Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elkezdik bevezetni az acchoz bindelt dolgokat. A craftolt tárgy is bindelt lesz ha jól értelmezem.
Þór vígi þessi rúnar
In space no one can hear you scream.
Þór vígi þessi rúnar
Persze amikor én elszórtam 30 milliónyi goldot craftra, akkor nem proccolt a "skill".

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
meg a 3300 dex se semmi 😊
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
Én még csak 20-as vagyok, de nem látom a végét. 😊
Þór vígi þessi rúnar
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
MP5-6 kulcsozásra keresnék társakat a barbáromhoz,illetve MP2 act3-ra XP-zésre DH-val.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Csak a masik oldalon nem vagyok biztos hogy tenyleg van-e olyan dolog (molten/desecrator vagy valami ilyesmit olvastam regen) amire nem hat res, ami a nagy hp mellett szolna.
Regards,
Tehat sok armor+res+block+dodge + keves vita vs keves armor+res+block+dodge + sok vita?
Alapbol azt mondanam h a keves vita a jobb, mert igy sokkal jobban hat ra a loh es life steal (skalazodik vele) ugyanakkor hallottam olyat h bizonyos cuccokra (talan molten vagy desecrator) nem is hat pl a resi, ha pedig ilyen van (ami amugy no comment lenne) akkor arra a sok vita lenne nyilvan a jobb.
Regards,
Az enrage is persze ott volt a toppon, gyakorlatilag eselyt nem adtak a tank buildeknek 😊
Es persze az is sokat hozzatett hogy szintet se lehetett noni, igy a jatek egyetlen ertelme az arany es cucc szerzes lett volna, de a kemeny elitek-brutalis javitasi koltsegek miatt sokszor inkabb veszteseges volt jatszani, cuccokat pedig evente dobtak, es a legendary-k akkor kivetel nelkul mind szarok voltak.
Egeszen mas hangulata volt akkor az egesznek, gyakorlatilag egy idegorles volt az egesz.
Regards,