nõhet is az arany ára. Ebben az esetben, viszont, lehet most lenne érdemes vásárolni. Jó kis matekozás van kialakulóba.

Carlos
gold bezúzás?

Þór vígi þessi rúnar

Engem ezzel a gold bezúzással most jól felkurtak. 40-50 mill hiányzott még a 6chc-s mempohoz. erre ez....

Avenger
Szerintem aki már annyira durván tolja, hogy oda se kell figyelnie, annak nem fog hiányozni egy véletlenül elhagyott, jó eséllyel max 300k-t érõ legendary-t 😊
Mondjuk barbárral a legveszélyesebb. Én wizarddal kiteolok, szóval a haladáshoz át kell sétálnom utána úgyis a kidobált lootokon, lehet ezért sem érzem fontosnak ezt a feature-t.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Ha a poenkodason tul szamitasba veszed a 25% movement speed-et es mellerakod, hogy milyen gyorsan fut egy berserkerben levo barbar sprintel, vagy egy TR monk fleet footed-el, akkor rajosz, hogy az a 2 kepernyo tavolsag az picsafust, es ha nem backtrackelsz, meg mindig el fogod hagyni a fasza legendaryt...
Jaja, itt inkább elvi kérdés ez már..kényelmesebb lenne, csak..hát izé.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

skinnyman
"Cyclones generated by Sweeping Wind should now travel roughly in the same direction that the player is facing"

Erre is kivancsi leszek, sokszor vettem eszre hogy szinte az osszes ciklon pont a hatam moge generalodott ami pont elkerulte a legtobb szornyet.

Regards,

Avenger
Vagy kerüljön egybõl az inventory-ba akkor már. <#idiota>

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

skinnyman
A legtobb valtoztatasnak orulok, de ez pl kicsit furan hangzik:
"Damage dealt by the Plagued affix has been increased by 120%"
Es nem osszesen 120%-rol van szo, hanem 120% emelesrol, vagyis tobb mint megketszereztek...

Regards,

TurboX
ahogy elnézem ez az óraszám radikálisan csökkenni fog az ikszpébúszt miatt
Az lenne a jó persze, ha bárhol vagy a mappon , akkor látnád..nem tudom azt miért nem lehet megoldani?!

Igazabol az a nemjo, hogy nem mukodik ugy mint a quest marker, tehat kb 2 kepernyo tavolsagban eltunik a terkepedrol, jo nagy csalodas volt mikor kiprobaltam.
azt meg tudja vki mondani, hogy melyik boss dobja a jewl recit? vagy ez tök random?
Avenger
Nézem én is ezt az új patch-et. Hamar el fognak értéktelenedni az archon slotos cuccok az biztos. Elsõ vállason 300 int volt. 😊 Most meg kiesett egy str-es bracer recept is.

setuh
Az melyik patchben lesz,hogy a szornyek surusege ugyanolyan lesz minden acton,ergo akarhol megeri majd farmolni?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

igazából hót mind1, tõlem kocka is lehetne, de a ping is jó volt.Úgyis csak pár mp-ig látod.Ma úgy látom gyereknap van, fél óra alatt kb 3 leg meg 1 set ring, meg egy str amu design.Izgalmas lesz a mai nap.

Nem is tudom, most csillag van, hat ize, nekem a (radar)ping is tetszett.
Az lesz a vicces, amikor felebrednek az emberek, hogy ha valaminek akkor pont a goldnak lesz a legnagyobb a kereslete.
Nah kicsit zagyva lett, de kb érthetõ =D

Egyelõre a gold ára droppolt egy akkorát, hogy a cuccok jelenleg a gold jelenleg lofaszt nem ér. Az árak elkezdtek felfele kúszni, tehát a high end cuccok kifarmolása ha minden így marad kb lehetetlen lesz. Csupán az RMAH-s megvétel.

Kiszedik a gold AH-t, csak RMAH marad, na az mar egy erdekesebb helyzet lenne, a pay-to-win megmarad, de mar nem fog mindenki egybol AHra kattogni.
" A már meglévõ régiek nem változnak. Félnek a lázadástól." eszembe jutott meg az a lenyeges aprosag, hogy abban a pillanatban, amint venni akarsz valamit AHbol, felugrik egy kis figyelmezteto ablak, az abban leirt kis szovegben a blizzard fentartja a jogat a valtoztatasnak, tehat...
Az árak most fognak elszállni a picsába. Ha valakinek kevés a pénze, és akar venni valamit most tegye, ha eladni valója van, akkor viszont várjon.

Laddert soha nem is akartak inditani, pont az RMAH miatt. Ergo semmilyen lazadastol nem felnek, megmondtak tobbszor is, D3 soha nem lesz e-sport.
tugyiti
Érdekes volt ez a patch 😄 a launchernél ki írta patch notesba ,hogy 1.0.6 blabla játékban meg 1.0.7 o.O
Szerintem félreértetted. Az új receptes extra craftolható cuccok (amihez a demonic essence kell) azok az account boundok. A már meglévõ régiek nem változnak. Félnek a lázadástól. Laddert se mernek ezért indítani (vagy csak presztizsveszteségnek éreznék, hogy azt mondták eleinte, hogy nem lesz és a hibákat nem tudják máshogy kivezetni, így inkább legyen szar a helyzet). Sok kis Vér IStván zokogna, hogy elveszik a cuccaikat ezzel. Mármint azzal, hogy megvettek valamit, de aki akar ladderezhet is és így a sokszázdolláros cuccaik már csak egy fagyit érnek. Jönne a "gimmídömoníbekk" casual gamer és trollhorda.<#taps>
Carlos
Nem olvastad végig.
Elkezdik bevezetni az acchoz bindelt dolgokat. A craftolt tárgy is bindelt lesz ha jól értelmezem.

Þór vígi þessi rúnar

denevérember
De vajon mit tehetnek ezért blizzék,hogy csökkentsék az AH használatot? Teljesen megszüntetni úgy sem fogják... Bár ez tényleg idegesítõ,és tény.

In space no one can hear you scream.

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
egy ilyen kéne str-esbe... <#buck>

Þór vígi þessi rúnar

devlking
devlking
12 próbából nyilván ilyet kell craftolni. <#mf1>
Persze amikor én elszórtam 30 milliónyi goldot craftra, akkor nem proccolt a "skill".
Carlos
Mikor lehet belépni a játékba?
Hülye maintenance...

Þór vígi þessi rúnar

skinnyman
Minden egyes cucca tobb szazmillio goldrol indul, nem egy amator..

Regards,

devlking
Jól elköltött pár ezer dollár volt. <#zavart1>
tugyiti
<#idiota>az igen
450k unbuffed DPS-e van. Ez monkban 3. a világon és elsõ Amerikában. Össz toplistán csak 50. Azért ilyen magas az armoryban a DPS, mert minden buffal, skillel és esetleg shrine hatással együtt max damon léphetett ki.
clio1616v
maxolta a crit dmg increase-t

meg a 3300 dex se semmi 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

CalebJoe
clio1616v
jönne valaki überezni? mp5-6 nem baj ha van 3 imed

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Es az GMT+1 holnap nem sima holnap.
tugyiti
Gondolom veletlenul se akarjak egyszerre updatelni az EU es US szerveket....
Carlos
1.0.7-es patch-et mi mikor kapjuk meg?

Þór vígi þessi rúnar

Hoz.http://diablo3.hu/2013/01/12/patch-1-0-7-kitekinto/
Holland Kemence
pvp-n kívül hoz valamit ez az 1.0.7?

tugyiti
Carlos
nálunk is elõfordult...

Þór vígi þessi rúnar

lagol a játék 😊